Gość: tomo IP: diablo.nsl* / 192.168.203.* 05.04.03, 18:12 szkoda, że Wisełka nie wygrała, ale sędzia był najgorszy na boisku, groclin powinni dostać trzy czerwone kartki za łokcie, i ostre faule. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: 19. kolejka I ligi. Groclin pokonał Wisłę IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 18:18 Ciekawy jestem co teraz napisza Centusie i Lajkoniki po tej porazce. Czy mam zaczac Was cytowac co pisaliscie po porazce Legii z Groclinem???? Gratulacje Groclin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: 19. kolejka I ligi. Groclin pokonał Wisłę IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 18:19 Gość portalu: tomo napisał(a): > szkoda, że Wisełka nie wygrała, ale sędzia był najgorszy na > boisku, groclin powinni dostać trzy czerwone kartki za łokcie, i > ostre faule. a Tobie rodzicie wyrzadili krzywde, ze nie zaprowadzili Ciebie do okulisty tylko jakiego Harrego Pottera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sev Re: 19. kolejka I ligi. Groclin pokonał Wisłę IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 22:12 ciebie mogli np. nauczyc pisac tak, zeby inni potrafili zrozumiec twoja wypowiedz. nie mowie nawet o tym, zeby dalo sie zajarzyc watpliwej jakosci dowcip, jaki w niej zawarles, ale chocby ogolne przeslanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: 19. kolejka I ligi. Groclin pokonał Wisłę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 18:21 oglądałem ten mecz w c+ i wg mnie sędzia był bez zarzutu. Może jedynie w paru sytuacjach (dwa w krótkim czasie rzuty rożne) zanadto na korzyść Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwf Re: 19. kolejka I ligi. Groclin pokonał Wisłę IP: *.crowley.pl 05.04.03, 18:24 Jak można było wygrać z tak dobrom drużyną jak groclin bez napastników bo powiedzmy sobie szczeże w 1 połowie w ataku grał sam frankowski a w 2 to już nikt . pozatym zmiany groclin -extra a wisła aż mi sie chciało śmiać z tgo co robił pater .Lepiej niech sie legia nie cieszy bo w środe zagra z nimi całkiem inna drużyna , ta z pucharu UEFA a nie z dzisiejszego meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIA MISTRZ STULIĆ PYSK WISŁA IP: *.sup.waw.pl / 10.0.1.* 05.04.03, 22:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: STULIĆ PYSK WISŁA IP: *.ists.pl / 192.168.1.* 06.04.03, 20:17 Legia może być miszcz. Nic więcej...Jaki pysk, taki miszcz naukowcy ze stolicy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asddsffg Re: 19. kolejka I ligi. Groclin pokonał Wisłę IP: *.tele2.pl 06.04.03, 02:13 Gość portalu: wwf napisał(a): > Jak można było wygrać z tak dobrom drużyną jak groclin bez > napastników bo powiedzmy sobie szczeże w 1 połowie w ataku grał > sam frankowski a w 2 to już nikt . pozatym zmiany groclin - extra > a wisła aż mi sie chciało śmiać z tgo co robił pater .Lepiej > niech sie legia nie cieszy bo w środe zagra z nimi całkiem inna > drużyna , ta z pucharu UEFA a nie z dzisiejszego meczu legia niech sie nie cieszy, bo i tak z wisla nie wygraja, ale tylko dlatego, ze to sa stare dupy (remis bedzie ich sukcesem) tak jak jesienia potrafili czasem cos zagrac, tak wiosna graja jak "chlopcy ze wsi" :PPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asddsffg Re: 19. kolejka I ligi. Groclin pokonał Wisłę IP: *.tele2.pl 06.04.03, 02:15 nie zebym cos mial do ludzi ze wsi, ale to byl tylko taki cytat nie majacy nic wspolnego z trescia (jak powszechnie wiadomo chlopcy ze wsi potrafia grac w pilke) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmrE Re: 19. kolejka I ligi. Groclin pokonał Wisłę IP: *.one.pl / 192.168.1.* 05.04.03, 18:33 Cżbyśmy się doczekali 3 siły w polskiej lidze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter a nie mówiłem... IP: *.uga.pl 05.04.03, 18:40 jeszcze raz gratuluję włodarzom wisły polityki transferowej. dwóch kontuzjowanych , jeden pauzuje za kartki i w lidze mistrzów opyka ich każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jez Re: a nie mówiłem... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 05.04.03, 20:59 polityki transferowej? szczerze mowiac nie rozumie twojego myslenia, moze powinni zatrudnic cie w klubie jako jasnowidza, na pewno mozna bylo by uniknac zatrudniania pilkarzy ktorzy nabawia sie w przyszlosci kontuzji, reszta pewnie decyduja pieniadze, drogo kosztuje zakup i utrzymanie 20 wartosciowych pilkarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: a nie mówiłem... IP: *.uga.pl 06.04.03, 13:18 Gość portalu: jez napisał(a): > polityki transferowej? szczerze mowiac nie rozumie twojego > myslenia, moze powinni zatrudnic cie w klubie jako jasnowidza, > na pewno mozna bylo by uniknac zatrudniania pilkarzy ktorzy > nabawia sie w przyszlosci kontuzji, reszta pewnie decyduja > pieniadze, drogo kosztuje zakup i utrzymanie 20 wartosciowych > pilkarzy... jakich 20 wartościowych piłkarzy? ja tam widzę zurawskiego, kuzbe, szymkowiaka, stolarczyka, uche, kosowskiego, baszczynskiegoo i glowackiego. o kimś zapomniałem? chyba nie mówiszo tych patałachach, którzy przegrali z groclinem 0-2? rezerwowi w wiśle to grupka siedemnastolatków i tacy wirtuozi piłki, jak jop, paszulewicz, kaliciak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: a nie mówiłem... IP: *.uga.pl 06.04.03, 13:19 Gość portalu: jez napisał(a): > polityki transferowej? szczerze mowiac nie rozumie twojego > myslenia, moze powinni zatrudnic cie w klubie jako jasnowidza, > na pewno mozna bylo by uniknac zatrudniania pilkarzy ktorzy > nabawia sie w przyszlosci kontuzji, reszta pewnie decyduja > pieniadze, drogo kosztuje zakup i utrzymanie 20 wartosciowych > pilkarzy... jakich 20 wartościowych piłkarzy? ja tam widzę zurawskiego, kuzbe, szymkowiaka, stolarczyka, uche, kosowskiego, baszczynskiegoo i glowackiego. o kimś zapomniałem? chyba nie mówiszo tych patałachach, którzy przegrali z groclinem 0-2? rezerwowi w wiśle to grupka siedemnastolatków i tacy wirtuozi piłki, jak jop, paszulewicz, kaliciak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: 19. kolejka I ligi. Groclin pokonał Wisłę IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.03, 22:48 a pogon znow wtopila, az przykro czytac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analfabeta z brudna ALE I TAK LEGJA BENDZIE MISZCZEM!!! IP: *.sosnet.pl 05.04.03, 23:04 Odpowiedz Link Zgłoś
pitrix Kiepska ławka rezerwowych! 05.04.03, 23:49 Okazuje się że Wisła K. ma kiepską ławkę rezerwowych. Pater i Dubicki to jednak za mało na naszą ligę. Frankowski też się już chyba skończył. Po za tym , Wisła osiadła nieco na laurach. Wydaje się że po dobrych występach w pucharze UEFA, Wisła lekceważy ligowych przeciwników. Z takim podejściem Wisła nie zdobędzie mistrzostwa. Brawa dla GKS-u i dla Odry które konsekwentnie zbierają komplety punktów i w takiej formie mają duże sznase na mistrzostwo. Dyskobolia na razie bez straconego gola, to robi wrażenie! Tym bardziej że grała i z Legią i z Wisłą K. ! Ciekawe czy piłkarze z Grodziska Wlkp. będą umieli się zmobilizować na teoretycznie słabszych rywali?! Przecież już zaliczyli remis z moim zdaniem bardzo słabym Górnikiem. Generalnie Liga Polska bardzo ciekawa w tym sezonie :) I DOBRZE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wajcha Re: Kiepska ławka rezerwowych! IP: *.sosnet.pl 06.04.03, 00:18 Bardzo slaby Gornik?!Ten" bardzo slaby Gornik" stracil najmniej bramek tej wiosny palancie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Kiepska ławka rezerwowych! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 11:56 Górnik jest bardzo słaby, a ten, kto napisał, że stracił najmniej bramek tej wiosny to głupia ciota. Ty idioto, Groclin najmniej stracił bramek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pitrix Re: Kiepska ławka rezerwowych! 06.04.03, 15:11 Gość portalu: wajcha napisał(a): > Bardzo slaby Gornik?!Ten" bardzo slaby Gornik" stracil najmniej bramek tej > wiosny palancie!!!!!!! Napisałem że moim zdaniem Górnik jest słaby, jeśli masz inne zdanie to napisz coś więcej. Darujmy sobie wyzwiska ,bo nie na tym to chyba polega. Nie znam Ciebie a Ty mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wajcha Re: Kiepska ławka rezerwowych! IP: *.sosnet.pl 06.04.03, 20:28 Soory, wiem nie powinieniem pisac tego typu sformulowan.Mysle,ze Gornik nie jest taki slaby, ma naprawde solidna obronne, troche gorsza pomoc, ale zupelnie kiepski atak,no coz brakuje nam Niedzielana. Odpowiedz Link Zgłoś
pitrix Re: Kiepska ławka rezerwowych! 07.04.03, 00:19 Tu masz racje trzy razy 0:0, to mówi samo za siebie. Kiepscy napastnicy, jeżeli tak jak w ostatnim meczu z Legią w drugiej połowie wchodzi np. niejaki Adrian Sikora :) to Górnik długo jeszcze może gola nie strzelić. Myśle że trener za mało korzysta z tego Albańczyka -Dobiego Enkeleida. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Pogoń MISTRZEM!!!! IP: *.chello.pl 06.04.03, 00:01 Nikt nie zarobił w tym sezonie tyle pieniedzy co pogoń szczecin. Panie daj mi choć na rok drużyne z Pierwszej ligi, a zarobie na całe zycie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOmanu Re: Pogoń MISTRZEM!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 00:49 Nie wiem jak z pieniędzmi ale punktów to Pogoń nie zdobywa... :)))) całe 6 - jest się czym podniecać - chłopak do bicia w Lidze... A co do Groclinu - to chyba nikt nie jest zaskoczony że ta drużyna pokonała taką Wisłę... Przecież tyle kasy to niewiele klubów w Polsce ma ... Groclin jest genialnie ( nudno bo nudno :(( ) ustawiony - właściwe 1 napastnik... to i nie dziwne że bramek nie tracą... No i gratulacje za skuteczną taktykę nie wiem jak się to ogląda bo okazji nie miałem ale wątpię żeby to było porównywalne z Wisłą w formie... W sumie to już wygrałem niezłą kaskę na Groclin - Legia :) wiec powodzonka dalej... Ale Wisła i taq bedzie nistrzem !!!!!!!!! A LEgia sie chyba kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS wiedzialem, ze GIEKSA jest najlepsza IP: *.dip.t-dialin.net 06.04.03, 02:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Frekwencja IP: *.tokyo.ocn.ne.jp 06.04.03, 04:32 Sprawdzam ilosc osob przychodzacych na mecze i z rozbawieniem stwierdzam, ze na meczu kolekjki w Grodzisku bylo 5000 osob. Pomijam aspekt, ze stadion jest maly, a ludzi napewno chcialo przyjsc wiecej. Liczy sie fakt - 5000 osob na meczu kolejki... Proponuje sprawdzic dla porownania liczbe osob na meczach extraligi i I ligi zuzlowej. Dziwna ta nasza liga pilkarska. Straszno i smieszno zarazem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno grabarz Re: polemika IP: *.pl 06.04.03, 08:53 Ludzie wy naprawde nie myslicie 1.Wisle wypadla polowa skladu 2.Juz wygladaja na przemeczonych sezonem 3.bez wzmocnien w Wisle i Legii czyt. brak pucharow 4.Mistrzem bedzie Groclin ,druga Odra ,a trzeci Gks!kolejnosc moze ulec zmianie 5.Legia niestety nie ma kasy i w czasie wakacji Okuka(najlepszy trener w lidze ich!) opusci 6.W Polskiej (polamatorskiej) Lidze nie ma pewniakow jak np.Bayer czy Real 7.szkoda troche Wisły ,ale jak gra sie 12 piłkarzami nie mozna nic wygrac 8.Pogon i KSZO niestety spadna ,to nie GKS wiec brak kasy jest dla nich zabojczy 9.moi nastepni kandydaci do spadku to Widzew(sypp i e sie) i Wisla Plock,w barazach 2 liga nie ma szans!wiec spadna tylko 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartimmy Re: polemika IP: *.acn.pl 06.04.03, 20:27 Gość portalu: bruno grabarz napisał(a): > Ludzie wy naprawde nie myslicie > 1.Wisle wypadla polowa skladu > 2.Juz wygladaja na przemeczonych sezonem > 3.bez wzmocnien w Wisle i Legii czyt. brak pucharow > 4.Mistrzem bedzie Groclin ,druga Odra ,a trzeci Gks!kolejnosc > moze ulec zmianie > 5.Legia niestety nie ma kasy i w czasie wakacji Okuka (najlepszy > trener w lidze ich!) opusci > 6.W Polskiej (polamatorskiej) Lidze nie ma pewniakow jak > np.Bayer czy Real > 7.szkoda troche Wisły ,ale jak gra sie 12 piłkarzami nie mozna > nic wygrac > 8.Pogon i KSZO niestety spadna ,to nie GKS wiec brak kasy jest > dla nich zabojczy > 9.moi nastepni kandydaci do spadku to Widzew(sypp i e sie) i > Wisla Plock,w barazach 2 liga nie ma szans!wiec spadna tylko 3 Obawiam się, że ta pierwsza trójka to niezbyt realistyczna. Jak będą pewni awansu to znowu zaczną się "kolejki cudów". Wisła będzie mistrzem, mam nadzieje, bo jak nie to na Ligę Mistrzów trzeba będzie dłuuugo poczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartimmy Re: polemika IP: *.acn.pl 06.04.03, 20:28 oczywiście nie awans tylko utzrymania... tylu w tej "czołówce" drugoligowców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Re: 19. kolejka I ligi. Groclin pokonał Wisłę IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.04.03, 09:56 Przy takim wietrze mecze powinno się przekładać, skoro derużyna grająca pod wiatr oddaje jeden strzał na połowę, a piłka sama zawraca. A swoją drogą jedna porażka nie stanie na drodze Wisły do mistrzostwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siara80 Re: 19. kolejka I ligi. Groclin pokonał Wisłę IP: *.bluu.net / 192.168.1.* 06.04.03, 10:27 jestescie żałoś, mecz zaczął się o 16 a o 21 jeszcze nie było wyniku. gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil-Legia Re: Do Krakowskich wieśniaków IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 11:54 I co teraz powiecie?Jak Legia przegrała z Groklinem to mówiliście,że wasza wisła to wygra 4:0.I co teraz?!!! Zapamiętajcie-Mistrzem Polski jest Legia, Legia Najlepsza jest!! A w meczu z Nami popłyniecie jeszcze więcej niz w Groklinie! Sie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Do Krakowskich wieśniaków IP: *.ists.pl / 192.168.1.* 06.04.03, 20:20 O mało co Górnik by was wyruchał. Miszczowie ze stolycy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWADA Re: 19. kolejka I ligi. Groclin pokonał Wisłę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.03, 12:09 hahahaha Wreszcie wisła wreszcie przegrali i do tego nie strzelili gola są do banie hahahhahahahahahaha buuehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aramis29 no kolesie warszawiaki i karkauery , ale wam GIEKSA IP: *.dip.t-dialin.net 06.04.03, 13:20 wykreca uszy ........smiac mi sie chce ze ciagle pisza o szcesciu ....szczesciem nie mozna wygrac 50 meczow panowie .gks bedzie mistrzem 2002/2003 i jedziemy na lige mistrzow a wisla bedzie grala z ustroniem baraze hahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAREK GKS KATOWICE MISTRZ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 13:43 Fotela lidera już do konca nie oddamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartimmy Re: GKS KATOWICE MISTRZ! IP: *.acn.pl 06.04.03, 20:32 Gość portalu: DAREK napisał(a): > Fotela lidera już do konca nie oddamy! oddajcie piłkarzom zaległe pensje a elektrowni za prąd ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biesiu Poprawcie tabele Zagłebie miejsce 11, nie 12!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.04.03, 22:20 Bez takich błedów panowie, ok może sie zdarzyć. Poprawcie tabele Zagłebie miejsce 11, nie 12. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CERSEY Re: 19. kolejka I ligi. Groclin pokonał Wisłę IP: *.euv / 10.173.104.* 07.04.03, 11:20 w końcu pokazano wisle gdzie jej miejsce w szeregu,przestańcie się podniecać wisłą, w mecz z groclinem nie istniała:) Odpowiedz Link Zgłoś