Dodaj do ulubionych

Boniek: Mogę być prezesem PZPN, ale nie muszę

IP: *.forweb.pl 20.02.07, 08:46
hahaha pisałem o tym wczoraj chociaż nie jestem prorokiem
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88&w=57633652
Obserwuj wątek
    • Gość: Cold BONIEK NIE !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 08:47
      Blagam Cie k@#$! nie, tylko nie ty!
      • Gość: hegemon® only BONIEK !!!! IP: 195.47.239.* 20.02.07, 11:30
        tylko on moze naprawic nasza piłkę
        • Gość: Koboc jak nie Boniek to kto ??????????????? IP: *.1.251.72.1dial.com 20.02.07, 12:26
          jak nie Boniek to kto ???????????????
          • tekameka pamiętamy Bońka jak spierd..ał do Włoch 20.02.07, 13:48
            po "sukcesach" jako trenerek, hehehe. I to jeszcze ma czelność do takich wypowiedzi ?. To, że przykład idzie z góry nie oznacza, aby byle kto miał zając takie stanowisko.
            • super_moher no i co z tego ? ...... marudzic kazdy moze 20.02.07, 14:31
              Masz lepsze kandydatury ?
              Jak znasz nazwiska owych osobnikow to czemu nie podasz ich. zamiast chrzanic
              trzy po trzy.
              • tekameka Lubański, Kasperczak, Lubaszenko (młody) 20.02.07, 16:36
                możesz wybierać marudo
            • Gość: zygmunt 68 Re: pamiętamy Bońka jak spierd..ał do Włoch IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.03.07, 18:43
              ależ ty jesteś pusty.tylko ludzie z kompleksami czepiaja sie zibiego.ten gość
              nigdy nie zbrukal siebie ani naszej pilki .tylko on poważany na calym świecie
              może nas wyciągnąć z tego bagna.
    • zet68 II ( III, IV, itd.) liga też śmierdzi 20.02.07, 09:00
      zgodnie z powyższym przedstawiam swój pomysł: na minimum rok rozwiązać CAŁĄ
      organizację, zlikwidować instytucje, PZPN,LIGI I, II, itd., dać sobie rok albo
      więcej na wyłonienie się spośród pasjonatów prawdziwych działaczy(szczerze to
      nie widzę tutaj mechanizmu który by to umożliwił ale warto spróbować, gorzej
      nie będzie), spośród drużyn tych które zasługują przynajmniej na naszą
      extraklasę i stopniowo niżej.
      O ile osobę p. Zbigniewa Bońka darzę szacunkiem, to zastępowanie zespołów z
      pierwszej ligi II ligowymi to jakby pożar gasić benzyną.
      • zet68 Re: II ( III, IV, itd.) liga też śmierdzi 20.02.07, 09:02
        chciałem dodać że jestem byłym sędzią piłki nożnej
    • terapia1 Tomaszewski miał rację!!! 20.02.07, 09:01
      Jak widać układ działa!!! "Wybitny" działacz-Boniek ratuję polską piłkę Ha ha
      ha. Tu nier Kaczyńskich trzeba, by zmietli "układ", a walca, który Wszystko
      zrówna z ziemią.
      • Gość: Kielce Nocą Re: Tomaszewski miał rację!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 11:40
        Boniek , tylko nie on !!!
        Sprawował już przecież mnóstwo funkcji w sporcie i ... wszędzie kicha .
        To , że kiedyś kopał piłkę , to nie powód aby sięgać tak daleko.
        Wyjątkowy karierowicz , szukający posady - emerytury - dożywocia .
        Równie dobrze prezesem może być Pan Kazio od szatni w klubie .
        • Gość: lloo Tomaszewski ma rację jak zwykle, hi hi IP: *.1.251.72.1dial.com 20.02.07, 12:35
          zartujesz sobie waszmosc
    • Gość: nul to doklandnie odwrotnie niz Walesa IP: *.emrsn.co.uk 20.02.07, 09:10
      On nie chcial ale musial!
    • inteligent-na On już był wiceprezesem. 20.02.07, 09:11
      Zdaje się, że nic dobrego z tego nie wynikło.
      • Gość: Bobo Re: On już był wiceprezesem. IP: *.aster.pl 20.02.07, 11:26
        Umowa z Canal+ se tak sama od siebie wyszła. Jego czasy, to jedyne czasy, kiedy
        coś dobrego się działo w PZPN-ie, a nie tylko bierne siedzenie jak Kolator, Lato
        i inni
        • wraczek Uważasz, więc że zakodowanie polskiej piłki... 20.02.07, 14:03
          ...jest sukcesem Bońka? Gdyby się C+ nie opłacało w zyciu by tej umowy nie
          podpisali. Z Bońkiem czy bez. Co zwojowała nasz reprezentacja za jego kadencji?
          Ile naszych klubów grałow w LM? Jak zmieniło się szkolenie młodziezy? Boniek to
          megaloman z przerostem własnego ego nic poza tym.
    • lexgm "Zibi" już kiedyś trenował naszych -z wiadomym 20.02.07, 09:15
      skutkiem. Treaz pcha się po kolejne konfitury. Mało ma kasy ? Niech inwestuje
      jak mu brakuje. Aby być Prezesem PZPN nie wystarczy nazwisko. Trzeba mieć
      szeroko rozumiane umiejętności - nie widzę ich u Bońka.
      Całe to towarzystwo byłych piłkarzy, trenerów, zasłużonych działaczy - od lat
      okupuje PZPN. Boniek nie jest święty,no i przecież jest jednym z tych, którzy
      mieszają w tym kotle.
      Pora na nową krew - ktoś młodszy, z wiedzą (nie tylko o piłce).
      • Gość: BBB Re: "Zibi" już kiedyś trenował naszych -z wiadomy IP: *.aster.pl 20.02.07, 11:28
        A powiedz mi, bo już mam dość tych idiotycznych argumentów- co ma to jak ktoś
        grał w piłkę, czy jakim był trenerem do tego jak sprawnym jest działaczem?? Bo
        jako działacz Boniek dużo dobrego zrobił.
        • hugoboss2 Re: "Zibi" już kiedyś trenował naszych -z wiadomy 20.02.07, 11:53
          Gość portalu: BBB napisał(a):

Bo
          > jako działacz Boniek dużo dobrego zrobił.
          Dobrego?? Koleś coś ci się pomieszało. Co zrobił dobrego..., że zrobił wałek na
          widzewie i kilkunastu wierzycieli nie ma do tej pory kasy, że zbankrutowali itp.
          Boniek to typowy karierowicz, pcha się teraz do koryta żeby mieć spokojną i
          godziwą emeryturkę. orry bardzo, ale Panu Bońkowi mówimy NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe!!!
          • Gość: Młody Re: "Zibi" już kiedyś trenował naszych -z wiadomy IP: 83.16.165.* 20.02.07, 12:08
            Boniek na grze i interesach we Włoszech (+np komentator i ekspert w RAI)
            zarobił tyle ze jeszcze pewnie jego wnuki beda z tego żyły wiec to ze niby chce
            zarobic to zaden argument
    • Gość: rezerwowy Re: Boniek: Mogę być prezesem PZPN, ale nie muszę IP: *.gbn.pl 20.02.07, 09:18
      Nikt nie przeczy,że Boniek był znakomitym piłkarzem.Ale to wszystko i koniec.To
      kandydat porównywalny do Czarneckiego,a więc do nikogo.
    • Gość: ktos Boniek: Mogę być prezesem PZPN, ale nie muszę IP: *.pool82104.interbusiness.it 20.02.07, 09:19
      I znow ktos dopuszcza do glosu tego idiote.Niech on sobie wloska lige reformuje
      a do polskiej pilki niech sie nie wpieprza.Troche czasu siedzial cicho ale
      chyba trzeba mu przypomniec jakie to "sukcesy" odniosl bedec trenerem
      kadry.Dosc juz tego Bonka bo od jego zbawczych teorii rozwolnienie mnie lapie.
      • Gość: PawełB Re: Boniek: Mogę być prezesem PZPN, ale nie muszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 11:11
        Ja tam nie wiem, czy Boniek będzie dobrym prezesem,
        czy nie, prorokiem nie jestem, ale rozumowanie
        typu "skoro nie miał sukcesów jako trener
        to preziem też będzie do niczego" jest doprawdy
        wybitne. Może kolego "ktoś", jak już posiedziałeś
        na muszli to przemyślałeś sobie sprawę, co?
    • Gość: Gość Re: Boniek: Mogę być prezesem PZPN, ale nie muszę IP: *.tpnet.pl 20.02.07, 09:20
      całe zło zaczęło się od poprzedniego genialnego pomysłu Bońka (W 2002 roku dla
      dobra polskiej piłki Zbigniew Boniek proponował ligę złożoną z 12 zespołów).
      • Gość: dr3 Re: Boniek: Mogę być prezesem PZPN, ale nie muszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 09:41
        widzew spadnie z ligi wiec trzeba go jakos ratowac... ehh co za matol
        • Gość: K Re: Boniek: Mogę być prezesem PZPN, ale nie muszę IP: *.bremultibank.com.pl 20.02.07, 13:28
          A dlaczego uwazasz ze spadnie?

- Widzew Łódź -
    • lubsterek ja ci dam prezesa pzpn ty chamie!!! 20.02.07, 09:26
      tylko nie on! to krętacz i cwaniaczek, napewno nic dobrego by z tego nie było
      • Gość: coldcut Re: ja ci dam prezesa pzpn ty chamie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 09:37
        Juz raz sie za kadre bral, teraz udaje ze widzew to nie widzew i ze nie ma
        dlugow. DOSC! Moze i pilkarz z niego byl dobry ale dzialacz / trener ZADEN.
        ZDECYDOWANIE NIE, kazdy inny bedzie lepszy.
        • Gość: Koboc kazdy inny ? ale kto ???????????????????? IP: *.1.251.72.1dial.com 20.02.07, 12:29
          ludzie, badzcie realistami - jak nie chcecie Bonka to dajcie lepsze propozycje !

Bez tego to jest prozne gardlowanie.
    • Gość: jan Re: Boniek: Mogę być prezesem PZPN, ale nie muszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 09:41
      nie nie to by bylo jeszcze gorzej-pieniadze by szly do kieszeni bonka
    • Gość: Delegat z Zabrza BO .....NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 09:46
      zbyszku zdupiej na plantacja listka bobkowego do itali
    • Gość: kriss Boniek: jaką łaskę nam Zibi wyświadcza IP: 62.233.164.* 20.02.07, 10:04
      zawsze myślałem że to dla dobra piłki a nie z łaski

www.foto-tel.pl/
    • aneta.k-a trzeba przyznać Bońkowi że umie się ustawić 20.02.07, 10:15
      raz trzyma z Lipcem, raz z Listkiewiczem, więc tak czy siak jego będzie na
      wierzchu. jeszcze nie tak dawno lizał Listkowi tyłeczek i go gloryfikował, a
      teraz uchodzi za człowieka spoza układu i męża opatrznościowego polskiej piłki -
      niezłe jaja.
      • Gość: Młody Re: trzeba przyznać Bońkowi że umie się ustawić IP: 83.16.165.* 20.02.07, 11:57
        Przede wszystkim trzeba rozgraniczyc dwie sprawy-Boniek trener i Boniek-Manager.
        Jak kazdy wie Boniek trenerem jest zadnym.Wiemy to My, wiedza to we Włoszech(
        np w Bari).Ale jesli chodzi o jego umiejetności Managersko-zarządzające to
        tutaj przyczepic sie nie ma do czego.Pokazał to podpisujac umowy sponsorskie
        PZPN z C+, TP i innymi.Że później były awantury o kase...cóz to juz była żyłka
        Listka i spółki, bo z tego co pamietam Boniek juz w zarzadzie nie był...Nawet
        jego działalność w Widzewie. Wszystko czytelne, jasne...Klub nie musi martwic
        sie o kase na jutro, tak jak bywało dawniej...poza tym co nie jest bez
        znaczenia, jego osoba jest po prostu szanowana i liczaca...oczywiscie poza
        naszymi granicami.Wiele osób zarzuca mu machloje, przekrety(np o Widzew-jak dla
        mnie wziete z kosmosu)etc...jak dla mnie to bzdury.Bo kogos obrzucic błotem
        jest bardzo łatwo, ale miec na to konkretne dowody to juz niestety duzo
        trudniej.
        Bo tak na zdrowy rozum kto miałby zostac prezesem? Tomaszewski? Człowiek
        sfrustrowany do granic mozliwosci i chory z nienawisci do Bonka?Rysio Czarnecki?
        dobre sobie...jak dla mnie obok Bonka dobra kandydatura jest Kasperczak i Jan
        Krzysztof Bielecki...
        • aneta.k-a kolego! mniej dyrdymałów, a więcej konkretów 20.02.07, 12:17
          -licencja wydana "pod stołem" przez kumpla Bońka czyli pana Kolatora
          -niespłacanie długów pod przykrywką zmiany właściciela klubu
          -odwołanie Engela
          -itd
          • Gość: ja ...... a gdzie te konkrety ? IP: *.1.251.72.1dial.com 20.02.07, 12:34
            piszesz jak Tomaszewski

-licencja wydana "pod stołem" przez kumpla Bońka czyli pana Kolatora
            co ma piernik do wiatraka, a moja ciocia jest fajna

-niespłacanie długów pod przykrywką zmiany właściciela klubu
            jestes prokuratorem, masz dowody, bo chlapac ozorem to kazdy moze

-odwołanie Engela
            o bardzo dobrze ! ten nieudacznik Engel tylko wstyd przysniosl

-itd
            np. ?
            • aneta.k-a Re: ...... a gdzie te konkrety ? 20.02.07, 13:17
              to ma piernik do wiatraka że kolesiowska mafia przyznawała licencje wg własnego
              uznania, a w owym czasie Boniek szefował widzewowi.
              • Gość: K Re: ...... a gdzie te konkrety ? IP: *.bremultibank.com.pl 20.02.07, 13:32
                Przypominam ze Sąd uznał, że wszystko przebiegło prawidłowo jesli chodzi o
                przekształcenia w Widzewie. Przypominam ze cały czas istnieje Widzew Łódź SSA
                tak więc jesli ktoś uwaza ze Widzew jest winien komus piniedziadze niech uda
                się tam i zalatwi tą sprawe z Andrzejkami.

- Widzew Łódź -
                • Gość: K Re: ...... a gdzie te konkrety ? IP: *.bremultibank.com.pl 20.02.07, 13:33
                  Oczywiście miało być "pieniądze".
                • Gość: Młody Re: ...... a gdzie te konkrety ? IP: 83.16.165.* 20.02.07, 14:59
                  Właśnie to samo chciałem napisac...
    • Gość: as Oby był lepszym menadzerem niż trenerem, bo.. IP: 212.75.114.* 20.02.07, 10:24
      inaczej zostanie zerem.
    • Gość: L Boniek: Mogę być prezesem PZPN, ale nie muszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 10:26
      Boniek to najlepszy kandydat na prezesa!!!!!!!!!!!
    • marekjurek_u_pinocheta Boniek daj se na luz. Ciebie jeszcze tu trzeba! 20.02.07, 10:27
      siedź sobie we Włoszech i tyłka innym nie truj.
    • Gość: Bobi Boniej jest najlepszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 11:20
      z tych znanych kandydatów
      • Gość: BBB Re: Boniej jest najlepszy IP: *.aster.pl 20.02.07, 11:31
        Ja tam w niego wierzę, jak widać ludzie, którzy głosowali na ankiecie też.
        Inaczej do tych, co tu bzdurne komentarze dają.
        A doświadczenie w zarządzaniu ma większe niż wszyscy pozostali kandydaci razem!
    • Gość: Shun Re: Boniek: Mogę być prezesem PZPN, ale nie muszę IP: *.motorola.com 20.02.07, 11:29
      Jak on będzie prezesem PZPN to ja pier... całą nasza piłke. Daruje sobie
      chodzenie na mecze, a nawet oglądanie w TV. To będzie to samo co za Listka.
      Boniek jest przeciez z tej samej ekipy. Jedna wielka porażka!!!
    • Gość: Doma Boniek: IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.02.07, 11:41
      Mimo że nie przepadam za Bońkiem, to muszę przyznać on chyba jako jedyny
      miałbym odwagę zrobić porządek w polskiej piłce. A Ci kandydaci którzy są teraz
      to chyba żaden sie nie nadaje, no może jeszcze Kasperczak.
    • Gość: ZBi Boniek: Mogę być prezesem PZPN, ale nie muszę IP: *.umed.lodz.pl 20.02.07, 12:18
      Pomysl zeby w lidze byl owiecej zespolow jest sluszny. Po co instaluje sie
      podgrzewanie murawy?? Zeby latem ja grzac?? niech pilkarzyki zaczna grac wiecej
      meczykow, a bedzie to z korzyscia dla wszystkich.
    • Gość: Marek brać Zibiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 12:24
      trenerem był kiepskim, ale menedżerem pierwsza klasa. Znajomość z Platinim też
      się przyda.
      • Gość: fan Re: brać Zibiego IP: 212.160.86.* 20.02.07, 12:38
        wszyscy płaczą
        nie podając ani jednyj kotrkanydatury

p.s
        jeśli chce ratować Widzew to można zrobić tak, że spadają zespoły z ekstra jak
        w regulaminie, a awansują dwa więcej z 2 ligi

proste
        ale po co
        lepiej gardłować
    • Gość: Ja tez rozwazam. Boniek: Mogę być prezesem PZPN, ale nie muszę IP: *.abhsia.telus.net 20.02.07, 12:33
      LP
    • bronimir I to będzie koniec na lata polskiej piłki. 20.02.07, 12:44
      Cały PZPN będzie pracował na Bońka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka