dektaa 20.02.07, 12:43 Mieli prawa zakupione tylko na fazę grupową a na pucharową już nie?W programie nic nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysiek Re: tvn turbo nie przeprowadza transmisji z LM? IP: 213.76.149.* 20.02.07, 12:55 Szukam we wszystkich programach ale nic nie mogę znaleźć. Niestety nie ma NSport więc chyba pozostaje internet. Nie mogę też nic znaleźć na cyfrze+. Może jednak ktoś ma jakieś namiary na odpowiedni kanał? Odpowiedz Link Zgłoś
dektaa Re: tvn turbo nie przeprowadza transmisji z LM? 20.02.07, 13:29 Czeska CT2 transmituje jakiś dzisiejszy mecz,pozostaje podgląd wyników live w necie... I płać tu człowieku abonament za publiczną tv chyba po to żeby kolejny raz oglądać ryj Brodzik Kożuchowskiej czy innej Zakościelnej ehhhh kpina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: tvn turbo nie przeprowadza transmisji z LM? IP: 213.76.149.* 20.02.07, 13:40 Ja znalazłem jeszcze też na SF2, ORF1 - ale żadnego z nich nie mam chyba na cyfrze+. To jest tragedia, lepiej oglądać wiadomości jak nasze Państwo schodzi na psy.. Wydają agentów, co tydzień dymisjonują kogoś z rządu, łapią łapówkarzy..i w kółko to samo... Masz rację, po co płacić abonament za ciągle te same wiadomości.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: tvn turbo nie przeprowadza transmisji z LM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 18:33 Jestem ciekaw dla kogo oni transmitują te mecze w nsport...Bo z tego co się orientuję to garstka ludzi to ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSF Re: tvn turbo nie przeprowadza transmisji z LM? IP: 212.122.214.* 06.03.07, 23:56 DSF ma transmisje rownolegla ze wszystkich meczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mass mam info z TVNu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 19:49 napisali mi,ze nie przewiduja transmisji poza n-Sportem. niestety. nie ma jak w Polsacie Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 ITI ma prawa do wszystkich meczów LM - a gdzie je 05.03.07, 15:48 ... pokazuje to ich sprawa - ograniczenie licencyjne jest tylko takie, że nie mogą pokazać ich w publicznym kanale ( TVN ). Niestety żenujące ITI promuje własną zasraną platformę ( N ) ma w dupie LM, widzów, reklamy itd. Chcą tylko chapać kasę z abonamentu. Nsport poza LM nie ma nic - raz w programie widziałem 5 powtórek tego samego meczu w 1 dniu i czymś muszą się bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: ITI ma prawa do wszystkich meczów LM - a gdzi IP: 217.96.21.* 06.03.07, 13:00 dzis mecz w dsf (chelsea -porto) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: ITI ma prawa do wszystkich meczów LM - a gdzi IP: *.as.kn.pl 06.03.07, 13:58 Jak ktoś chce oglądać mecze przez internet za kompletną darmochę to polecam stronę : www.soccer-live.kk.e-wro.pl/ Sciągamy program SopCast i jazda, wymagane łącze minimum 300 kb/s. Ja tak ostatnio sporo meczów oglądam. Np Sevilla-Barca, dzisiaj będę oglądał Liverpool z Barcą. Polecam. Najlepiej podłączyć kompa do TV, obraz jest na TV jest trochę lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenekkkkkkkkkkkkkk Re: tvn turbo nie przeprowadza transmisji z LM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 15:09 www.barcaserwis.com/index.php?co=aktualnosci&id=10341 Odpowiedz Link Zgłoś