Gość: Po(L)onU$ IP: *.dsl.mindspring.com 10.03.07, 00:23 A ja na United! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jasiu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 07:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Bukmacherzy stawiają na Chelsea IP: *.aster.pl 10.03.07, 08:11 taa ja też :) posłuchajcie lepiej mnie! ja wiem lepiej od bukmacherów! stawiam że Chel$hit przegra z Valencią 1:2 w dwumeczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siouks bukmacherzy... IP: *.chello.pl 10.03.07, 19:25 tak jak dzisiaj stawiali że Juve spokojnie wygra z Brescią :) tymczasem dostał w tyłek 3-1 i spokojnie mogłem stawiać w sts ...1, postawiłem asekurancko ...1X ale i tak kurs super - ...2.17 bukmacherzy w ciemno uważają Juve za faworyta, tylko dlatego że to Juve a wystarczyło zerknąć w tabelę, przeanalizować kilka ostatnich meczów i wszytsko było jasne tak smao mylą sie co do Chelsea... z Valencią nie ma szans... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibool Bukmacherzy stawiają na Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 13:24 Chelsea wygra z Milanem w finale!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronaldo Bukmacherzy stawiają na Chelsea IP: *.chello.pl 14.03.07, 06:58 Ja osobiście stawiam na CZERWONE DIABłY , Manchester United is the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promot [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.13, 18:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś