Dodaj do ulubionych

Smuda kontra Michniewicz

IP: 193.243.146.* 10.03.07, 10:58
Dzieki Czesiu za wszystko ale nie gniewaj sie bo dziś wygra Kolejorz!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ricke Artykuł zawiera treści tendencyjne IP: *.icpnet.pl 10.03.07, 11:27
      Autor pisze że niby Smuda jest w Poznaniu nielubiany. To nieprawda. Uważam że
      lepszego trenera nie bedziemy mieli . Jeżeli nie ma wyników to przyczyn
      naqleży szukać gdzie indziej (słaby skład?). Trenera zawsze najłatwiej obwinić,
      a autor tego artykułu przelewa tylko na "papier" jakieś swoje własne kompleksy.
      • Gość: Johny Re: Artykuł zawiera treści tendencyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 11:53
        Najpierw poczytaj trochę a potem używaj słów których nie znasz, to po pierwsza
        a po drugie to kadrę Kolejorza, jak w każdej swojej wypowiedzi podkreśla Smuda,
        ustala ON sam. A miernikiem przydatności do drużyny wg Smudy jest to jak
        zawodnik schodzi po schodach
        • Gość: Ricke Re: Artykuł zawiera treści tendencyjne IP: *.icpnet.pl 10.03.07, 12:03
          Wiem o tym i mimo to uważam że jest świetnym trenerem, i ok możesz nie lubic
          p.Smudy - piszesz tak bo pewnie jestes z warszawki i zazdrościsz. Jeżeli autor
          pisze że Smuda jest w Poznaniu nielubiany to ja pisze że to nieprawda i nie
          będę tego cofał. A skoro jest najbardziej utytułowanym polskim trenerem to to
          co ty piszesz nadaje sie w ogóle do kibla.
          • Gość: Jasiu Re: Smuda najlepszy trener jakiego miał LECH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 13:15
            To prawda, jak dają mu jeszcze troche czasu, to z potencjałem organizacyjnym i
            ekonomicznym jaki ma w tej chwili Kolejorz, Poznań będzie rządził polską piłką
            przez kilka nastepnych sezonów !

www.bmwsauber.com.pl
            • dryfulec Re: Smuda to guzik nie trener 10.03.07, 14:58
              Byc moze Lech bedzie kiedys rzadzil w lidze, ale z pewnoscia nie pod wodza
              Smudy. To przebrzmiala slawa. Jego sukcesy mialy miejsce dawno albo bardzo dawno
              temu. Od tamtej pory swiat sie zmienil. A Smuda nie zmienil nic. To slaby
              trener, ktory nie potrafil nawet wzmocnic zespolu zima, a latem nie mial na to
              czasu, bo przebywal na wakacjach. Dzieki niemu i jakiemus tam dyrektorowi
              sportowemu, specjaliscie od pralek, zakupiono Dobrewa - wzmocnienie lewej
              strony, ktore nawet na lawke sie nie nadaje, Injaca, sredniej jakosci kopacza i
              Tanevskiego, ktory gra bo od Drzymonta kazdy jest lepszy. Sprzedano
              Wasilewskiego, a na prawej obronie biega pomocnik. Koszmar co ten czlowiek robi
              z Lecha. Smuda musi odejsc.
              • Gość: dryfulec new coach Re: Smuda to guzik nie trener IP: *.chello.pl 10.03.07, 16:27
                Zglos swoja kandydature na posade Smudy, to Cie moze przyjma i wtedy wszytko
                bedzie git, mam nadzieje ze masz jakies papiery czy doswiadczenie, bo
                inaczej "koszmar" bedzie dalej trwal.
    • Gość: Wierny kibic lecha Nie lubimy stołecznych dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 11:44
      Nie wiem kto pisał ten artykuł-ale wykazał się totalną impertynencją, niewiedzą
      i niefachowością.
      Po pierwsze jak Smuda mógł coś osiągnąć skoro to jest jego pierwszy sezon.
      Po drugie jest lubiany i to bardzo w końcu jest ktoś kto potrafił zaszczepić w
      piłkarzach gen radosnego futbolu.
      Chyba tylko stołeczni dziennikarze obwiniają trenera o cokolwiek.
      Nie lubimy stołecznych dziennikarzy którzy piszą dyrdymały-to z pewnością prawda.
      • Gość: hezbollah Re: Nie lubimy stołecznych dziennikarzy IP: *.icpnet.pl 10.03.07, 12:22
        Jeśli nie wiesz kim jets red. Nawrot to nie jesteś kibicem. To tak na
        marginesie. Co do Smudy to wiekszość go nie lubi i to jest fakt - słyszałeś zeby
        kiedykolwiek na meczu było skandowane jego nazwisko? czytasz czasami forum
        Lecha? Poczytaj zanim zaczniesz pisać nonsensy
    • Gość: karraluch Smuda kontra Michniewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 11:56
      Czesiu wierzę, że jeszcze powrócisz do Poznania, jeszcze będziesz trenerem
      Lecha i poprowadzisz Kolejorza w Lidze Mistrzów
      • Gość: kunze Re: Smuda kontra Michniewicz IP: *.icpnet.pl 10.03.07, 12:15
        Ja go nie lubię - więc stwierdzenie, że jest w Poznaniu nielubiany juz jest
        prawda. A z lechem mógł osiągnąc więcej niz środek tabeli po rundzie jesiennej.
        To chyba oczywiste. Tyraspola nawet nie wspomnę.
        • Gość: HERO Re: Smuda kontra Michniewicz IP: *.icpnet.pl 10.03.07, 12:19
          A ja go lubię - więc stwierdzenie że jest w Poznaniu nielubiany nie jest prawdą
    • Gość: Pele Nawrot pisze bzdury... IP: *.icpnet.pl 10.03.07, 12:28
      od lat... na kazdy temat... byle zasluzyc na wierszowke...
      znacie bardziej wysmiewanego dziennikarza w Poznaniu?
      i ten styl pisania rodem z pierwszej klasy podstawowki... ;(
    • Gość: robuś Smuda kontra Michniewicz IP: *.echostar.pl 10.03.07, 12:44
      ja tez jestem kibicem lecha i za franzem nie przepadam a warszawiacy czego jak
      czego ale trenera nie muszą nam zazdrościć ale trener nie jest do lubienia
      tylko do ustawiania gry (na boisku of kors) i wyniki go rozgrzeszą lub nie.
    • Gość: KACAP Awanturnik kontra Megaloman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 12:54
    • Gość: Miodek z ucha Kolejorz - buhahah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 12:59
      Mówi się "kolejarz", a nie "kolejorz"... "Kolejorz" to się mówi na wsi
      • Gość: ignaś Re: Kolejorz - buhahah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 13:33
        Otóż poprawną formą jest oczywiście "kolejarz". Ale tylko z pozoru. W gwarze
        regionu Wielkopolski i nie tylko, forma "kolejorz" jest jedyną istniejącą!
        Poza tym, jeżeli kilkaset tysięcy ludzi mówi "kolejorz" zamiast "kolejarz", to
        forma ta może wejść do powszechnego użycia jako poprawna. Takie zjawisko to
        tzw. uzus językowy. W związku z powyższym, zalecam panu Miodkowi z ucha
        kontynuowanie edukacji, bo poprzestawanie na wykształceniu podstawowym jest już
        dziś wręcz niemodne w Polsce (wyjątek - Warszawa, stadion Legii).
    • Gość: ignaś Inny to Czesiu, inny i Franz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 13:23
      Michniewicz wyraźnie dojrzał jako trener. Myślę, że choćby staż w Tottenhamie i
      nauki pobrane od Martina Jola dały mu ogromną wiedzę. Jeśli zaś chodzi o Smudę,
      to jest on postacią nietuzinkową, wyrazistą, nie da sobie w kaszę dmuchać. A
      przypomnę, że jedna z anegdot krążących za czasów Czesia w Lechu mówiła, że
      Reiss i Świerczewski mieli do powiedzenia więcej niż sam trener, także w
      kwestiach kadry meczowej. U Smudy to nierealne. Niepodważalny jest fakt, że
      Michniewicz musi czuć respekt przed Smudą, a Franz z kolei może mieć ochotę
      utrzeć nosa młokosowi Michniewiczowi. Zapowiada się niezwykle interesujące
      starcie, a widok biletu na II trybunę, leżącego przede mną sprawia, że cieszę
      się, jak świnia przy korycie i odliczam minuty do rozpoczęcia meczu.
      • Gość: lech-ZL Mecz przyjaźni !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.03.07, 13:32
        i niech tak zostanie......
        a wygra niech lepszy :):)

pozdro dla LECHA !!!
        • Gość: lech-ZL okolo 1000 z lubina... IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.03.07, 13:34
          a propo okolo 1000 z lubina wybiera sie na ten mecz:)

www.zaglebie.org/pelne.php?id=2458
    • signal wszyscy na stadion 10.03.07, 15:26
      25 tyś gardeł . Do boju Kolejorz"
    • Gość: kilof lepiej opisal to poznanski portal tutej.pl IP: *.icpnet.pl 10.03.07, 16:35
      polecam, ciekawiej, choc pod takim samym tytulem w poznanskim portalu
      www.tutej.pl:

www.tutej.pl/cms.php?i=20870

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka