Dodaj do ulubionych

Karateka z St. Etienne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 08:48
Niby to wszystko efektowne ale tylko dlatego, że on do każdej piłki się
rzuca, tam gdzie "normalny" bramkarz" chwyta piłkę, a przy najmniej stara się
ją chwycić, ten bez sensu rzuca się i tylko ją odbija. Nie będzie z niego
dobry bramkarz
Obserwuj wątek
    • Gość: rasiuauskas re:Karateka z St. Etienne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 08:48
      Wraca juz od paru lat i na moje nieszczescie ciagle nie wychodzi :(
    • Gość: petee Re: Karateka z St. Etienne IP: *.imgw.pl 13.03.07, 09:24
      Na pewno broni efektownie. Szczególnie mogą się podobać jego nurkowania pod
      nogi. Ale rzeczywiście, trochę za mało łapie, stąd też sporo poprawek musi
      robić, bo są dobitki. Na szczęście z nimi też sobie nieźle radzi (przynajmniej z
      tymi pokazanymi), chociaż potem są pewnie rzuty rożne.
      Niemniej jednak to bronienie na raty powoduje ciągłą nerwowość pod bramką i to
      jest raczej jego wadą.
      • Gość: \m/ my way \m/ Re: Karateka z St. Etienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 10:33
        koleś broni spektakularnie, miło się go ogląda. za często wybija piłki, które
        mógłby złapać. zgadzam się, że jest nerwowy. ale ta jego nerwowość wynika chyba
        z jego ekscentryczności czy też chęci pokazania się. moim zdaniem ten strój
        spidermana był całkiem zabawny, jajcarski możnaby żec. oj coś czuję, że będzie
        z niego dobry bramkarz... :)
        • Gość: Jacek Re: Karateka z St. Etienne IP: *.vc.shawcable.net 14.03.07, 19:11
          > oj coś czuję, że będzie z niego dobry bramkarz... :)

On ma 30 lat :-)
    • Gość: kor Re: Karateka z St. Etienne IP: *.acx.pl 13.03.07, 11:11
      nic specjalnego
    • Gość: michel platini Re: Karateka z St. Etienne IP: *.com 13.03.07, 11:24
      skoro nie macie pojecia o tym jak sie lapie pilki to czemu w ogole mordy otwieracie.
      koles jest niesamowitym bramkarzem, smierc frajerom
      • Gość: rally_psycho Re: Karateka z St. Etienne IP: *.acn.waw.pl 13.03.07, 11:59
        Czyli ty już nie żyjesz.
    • Gość: citron vert Czy z czuba to twor towazysza Steca ? IP: 86.69.185.* 13.03.07, 12:13
      Ja wiem ,ze wasza filozofia to dowcipkowac o futbolu ,zerznieta zreszta z
      zachodu wiec malo oryginalna ale to mniejsza z tym.
      Janot jest potencjalnym kandydatem do rep.Francji ? Hi,hi,hi zeczywiscie
      dowcipkowac potraficie tak jak o malym Barthezie 183 cm .No tak jak sie ma w
      czubie to 183 i 176 to to samo.
      ps
      Janot ma prawie 30 lat to do tych ,ktorzy mysla ,ze jeszcze urosnie...
    • Gość: sierzant np ktore parady? IP: *.devs.futuro.pl 13.03.07, 12:40
      mozesz powiedziec konkretnie, minuta i sekunda filmu, o ktorych paradach myslisz mowiac "powinien lapac zamiast sie rzucac" ?
      • Gość: Eric Janot IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.07, 13:01
        Te wszystkie strzały to w większosci były niesamowite "bomby" , potężne
        uderzenia a te nowe piłki są zmorą dla bramkarzy bo zmieniają w locie kierunek
        i napewno ciezko je złapac bo do ostatniej chwili nie wiadomo jak piłka się
        zachowa. Widać ze Janot jest niezwykle skoczny i gibki , potrafi wyciągac z
        okienka potężne strzały . Gra na lini także jest fenomenalna bo ma niesamowity
        refleks , do tego nie boi sie rzucac pod nogi napastnikom . Z tego jak oglądam
        lige francuską to zawala bramki bardzo bardzo rzadko . St-Etienne gra
        ofensywnie i ma słabą obrone przez co Janot ma zazwyczaj sporo roboty i puszcza
        dosc duzo goli . Ale indywidualnie jest bramkarzem bardzo solidnym.
    • Gość: kris Jego mistrz Silva został znokautowany IP: 62.233.164.* 13.03.07, 13:01
      i to drugi raz pod rząd a ostatnio tydzień temu...

www.foto-tel.pl/
    • Gość: jaro Karateka z St. Etienne IP: *.e-wro.net.pl 13.03.07, 14:14
      kozacko broni. Efektywnie a zarazem przeefektownie i nie boi sie wejść w
      niebezpieczną sytuacje. Podejmuje świetne decyzje w ułamkach sekund, ekstra :).
      a tak nawiasem to am pytanie z innej beczki :D , jaki ma tytuł/wykonawce ta
      muzyka która jest podłożona do tego filmiku?? dzieki za odp. :)
      • Gość: Eric Re: Karateka z St. Etienne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.07, 16:55
        to jest piosenka z filmu Requiem for a dream
        • Gość: gosc Re: Karateka z St. Etienne IP: 88.156.80.* 13.03.07, 23:22
          kronos quartet - lux aeterna
          • Gość: jaro Re: Karateka z St. Etienne IP: *.e-wro.net.pl 14.03.07, 18:29
            DZIEKI ;)
    • Gość: tomason12 Karateka z St. Etienne IP: *.kuzniki.net 15.03.07, 19:43
      Wygląda na to że francuzi znowu będą mieli małego klasowego bramkarza w
      reprezetacji. fajnie ,jak bedzie tak widowiskowo bronił to zostanę jego fanem
    • Gość: Jõao Alfonsin Re: Karateka z St. Etienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 20:08
      To głównie dlatego, że jest taki niski, sam jestem bramkarzem i wiem, że dużo mi
      brakuje do idealnego wzrostu, a on jest jeszcze mniejszy. Mimo to myślę, że ma
      jednak zadatki na świetnego bramkarza, może i broni bardzo efektownie, ale
      dopóki idzie to w parze z efektywnością chyba nie ma żadnego problemu? No i nie
      można mu odmówić odwagi. Nie jest to na pewno typ pewnego, solidnego bramkarza,
      raczej takiego, który potrafi uratować drużynę w najważniejszych momentach, a ja
      zawsze takich podziwiałem (tak przecież broni Barthez, Dudek, kiedyś Casillas...)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka