Gość: Anty Boniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 16:48 A ja chcę włoski finał i mam Pana w dupie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kopyto Re: Boniek dla Gazety o LM: Nie chcę włoskiego fi IP: 150.254.109.* 08.05.03, 17:04 Coś ostatnio pełno w Gazecie tego włoskiego buca.Dajcie mu spokój i weżcie drukujcie opinie ludzi, którzy znają się na piłce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy o Dupie IP: *.gc.perm.onthenet.net 09.05.03, 01:12 Co wy tak o tej dupie. To wasza sprawa kogo byscie chcieli w swoich dupach. Ale zeby zaraz o tym pisac...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihalm a ja mam ciebie w dupie za takie tępawe opinie.... IP: *.ds17.agh.edu.pl 08.05.03, 17:13 kultury, kultury chamie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarojuve Re: Boniek dla Gazety o LM: Nie chcę włoskiego fi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 17:33 racja włoski finał boniek wypierdalaj!!!!!!!JUVE skopie tyłek gwiazdorom!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoRaS Utnij sobie głowę, pajacu... bo po co ci dwie dupy? IP: Gorzelnia:* / 192.168.1.* 08.05.03, 18:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdl Re: Utnij sobie głowę, pajacu... bo po co ci dwie IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.2.* 08.05.03, 18:27 no jak to po co wiecej gowna z niego wylatuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejker Re: Boniek dla Gazety o LM: Nie chcę włoskiego fi IP: 213.25.112.* 08.05.03, 19:35 z całym szacunkiem panie Boniek, ale co to kogo obchodzi? dla mnie finał może być nawet norwesko-chiński... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodamis Re: Boniek dla Gazety o LM: Nie chcę włoskiego fi IP: 128.208.95.* 08.05.03, 20:25 "Wszystkie cztery zespoły myślały nie o tym, by już teraz zapewnić sobie awans, ale aby go nie stracić", nie zupelnie rozumiem dlaczego Bonka tak to rozczarowalo, poniewaz nasza kadra grala tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sghs co po co się na ten temat matołku wypowiadasz???? IP: 194.181.155.* 09.05.03, 10:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR Re: Boniek dla Gazety o LM: Nie chcę włoskiego fi IP: *.u-bourgogne.fr 08.05.03, 20:49 ... ale chce zeby wygral Juventus. Znaczy sie, chcialby zeby w derbach Mediolanu wygrali nie-Wlosi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2tm23 www.krowery.prv.pl IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 21:06 Boniek byl dobrym pilkarzem i nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaReK Finał LM: Real - Inter 4:2 IP: 80.51.255.* 08.05.03, 21:21 Real[Raul'14(strzał z 7 metrów);Zidane'81(strzał z dystansu);Helguera'86(główka);Ronaldo'90('karny')] kontra Inter [Recoba'47(dystans),'68(także dystans); ] . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faf i komu potrzebne taki głupie wrózenie IP: 194.181.155.* 09.05.03, 10:59 i tak nic z tego co napisałeś sie nie sprawdzi - szkoda czasu na takie bzdety pseudo ekspertó Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ross Hej Boniek gol, lalalalalalalalala.... IP: *.shu.edu 08.05.03, 21:32 boniek to jest gostek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cadillac Re: Boniek dla Gazety o LM: Nie chcę włoskiego fi IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.05.03, 21:43 Zgadzam sie w 100 %. Chcę i pragnę włoskiego finału, w w nim wyniku 2:1 dla Juve, który wygra z AC Milan'em. CIAO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonieck Re: Boniek dla Gazety o LM: Nie chcę włoskiego fi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 22:41 Gość portalu: Anty Boniek napisał(a): > A ja chcę włoski finał i mam Pana w dupie!!!!!!!! problem bonka jest taki, ze gada i gada i gada ale jak ostatnio sie za cos wezmie to kicha z tego wychodzi jakos. gadac kazdy moze... troche lepiej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Engel GW=PZPN=Boniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 23:03 Widac ze dziennikarze gazety bardzo lubują się w opiniach ludzi, którym w piłcę zabardzo w ostatnim czasie nie wyszło i starają się pisać jak to jest źle i że, nikt nie umie grać w piłkę(oprócz Pana Bonka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jzapyt Re: Boniek dla Gazety o LM: Nie chcę włoskiego fi IP: 62.233.165.* 09.05.03, 08:45 Boniek??? kto to jest?Wszyscy liczą sie z jego opinią a on juz wykazał się swoją wiedzą prowadząc reprezentację. A w gazecie co chwila wywiad z tym gosciem Panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manix Re: Boniek dla Gazety o LM: Nie chcę włoskiego fi IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 14:23 Sluchajcie kmiotki!! nie trzeba byc dobrym trenerem zeby miec jakies pojecie pilce, ciekaw jestem co by bylo gdybyscie to Wy komentowali w gazecie zamiast bonka wydarzenia ze swiatowej pilki? to by musialy byc niezle brednie wypisywane... boniek to jest gosc ktory wiele osiagnal w pilce i pewnie jeszcze wiecej osiagnie. ma a moze mial jedna wade - uwaza sie za dobrego trenera. ale mimo to sluchajac zalosnych gledzen zalosnych gnojkow pytajacych kto to boniek to mi sie robi niedobrze... czy ktos z was zalosne krytykujace czlowieczki pamieta cjoc jeden mecz jakis zbyszka? z tego gadanie chyba watpie... a szkoda moze wtedy byscie byli mniej zakompleksieni jako pilkarski narod polski... a co do wloskiego finalu... boooshe tylko nie to... nudy na pudy i to nie wazne czy przy wyniku 0:0 czy 1:0 derby mediolanu to byla makabra... jak najmniej takich meczow. pozdrwaiam wszystkich antymakaroniarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Boniek DO MANIKS!!! FORZA AZZURO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 14:33 Gość portalu: manix napisał(a): > Sluchajcie kmiotki!! nie trzeba byc dobrym trenerem zeby miec jakies pojecie > pilce, ciekaw jestem co by bylo gdybyscie to Wy komentowali w gazecie zamiast > bonka wydarzenia ze swiatowej pilki? to by musialy byc niezle brednie > wypisywane... boniek to jest gosc ktory wiele osiagnal w pilce i pewnie jeszcze > > wiecej osiagnie. ma a moze mial jedna wade - uwaza sie za dobrego trenera. ale > mimo to sluchajac zalosnych gledzen zalosnych gnojkow pytajacych kto to boniek > to mi sie robi niedobrze... czy ktos z was zalosne krytykujace czlowieczki > pamieta cjoc jeden mecz jakis zbyszka? z tego gadanie chyba watpie... a szkoda > moze wtedy byscie byli mniej zakompleksieni jako pilkarski narod polski... > a co do wloskiego finalu... boooshe tylko nie to... nudy na pudy i to nie wazne > > czy przy wyniku 0:0 czy 1:0 > derby mediolanu to byla makabra... jak najmniej takich meczow. > pozdrwaiam wszystkich antymakaroniarzy SAM KMIOCIE SŁUCHAJ, DLATEGO ŻE SIĘ NIE ZNAM NA PIŁCE DLATEGO NIC NIE KOMENTUJĘ I TO SAMO POWINIEN ZROBIC P. BONIEK!!!! A ZAKOMPLEKSIONY TO TY SAM JESTES BO WIDAC ZE WSPOMINASZ TAMTE CZASY, KTÓRE JUŻ PRZEMINĘLY I NIE NAPAJASZ SIE POEZJĄ WSPÓLCZESNEGO FUTBOLU TAK JAK BONIEK KTÓRY NA PIŁCE ZNA SIĘ TAK JAK TY KURCZAKACH, NO CHYBA ŻE JESTEŚ WIEŚNIAKIEM Z POLA MANIKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniks FORZA AZZURO IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 14:49 krowki ryczą, anty bonki szczekają... widać jednak masz jakieś zapędy komentatorskie, jak nie masz dostępu do łam gazet to starasz się mędrkować na forum... wiec nie gadaj ze jak sie nie znasz to nie komentujesz... oka? a co do wiochy to sobie daruje odpowiadanie na cos takiego bo z kmiotem nie ma co dyskutowac... Odpowiedz Link Zgłoś
mroowa_xxx A ja chce włoskiego dinału 09.05.03, 09:05 Co z tego że real ma tyle gwiazd...żeby wygrać trzeba dobrze grac....i dla tego JUVE wygra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HALLAS Re: Boniek dla Gazety o LM: Nie chcę włoskiego fi IP: *.polkomtel.com.pl 09.05.03, 10:45 Jest jedna drużyna we włoskiej lidze, która nie psuje futbolu. Jest to Lazio, ponieważ prowadzi je wysmienity były napastnik, który wpoił swoim zawodnikom, że sama obrona meczu nie wygra i styl ofensywny i styl gry tego zespołu mnie fascynuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Boniek dla Gazety o LM: Nie chcę włoskiego fi IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 12:52 Boniek jest rozczarowany grą najlepszych drużyn świata. Dobrze, że my nie byliśmy rozczarowani jego trenerskimi efektami pracy. Poza tym czy pyta się o opinię mechanika, który rozpierdzielił w warsztacie samochód. Gazeta Wyborcza powinna lepiej dobierać ekspertów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artixx Re: Boniek dla Gazety o LM: Nie chcę włoskiego fi IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 18:21 ja chce włoski finał ,Nedved jest 100 razy lepszym piłkarzem niż ty matole Bońku!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś