Gość: DUBCZYK IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 21:58 WIDZEW BEDZIE DOPIERO WIELKI!-TO POCZATEK TEGO,CO ZROBI FRANZ SMUDA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Groclin - Widzew 1:1 IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 22:00 Widzew zagrał wrecz znakomicie!To poczatek wielkiego Widzewa!- teraz czas na legie!-pełne rtybuny! i Widzew rozniesie legie ! Odpowiedz Link Zgłoś
saint_michael Re: Groclin - Widzew 1:1 09.05.03, 22:05 Widzew ma ostatnio dobrą passę (trzy mecze bez porażki!) i jeśli z Legią będzie grał tak samo jak z Groclinem, na pewno czeka nas niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Groclin hej gol, lalalalalalala...... IP: *.shu.edu 09.05.03, 22:05 Groclin is the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knur Spółdzielnia rządzi, radzi i nigdy cię nie zdradzi! IP: *.pl 09.05.03, 22:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dubczyk Groclin - Widzew 1:1 IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 22:36 4 MECZE BEZ PORAZKI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Groclin - Widzew 1:1 IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 22:37 WŁODARCZYK DO REPREZENTACJI! JANAS OBUDZ SIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Rako Condone Re: Groclin - Widzew 1:1 IP: *.attu.pl / 192.168.1.* 09.05.03, 23:15 słyszałem że jest spółdzielnia na Tłoki Gorzyce w 2 lidze bo nikomu tam się nie chce jeżdzić... czy to może być prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek23 Re: Groclin - Widzew 1:1 IP: *.torun.mm.pl 09.05.03, 23:22 Widzew, Widzew, łódzki Widzew, tej drużyny się nie wstydzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Re: Groclin - Widzew 1:1 IP: *.tnt4.adl1.da.uu.net 10.05.03, 05:20 Brawo to jest jak bajka FRANC choc nie bardzo mam do CIEBIE zaufanie to chyle czola i zycze dalszego powodzenia w walce o utrzymanie - gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
gurek Autorzy! Co mieliście z logiki??? 10.05.03, 10:26 "Łodzianie wystawili tylko jednego napastnika - Piotra Włodarczyka, którym skutecznie "zaopiekował się" jednak Ivica Kriżanac" "Wydaje się, że wprowadzenie w miejsce Urbaniaka Damiana Seweryna było strzałem w dziesiątkę Smudy. Szybki lewy pomocnik zupełnie nie dał pograć Marcinowi Zającowi" A teraz pytanie: kto strzelił barmki w tym meczu??? Odpowiedź macie poniżej ;-) 1:0 Zając (25. min, z podania Pruska), 1:1 Włodarczyk (79. z podania Terleckiego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROZAiC Re: Autorzy! Co mieliście z logiki??? IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 10.05.03, 10:35 Też to zauważyłem. Tu na pewno ujawniło się niezwykłe poczucie humoru autora... :) Taki żart w stylu "Zobacz co się nie zgadza w tekście". Należałoby jeszcze wspomnieć o liczbie słupków i poprzeczek. Według pana Smudy po stronie Groclinu był 1 słupek i 1 poprzeczka a Widzew 1 raz trafił w poprzeczkę. Co na to statystyki meczu? Ano: 1+1+1=1 Nieodparcie nasuwa się myśl o trójcy - ojciec, syn i duch dają w sumie jedną osobę... pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurzyk Re: Autorzy! Co mieliście z logiki??? IP: *.lodz-radogoszcz.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 13:56 Gość portalu: PROZAiC napisał(a): > 1+1+1=1 Nieodparcie nasuwa się myśl o trójcy - ojciec, syn i duch dają w sumie > jedną osobę... I tu tez problemy ze spostrzegawczoscia. w statystykach slupki i poprzeczki cyfry sa po obu stronach, jedna odnosi sie do groclinu druga do WIDZEWA. po lewej stronie jest 2 po prawej 1. i wszystko gra i jest zgodne z wypowiedzią trenera SMUDY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROZAiC Re: Autorzy! Co mieliście z logiki??? IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 12.05.03, 08:38 Odszczekuję hau, hau, hau... i proszę o puszczenie w niepamięć. PROZAiC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurzyk Re: Autorzy! Co mieliście z logiki??? IP: *.lodz-radogoszcz.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 13:52 gurek napisała: > "Łodzianie wystawili tylko jednego napastnika - Piotra Włodarczyka, > którym skutecznie "zaopiekował się" jednak Ivica Kriżanac" > > "Wydaje się, że wprowadzenie w miejsce Urbaniaka Damiana Seweryna > było strzałem w dziesiątkę Smudy. Szybki lewy pomocnik zupełnie > nie dał pograć Marcinowi Zającowi" > > A teraz pytanie: kto strzelił barmki w tym meczu??? > > Odpowiedź macie poniżej ;-) > > 1:0 Zając (25. min, z podania Pruska), > 1:1 Włodarczyk (79. z podania Terleckiego) A ty masz chyba problemy ze wzrokiem. Za duzo siedzisz przed monitorem, bo zauwazylbys ze Seweryn wszedl w 35 min a wiec 10 min po strzeleniu bramki przez Zajaca. a Włodarczyk bramke strzelił po musnieciu pilki przez Terleckiego z rzutu wolnego to co Kriżanac mial zrobic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neon-pl No juz mialem ich oswiecic ale kurzyk mnie wyreczyl IP: *.client.attbi.com 10.05.03, 15:08 Trzaba myslec panowie, zeby sie nie osmieszac na forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Kurzyk jest najlepszy :))) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 08:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Groclin po prostu zagrał przeciwko Lechowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.03, 17:44 Bo taka jest znowu zawarta umowa, aby zaszkodzić Kolejorzowi, który ma spaść na dłużej do II ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicholas WIDZEW, WIDZEW, ŁÓDZKI WIDZEW... IP: *.izacom.pl / 192.168.1.* 10.05.03, 18:09 Ja tej k.... nie nawidzę. Zapraszam do drugiej ligi, razem z Pogonią. ŁAPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smardzew Re: WIDZEW, WIDZEW, ŁÓDZKI WIDZEW... IP: 193.59.91.* 12.05.03, 08:19 Gość portalu: Nicholas napisał(a): > Ja tej k.... nie nawidzę. > Zapraszam do drugiej ligi, razem z Pogonią. > > ŁAPA Najpierw skończ podstawówkę prostaku! Ale znowu ze Smudą wróziła nadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Smuda jest wielki. Smuda GO ! GO ! GO ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 08:47 Odpowiedz Link Zgłoś