Dodaj do ulubionych

Fabiański: Krzyczałem, krzyczałem i nic

IP: *.acn.waw.pl 08.04.07, 13:58
Ciekawe czy jeśli wygrana z ŁKS-em będzie jedyną wiosenną wygraną Legii (nie
licząc ewentualnych walkowerów od Arki i Łęcznej), właściciele Klubu pójdą po
rozum do głowy i wywalą Wdowczyka...
Obserwuj wątek
    • Gość: lol wLodarczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.07, 15:24
      Legia legia hej ;-)
      ubaw po pachy jak sie widzi Wlodarczyka, chlop znowu zaszalal ;-P ten jego akrobatyczny pad w polu karnym.. jak dlamnie akcja kolejki.
      Smieja sie ludzie z Rasiaka, a to przedziez snajper legii bija go na glowe.
      LOL co za drewniany pilkarzyk ;-)
      Co kolejka to zaszaleje, ostnio nawet cos trafil jak mu pilka zeszla ;-)
      • Gość: 4krzych1 jak WSI nie pomoże, to Legia "dziady"... IP: *.aster.pl 09.04.07, 01:05
        • Gość: 4krzych1 i teraz widać niemoc WSI... IP: *.aster.pl 09.04.07, 01:17
          bo, Legia Waltera i Wejcherta + nygus Kostrzewa (BRE Bank!!!)....
          Choć dla nich to "peanuts", no "puścili" swój trefny kapitał przez niezwykle
          uczciwą giełgę w Warszwie (zarządzaną przez aktualnego członka RN TVN,
          wcześniej, cóż za przypadek, Prezesa Zarządu Warszawskiej GPW...
          A "wolne, niezależne" media tego "NIE WIDZĄ"!!!!
    • bronimir Fabiański, ty im powiedz by grali w piłkę. 08.04.07, 17:31
      Ty tylko chłopie broń bramki, mecz to nie bieganie i pady, to gra.
    • Gość: Darek W. Re: Fabiański: Krzyczałem, krzyczałem i nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 17:31
      Byłem na meczu i słyszałem jak Fabiański krzyczał: "Dickson, cioto robisz ?"
      • Gość: Zbyszek-Chicago Re: Fabiański: Krzyczałem, krzyczałem i nic IP: *.hsd1.il.comcast.net 08.04.07, 18:48
        Wdowczyk juz powinien byc OUT gdyz nic wiecej nie wskura,zawodnicy olewaja go
        cieplym moczem.Jeszcze jedna uwaga co robi zarzad klubu by gra tej druzyny byla
        diametralnie inna-nic dlategotez komuch Walter powinioen w trybie
        natychmiastowym usunac cale towarzystwo i zaczac budowac od podstaw struktory
        calego zarzadu wraz z uzupelnioeniami w zawodnikach tam wszystko kuleje.
    • Gość: kriss Trzeba było bronić a nie krzyczeć IP: 62.233.164.* 08.04.07, 18:53
      medialna gwiazda i tyle, kreacja na siłę, od niego jest wielu dużo lepszych
      bramkarzy w lidze, nie mówiąc o tych co grają za granicą ale powołują jego...a
      efekty obrony bramki widać w tabeli. Co z tą Legią się dzieje w ogóle?

www.foto-tel.pl/
      • Gość: papl Re: Trzeba było bronić a nie krzyczeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 19:51
        coz sedziowie we wrocławiu to i legii ciezej. Januszu R. Tadeuszu W. Robercie
        W. Krzysztofie S. wracajcie bo legia wygrac bez was nie moze
    • Gość: GKS KATOWICE FRONT [...] IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.07, 19:50
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: adi Fabiański: Krzyczałem, krzyczałem i nic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.07, 20:25
      niech grają tak jak w 2005 roku
    • Gość: Jakub Szela [...] IP: *.spray.net.pl 09.04.07, 00:51
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: pth błedny adres IP: *.acn.airbites.pl 09.04.07, 09:17
      nie wiem, co tam uwaas panowie z gazety, ale macie mały obsuw..klikam sobie na
      <Lyon czołga się po tytuł. "Piątka" Jelenia> ze strony głównej, a tu mi górnik -
      legia wyskakuje..to co z tym Jeleniem?
      • biala_myszka4 Co z tym Jeleniem? 09.04.07, 09:22
        Legię mam gdzieś, górnika też.
    • Gość: flam 08 Fabiański: Krzyczałem, krzyczałem i nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 17:22
      Legia musi dać sobie spokój w lidze. Jest to jedyny klub, który jeśli by zniknął
      z mapy Polski nie płakałbym. Legia to pic i fotomontaż. Już od początku jej
      kariery w lidze kradła (powoływała do wojska) zawodników, również później nie
      było lepiej. Wywalenie z boiska dwóch zawodników Górnika Zabrze (Grembockiego i
      Dziuka) przez ekstra sędziego Rędzińskiego, następna AFERA to mecz z Wisłą
      Kraków. O innych mniejszych nie warto wspominać. Czyli jest to wielki klub
      skłonny do małych interesów i nie pomoże tu nowy właściciel, ślady nie zostaną
      zatarte. Inną sprawą to kibole legii (z małej litery) - banda jakich mało w
      Polsce. Wiadoma żecz stolica, chamska i bezkarna.
      • Gość: Stolica Przynajmniej my, w stolicy znamy ortografię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 21:29
        ... a Legia to i tak potęga.
    • Gość: fadiga Fabiański: Krzyczałem, krzyczałem i nic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 10:00
      Co to za trener,co nie wierzy w swoją drużynę i jeszcze publicznie o tym
      mówi... W słowach pana Motyki(bo trudno nazywać Go trenerem) odbija się cały
      obraz polskiej piłki(zwłaszcza tej ligowej).Naprawdę aż żal patrzeć i słuchać.
    • Gość: Radio Erewan pojdz do lepszej druzyny, oszczedzisz gardlo IP: *.enh.org 10.04.07, 16:04
      fabian pojdz do lepszej druzyny, oszczedzisz gardlo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka