Gość: ceber IP: *.lodz.mm.pl 27.05.03, 17:19 juz bez przesady... pomijajac obrone milanu, chlopaki raczej stracili forme.. niestaty mam obawy ze jednak wygraja:( bez pavla bedzie ciezko juve:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moderator Re: Juventus kontra Milan. Trener sukcesu, trener IP: *.krosno-odrzanskie.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 17:31 no i tak juve wygra bez nedvada bedzie ciezej ale i tak se poradzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koston Re: Juventus kontra Milan. Trener sukcesu, trener IP: *.acn.pl 27.05.03, 17:48 No jeżeli Milan to taka gówniana drużyna, to co oni robią w finale ligi Mistrzów? Przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Althor Zatrudnic mnie a nie autora:) IP: *.fastres.net 27.05.03, 18:21 A czy pan szanowny nie wie ze Ancelotti od poczatku wiosennej rundy mial pol skladu na chorobowym? I jakos Berlusconi nie kupil Batistuty w przeciwienstwie do Morattiego, prezesa Interu, ktory chyba teraz Cupera zastrzeli za ten zakup, kotrego on byl zwolennikiem. a sprawa Rivaldo? Zona go opuscila dokladnie pol roku temu, wyjechala z dziecmi i nie odezwala sie ani slowem, gdzie jest. Na poczatku nawet podejrzewano porwanie. Ancelotti go nie wystawia bo Rivaldo jest zalamany i tu widac wlasnie blysk, ze ma gwiazde ale nie narazi druzyny ze wzgledu na rozterki milosne swoich zawodnikow. Anyway tu na miejscu sprawa wyglada duzo inaczej. To tyle. Ave. Milan wygra:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hkgfkg Re: Zatrudnic mnie a nie autora:) IP: *.tele2.pl 27.05.03, 22:49 Gość portalu: Althor napisał(a): > A czy pan szanowny nie wie ze Ancelotti od poczatku wiosennej > rundy mial pol skladu na chorobowym? I jakos Berlusconi nie > kupil Batistuty w przeciwienstwie do Morattiego, prezesa > Interu, ktory chyba teraz Cupera zastrzeli za ten zakup, > kotrego on byl zwolennikiem. a sprawa Rivaldo? Zona go opuscila > dokladnie pol roku temu, wyjechala z dziecmi i nie odezwala sie > ani slowem, gdzie jest. Na poczatku nawet podejrzewano > porwanie. Ancelotti go nie wystawia bo Rivaldo jest zalamany i > tu widac wlasnie blysk, ze ma gwiazde ale nie narazi druzyny ze > wzgledu na rozterki milosne swoich zawodnikow. Anyway tu na > miejscu sprawa wyglada duzo inaczej. To tyle. Ave. Milan wygra:) to za co on bierze kase jak taki zalamany?? gwiazdorek pieprzony... a druga sprawa, ze jak trener nie umie zmotywowac zawodnika to tez jest do dupy... a jak nie to niech ten rivaldo wroci sobie do zonki do brazylii... kasy to on ma dosyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Przyjaciele IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 27.05.03, 20:29 Drodzy przyjaciele. Już w sobotę moja ukochana Wisełka ma szansę sięgnąć po mistrzostwo kraju. Już nawet prezes samej PZPN ogłosił wszem i wobec, że na mecz przyjedzie już z medalami i pucharem. Więc on już wie... Już nie mogę się doczekać fety na stadionie i na Rynku. Od przyszłej soboty przez rok Kraków będzie królował i rządził resztą kraju. Bardzo się z tego cieszę bo długą drogę przeszedłem razem z moim klubem przez ostatni sezon. Moi przyjaciele cieszcie się razem ze mną i podziwiajcie przez następny rok królową Polski. Jak długo na Wawelu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neon-pl Re: Przyjaciele IP: *.client.attbi.com 27.05.03, 21:33 Gość portalu: Kris napisał(a): > Drodzy przyjaciele. Już w sobotę moja ukochana Wisełka ma szansę > sięgnąć po mistrzostwo kraju. Już nawet prezes samej PZPN > ogłosił wszem i wobec, że na mecz przyjedzie już z medalami i > pucharem. Więc on już wie... Już nie mogę się doczekać fety na > stadionie i na Rynku. Od przyszłej soboty przez rok Kraków > będzie królował i rządził resztą kraju. Bardzo się z tego cieszę > bo długą drogę przeszedłem razem z moim klubem przez ostatni > sezon. Moi przyjaciele cieszcie się razem ze mną i podziwiajcie > przez następny rok królową Polski. Jak długo na Wawelu... Ciebie Kris to niezle poje..lo. Sluchaj mozna wypisywac sobie wypisywac rozne rzeczy, ale czy Ty aby nie przesadzasz. Ciesz sie, ale sprobuj uszanowac to ze nie wszyscy kochaja to Twoja Wiselke. Jak sie tak cieszysz to idz sie ciesz na Rynek. Bo naprewde zaczynasz mi wygladac na pedzla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gianni Re: FORZA MILAN!! IP: *.kolorowe.krakow.pl 27.05.03, 21:54 No coz grzybki... Juve moze sobie grac jak tam tylko da rade ale i tak puchar wzniesie do gory MILAN!!! Przynajmniej mam taka nadzieje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Euro Forza Juve!!! IP: *.netblok.pl 27.05.03, 22:04 Juventus to wygra bo jest lepszy niz jakis tam Milan :))Bedzie 3- 1 dwie bramki Del Piero i jedna Trezegue lub Tachinardi !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptyca wnioski IP: *.proxy.aol.com 27.05.03, 23:03 a co za roznica kto wygra? trzeba wnioski z tego wyciagnac. styl wloski jest wzorem dla europy i mowie to bedac fanem pilki angielskiej. Tylko dlaczego oni pekaja na mistrzostwach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: wnioski IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.05.03, 02:57 Bo są ciency jak woreczki polietylenowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek Re: Juventus kontra Milan. Trener sukcesu, trener IP: *.tvk.tpsa.pl 28.05.03, 08:17 Nie wiemkto pisałe ten artykuł ale chyba nie zna sie na piłce nożmnej. Jak wiadomo i potwierdziło to kilkanaście już meczy w LM i nie tylko, że gra sie do końca i do ostatniej sekundy. Pisanie więc, że MIlan szcześliwie jest w finale bo pokonał Ajax w osttniej minucie gry no to chybanie tak. Trzeba by było mówic tak o wszstkich drużynach, które wygrały podobnie swoje mecze np. MU. A jeśli chodzi o szczęście wiadomo, że nie tylko w piłce nożnej jest ono potrzebne ale równie w innych dyscuplinach sportowych. Dlatego nie powinno sie komentować sukcesów drużyny, która osiągneł finał LM dzięki szcześciu. Chyba że ktoś jest zwolennikiem i kibicem "białej damy" ale dziennnikarz nie powinien dawać do zrozumienia innym, że jest za tym lub innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulus Re: Juventus kontra Milan. Trener sukcesu, trener IP: *.mst.gov.pl 28.05.03, 09:32 Chyba Starej Damy. Forza Juve. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzey Apel IP: *.sgh.waw.pl 28.05.03, 10:27 Niech pan Stec do cholery zapomni o słowie "bo". Doprowadza mnie to do szewskiej pasji - nic tylko, "Bo cośtam", "Bo cośtam", i to na początku zdania! Rafał, siadaj, pała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beny Juve Wygra???? IP: osmolin:* / 10.0.10.* 28.05.03, 10:36 Jestem Kibiciem Juvfentusu i jestem pprzekonany że juve wygra mimo to ze niegtra nedved ale maja jeszcze inne gwiazdy w swoim zbiorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypis Re: Juve Wygra???? IP: 195.94.207.* 28.05.03, 11:25 FORZA JUVE!!!!!Na pewno wygracie chłopaki, bede trzymac kciuki- jestescie najlepsi, także za mocno nie będe ich ściskać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: Juventus kontra Milan. Trener sukcesu, trener IP: *.miedzychod.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 08:36 Juve to paki, ale amica to jeszcze większe pakery. Myślę że obyydwa zespoły zdobędą mistrza Włoch i Polski. Najlepszymi zawodnikami tych drużyn są: Alex Delpiero i Paweł Kryszałowicz. Poprostu oni sa pakami. KIBOL Z MIĘDZYCHODU Odpowiedz Link Zgłoś