Gość: mic IP: 212.160.188.* 15.05.07, 09:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chelsealove Re: Mourinho krytykuje Szewczenkę i szuka napastn IP: 172.25.252.* 15.05.07, 09:46 Sondaż powinien brzmieć: kto do Chelsea za Szewczenkę? SAMUEL ETO'O!!! Afrykańśki duecik Drogba-Eto'o rulez! Ale się by działo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mourinho krytykuje Szewczenkę i szuka napastn IP: *.TeNeT.Odessa.UA 15.05.07, 10:59 Koles z tego co ja wiem to Eto'o też jest z Afryki ,więc też najprawdopodobniej bedzie grał w Pucharze Narodów. Zanim coś napiszesz to weź książkę z geografii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rthompson Mourinho krytykuje Szewczenkę i szuka napastnika IP: *.aster.pl 15.05.07, 09:48 najgłupszy transfer dekady? chyba tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: divad Re: Mourinho krytykuje Szewczenkę i szuka napastn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 10:19 wróci Crespo i problem z klasowym napastnikiem z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calcio szewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 10:37 jak zwykle wszystko przez kobiety. w milanie był bogiem a w chelsea rezerwowym, którego już nikt się nie boi i do którego stracili szacunek włoscy tifosi. teraz milan niech kupi ronaldinho albo jeszcze lepiej eto a szewa niech się męczy w anglii. nie dziwię się crespo że nie chce tam wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sportowiec Re: szewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 11:28 No bo jak ma być dobrze skoro jest ustawiony jako pomocnik a nie na szpicy jak to było w Milanie. Ok , tam już jest Drogba ale on sam nie miałby tak dobrego sezonu gdyby nie Szewczenko. Po za tym Szewczenko wcale nie grał takiej padaki. No cóż, Chelsea to chyba jedyny klub na świecie w którym ktoś taki nie zostaje gwiazdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calcio Re: szewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 11:43 zgadzam się że szewa jest jedną z wielu gwiazd w chelsea ale raczej nie śiweci. poza tym to przecież już wcześniej było wiadomo jaki styl preferuje chelsea i jak będzie wyglądała ich gra. dlaczego crespo nie chce wracać skoro w interze również jest jednym z wielu? po prostu szewa się tam nie nadaje, nie mówiąc juz o ballacku. i wracając do poczatku, to szewa w milanie byl kimś mimo że też był wśród wielu wielkich piłkarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: szewa 15.05.07, 11:52 a wszystko dlatego, że Mourinho po prostu musi zrzucić na kogoś winę za swoje błedy, nadęty dupek i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: szewa IP: *.centertel.pl 15.05.07, 14:38 Gość portalu: Sportowiec napisał(a): > No bo jak ma być dobrze skoro jest ustawiony jako pomocnik a nie na szpicy jak > to było w Milanie. Ok , tam już jest Drogba ale on sam nie miałby tak dobrego > sezonu gdyby nie Szewczenko. Po za tym Szewczenko wcale nie grał takiej padaki. > No cóż, Chelsea to chyba jedyny klub na świecie w którym ktoś taki nie zostaje > gwiazdą. Zadziwiająca opinia!? Oglądałem wiele meczów z udziałem Szewczenki w tym sezonie, na ogół wchodził z ławki na zmęczonego przeciwnika grał wysunietego napastnika mimo to grał gorzej niż blado, słabiuteńka szybkość, słaba dynamika, zagubienie, szczerze był najsłabszym zawodnikiem całej drużyny. W Anglii trenuje się na 100% i gra się na 100%. Prawdopodobnie za ciężka liga dla niego. Jeśli w Mediolanie go jeszcze chcą niech wraca natychmiast. Chelsea zadziwiająco słabo realizuje transfery. Z ubiegłorocznych głośnych transferów Szewa, Ballack, Cole nikt nie spełnił oczekiwań. Wyrzucone pieniądze! Nie wiem jaki wpływ na transfery ma Morinho ale jeśli ma, to mimo pewnej sympatii do niego uważam, że sytuacja go przerosła i należy go zmienić. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sportowiec Re: szewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 14:59 Opieram sie na wyłącznie na tych kilku meczach Chelsea które widziałem w rundzie rewanżowej, a także w LM (chociażby mecze przeciwko Walencji). W mojej opinii Szewczence nie można było wiele zarzucić, grał dobrze, jednak był za bardzo odsunięty od bramki. Tak poza tym wydaje mi się ze dużym problemem jest to, że nie ma tej chemii między Szewczenką a Drogbą. Szewczenko przybył ze statutem gwiazdy no i cóż, każdy by chciał aby nagle zaczął strzelać bramkę za bramką. No cóz, pozostaje kwestja aklimatyzacji, presji i innych spraw..no ale jak zawodnik tyle kosztuje to i wymagania są równie wielkie. Mimo wszystko, wydaje mi się że tego typu zawodnik odnalazłby się szybciej w każdym z wielkich klubów. Zobaczymy w nastepnym sezonie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHELSEA tevez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 11:33 mowi sie o przejsciu teveza na stamford bridge, na co bardzo licze, koles jest zajebisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Rasiaka bierz, bierz go!! powiedzial Jose do psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 12:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Szewczenko IP: *.nrth.cable.ntl.com 15.05.07, 14:21 trafil do Chelsea by w podziece za nie poparcie pomaranczowej rewolucji dostac kupe szmalu od KGB (przez swojego glownego rezydenta w Anglii) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oop Rozum postradal szewczenko IP: 217.116.102.* 15.05.07, 14:11 ... tak tylko mozna wytlumaczyc zmiane ktora dokonal. Mediolan to wspanialy klimat, radosc zycia, radosni ludzie... Londyn to kiepska kuchnia, dolujaca pogoda, brzydkie baby na ulicach.... W Mediolanie byl gwiazda - trzeba bylo doznzc chwilowego zacmienia i spodziewac sie ze w londynie bedzie tak samo. Jednak glupota nie wybiera.... Odpowiedz Link Zgłoś