Dodaj do ulubionych

Mourinho krytykuje Szewczenkę i szuka napastnika

IP: 212.160.188.* 15.05.07, 09:43
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Chelsealove Re: Mourinho krytykuje Szewczenkę i szuka napastn IP: 172.25.252.* 15.05.07, 09:46
      Sondaż powinien brzmieć: kto do Chelsea za Szewczenkę?

SAMUEL ETO'O!!!

Afrykańśki duecik Drogba-Eto'o rulez! Ale się by działo!
      • Gość: gosc Re: Mourinho krytykuje Szewczenkę i szuka napastn IP: *.TeNeT.Odessa.UA 15.05.07, 10:59
        Koles z tego co ja wiem to Eto'o też jest z Afryki ,więc też najprawdopodobniej
        bedzie grał w Pucharze Narodów. Zanim coś napiszesz to weź książkę z geografii.
    • Gość: rthompson Mourinho krytykuje Szewczenkę i szuka napastnika IP: *.aster.pl 15.05.07, 09:48
      najgłupszy transfer dekady? chyba tak
      • Gość: divad Re: Mourinho krytykuje Szewczenkę i szuka napastn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 10:19
        wróci Crespo i problem z klasowym napastnikiem z głowy.
    • Gość: calcio szewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 10:37
      jak zwykle wszystko przez kobiety. w milanie był bogiem a w chelsea rezerwowym,
      którego już nikt się nie boi i do którego stracili szacunek włoscy tifosi.
      teraz milan niech kupi ronaldinho albo jeszcze lepiej eto a szewa niech się
      męczy w anglii. nie dziwię się crespo że nie chce tam wracać.
      • Gość: Sportowiec Re: szewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 11:28
        No bo jak ma być dobrze skoro jest ustawiony jako pomocnik a nie na szpicy jak
        to było w Milanie. Ok , tam już jest Drogba ale on sam nie miałby tak dobrego
        sezonu gdyby nie Szewczenko. Po za tym Szewczenko wcale nie grał takiej padaki.
        No cóż, Chelsea to chyba jedyny klub na świecie w którym ktoś taki nie zostaje
        gwiazdą.
        • Gość: calcio Re: szewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 11:43
          zgadzam się że szewa jest jedną z wielu gwiazd w chelsea ale raczej nie śiweci.
          poza tym to przecież już wcześniej było wiadomo jaki styl preferuje chelsea i
          jak będzie wyglądała ich gra. dlaczego crespo nie chce wracać skoro w interze
          również jest jednym z wielu? po prostu szewa się tam nie nadaje, nie mówiąc juz
          o ballacku. i wracając do poczatku, to szewa w milanie byl kimś mimo że też był
          wśród wielu wielkich piłkarzy...
          • y.y Re: szewa 15.05.07, 11:52
            a wszystko dlatego, że Mourinho po prostu musi zrzucić na kogoś winę za swoje
            błedy, nadęty dupek i tyle.
        • Gość: Kosa Re: szewa IP: *.centertel.pl 15.05.07, 14:38
          Gość portalu: Sportowiec napisał(a):

> No bo jak ma być dobrze skoro jest ustawiony jako pomocnik a nie na szpicy jak
          > to było w Milanie. Ok , tam już jest Drogba ale on sam nie miałby tak dobrego
          > sezonu gdyby nie Szewczenko. Po za tym Szewczenko wcale nie grał takiej
          padaki.
          > No cóż, Chelsea to chyba jedyny klub na świecie w którym ktoś taki nie zostaje
          > gwiazdą.

Zadziwiająca opinia!? Oglądałem wiele meczów z udziałem Szewczenki w
          tym sezonie, na ogół wchodził z ławki na zmęczonego przeciwnika grał
          wysunietego napastnika mimo to grał gorzej niż blado, słabiuteńka
          szybkość, słaba dynamika, zagubienie, szczerze był najsłabszym
          zawodnikiem całej drużyny. W Anglii trenuje się na 100% i gra się
          na 100%. Prawdopodobnie za ciężka liga dla niego. Jeśli w Mediolanie
          go jeszcze chcą niech wraca natychmiast. Chelsea zadziwiająco słabo
          realizuje transfery. Z ubiegłorocznych głośnych transferów Szewa, Ballack,
          Cole nikt nie spełnił oczekiwań. Wyrzucone pieniądze! Nie wiem jaki wpływ
          na transfery ma Morinho ale jeśli ma, to mimo pewnej sympatii do niego
          uważam, że sytuacja go przerosła i należy go zmienić.
          Pzdr.
          • Gość: Sportowiec Re: szewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 14:59
            Opieram sie na wyłącznie na tych kilku meczach Chelsea które widziałem w rundzie
            rewanżowej, a także w LM (chociażby mecze przeciwko Walencji). W mojej opinii
            Szewczence nie można było wiele zarzucić, grał dobrze, jednak był za bardzo
            odsunięty od bramki.
            Tak poza tym wydaje mi się ze dużym problemem jest to, że nie ma tej chemii
            między Szewczenką a Drogbą.
            Szewczenko przybył ze statutem gwiazdy no i cóż, każdy by chciał aby nagle
            zaczął strzelać bramkę za bramką. No cóz, pozostaje kwestja aklimatyzacji,
            presji i innych spraw..no ale jak zawodnik tyle kosztuje to i wymagania są
            równie wielkie.
            Mimo wszystko, wydaje mi się że tego typu zawodnik odnalazłby się szybciej w
            każdym z wielkich klubów.
            Zobaczymy w nastepnym sezonie:)
    • Gość: CHELSEA tevez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 11:33
      mowi sie o przejsciu teveza na stamford bridge, na co bardzo licze, koles jest
      zajebisty
    • Gość: Miś Rasiaka bierz, bierz go!! powiedzial Jose do psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 12:54
      • Gość: kazio Szewczenko IP: *.nrth.cable.ntl.com 15.05.07, 14:21
        trafil do Chelsea by w podziece za nie poparcie pomaranczowej rewolucji dostac
        kupe szmalu od KGB (przez swojego glownego rezydenta w Anglii)

• Gość: oop Rozum postradal szewczenko IP: 217.116.102.* 15.05.07, 14:11
      ... tak tylko mozna wytlumaczyc zmiane ktora dokonal.
      Mediolan to wspanialy klimat, radosc zycia, radosni ludzie...
      Londyn to kiepska kuchnia, dolujaca pogoda, brzydkie baby na ulicach....

W Mediolanie byl gwiazda - trzeba bylo doznzc chwilowego zacmienia i spodziewac
      sie ze w londynie bedzie tak samo.
      Jednak glupota nie wybiera....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka