Dodaj do ulubionych

sposoby na potówki

21.06.12, 17:35
Chciałam przeszukać forum w tym temacie ale nie działa wyszukiwarka - wyskakuje mi error, więc drogie mamy proszę napiszcie jakie macie sprawdzone sposoby na potówki. Na dworze skwar dziś po godzinie na słońcu auto pokazywało mi 39 stopni;/ podczas jazdy oczywiście spadło co nie zmienia faktu, że na śląsku leje się żar z nieba i obsypało mi Wiktorka, szyja, klatka piersiowa, rączki w zgięciach...
Obserwuj wątek
    • rewolka404 Re: sposoby na potówki 21.06.12, 18:43
      maka ziemniaczana?
      • rewolka404 Re: sposoby na potówki 21.06.12, 18:44
        za szybko mi sie wyslalo. Na Julka w maju podzialalo. Teraz mamy ziab wink
    • mama-cudownego-misia Re: sposoby na potówki 21.06.12, 19:07
      U Gosi sprawdza się tylko częste kąpanie i zabawy w wodzie, nawet kilka razy dziennie + przewiewna odzież z cieniutkiej bawełny. Twój młody to kawaler, więc przynajmniej fryzury mu nie trzeba robić. Gosi zaplatam jeszcze warkocze, żeby jej nie było gorąco w szyję.
      • wyspa-ela Re: sposoby na potówki 21.06.12, 21:29
        o właśnie, mam ten sam problem - chociaż ja zgłupiałam czy to potówki czy jakaś alergia? bo wysypało go tylko głównie na brzuszku, wiem że się spocił i wieczorem już dostał wysypkę, schodziło jak było chłodniej, a teraz znowu wylazło, bo jest gorąco. Dlaczego tylko na brzuchu? spróbuję tej mąki ziemniaczanej. Beatka przepraszam że się dołączyłam do wątku smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka