Dodaj do ulubionych

Dlaczego w kadrze nie ma Jelenia?

IP: 195.94.207.* 16.05.07, 08:28
Do tej chwili ta komanda pod światłym przywództwem Leosia ma jeszcze szcęście
(mimo tego, że nie jest on zbyt dobrym trenerem - obecnie). Jednak - tak jak
jego doradcy - w głowie trzeba mieć same trociny aby twierdzić, że Irek jest
gorszy od tych dwóch piłkarzyków. Inna kwestia jest to, że Irek może też grać
jako napastnik, a jego brak ma chyba dowieść tego, że lepszy jest Ujek, może
Żurawski (piłkarz specjalnej troski), a może Rasialdo lub Radomatu (czy jakoś
tak).
Inną sprawą jest brak Reissa. Wstyd Panowie ...
Obserwuj wątek
    • Gość: SlayMan Dlaczego w kadrze nie ma Jelenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 08:29
      niby kadra ok tylko na jaka cholere powolal Drewnongiego Rasiaka??
      • Gość: Witosa Kce Re: Dlaczego w kadrze nie ma Jelenia? IP: *.chello.pl 16.05.07, 10:52
        Rasiak Ostanio dobrze gra , radomatu tez bramke strzelil , sagan wraca znowu do
        formy , Jelenia brak to absurd;) , jesl potrzeba nam dobrych napastnikow to
        dlaczego nie siegniemy po Wichniarka czy Mieciela? moze sa starsi ale strzelaja
        regularnie , brak takze bramkarza Olimpiakosu :P (od przyszlego sezonu) ktory
        zbiera swietne noty :)! Chcialbym takze aby Leo sprawdzil Lagiewke czy Lukasza
        Szukale zobacztc czy cos potrafia zrobic dobrego dla tej kadry (wiem wiem
        szukala nie gral caly sezon ale przydalby sie mecz kadry B aby sprawdzic tych
        zawodnikow) Tak pomiedzy nami moze mi ktos powiedziec co sie stalo z nadzijemai
        oplskiej pilki ABottem i Olszarem? Brak Szymona Pasko czy Sadzika to skandal!
      • Gość: kibic obiektywny Re: Dlaczego w kadrze nie ma Jelenia? IP: *.as.kn.pl 16.05.07, 13:17
        Wczoraj w meczu Derby - Southampton Rasiak strzelił całkiem ładną brameczkę
        dyletancki malkontencie ...
    • radiradi1 Widzę,że jesteś znafcą wybitnym 16.05.07, 08:49
      1) Gramy z najsłabszymi drużynami w grupie - co oznacza, że będą się bronić, a
      my powinniśmy atakować. Irek Jeleń lepiej znacznie sprawdza się przy
      ustawieniach defensywnych i przy grze z kontry (gł. ze względu na niesamowitą
      szybkość) - Błaszczykowski jest znacznie lepszy przy ataku pozycyjnym, poza tym
      Kuba rzeczywiście jest teraz w formie.
      Co do gry jako skrzydłowy/napastnik - Irek nie jest klasycznym egzekutorem, a
      takich będziemy potrzebować (mimo wszystko Drewniak, Radek, Sagan są dużo lepsi
      w tej roli)
      BTW.
      Do tego jeszcze czytanie ze zrozumieniem się kłania - stwierdzenie, że Kuba czy
      Wojtek są obecnie w lepszej formie od Irka interpretujesz tak - cyt. "w głowie
      trzeba mieć same trociny aby twierdzić, że Irek jest gorszy od tych dwóch
      piłkarzyków."

Najpierw nauka czytania potem pisania.

2) co do porównania Reissa i np. Rasiaka - podaj mi nazwę 1 dobrej drużyny,
      której Piotrek strzelił bramkę.
      Poza tym Piotrek ma swoje lata - strzelił już 100 bramek w lidze, a powołanie go
      do kadry tylko po to, żeby tam zagrał 1-2 mecze jest nieperspektywiczne i
      niepoważne ( co innego gdyby był stałym zawodnikiem repry )

Kolejna rzecz - kiedy tacy zawodnicy jak Sagan, Ujek, Łobodziński mają dostać
      szansę, jak nie takich spotkaniach ?
      • Gość: MR Re: Widzę,że jesteś znafcą wybitnym IP: 195.94.207.* 16.05.07, 09:11
        1) Irek z braku laku zaczął grać na skrzydle a tak naprawdę jest środkowym
        napastnikiem (polecam występy z ligi polskiej z zeszłego sezonu lub późna
        jesień na francuskich boiskach - wypowiedzi samego piłkarza, że woli grać jako
        napastnik).
        2) Co do czytania ze zrozumieniem. Irek też ostatnio jest w formie co udowadnia
        w lidze francuskiej (popatrz na występy z ostatniego miesiąca), a
        Błaszczykowski chyba gra w tym Ścieku (znaczy się nazwa rzeki) co wygrała w
        ostatnim czasie tylko z Ległą.
        3) Co do napastników:
        a. Ujek nigdy już nie będzie dobrym piłkarzem (za stary - 28 lat, totalne
        drewno);
        b. Rasiak kompletnie nie gra w swoim klubie od kiedy Sagan zaczął w nim
        występować.
        c. Radoszmatu jest cieniem piłkarza z rundy wiosennej.
        4) Sprawa Reissa:
        a. Co do polskich napastników, którzy ostatnio strzelają gole dobrym drużynom
        (w okresie ostatnich 10 lat) to wymienie trzy nazwiska Klose, Podolski i
        Radziński (no i teraz Ben jakiś tam z Chelsae London), a tak na poważnie to
        tylko Kosecki, Niedzielan - przeciwko PSV, Ajaxowi oraz Juskowiak (bo chyba ani
        nie Żuraw i Franek pracz firanek).
        b. Należy mu się za całokształt sportowej kariery.
        5) Wydaje mi się, że Twoje uwielbienie do eksperymentów (a właściwie ich
        pochwała) znajdzie epilog w powiedzeniu "operacja się udała pacjent zmarł".

• Gość: rataj-ski Re: Widzę,że jesteś znafcą wybitnym IP: *.icpnet.pl 16.05.07, 09:20
          za caloksztalt mu sie nalezy? To proponuje jeszcze powolac Gesiora i Dudka z
          tego samego powodu ;)
        • Gość: Piotrek [...] IP: *.icpnet.pl 16.05.07, 10:14
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Mike do kolegi MR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 11:51
            Jezyk w jakim piszesz pokazuje ze przemiawiają przez ciebie
            subiektywne "klubowe" oczucia np klub "ściek" i uwagi nt żurawskiego i franka
            który pierze firanki....za to Reiss za całokształt (chyba gry w Lechu -
            kibicujesz lechowi?)...Moim zdaniem o powołaniach do reprezentacji decydują nie
            tylko względuy sportowe ale również mentalne. Mi nie podobała sie postawa
            Jelenia i jego kontuzje które ze zgrupowań go wykluczały ale z następnej
            kolejki ligi nie koniecznie....Gdybym był na miejscu Leo to napewno gdybym miał
            wyrównanych konkurentów na daną pozycje to wybrałbym ciut gorszego ale
            mentalnie zdolniejszego do większych poświeceń. Liczy sie drużyna a nie
            konkretny koleś. A co do napastników, narazie ich powołuje ale nawet Matusiak
            czy Żurawski mogą podzielić los Franka. A powołanie Reissa nie ma żadnego
            logicznego uzasadnienia.
            • Gość: dziwak Janas by sie bal wyjsc z domu IP: *.nyc.res.rr.com 16.05.07, 13:48
              gdyby taki sklad oglosil, brakuje jeszcze lowcy bramek i Dudka, chyba Leo chce
              zagrac jak z Finlandia, pozniej szybko wyciagnal wnioski ale teraz widac ze
              wpadl w depresje po odpadnieciu z Feyenordem z play offs
    • Gość: Mike Jelen za rasiaka w napadzie i juz!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 09:21
      Kazdy wie ze Irek moze grac jako napastnik, i tak szczeze trzeba bardziej
      odmlodzic sklad apropo reisa, wywalic baka i wszystkich po 30 chociaz na te
      mecze ze slabeuszami.
      • Gość: turtl Re: Jelen za rasiaka w napadzie i juz!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:40
        Taa, jasne. A za Bąka zagra Kokoszka, co ? ;)

A Rasiak i Jeleń to jednak zupełnie inni piłkarze. Jeleń nie będzie ci przez cały mecz kręcił się pod polem karnym i czekał na górną piłkę, żeby odegrać ją głową do kolegi z napadu. Też uważam, że Jeleń ma większy talent piłkarski od Rasialdo i gra z większm polotem, ale zwyczajnie nie jest gotowy zastąpić Rasiaka w roli, którą ten ostatni przyjmuje w kadrze.

Faktycznie, Jeleń może grać w ataku i z boku pomocy. To typ wingmana - skrzydłowego, czyli takiego gracza ustawionego pomiędzy boczną pomocą a napadem. Ale u Leo taką rolę odgrywa Smolarek na lewym skrzydle. I takie ustawienie wymusza bardziej defensywne zadania dla prawego pomocnika, bo gdyby obaj byli skrzydłowymi to należałoby się obawiać o tyły.

W czasach Górskiego grało się trzema napastnikami, w tym dwoma skrzydłowymi (Lato, Gadocha :). Dzisiaj w Europie najczęściej gra się jednym lub dwoma napastnikami, z których jeden ma skupić się na przechwycie wysokich piłek, a drugi na szybkich wejściach (Rasiak, Smolarek). Taka jest norma. Trochę to zaczyna przypominać koszykówkę, gdzie potrzebny jest wysoki center i facet od zbiórek, i facet od rzutów z półdystansu.. A tak poza tym, to się nie znam :P
    • Gość: mm Re: Dlaczego w kadrze nie ma Jelenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 09:28
      Moze Irek jest dobry, ale niestety nie w reprezentacji.
      Ja nie pamietam zadnego dobrego meczu Jelenia w kadrze

Moze Ty pamietasz?
      • Gość: aapa Re: Dlaczego w kadrze nie ma Jelenia? IP: *.net 16.05.07, 09:49
        Pamietam, z Niemcami na MŚ. Owszem przegranym, ale Jeleń zagrał bardzo dobrze.
        Wydaje mi się, że z samego ogrania w Ligue 1 jest lepszy od naszych Ekstr(a)
        klasowców. Podobnie z bramkarzami, Kuszczak mistrz Anglii na liście rezerwowej,
        a Fabiański za samo przejście do Arsenalu w zasadniczej kadrze, bez sensu.
        • Gość: leming Re: Dlaczego w kadrze nie ma Jelenia? IP: *.aster.pl 16.05.07, 12:38
          No tak, ale Kuszczak prawie nie gra. Na zasadzie, na ktora sie powolujesz, to od
          Fabianskiego Dudek jest lepszy - w koncu trzeci zespol swietnej ligi, nie? Co z
          tego, ze na lawce?
    • Gość: nigger Dlaczego w kadrze nie ma Jelenia? IP: 212.160.172.* 16.05.07, 10:07
      Jakas farsa. Nie mamy pol napastnika, powoluje sie w akcie desperacji jakiegos
      Saganowskiego, a dla Jelenia nie ma miejsca? Blaszczykowski w dobrej formie???
      Tylko w klotniach z sedziami. Oj szybko mu pokaza gdzie jego miejsce w
      Niemczech. A Lobodzinski w meczu w Warszawie byl ojbsrany na maksa, wiec
      opieranie na nim koncopecji, gdy sa inni, na pewno nie gorsi a bardziej
      doswiadczeni uwazam za dziwne
      • Gość: ghost Skład na Armenie i Azerbejdzan IP: 158.75.60.* 16.05.07, 10:17
        Ludzie ludzie, chociaz sam czasem łapię się na narzekaniu itp, to czy wy naprawde myslicie ze znacie sie na wszystkim lepiej niz Holender który siedzi w wielkiej piłce od lat... ilu? 40? Sam też zawiodłem się trochę, że Jeleń jest na liście rezerwowej, bo i z tego co mi wiadomo strzela we Francji i w reprezentacji też się pokazywał z dobrej strony, ale jeżeli Leoś faktycznie widzi go w kadrze na prawej pomocy, to jednak Błaszyczkowski (który nie gra w Ścieku jak tu jakaś osoba która chyba tylko własnymi dziwnymi kompleksami się kmieruje, a w Wiśle i jeżeli uważacie że ten chłopak gra kiepsko, to chyba po prostu zazdrościcie, że ktoś może być tak szybki i kreatywny. Pewnie, polska liga to polska liga, ale chyba nie ma sensu mówić, że jeżeli ktoś wymiata w polskiej lidze to drewno? to troche nielogiczne) czy Smolarek radzą sobie na tych pozycjach lepiej, a jezeli Leo wciaz wierzy w Lobodzinskiego to moze i on rowniez. Podsumowujac, sam tez dalbym Jelenia do skladu, jako napastnika, ale mimo wszystko jednak ufam, ze czlowiek ktory poprowadzil nas do zwyciestwa nad Porugalią w światowym stylu wie co robi. Poza tym nikt nie powiedzial, ze nie ma znaczenia chociazby to, ze powolujac Jelenia na liste rezerwowa chce mu dac jeszcze sygnal, ze musi pracować i się więcej starać, bo go obserwuje, a jak juz gazeta.pl pisala calkiem mozliwe ze Irek i tak wskoczy do skladu za kogos kontuzjowanego, zreszta przypominam ze problemy maja Matusiak i Zurawski.
    • Gość: zack Nie tylko Jelenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:11
      Nie ma też Kuszczaka a jest Kowalewski,który od pewnego czasu nie gra.Jest też
      Fabiański,ktory dopiero aspiruje do Premier Ligue a Kuszczak już tam jest.
    • Gość: xdas Re: Dlaczego w kadrze nie ma Jelenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:15
      dlaczego nie jeleń, technika, szybkość, dobra liga, przeciez on na szpicy wykanczalby tych azerow i innych w kwadransik, dlaczego ?
    • Gość: Worm Re: A Ty obsraną fizdą IP: 212.160.172.* 16.05.07, 10:26
      Ale kolega MR sie obruszyl. Gdzie podzial sie ten kulturalny i elokwentny
      znawca z poczatku dyskusji.
      Brak kultury i powierzchowna oglada predzej czy pozniej musi wyjsc.

Wstydz sie chlopie i wylacz footbal menagera. czas do szkoly!!!!
    • stasiobe Re: Dlaczego w kadrze nie ma Jelenia? 16.05.07, 10:30
      Ponieważ selekcjoner go nie powołał! Czy w IV RP istnieje obowiązek powoływania
      do reprezentacji P. Jelenia?
    • Gość: Gene stosujac ta retoryke-co w kadrze robi Zurawski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:45
      sa lepsi na ta chwile. Reiss, Sikora.
    • mikewaw Dlaczego w kadrze nie ma Jelenia? 16.05.07, 10:47
      Jeleń zawsze w klubie grał w ataku, a w ataku mamy posuchę! Poza tym Łobodziński
      jest w grszej formie od Jelenia. Oraz czy naprawdę potrzebujemy już 3
      defensywnych pomocników w kadrze? Naprawde gramy z takimi potęgami, że nie można
      się obejść bez dwócxh defensywnych w podstawowym składzie? No do cholery
    • Gość: dr_alban Zajmij Ty się lepiej warcabami...Zawsze mówiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:50
      że kto nie widzi przydatności Żurawskiego do kadry , zwyczajnie nie zna się piłce, a dobrego zawodnika pojmuje w kategoriach jak 5 letni chłopczyk - TEN JEST DOBRY BO STRZELA GOLE. Otóż na boisku są jeszcze inne elementy które wpływają na przebieg spotkania, ale co Ty możesz o tym wiedzieć...
      • Gość: Trener Re: Zajmij Ty się lepiej warcabami...Zawsze mówił IP: *.rzeszow.mm.pl 16.05.07, 10:54
        Rasiak wczoraj.. www.youtube.com/watch?v=lA0dtZqXCHk
    • michalparadowski Dlaczego w kadrze nie ma Jelenia? 16.05.07, 10:53
      Dlatego, że mamy ich wystarczającą ilość w Sejmie!
    • Gość: fryzjer Piłkarski poker IP: 195.164.0.* 16.05.07, 11:02
      Może po prostu trzeba dorze sprzedać Błaszczykowskiego i Łobodzińskiego?
    • Gość: Geo Do MR IP: *.chello.pl 16.05.07, 11:15
      "Do tej chwili ta komanda pod światłym przywództwem Leosia ma jeszcze szcęście
      (mimo tego, że nie jest on zbyt dobrym trenerem - obecnie)."

Typowe myślenie typowego malkontenta. Jest dobrze, ale to tylko kwestia szczęścia. Weź człowieku się nie wypowiadaj, bo jeszcze zarazisz kogoś swoim defetyzmem. Jeżeli uważasz inaczej to przejrzyj statystyki meczu Polska - Portugalia.
      • Gość: MR Re: Do MR IP: 195.94.207.* 16.05.07, 11:27
        Leoś pokazał co umie w meczach z Serbią i Finlandią (oraz z Groningen).
        O statystykach w meczu z Portugalią porozmawiamy po popisach na Stadionie
        Światła (lub na Stadionie Smoka).
        Wydaje mi się, że w Belgradzie też będą znoszeni do szatni, ale czas pokaże.
    • Gość: - Nie ma - trudno, ale co tam robi Mr Samobój ?????? IP: *.acn.waw.pl 16.05.07, 11:16
      Czyli Głowacki......
      • fasi6 no właśnie! 16.05.07, 11:31
        Co do Jelenia to też jestem zaskoczony, bo w razie czego (niemocy strzeleckiej)
        może wejść zarówno do ataku, jak do pomocy.
        Głowacki natomiast powinien mieć dożywotni zakaz gry w kadrze - może i sobie
        radzi w galicyjskiej prowincji, ale reprezentant to z niego żadem - każdy jego
        wystep to była katastrofa (czasem nawet z dobrych graczy trzeba zrezygnować -
        tak jak tego nie zrobił wczoraj trener Southampton desygnując do karnego Besta,
        który strzelił wcześniej samobója).
        A co do Rasiaka - no wczoraj przecież doprowadził do dogrywki w ostatniej minucie!!!
    • Gość: MR Do wszystkich, którzy mnie krytykują ... IP: 195.94.207.* 16.05.07, 11:44
      Niektórzy mi zarzucają, że mam kompleksy, inni że jestem debilem, zaś jeszcze
      inni mówią, że znam się na piłce przez pryzmat football managera (świetna gra
      polecam) i swojego gimnazjum.
      Trudno jakoś to przeżyje.
      Między połajankami na mój temat znajdują się też głosy innych czytelników,
      którzy dostrzegają nietrafność niektórych powołań (vide: Kowalewski, Fabiański,
      Głowacki, Murawski, Żurawski, Rasiak i Ujek - powołania tych zawodników, może
      poza Fabianem i Ujkiem, nie da się wyjaśnić kryteriami wygłaszanymi przez
      asystentów i "fachowców" z forum) i tym wszystkim osobom dziękuję za ich głosy.
      Panowie (i Panie jeśli tu zaglądają)życzę wam umiaru w głoszeniu poglądów,
      chęci poznania i zrozumienia innych, a przedewszystkim tolerancji.
      • Gość: walet Re: Do wszystkich, którzy mnie krytykują ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 11:48
        Do kadry powoływani są piłkarze przez trenera.A nie forumowiczów.Każdy kto ma 2
        dziurki w nosie chciałby rządzić w Polsce.I dlatego mamny takie
        sytuacje.Wszyscy gadają,ale odpowiada jeden.
      • Gość: bleble Re: Do wszystkich, którzy mnie krytykują ... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.05.07, 11:57
        Mr napisal: "Panowie (i Panie jeśli tu zaglądają)życzę wam umiaru w głoszeniu
        poglądów,
        chęci poznania i zrozumienia innych, a przedewszystkim tolerancji."

a wczesniej zwyzywales,juz niewazne nawet jak dwa najlepsze polskie kluby
        ostatniej dziesieciolatki.kolega pewnie jest kibicem z poznania? kompleksiki az
        kipia,a wszystko z dumy ze w tym roku lech nie broni sie przed spadkiem...
      • Gość: _pimpek Re: Do wszystkich, którzy mnie krytykują ... IP: 193.164.157.* 16.05.07, 13:08
        <życzę wam umiaru w głoszeniu poglądów,chęci poznania i zrozumienia innych, a
        przedewszystkim tolerancji.<
        MR

I to motto powies MR nad wlasnym lozkiem. Czytaj je przed zasnieciem i zaraz po
        przebudzeniu, przed i po kazdym posilku, przypominaj je sobie ilekroc
        zapragiesz podzielic sie z kims swoimi zlotymi myslami i ocenammi na temat
        innych ludzi.
    • Gość: AndrzejeG Re: Dlaczego w kadrze nie ma Jelenia? IP: *.kalisz.mm.pl 16.05.07, 11:53
      A przepraszam kolega (koleżanka) to ma choć 10% tych kwalifikacji co mają
      asystenci tzw Leosia (o niego nie pytam żeby go takim pytaniem nie urazić) żeby
      oceniać jego kwalifikacje. Pare pytań. Czy jest w polsce choć jeden trener
      piłkarski któremu dane było prowadzić w ostatnim 20 leciu lepszą drużynę ligową
      lub reprezentację krajową niż wspomniany Leoś, i czy osiągnął większe sukcesy
      niż on? I czemu dobrzy trenerzy których niezaprzeczalnie mamy mimo iż są młodsi
      od niego nie szkolą się nie podnoszą kwalifikacji poprostu nie rozwijają się.
      Czyżby dlatego że zjedli już wszystkie rozumy (jak niektórzy krytykanci)i
      potrafią tylko krytykować. Trudno z tobą polemizować bo nie podajesz żadnych
      faktów oprócz tego że lubisz Jelenia (ja też go bardzo cenię) albo Reissa
      (który niestety w dobrej lidze nie zrobił furory prawda). Acha nikt nie napisał
      że Jeleń jest gorszy od tamtych dwóch tylko że aktualnie jest w gorszej formie
      a to nie jest to samo. I proszę nie lekcewarz trenera który ustawia naszą
      reprezentację tak że potrafi zdominować na boisku portugalczyków bo muszę
      powiedzieć że długo już kibicuję naszej reprezentacji i wygranego w takim stylu
      meczu z reprezentacją tej klasy nie widziałem od (no nie wiem czy wtedy Jeleń
      na stojąco pod stołem nie przechodził). Daj Leosiowi mały kredyt zaufania (do
      końca tego roku). Ja będę go szanował za to że przyczynił się do wypromowania
      kilku naszych piłkarzy (Matusiak, Bronowicki) przez co podniósł na świecie
      renomę naszej piłki nożnej.
    • qwertyuiop7890 ### Tak, Reiss to pilkarz przyszlosciowy ... ### 16.05.07, 11:55
      Jest mlody, perspektywiczny i wchodzi w najlepszy w polskiej lidze wiek dla
      napastnikow.
      Kadra to miejsce w sam raz dla niego, bo jeszcze z 5 lat w niej pogra.

;-))))
      • Gość: Lider Kraj kompleksow i zawisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:01
        Juz kiedys bylo a czemu Golanski, a czemu Bronowicki a czemu nie ma tego a czemu
        nie ma tamtego? Od Baltyku po Tatry i od Bugu po Odre nie ma czlowieka ktory
        mialby 10% wiedzy naszego selekcjonera. To samo sie tyczy Raula Lozano. W Anglii
        w wiekszosci parkow jest lepsza trawa niz u nas w OE. Wreszcie przyszli ludzie,
        ktorzy powiedzieli nam w twarz ze wszystko co dotyczy u nas sportu jest do dupy.
        Wreszcie przyszli ludzie ktorzy chca to zmienic mimo, ze to nie dotyczy ich
        kraju. Co robi na to Polak? Czepia sie. Wbija szpile, szuka dziur. Jak ktos chce
        by trener tej klasy sie tlumaczyl zrownuje sie poziomem z Januszem Wojcikiem. U
        nas 95% ludzi nie wie co to pilka i nie zna nawet najbardziej podstawowych
        zalozen taktycznych, u nas nikt prawie nie wie na czym polega szkolenie
        mlodziezy. Madry to jest kazdy, ale na stadionie jak mozna ponarzekac. Nigdy
        natomiast nie slyszalem argumentow taktycznych na poparcie tezy "Trener jest do
        dupy".

MR to nie jest tak ze znasz sie na pilce przez pryzmat taki czy inny. Ty sie nie
        znasz na pilce wogole. Kazdym postem to potwierdziles. Do tego jestes
        zakompleksionym ignorantem.

Odpowiedz na tytulowe pytanie:
        Jelen nie gra na ataku bo jest slabszy niz Ebi, a Magic jest potrzebny jako
        kapitan, lider. Nie gra na prawym skrzydle bo jest slabszy niz Kuba, a
        Lobodzinski pokazal sie za kadencji Leo z lepszej strony. Do tego Jelen nie
        pasuje do taktyki na najblizsze mecze. Jak ktos widzi Jelenia zamiast Rasiaka i
        Saganowskiego pomylil forum Pilka nozna - opinie z forum Pilka nozna - farmazony.

Dobry trener ustala taktyke i szuka zawodnikow, slaby trener ustala zawodnikow i
        szuka taktyki.
        • radiradi1 Ładnie napisane 17.05.07, 08:54
          Pozdrawiam
    • Gość: Zna-FC-a >>> Po prostu utarto nosa Jeleniowi!!! IP: *.crowley.pl 16.05.07, 12:51
      Uważam że sztab chce pokazać, że nie ma ludzi niezastąpionych w kadrze i jeśli
      ktoś kombinuje z kontuzjami i miga się od kadry to droga wolna. Nikt nie zmusza
      do gry w kadrze. Mam nadzieję, że Irek wyciągnie wnioski z tej lekcji.
      • Gość: as Re: >>> Po prostu utarto nosa Jelenio IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.07, 13:03
        No wlasnie, tez mysle ze to jest odpowiedz na pytanie :)
    • Gość: Gość Ależ to pomyłka! W kadrze jest jeleń. Nazywa się IP: 193.109.212.* 16.05.07, 13:03
      Rasiak.
      • Gość: niger Re: Ależ to pomyłka! W kadrze jest jeleń. Nazywa IP: 212.160.172.* 16.05.07, 13:25
        Ubecki konfidencie zostales namierzony

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka