Gość: mic IP: 212.160.188.* 16.05.07, 09:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miras Dudek w Hiszpanii, Niemczech, lub Grecji? IP: *.icpnet.pl 16.05.07, 10:03 Jurek wstydu oszczędź !!! Zajmij się młodzieżą w Polsce. Stwórz szkółkę piłkarską. Przydaj się na coś !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Dudek w Hiszpanii, Niemczech, lub Grecji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:56 Powiedz nam coś o sobie, też Ci doradzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Portugalii, Rosji, RPA, USA, Francji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 17:51 Czechach...... www.bmwsauber.com.pl/list/s/0/o/3/id/51/wydarzenia.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacuś :) Re: Portugalii, Rosji, RPA, USA, Francji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 19:03 Mars, jowisz, wenus, pluton, uraz... Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 "Kierunek gracki" - to bardzo dobre! 16.05.07, 19:55 Pewnie piszący o tym kierunku to też chłopiec gracki. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudek Re: Dudek w Hiszpanii, Niemczech, lub Grecji? IP: *.aster.pl 16.05.07, 17:57 Miras, dzięki za super radę, ja też mam radę dla ciebie: zmień ksywę bo jest wsiurska na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br Re: Dudek w Hiszpanii, Niemczech, lub Grecji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:14 zapomniales co Jurek zrobil dla polskiej reprezentacji albo w finale LM.z milanem wiec zacowaj takie chore komentarze dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycerz bez konia Sokół Pniewy byłby tu najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:16 Niestety, ale chyba nie ma go już? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem Re: Sokół Pniewy byłby tu najlepszy IP: *.beta.furrynet.org 16.05.07, 12:44 jest w 4 lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf madrala Re: Sokół Pniewy byłby tu najlepszy IP: *.home1.cgocable.net 16.05.07, 16:26 za slaby na 4 lige. tylko okregowa i to na lawie. Ps. Jak czytalem pozegnanie Dudka to az sie poplakalem. C o za blazen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: Sokół Pniewy byłby tu najlepszy IP: *.home1.cgocable.net 16.05.07, 17:30 tylko B klasa zycze powodzenia tylko nie popuszczaj juz wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzio 12 dudek w hiszpani w niemczek lub w grecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:39 I BARDZO DOBRZE TO JEDEN Z NAJLEPRZYCH BRAMKARZY NA ŚWIECIE A TY MIRAS SIE NIEZNASZ ON JEST JESZCZE MŁODY DUDEK GÓROM DO HISZPANI DO BARCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - [...] IP: *.acn.waw.pl 16.05.07, 13:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Won od reprezentac Naprzod Malapanew IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.05.07, 13:12 Tam ma szanse grac w pierwszym skladzie,a i kibice wybacza mu cotygodniowe farfocle,w koncu to jego znak firmowy. No i wazne,zeby mogl regularnie pojsc poplakac do Tomka Lisa. Dudek, nie masz wstydu...Nie miales po kazdym golu zawalonym w reprezentacji. Nigdy nie czules sie winny, nawet w Korei gdzie byles najgorszym bramkarzem Mistrzostw Swiata. Dziesiec lat siedziales w bramce reprezentacji,zawalajac kazdego roku kilka meczow,najczesciej kluczowych. WON!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname ale sie rozszalal IP: *.dsl.data.net.uk 16.05.07, 13:15 troche powagi panie Jurku. Izolator boguchwaly to jest max panskich mozliwosci. Moze jakis teleturniej w telewizji albo szkolka pilkarska. Zostaw Jurek pilke w spokoju. Co Ci ona zrobila zlego ze musisz ja tak kaleczyc. Byles gwiazda .. krotko ale byles. Ale nie ma co wracac do przeszlosci. Po prostu daj juz sobie i kibicom spokoj. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojojoj Synonim blazna niestety... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.05.07, 13:26 Dudek=Blazen , a szkoda... Odejdz Jurus,kiedy jeszcze ktos pamieta ze w 2001 prezentowales wysoki poziom sportowy(z wylaczeniem gier w reprezentacji Polski). Odpowiedz Link Zgłoś
mati9571 Dudek wracaj do Polski!!! 16.05.07, 13:26 Jurek kończ karierę ,bo żaden klub ciebie nie kupi,no chyba że Ebi Smolarek powie działaczom Borussi jaki jesteś i może przejdziesz do drużyny z Dortmundu.Aha zapomniałem w bramce Borussi jest Roman Weidenfeller także Brussia odpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piton Sami znawcy. To samo bylo po meczu z Kolumbia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 14:01 dobrze, ze sir Alex tego nie czyta bo nigdy by nie wzial do Man Utd Kuszczaka. A moze popelnil blad? Zaraz jakis znawca mi doradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Sami znawcy. To samo bylo po meczu z Kolumbia IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.07, 14:06 Kuszczak to utalentowany, mlody, bramkarz, ktoremu zdarzylo sie wpuscic jedna szmate. Gdzie tu analogia do podstarzalego Dudka, ktory ostatnie 2 lata przesiedzial na lawce, a jak jeszcze gral to zawala cos w co drugim meczu? Nie pisze tego ze zlosliwa satysfakcja. Swoje osignal i trzeba mu to oddac, ale lata leca, a on jest coraz slabszy. Niech sobie jeszcze zarobi troche kasy przed emerytura, ale badzmy powazni i nie wymieniajmy tu nazw wielkich klubow, bo zaden go nie wezmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? pytanie do redakcji IP: *.lodz.msk.pl 16.05.07, 14:07 dlaczego od dłuższego czasu tak dziwnie kadrujecie te zdjęcia? tak jest ładniej? pytam, bo chyba czegoś nie załapałem... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotelbe Bardzo lubię czytać opinie o Dudku i Kuszczaku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.07, 14:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotelbe Bardzo "lubię" czytać opinie o Dudku i Kuszczaku.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.07, 14:43 Ile nienawiści, złośliwości, zwykłego opluwania, a kim to wy "znawcy" jesteście???.ZERAMI. Najśmiszniejsze, że ulubieńcami tych znawców ZER, są pospolici przeciętniacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc "znawcy" najwiecej krzycza IP: *.adsl.alicedsl.de 16.05.07, 14:58 "znawcy" najwiecej krzycza jestscie bezmozgi i kretyny. zeby dudek nie byl dobrym bramkarzem to nie gral by w liverpool tylko w sokole pniewy czy jak mu tam , za male macie IQ zeby to zrozumiec pajace shut up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Dudek w Hiszpanii, Niemczech lub Grecji? IP: *.76.classcom.pl 16.05.07, 15:00 Być może najlepszym rozwiązaniem było swego czasu przedłużenie kontraktu z FC Liverpool i pogodzenie się z rolą rezerwowego (być może jednego z najlepszych rezerwowych w Europie). Statusu pomnika Liverpoolu i tak nikt by mu nie zabrał, bo Dudek pozostanie w świadomości fanów jako bohater ze Stambułu. A siedzenie na ławce takiego klubu i zdobywanie kolejnych trofeów ujmy Jurkowi by nie przyniosło. Wybrał drogę ambitną, co się chwali, ale mam nadzieję, że za ambicją stoją także realne możliwości fizyczne i umiejętności. Jeśli tak, to dobrym kierunkiem dla Dudka jest kierunek hiszpański. Może Villareal, może Espanyol, Deportivo, Saragossa czy nawet Atletico. Jestem skłonny twierdzić, że Dudek, co podkreślam w pełnej dyspozycji, mógłby zasilić Sevillę i wygrać rywalizację z Palopem. Ale to już raczej sfera SF, bo Hiszpan ma w Sevilli status bohatera, a trener Ramos nie potraktuje swojego bramkarza-zbawiciela tak jak zrobił to Benitez. Wymieniłem tu drużyny solidne, bo nie wyobrażam sobie bramkarza tej klasy walczącego gdzieś na dalekiej prowincji o utrzymanie. Jurek wybrał kierunek ambitny i teraz musi znaleźć klub, który do tej ambicji będzie przystawał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejbus nowa kolekcja Dudek: Paryż Londyn Tokyo New York IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 15:13 nowa kolekcja Dudek: Paryż Londyn Tokyo New York Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebi Kolejny odcinek z cyklu JERZY DUDEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 15:14 Kolejny odcinek z cyklu JERZY DUDEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojojoj Litosci IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.05.07, 15:17 najbardziej smiesza mnie wpisy typu-nie krytykuj dudka,bo sam nie jestes lepszym bramkarzem...Jestes zerem i tak dalej... Swietnie! I ktos tam wspomnial o glupocie. Oj,dzieci,dzieci. Jestesmy pilkarsko tak slabym narodem,ze taki egocentryk jak jurus dudus w formie wzietej z ligi okregowej, wciaz jest nietykalnym bohaterem 40 milionowego narodu. A krytykowac go moga co najwyzej Boruc,Dudek,Kowalewski czy Fabianski bo sa lepszymi bramkarzami. Reszta ma sie zamknac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Dudek idz w slady Baka IP: *.columbuslibrary.org 16.05.07, 16:08 Najlepiej bedzie jak pojdziesz grac do Jerozolimy i bedziesz stal pod murem placzu. Jest to kraj gwiazdy szescioramiennej Davidka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Dudek idz w slady Baka IP: *.76.classcom.pl 17.05.07, 17:24 Ty, nie dość, że masz ze sobą jakieś problemy, to jeszcze nicka nie umiesz własnego wymyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Dudek w Hiszpanii, Niemczech lub Grecji? IP: *.adsl.proxad.net 16.05.07, 17:22 JKEST KIEPSKI A ZAGRA TAM GDZIE GO ANGLICY SPRZEDAJA.....ON NIC NIE MA DO GADANIA.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Dudek w Hiszpanii, Niemczech lub Grecji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 19:06 Moze kupi go ta.. z gazowni"? Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Grecja najbardziej pasuje do wieku .... 16.05.07, 19:06 .. przedemerytalnego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re:Ciemna plama w okolicach krocza D. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 19:52 Przez te ciemna i mokra plame nie chca go juz od dawna w zadnym powaznym klubie.Jedynie RKS Concordia Knurow proponuje mu nadal miejsce w swojej bramce.Dudek, nie mysl za dlugo , bierz , lap te okazje. O naszym , niemieckim klubie to nawet nie mysl , nie biora takich, no chyba , ze doplacilbys dla utrzymania prestizu z wlasnej kabzy, no tak po cichutku. Mam dla niego ein Angebot zagrania w okregowej , niemieckiej druzynie.Komm Dudek , komm zu uns nach Trier.Moze ci nawet nasze obywatelswo zalatwie , jak tyle setkom tysiacom twoich rodakow , niemieckiego przeciez pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re:Ciemna plama w okolicach krocza D. IP: *.cable.mindspring.com 19.05.07, 13:54 ale ty kolego schuja to nie jestes całkiem normalny? znaczy się jesteś zdrowo popie..ny? Odpowiedz Link Zgłoś