Gość: mlody_junak IP: *.crowley.pl 21.05.07, 10:36 smolarkowi kibicuje! ma wszystko by być gwiazdą na miarę ojca! oby go nawet przerósł! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mo_mo1 [...] 21.05.07, 10:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matematyk ebi ebi ebi gol !!! IP: 212.244.73.* 21.05.07, 11:17 niech sieka bramy! nie jest najefektowniejszy, ale przecież nie o to chodzi. ma swój niepowtarzalny styl walczaka i za to go lubię. nigdy się koleś nie podłamie, jak mu raz czy dwa w meczu nie wyjdzie, zawsze walczy do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Wichniarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 12:11 Czuje żal do Kaczmarka i Dziekanowskiego, że nie ma Wichniarka nawet na rezerwowej liście. Widziałem go na żywo w kilku meczach (podobnie jak Smolarka) i z tego co widziałem Wichniarek jest szybszy, ma lepszy przegląd, stabilniejszą formę i jest lepszy technicznie, ponadto gra w gorszym klubie i ciężej mu o podania. Smolarek błyszczy zachodnioeuropejskim myśleniem futbolowo-taktycznym co odróżnia go od reszty polskich piłkarzy. W każdym razie Wichniarek swoją postawą i 10 golami zasłużył na powołanie do kadry. Mam nadzieje że sie ze mną zgodzicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Mięciel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 12:19 Patrząc obiektywnie na sytuację polskich napastników w ligach warto by też zamiast Żurawskiego i Matusiaka nie grających w klubach postawić na napastnika równie doświadczonego co Żurawski, a na dodatek lepszego technicznie i grającego w lepszej lidze w pierwszym składzie - Mięciela. 14 goli i 3 miejsce w klasyfikacji strzelców to naprawdę dużo. Słysząc głosy nawołujące o niskim poziomie ligi greckiej jestem zdegustowany, ponieważ liga ta ma 3 kluby stojące na zdecydowanie wysokim poziomie i grające często w lidze mistrzów - Panathinaikos, Olympiakos, i AEK. Odpowiedz Link Zgłoś