suhar3 24.05.07, 08:25 A niech Mięciel idzie ;) może bram nastrzela w Bundeslidze :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as czy w bochum maja dużo zelu dla marcina IP: 85.219.206.* 24.05.07, 11:29 Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: czy w bochum maja dużo zelu dla marcina 24.05.07, 20:05 Po świetnym sezonie, przyjdzie i czas na gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matematyk Re: Mięciel w Bochum, Paulista w Salonikach? IP: 212.244.73.* 24.05.07, 11:57 już raz w Niemczech był. pokazał że potrafi z przewrotki strzelać, głównie. nie wiem, czy to dla Jolki nie za wysokie progi. jak mu się żyje dobrze w Grecji, to niech lepiej nie kombinuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Mięciel wróc do naszej ligi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:16 nie idz do szwabow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm przyjedz do niemiec IP: *.adsl.alicedsl.de 24.05.07, 13:46 co bedziesz gral u jakis grekow u nas jest tez tani zel do wlosow do wyboru do koloru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JayJay Re: Mięciel w Bochum, Paulista w Salonikach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 14:45 Ja bardzo się cieszę, że Marcin Mięciel przejdzie do silniejszej ligi i do lepszego klubu.Ja teraz tylko czekam kiedy Leo powołanie do Mięciela wyśle, a co do Paulisty to sądze, że Wisła powinna o niego walczyć, ponieważ taki wspaniały, świetny technicznie zawodnik jak on powinien zostać w Polskiej lidze.Największe gwiazdy z Polskiej ligi zawsze wyjezdzaja na zachod.I jak nasza liga ma byc dobra i na skale europejska?Niech odchodza, ale Polacy.Bo wtedy Leo bedzie miał kogo powoływać do kadry, ale gracze zagraniczni powinni w naszej lidze zostawać.Np.Wisła chciała walczyć o mistrzostwo nie udało się chociaz mieli w składzie Pauliste-świetnego zawodnika i jeszcze lepszego technika.No to jak może im się udać bez Paulisty.Moim zdanie wszystkie Polskie kluby(jeśli już koniecznie chcą sprzedawać swoich najlepszych zawodników) powinny brać przykład z Sevilli, która ma jednego swietnego skauta i który co roku znajduje DUZO nowych wspaniałych, młodych talentow. Ale problem jest tutaj: Skąd w Polsce mają znaleźć sie wspaniali skuci.Tak nagle. Dkatego moim zdaniem w przyszłym roku największe szanse na mistrza ma Legia, ponieważ to jest jedyny klub w Polsce, który ma świetnego skauta.Powiedziałbym nawet Skauta na miarę Europejską.I mogę powiedzieć to śmiało:NA SKALĘ EUROPEJSKĄ!!!Tak dokladnie tak.Przecież: Kto odkrył:Edsona, Outtare, Hugo Alcantre no i przede wszystkim Rogera i Eltona według mnie 2 najlepszych zawodnikow ligi Polskiej.To są zawodnicy którzy wg. mnie śmiało mogli by grać w pierwszym składzie takich klubow jak:CSKA Moskwa, Borussia Dortmund, VFB Stuttgart, Werder Brema, Sevilla, Atletico Madryt, Lazio, Roma, a nawet Arsenalu Londyn.Tak doklanie tak.A tymczasem ja osobiscie nie wiem co sie teraz dzieje z Rogerem i z Eltonem.Czy graja w tej Legii czy nie?Bo jak by grali to przeciez chyba w pierwszym skladzie.No chyba ze trener jest glupi.Przeciez z nimi w skladzie Legia prawie doszla do fazy grupowej ligi mistrzow.Ale jak niedoszla to potem zaczela slabnac, slabnac i jeszcze raz słabnąć.A co sie stalo z Rogerem i Eltonem nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olejjo Mięciel w Bochum, Paulista w Salonikach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 16:29 jezeli chcesz zakonczyc kariere w Polsce to teraz jest ostatni gwizdek aby wrocic, poniewaz za 2-3lata to raczej zaden klub Cie nie zatrudni. drazni mnie to ze chlopaki mysla ze jak juz beda bez formy i nikt ich nie bedzie chcial zatrudnic w europie to wroca do kraju. wracajcie ale tylko jesli swoja gra podniesiecie poziom naszej ligi a nie gdy tylko bedziecie sie snuc po boiskach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Mięciel w Bochum, Paulista w Salonikach? IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.07, 17:51 Tak mysla i niestety maja racje. Jestem przekonany, ze Kosowski, po 10 latach siedzenia na lawce, i tak bylby gwiazda Wisly. Bak bedzie zapewne asem Legii. A Reiss jest sila napedowa Lecha. Pilkarzy, ktorzy byli wystarczajaco dobrzy zeby wyjechac, ale tego nie zrobili mozna policzyc na palcach jednej reki. Zostaja u nas ci, ktorzy nigdzie nie sa w stanie sie wyrwac. I potem wraca taka 35-letnia gwiazda drugiej Bundesligii i ciagle naszych ligowych drewniakow ogrywa. Ja bym sie nawet nie zdziwil jakby Juskowiak zaistnial w skladzie ktoregos z klubow polskiej ekstraklasy. Odpowiedz Link Zgłoś