Dodaj do ulubionych

Mięciel w Bochum, Paulista w Salonikach?

24.05.07, 08:25
A niech Mięciel idzie ;) może bram nastrzela w Bundeslidze :)
Obserwuj wątek
    • Gość: as czy w bochum maja dużo zelu dla marcina IP: 85.219.206.* 24.05.07, 11:29
      • tetlian Re: czy w bochum maja dużo zelu dla marcina 24.05.07, 20:05
        Po świetnym sezonie, przyjdzie i czas na gorszy.
    • Gość: matematyk Re: Mięciel w Bochum, Paulista w Salonikach? IP: 212.244.73.* 24.05.07, 11:57
      już raz w Niemczech był. pokazał że potrafi z przewrotki strzelać, głównie. nie
      wiem, czy to dla Jolki nie za wysokie progi. jak mu się żyje dobrze w Grecji,
      to niech lepiej nie kombinuje
    • Gość: adam81w Mięciel wróc do naszej ligi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:16
      nie idz do szwabow
      • Gość: mm przyjedz do niemiec IP: *.adsl.alicedsl.de 24.05.07, 13:46
        co bedziesz gral u jakis grekow
        u nas jest tez tani zel do wlosow
        do wyboru do koloru
    • Gość: JayJay Re: Mięciel w Bochum, Paulista w Salonikach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 14:45
      Ja bardzo się cieszę, że Marcin Mięciel przejdzie do silniejszej ligi i do
      lepszego klubu.Ja teraz tylko czekam kiedy Leo powołanie do Mięciela wyśle, a
      co do Paulisty to sądze, że Wisła powinna o niego walczyć, ponieważ taki
      wspaniały, świetny technicznie zawodnik jak on powinien zostać w Polskiej
      lidze.Największe gwiazdy z Polskiej ligi zawsze wyjezdzaja na zachod.I jak
      nasza liga ma byc dobra i na skale europejska?Niech odchodza, ale Polacy.Bo
      wtedy Leo bedzie miał kogo powoływać do kadry, ale gracze zagraniczni powinni w
      naszej lidze zostawać.Np.Wisła chciała walczyć o mistrzostwo nie udało się
      chociaz mieli w składzie Pauliste-świetnego zawodnika i jeszcze lepszego
      technika.No to jak może im się udać bez Paulisty.Moim zdanie wszystkie Polskie
      kluby(jeśli już koniecznie chcą sprzedawać swoich najlepszych zawodników)
      powinny brać przykład z Sevilli, która ma jednego swietnego skauta i który co
      roku znajduje DUZO nowych wspaniałych, młodych talentow.
      Ale problem jest tutaj:
      Skąd w Polsce mają znaleźć sie wspaniali skuci.Tak nagle.
      Dkatego moim zdaniem w przyszłym roku największe szanse na mistrza ma Legia,
      ponieważ to jest jedyny klub w Polsce, który ma świetnego skauta.Powiedziałbym
      nawet Skauta na miarę Europejską.I mogę powiedzieć to śmiało:NA SKALĘ
      EUROPEJSKĄ!!!Tak dokladnie tak.Przecież:
      Kto odkrył:Edsona, Outtare, Hugo Alcantre no i przede wszystkim Rogera i Eltona
      według mnie 2 najlepszych zawodnikow ligi Polskiej.To są zawodnicy którzy wg.
      mnie śmiało mogli by grać w pierwszym składzie takich klubow jak:CSKA Moskwa,
      Borussia Dortmund, VFB Stuttgart, Werder Brema, Sevilla, Atletico Madryt,
      Lazio, Roma, a nawet Arsenalu Londyn.Tak doklanie tak.A tymczasem ja osobiscie
      nie wiem co sie teraz dzieje z Rogerem i z Eltonem.Czy graja w tej Legii czy
      nie?Bo jak by grali to przeciez chyba w pierwszym skladzie.No chyba ze trener
      jest glupi.Przeciez z nimi w skladzie Legia prawie doszla do fazy grupowej ligi
      mistrzow.Ale jak niedoszla to potem zaczela slabnac, slabnac i jeszcze raz
      słabnąć.A co sie stalo z Rogerem i Eltonem nie wiem.
    • Gość: olejjo Mięciel w Bochum, Paulista w Salonikach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 16:29
      jezeli chcesz zakonczyc kariere w Polsce to teraz jest ostatni gwizdek aby
      wrocic, poniewaz za 2-3lata to raczej zaden klub Cie nie zatrudni. drazni mnie
      to ze chlopaki mysla ze jak juz beda bez formy i nikt ich nie bedzie chcial
      zatrudnic w europie to wroca do kraju. wracajcie ale tylko jesli swoja gra
      podniesiecie poziom naszej ligi a nie gdy tylko bedziecie sie snuc po boiskach
      • Gość: Kibic Re: Mięciel w Bochum, Paulista w Salonikach? IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.07, 17:51
        Tak mysla i niestety maja racje. Jestem przekonany, ze Kosowski, po 10 latach siedzenia na lawce, i tak bylby gwiazda Wisly. Bak bedzie zapewne asem Legii. A Reiss jest sila napedowa Lecha. Pilkarzy, ktorzy byli wystarczajaco dobrzy zeby wyjechac, ale tego nie zrobili mozna policzyc na palcach jednej reki. Zostaja u nas ci, ktorzy nigdzie nie sa w stanie sie wyrwac. I potem wraca taka 35-letnia gwiazda drugiej Bundesligii i ciagle naszych ligowych drewniakow ogrywa. Ja bym sie nawet nie zdziwil jakby Juskowiak zaistnial w skladzie ktoregos z klubow polskiej ekstraklasy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka