Gość: fan IP: 83.2.10.* 24.05.07, 20:37 kto widział tą tragedię wczoraj? you'll never walk alone Liverpool! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malinski Re: biedny Liverpool! IP: *.chello.pl 25.05.07, 15:06 Ja i tak byłem za Milanem.A ten liverpool to łajzy mieć taką przewage i nie strzelic bramki na wage zwyciestwa;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FANLIVERPOOL biedny Liverpool! IP: *.icpnet.pl 02.06.07, 09:23 Żal mi Liverpoolu,zwłaszcza Croucha,Kuyta i Reiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pw80 Re: Forza Milan :)))))))))) IP: *.ptim.net.pl 25.05.07, 17:14 co tu dużo gadać...???...liverpool to paroby a milan zwycięzcy.... Odpowiedz Link Zgłoś
sher.khan Re: Forza Milan :)))))))))) 27.05.07, 07:42 Kibicowałem The Reds, ale Benitez przekombinował. Jeszcze raz okazało się, że w piłce najważniejszy jest talent,szczęście, nie matematyczne kombinacje. wydawało się w pierwszej połowie, że Benitez zaplanował wszystko, ci z Milanu nawet nie mogli swobodnie rozegrać piłki i dojść do drugiej linii, no i Inzaghi pokazał wielkiemu trenerowi po raz kolejny, o co tak naprawdę chodzi w piłce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wazne :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 18:35 tez kibicowalem Pool'owi no ale mowi sie trudno milan to stare dziadki a nie pilkarze (40lat) ja niemoge dziadY!!!! to milan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JEB** LIVERPOOL Re: :) IP: *.ptim.net.pl 29.05.07, 13:36 Może i piłkarze są starzy ale za to stwarzają footbool że te Kur** Liverpool mogą się schować!!! JEB** LIVERPOOL!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś