tygrysio_misio 26.05.07, 10:46 to ma byc sklad "Anglii B"?? .... jakies zarty ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lorak Owen znów w reprezentacji Anglii IP: *.enterpol.pl 26.05.07, 11:00 Kto to jest ten Jagielka?? To jakiś osobnik z polskimi korzeniami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james Re: Owen znów w reprezentacji Anglii IP: *.MAN.atcom.net.pl 26.05.07, 11:34 >>> Kto to jest ten Jagielka?? To jakiś osobnik z polskimi korzeniami?? zawsze myslalem, ze to Czech Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Owen znów w reprezentacji Anglii 26.05.07, 11:52 en.wikipedia.org/wiki/Phil_Jagielka Jagielka can run 100meters in 10.32 seconds, which makes him one of the fastest premiership defenders; faster than both John Terry and Rio Ferdinand. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasior to ja poprosze zeby tak wygladala polska A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 11:10 lennon, jenas, barry, king, smith, owen ... zaje... maja sklad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james Re: to ja poprosze zeby tak wygladala polska A IP: *.MAN.atcom.net.pl 26.05.07, 11:35 pewnie drugi sklad Anglii + dobry bramkarz z pewnoscia przeszedlby eliminacje do MS, pozazdroscic Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: to ja poprosze zeby tak wygladala polska A 26.05.07, 11:44 a co by bylo gdyby w pierwszym skladzie mieli dobrego bramkarza+jeszcze jakiegos napastnika,ktory nie lapalby tak czesto kontuzji jak Owen? zapewne byliby miestrzami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: to ja poprosze zeby tak wygladala polska A IP: *.sdl.vectranet.pl 26.05.07, 11:45 Ta jasne. Tylko czemu w seniorskiej reprezentacji sobie nie radzili? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: to ja poprosze zeby tak wygladala polska A 26.05.07, 11:52 kto sobie nie radzil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal Re: to ja poprosze zeby tak wygladala polska A IP: *.man.olsztyn.pl 26.05.07, 13:11 jak to kto? pierwsza reprezentacja anglii, maja taki potencjal ze powinni raz na jakis czas cos wygrac, a tu nic, jedno mistrzostwo swiata i 2 razy III miejsce w ME to zdecydowanie za malo jak na kraj z taka silna liga i takimi pilkarzami Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: to ja poprosze zeby tak wygladala polska A 26.05.07, 14:15 no wiesz...bez bramkarza i napastnikow ciezko jest cos wygrac...nawet z najlepsza na swiecie pomoca;] reprezentacja Anglli na bardzo duzy potencjal..nawte Robinson nie jest az taki zly..tylko jeszcze,zeby napastnicy nie byli nekani kontuzjami..albo jakis kolejny Alan sie narodzil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: Robinson... IP: *.acn.waw.pl 26.05.07, 17:43 tygrysio_misio napisała: reprezentacja Anglli na bardzo duzy potencjal..nawte Robinson nie jest az taki > zly.. Powiedzieć, że Robinson jest zły to mało, on jest najgorszy! To najsłabszy bramkarz wśród 8 najważniejszych lig Europy. Szmaciarz do kwadratu. Jeśli chodzi o bramkarskie rzemiosło to jedynie długie podania nogami to jego specjalność. Chwyt dno, nadwaga, słaby refleks, paraliż działań w obliczu niebezpieczeństwa, gra na przedpolu nie istnieje no i te najefektowniejsze chyba na świecie robinsonady kiedy piłka jest już w siatce! Jakim cudem Martin Jol jeszcze go trzyma? Chyba tylko dlatego, że już nic nie ma do wyrwania z głowy. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: Robinson... 26.05.07, 18:24 oj...no wlasnie zgadzam sie z tym..ale jednak w Anglli malo jest lepszych stanowczo od niego...wszyscy sa jacys kiepscy wlasnie dlatego Anglia nie jest mistrzem swiata i europy...no i przez slaby napad...nie tyle slaby ile delikatny zdrowotnie :) Odpowiedz Link Zgłoś