Dodaj do ulubionych

Owen znów w reprezentacji Anglii

26.05.07, 10:46
to ma byc sklad "Anglii B"?? .... jakies zarty ;]

Obserwuj wątek
    • Gość: lorak Owen znów w reprezentacji Anglii IP: *.enterpol.pl 26.05.07, 11:00
      Kto to jest ten Jagielka?? To jakiś osobnik z polskimi korzeniami??
      • Gość: james Re: Owen znów w reprezentacji Anglii IP: *.MAN.atcom.net.pl 26.05.07, 11:34
        >>> Kto to jest ten Jagielka?? To jakiś osobnik z polskimi korzeniami??

zawsze myslalem, ze to Czech
        • tygrysio_misio Re: Owen znów w reprezentacji Anglii 26.05.07, 11:52
          en.wikipedia.org/wiki/Phil_Jagielka
          Jagielka can run 100meters in 10.32 seconds, which makes him one of the fastest
          premiership defenders; faster than both John Terry and Rio Ferdinand.
    • Gość: tasior to ja poprosze zeby tak wygladala polska A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 11:10
      lennon, jenas, barry, king, smith, owen ... zaje... maja sklad.
      • Gość: james Re: to ja poprosze zeby tak wygladala polska A IP: *.MAN.atcom.net.pl 26.05.07, 11:35
        pewnie drugi sklad Anglii + dobry bramkarz
        z pewnoscia przeszedlby eliminacje do MS,
        pozazdroscic
        • tygrysio_misio Re: to ja poprosze zeby tak wygladala polska A 26.05.07, 11:44
          a co by bylo gdyby w pierwszym skladzie mieli dobrego bramkarza+jeszcze
          jakiegos napastnika,ktory nie lapalby tak czesto kontuzji jak Owen?

zapewne byliby miestrzami
          • Gość: hm Re: to ja poprosze zeby tak wygladala polska A IP: *.sdl.vectranet.pl 26.05.07, 11:45
            Ta jasne. Tylko czemu w seniorskiej reprezentacji sobie nie radzili? ;]
            • tygrysio_misio Re: to ja poprosze zeby tak wygladala polska A 26.05.07, 11:52
              kto sobie nie radzil?
              • Gość: normal Re: to ja poprosze zeby tak wygladala polska A IP: *.man.olsztyn.pl 26.05.07, 13:11
                jak to kto? pierwsza reprezentacja anglii, maja taki potencjal ze powinni raz na
                jakis czas cos wygrac, a tu nic, jedno mistrzostwo swiata i 2 razy III miejsce w
                ME to zdecydowanie za malo jak na kraj z taka silna liga i takimi pilkarzami
                • tygrysio_misio Re: to ja poprosze zeby tak wygladala polska A 26.05.07, 14:15
                  no wiesz...bez bramkarza i napastnikow ciezko jest cos wygrac...nawet z
                  najlepsza na swiecie pomoca;]

reprezentacja Anglli na bardzo duzy potencjal..nawte Robinson nie jest az taki
                  zly..tylko jeszcze,zeby napastnicy nie byli nekani kontuzjami..albo jakis
                  kolejny Alan sie narodzil
                  • Gość: kosa Re: Robinson... IP: *.acn.waw.pl 26.05.07, 17:43
                    tygrysio_misio napisała:

reprezentacja Anglli na bardzo duzy potencjal..nawte Robinson nie jest az taki
                    > zly..

Powiedzieć, że Robinson jest zły to mało, on jest najgorszy!
                    To najsłabszy bramkarz wśród 8 najważniejszych lig Europy.
                    Szmaciarz do kwadratu. Jeśli chodzi o bramkarskie rzemiosło
                    to jedynie długie podania nogami to jego specjalność.
                    Chwyt dno, nadwaga, słaby refleks, paraliż działań w obliczu
                    niebezpieczeństwa, gra na przedpolu nie istnieje no i te
                    najefektowniejsze chyba na świecie robinsonady kiedy piłka
                    jest już w siatce! Jakim cudem Martin Jol jeszcze go trzyma?
                    Chyba tylko dlatego, że już nic nie ma do wyrwania z głowy.
                    Pzdr.
                    • kochany_dzieciak Re: Robinson... 26.05.07, 18:24
                      oj...no wlasnie zgadzam sie z tym..ale jednak w Anglli malo jest lepszych
                      stanowczo od niego...wszyscy sa jacys kiepscy

wlasnie dlatego Anglia nie jest mistrzem swiata i europy...no i przez slaby
                      napad...nie tyle slaby ile delikatny zdrowotnie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka