Gość: kali Sobota cudów za nami IP: 62.233.164.* 26.05.07, 20:43 T cud!!! Mistrz z Lubina...buhahahahaha.....Liga Mistrzów pewnie dostarczy nam moc wrażeń a w Milanie już przygasa radość, bo wiedzą że za rok drużyna z Polski będzie objawieniem i nici z pucharu...:) www.fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slavko Re: Sobota cudów za nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 20:48 na łapówki KGHM trwoni majątek, a sku..syny nie mieli powinności aby doprowadzić juz nawet do średniej polskiej swojejgo ,,mega stadionu.;; Ku.. żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianin Re: Sobota cudów za nami IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.05.07, 20:52 ale z was buce. zaglebie wygralo zasluzenie cala lige. w jednym z najbardziej czystych sezonow. powiedziano radykalniej NIE KORUPCJI i co?? druzyny tak silne / ponoc/ jak legia czy wisla sa zaledwie przecietne. To was tak bardzo boli. Niebawem i wam prokuratura do dupy sie dobierze. Przypomne moze z zeszlego sezony zarabista gre legi, doslownie loili wszystkich! a teraz?? i tamte mecze wszystkie byly czyste?? Niemozliwe. A widac jak qfy serce boli ze kluby z malych miast / mowa o Belchatowie i Zaglebiu / graja lepiej od pseudo wielkich miast. Tu nie liczy sie wielkośc miasta, lecz duch walki zawodnikow. Pozdro dla prawdziwych kibicow!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guzik Re: Sobota cudów za nami IP: *.range86-150.btcentralplus.com 26.05.07, 20:53 milan to podobnego rodzaju sprzedawczyki jak legia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dantolo Re: Sobota cudów za nami IP: *.akademiki.uni.torun.pl 26.05.07, 21:52 sam jestes sprzedawczyk i od Milanu się odpier...ol !!! Buty możesz im czyścić!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikehp Re: Sobota cudów za nami IP: *.asta-net.com.pl 27.05.07, 08:49 kali, dobre. Szkoda, że jak ostatnio nasi "wielcy" mistrzowie grali to też Milan się martwił ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl brawo ! 26.05.07, 20:46 heh mój kolega jest sypmatykiem Zaglebia Lubin - bo stamtad sie wywodzi - iwec ciesze sie z oni wygrali www.antykaczy.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guzik GKS Bełchatów czy Zagłębie? IP: *.range86-150.btcentralplus.com 26.05.07, 20:50 Mam pytanie do wszystkich kibicow w Polsce ( do ktorych zywia szacunek), oczywiscie poza tymi z lazienkowskiej. Kto lepiej nastawia d..y od legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: GKS Bełchatów czy Zagłębie? IP: *.chello.pl 27.05.07, 09:27 Ja pie... "Guzik" ale ty masz kompleksy Legii i Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARKA widziałem juz kilka powtórek IP: *.chello.pl 26.05.07, 20:51 i w sumie słusznie nie uznana bramka. A najbardziej rozbawiło mnie zachowanie kibiców Legii z okrzykiem "złodzieje" tak jak by oni nie handlowali meczami.W końcu się to skończy i legunia zjedzie na dół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzech Zagłębie!!!!! :))) IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 26.05.07, 20:59 hurrrra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PATER GKS Bełchatów czy Zagłębie? IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.05.07, 21:02 ZAGŁĘBIE M! ZAGŁĘBIE K! ZAGŁĘBIE S! ZAGŁĘBIE MISTRZEM POLSKI JEST! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian B. Mistrz z Lublina??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 21:23 Z jakiego Lublina??? Zagłębie jest klubem z Lubina na zachodzi Polski, a nie z Lublina na wschodzie. Ten kto to napisał powinien zrezygnować z pisania kolejnych artykułów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salomea LUBLIN, LUBIN??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 21:25 prawie robi wielką różnicę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Mistrz z Lublina??? IP: *.p.lodz.pl 26.05.07, 21:25 no tez sie troszke zdziwilem ze z lublina ;), ale wiadomo jak sie szybko pisze i nie mysli co robi to takie bugi wychodza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Punisher Re: GKS Bełchatów czy Zagłębie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 21:24 Mistrz z Lublina? Wydawalo mi sie ze Zaglebie jest z Lubina, co na to fani Motoru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meleshka Chyba w GWnie pomylili sztukMistrza z Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 21:24 z Zagłębiem LUBIN!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geograf:) Fatalna pomyłka IP: *.broker.com.pl 26.05.07, 21:30 Na stronie głównej gazeta.pl napisano "Mistrzowie z Lublina". Z Lublina to był Sztukmistrz, tymczasem Zagłębie jest z LUBINA! To po drugiej sttronie Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malowany GKS Bełchatów czy Zagłębie? IP: *.volta.net.pl 26.05.07, 21:33 cyba lubina a nie lublina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ravic Re: GKS Bełchatów czy Zagłębie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 21:34 Z LUBLINA CZY Z LUBINA?????????????? hahhahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic z Kabat Ortografia czy geografia? IP: *.aster.pl 26.05.07, 21:34 Podwójne gratulacje dla Lubina. Za tytuł i z powodu dezinformacji w tytule GAZETY. Do Tytułu mistrzowskiego wdojdą jeszcze dodatkowe sprostowania i przeproszenia red. Jana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika poprawic tytul! IP: *.aster.pl 26.05.07, 21:34 szkoda botu,caly sezon poszedl sie bujac w ostatnim meczu! i to jaki sezon..... trzeba bylo z korona wygrac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WZL Z lublina!???!?!?!?!? IP: *.e-net.pl 26.05.07, 21:35 MATOLY!!!!!!!!!!!!! L U B I N czyzby dzieci neostrady juz pisaly dla gazety!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: champion of cash Re: Z lublina!???!?!?!?!? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.05.07, 21:43 A co? Przeciez nie z Belchatowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guzik GKS Bełchatów czy Zagłębie? IP: *.range86-150.btcentralplus.com 26.05.07, 21:37 co za roznica lubin czy lublin i tak nikt nie wie gdzie to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: GKS Bełchatów czy Zagłębie? IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.05.07, 21:41 ty guzik to chociaż wiesz gdzie londyn jest, to też na "L" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guzik Re: GKS Bełchatów czy Zagłębie? IP: *.range86-150.btcentralplus.com 26.05.07, 21:43 ja wiem, ale to chyba malo wazne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guzik Re: GKS Bełchatów czy Zagłębie? IP: *.range86-150.btcentralplus.com 26.05.07, 21:46 niestety legia tez jest na L...., tak jak zreszta ladacznica:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakiego Lublina!!! Re: GKS Bełchatów czy Zagłębie? IP: 81.219.210.* 26.05.07, 21:46 Mistrz jest z Lubina.Co za kretyn ten pismak!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianin Re: Handel IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.05.07, 21:46 kufa znaczy legia warszawa!! POPIERAM w 100%!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic GKS Bełchatów czy Zagłębie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 21:47 Znaczy brawo Motor Lublin ? To dopiero sukces nie zagrali meczu w ekstraklasie a zdobyli mistrza. Co za amator to wklepywał, że wyszedł mistrz z Lub(l)ina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cenzor a w tytule Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 21:47 Toż to kompromitacja Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Skandal! Wit Zelazko koło bocznej linii boiska!!!! 26.05.07, 21:50 Myślałem, że się przewidziałem ale przy kolejnych powtórkach byłem już pewny! Podczas całego zamieszania wokół nieuznanej bramki, cały czas przy bocznej linii biegał Wit Zelazko!!! Pan Witek trochę schudł, w niebieskiej koszuli w krótkim rękawku biegał koło sędziego bocznego, wymachiwał przed nim rękami, coś gestykulował, ?????? Zbaraniałem, co ON tam robił??? A w studiu Canal Plus przemilczano całe wydarzenie, przecież ONI też widzieli Witka!!! Co tam robił Zelazko, koło sędziego, w trakcie tak ważnej decyzji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guzik Re: Skandal! Wit Zelazko koło bocznej linii boisk IP: *.range86-150.btcentralplus.com 26.05.07, 21:56 kazda pani lekkich obyczajow potrzebuje alfonsa, dla legii to jest wit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dantolo Re: Skandal! Wit Zelazko koło bocznej linii boisk IP: *.akademiki.uni.torun.pl 26.05.07, 21:57 jak to co? A co pan Witek może robić? Układał historię polskiego futbolu według kryterium pienięznego a nie sportowego. Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Witek miał jakby pretensje, że bramki nie uznano.. 26.05.07, 22:03 Odniosłem wrażenie, jakby Witek miał pretensje do bocznego, że nie uznano tejże bramki...???? Swoją drogą, w jakiej funkcji Zelazko mógł biegać wzdłuż boiska? Jako członek zarządu PZPN??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Brawo Lubin! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 26.05.07, 22:06 Jezeli Lubin nie awansuje do LM to niczym nie bedzie sie roznil od innych mistrzow Polski. Tylko Legia i Widzew graly w tych elitarnych rozgrywkach (po jednym razie zreszta i stosunkowo dawno). W przeciwienstwe do Wisly, Zaglebie doczekalo sie MP niemalze od razu i to z marszu. Brawo. Jestem przekonany ze zespol z Dolnego Slaska bedzie reprezentowal polska pilke lepiej niz Legia, Wisla czy Lech. Tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł ŁDZ Re: GKS Bełchatów czy Zagłębie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 22:07 juchuuuu -tegoroczny tytuł zdobyli ...sędziowie! i pomyśleć że coniektórzy mają pretensje na frekwencje! -czerwone kartki za bzdury lub nie widziane przez żadnego z trzech sędziów ewidentne faule, nieuznawane bramki... i nie pisze tego dlatego że kibicuje którejś z drużyn! -tego typu rzeczy widać na każdym meczu! czekam na sędziów z zagranicy! których trzeba będzie wymieniać na tyle często by nie zdążyli wejść w 'tradycje polskiego sędziowania' pzdr dla wszystkich kibiców którzy mimo całej tej farsy wciąż przychodzą na mecze dopingować swoje drużyny! Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Czerwona dla Choto też była z kapelusza??? 26.05.07, 22:12 Gość portalu: Paweł ŁDZ napisał(a): > juchuuuu -tegoroczny tytuł zdobyli ...sędziowie! > > i pomyśleć że coniektórzy mają pretensje na frekwencje! -czerwone kartki za > bzdury lub nie widziane przez żadnego z trzech sędziów ewidentne faule, > nieuznawane bramki... i nie pisze tego dlatego że kibicuje którejś z drużyn! > -tego typu rzeczy widać na każdym meczu! > > czekam na sędziów z zagranicy! których trzeba będzie wymieniać na tyle często b > y > nie zdążyli wejść w 'tradycje polskiego sędziowania' > > pzdr dla wszystkich kibiców którzy mimo całej tej farsy wciąż przychodzą na > mecze dopingować swoje drużyny! Radziłbym odrobinę schłodzić głowę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Czerwona dla Choto też była z kapelusza??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 22:35 to wygrał lubin czy lublin ? I o co tu chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scofield Bardzo dobre decyzje sedziego. IP: *.kam.pl 27.05.07, 11:29 Dobra wiesniaki z warszawki, ktorzy tak najezdzaja na sedziego i Zaglebie, ze mecz kupiony. Otoz wy psedokibcie chyba nie znacie sie na pilce, sedzia podjal sluszne decyzje co do: wymuszenia karnego, nie uznanaia bramki i czerowna kartka. BRAWO SEDZIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic 100% zgody:) sędzia był naprawdę twardy IP: 213.172.177.* 27.05.07, 11:45 taka presja... taka stawka, a on idealnie jak tak dalej pojdzie to facet bedzie niedlugo sędziował finał Ligi Mistrzów jest dobry! brawo panie sędzio! Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni ReKpina 26.05.07, 23:21 Farsa i kpina, i nie będzie winnych. Prokurator tez nic nie zrobi, bo wszyscy niewinni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsa Ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 00:01 Ciekawe czy policja ukarze Michniewicza za spozywanie alkoholu w miejscu publicznym??:> ja dostalem za takie cos mandat 100 zl i domagam sie sprawiedliwosci spolecznej!!!!!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www sędzie=rewelacja!!! IP: *.tvgawex.pl 27.05.07, 01:25 obejrzałem kilka razy powtórkę akcji Smolińskiego w polu karnym i strzału Rogera i uwazam, że sędzia podjął dobre decyzje. w pierwszym przypadku była próba wymuszenia rzutu karnego a w drugim faul legionisty. taka jest moja subiektywna opinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WZL GKS Bełchatów czy Zagłębie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 00:09 Czemu ma odejsc bo wisla tak chce aha fajnie WIELKIE ZAGLEBIE LUBIN !!!! GRATULATION Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: GKS Bełchatów czy Zagłębie? 27.05.07, 02:37 Przepraszam za to co napiszę,bo nie na temat, ale nienawidzę szpanujących tumanów, nieuków, dresiarzy itp. Co to niby znaczy "GRATULATION"???????? Jak chcesz coś w obcym języku to się naucz tego języka ćwoku... Niepotrzebnie się uniosłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic kibole "ległej" to ostatnie fiuty... co za dno! IP: 213.172.177.* 27.05.07, 09:24 zostali na stadionie po meczu i darli swe prostackie ryje "złodzieje" i "wypie..ć" doprawdy, trzeba mieć wiele siły, żeby nie nazwać was, wieśniaki ze wsi Warszawa po imieniu sędzia miał racji i przy "karnym" Smolińskiego i przy "golu" Rogera no ale kibol zawsze wie lepiej dno, dno i 10 metrów mułu kibic pozdrawiam kibiców, tępych kiboli nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: any(l) Dopuki legia jest mistrzem to liga jest czysta, a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 11:49 jak juz jest inaczej to liga ustawiana, blazny z warszawki. Odpowiedz Link Zgłoś