misakasa 07.06.07, 13:08 czy bramkarz może strzelić gola z za linii środkowej tzn. z połowy przeciwnika??? Czy on wogóle może tak daleko wychodzić? szukałam w przepisach i nie znalazłam... a muszę to wiedzieć POMÓŻCIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bonhart Re: bramkarz strzela gola... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 17:39 A to malo jest stuacji kiedy w ostatnich minutach przy niekorzystnym wyniku bramkarz wbiega w pole karne przeciwnika przy rzucie roznym (chocby ostatnio Palop strzelil bramke w pucharze UEFA, bodajze z Szachtarem). A jeszcze rzuty wolne, karne... Jednym slowem - TAK, bramkarz to taki uprzywilejowany zawodnik z pola, ktory moze dotykac pilke rekami w obrebie wlasnego pola karnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: bramkarz strzela gola... IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.07, 17:44 a Puszczak z Kolumbia?do dzisiaj leja ze smiechu na calym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: bramkarz strzela gola... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 08:24 Kuszczak puscil gola ale po strzale z polowy przeciwnika. Pytajacej chodzilo o strzelanie bramek po przekroczeniu linii srodkowej boiska i wejsciu na polowe rywala(np. z pola karnego itd.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gjmkghkg Kuszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 14:13 Nie Puszczak tylko Kuszczak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greso Re: Kuszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 14:26 Bramkarz jest takim samym zawodnikiem jak każdy inny tylko ze ma wiecej mozliwości i w obrbie pola karnego ;] Odpowiedz Link Zgłoś
misakasa Re: bramkarz strzela gola... 09.06.07, 01:01 tzn. bramkarz może strzelać gole z CAŁEGO boiska (?!?); niezależnie od połowy na której się znajduje (?!?)... (i rzeczywiście nie chodzi mi tylko o pola karne;)) - tak to zrozumiałam (niestety jestem laikiem... i ciężko kumam)ale - dzięki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woker Re: bramkarz strzela gola... IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.06.07, 18:18 może strzelać z całego boiska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapec Re: bramkarz strzela gola... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 15:40 TAK może oglądałeś mecz ligi brazilijskiej w FC Sao Paulo rogerto Ceni (bramkarz rep. brazylii) strzela rzuty wolne <podobno w tym sezonie strzelił aż 13 bramek> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Ceni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 14:16 Ceni podobno ma zjakoś w karierze 70 goli to chyba musiały być niektóre z połowy przeciwnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin odpowiedż na gole bramkarz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 14:11 Spokojnie Palop wyszedł na pole karne bramkarza drużyny przeciwnej i strzelił głową w ćwierćfinale Pucharu Uefa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawana Re: odpowiedż na gole bramkarz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:53 a paragwajska legenda Jose Luis Chilavert?? 62 bramek w tym 8 w reprezentacji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maykon Re: bramkarz strzela gola... IP: 83.1.32.* 18.06.07, 09:21 Pewnie ze moze, przeciez bramkarz tez sie znajduje na boisku i jest najwazniejsza postacia na murawie, moze nawet biegac od pola karnego do pola karnego i zdobywac fantastyczne bramki z polowy, aby tylko nie tracil bramek dla wlasnej druzyny. A pamietasz paragwajskiego bramkarza Luisa Chilaverta on zdobywal fenomenalne bramki ze stalych fragmetow gry, a gdy byly krytyczne sytuacje wychodzil z bramki do kolegow z pola aby wesprzec kolegow. Pozdro jak cos to pisz gg 7803314 Odpowiedz Link Zgłoś