Dodaj do ulubionych

bramkarz strzela gola...

07.06.07, 13:08
czy bramkarz może strzelić gola z za linii środkowej tzn. z połowy
przeciwnika??? Czy on wogóle może tak daleko wychodzić?
szukałam w przepisach i nie znalazłam... a muszę to wiedzieć POMÓŻCIE!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bonhart Re: bramkarz strzela gola... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 17:39
      A to malo jest stuacji kiedy w ostatnich minutach przy niekorzystnym wyniku
      bramkarz wbiega w pole karne przeciwnika przy rzucie roznym (chocby ostatnio
      Palop strzelil bramke w pucharze UEFA, bodajze z Szachtarem). A jeszcze rzuty
      wolne, karne...
      Jednym slowem - TAK, bramkarz to taki uprzywilejowany zawodnik z pola, ktory
      moze dotykac pilke rekami w obrebie wlasnego pola karnego.
      • Gość: Olo Re: bramkarz strzela gola... IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.07, 17:44
        a Puszczak z Kolumbia?do dzisiaj leja ze smiechu na calym swiecie
        • Gość: Bonhart Re: bramkarz strzela gola... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 08:24
          Kuszczak puscil gola ale po strzale z polowy przeciwnika. Pytajacej chodzilo o
          strzelanie bramek po przekroczeniu linii srodkowej boiska i wejsciu na polowe
          rywala(np. z pola karnego itd.)
        • Gość: gjmkghkg Kuszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 14:13
          Nie Puszczak tylko Kuszczak
          • Gość: Greso Re: Kuszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 14:26
            Bramkarz jest takim samym zawodnikiem jak każdy inny tylko ze ma wiecej
            mozliwości i w obrbie pola karnego ;]
    • misakasa Re: bramkarz strzela gola... 09.06.07, 01:01
      tzn. bramkarz może strzelać gole z CAŁEGO boiska (?!?); niezależnie od połowy
      na której się znajduje (?!?)... (i rzeczywiście nie chodzi mi tylko o pola
      karne;)) - tak to zrozumiałam (niestety jestem laikiem... i ciężko kumam)ale -
      dzięki:)))
      • Gość: woker Re: bramkarz strzela gola... IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.06.07, 18:18
        może strzelać z całego boiska ;)
    • Gość: kapec Re: bramkarz strzela gola... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 15:40
      TAK może oglądałeś mecz ligi brazilijskiej w FC Sao Paulo rogerto Ceni
      (bramkarz rep. brazylii) strzela rzuty wolne <podobno w tym sezonie strzelił aż
      13 bramek>
      • Gość: Marcin Ceni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 14:16
        Ceni podobno ma zjakoś w karierze 70 goli to chyba musiały być niektóre z
        połowy przeciwnika
    • Gość: Marcin odpowiedż na gole bramkarz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 14:11
      Spokojnie Palop wyszedł na pole karne bramkarza drużyny przeciwnej i strzelił
      głową w ćwierćfinale Pucharu Uefa
      • Gość: hawana Re: odpowiedż na gole bramkarz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:53
        a paragwajska legenda Jose Luis Chilavert??
        62 bramek w tym 8 w reprezentacji..
    • Gość: maykon Re: bramkarz strzela gola... IP: 83.1.32.* 18.06.07, 09:21
      Pewnie ze moze, przeciez bramkarz tez sie znajduje na boisku i jest
      najwazniejsza postacia na murawie, moze nawet biegac od pola karnego do pola
      karnego i zdobywac fantastyczne bramki z polowy, aby tylko nie tracil bramek
      dla wlasnej druzyny. A pamietasz paragwajskiego bramkarza Luisa Chilaverta on
      zdobywal fenomenalne bramki ze stalych fragmetow gry, a gdy byly krytyczne
      sytuacje wychodzil z bramki do kolegow z pola aby wesprzec kolegow.
      Pozdro jak cos to pisz gg 7803314
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka