Gość: cyber IP: 193.239.205.* 16.06.07, 09:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madadam internacjonał? IP: *.ramtel.pl 16.06.07, 11:29 "norweski internacjonał Tore Andre Flo" czemu tłumaczeniem depesz zajmują się gimnazjaliści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: internacjonał? IP: *.aster.pl 16.06.07, 12:12 buć może nie zetknąłeś sie z tym wyrazem, jak najbardziej prawidłowo tu użytym, zamiast pomstowac - there is always google i inne lektury rozwiajające umysł:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt bardzo piekna, to Rumunka? IP: *.aster.pl 16.06.07, 12:10 tę przydlugą transmisję ze sztucznych ogni realizator mopgl sobie darować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Dajcie zdjęcia jego żony!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 12:31 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSD A kto jeszcze nie dziabnal panny mlodej? IP: *.hsd1.va.comcast.net 16.06.07, 13:23 ..pyta perkusista -ja -a ktos ty -pan mlody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgjn koledzy z wisły? chodzi o rumunskiego kumpla? IP: *.kapelusz.pl 16.06.07, 13:35 tez mi tytuł artykułu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vann Co ona w nim widzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 14:09 Pytanie głównie do kobiet - co taka piękna kobieta widzi w tym Petrescu. Z tego co się orientuję to prostak i burak, a o wyglądzie nie wspominając. Czyżby poleciała za kasą i sławą? Ja tak to sobie tłumaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mutant Re: Co ona w nim widzi? IP: *.telprojekt.pl 16.06.07, 14:40 mozliwe, zwykle piekne babki zenia sie z bogatymi czy ta jest piekna to nie wiem bo nie widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejka wy ludzie proszący o fotkę IP: *.aster.pl 16.06.07, 14:44 z ciekawości - nie możecie tego filmu odtworzyć, czy naprawde nie umiecie zauważyć że jest film? tak z ciekawości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola za Rumuna??? a fuuuu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 17:09 ale niektóre dla kasy robią podobno wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzyt Re: za Rumuna??? a fuuuu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 19:17 Panna Ola nacjonalistką ?? Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mutant Re: za Rumuna??? a fuuuu.... IP: *.telprojekt.pl 16.06.07, 20:52 ola pokaż cycola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość panna młoda IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.07, 18:30 No panna młoda faktycznie niczego sobie. Nie w moim typie, ale z łóżka bym nie wygonił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leja5 Slub Petrescu IP: *.net.autocom.pl 16.06.07, 20:40 Szkoda, że my nie umiemy pamiętać o swoich przyjaciołach z różnych etapów swego życia. Należałoby Dudkowi zorganizować jakiś jubileusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casanova Znam ta Adriane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 12:16 Nie che nic gadac ale doglebnie poznalem ta lasie Adrianie w klubie 'Stalowe MAgnolie" - nie powiem - zna babka klika trikow w toalecie - nie zapomne szybkiego mureku do konca zycia - szkoda ze sie pogodzila potem z danem bo bym ja mial na dluzej:( Odpowiedz Link Zgłoś