Gość: Realny IP: 193.239.205.* 17.06.07, 08:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Blancos Re: Real gotowy do mistrzowskiej fiesty IP: *.e-wro.net.pl 17.06.07, 09:20 HALA MADRYT !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Real gotowy do mistrzowskiej fiesty 17.06.07, 09:31 Zapowiada się niezła bitwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Real gotowy do mistrzowskiej fiesty IP: *.uml.lodz.pl 17.06.07, 12:23 Hmm zastanawiający jest ten okrzyk :) (C)HAŁA MADRYT. Z tym się jakoś można pogodzić, bo faktycznie Real = cieniasy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avi Re: Real gotowy do mistrzowskiej fiesty IP: *.chello.pl 17.06.07, 13:42 vista el barca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tq Re: Real gotowy do mistrzowskiej fiesty IP: *.elsat.net.pl 17.06.07, 14:46 Gość portalu: avi napisał(a): > vista el barca oto wlasnie typ internetowego kibica Barcelony hahaaaaahhahahahaa zobacz dziecko jak to sie najpierw pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napastnik Re: Real gotowy do mistrzowskiej fiesty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 13:36 PUTA MADRID siempre contra la peste blanca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_horse imienia trenera sie nie odmienia IP: 88.87.167.* 17.06.07, 13:44 imienia trenera realu (fabio) sie nie odmienia, wiec mamy kolejny blad w gazecie... powinno byc: byc moze i fabio capello - a nie fabia capello - on nie jest skoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Real gotowy do mistrzowskiej fiesty IP: 89.174.33.* 17.06.07, 15:42 Może mi ktoś powiedzieć czy bedzie bronił dudek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pardzioch3000 Re: Real gotowy do mistrzowskiej fiesty IP: *.olsztyn.mm.pl 17.06.07, 19:36 barany... tluki zielone! wygrajcie barca nalezy sie wam! sevilla do boju! jestescie po prostu IDIOTAMI! jakbyscie niektorzy nie zauwazyli, to Real wygral w dwumeczu z Barceloną, może niektore mecze mial gorsze, ale w koncu TEN mecz sie liczy! jesli Real prowadzi kilka ostatnich kolejek, wytrzymuje presję lidera to nie mówcie, ciołki, że to cieniasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol ja tam licze na seville IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 10:12 byloby smiesznie, gdyby taki klub wygral mistrzostwo hiszpanii, przynajmniej jakies urozmaicenie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek fc b arcelona IP: *.toya.net.pl 17.06.07, 10:35 do boju barca tobie sie nalezy ten tytul a nie realowi tym farciarzom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Puta Madrid!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 11:32 Sam jesteś Puta! xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepa Vamos mi Sevilla!VamosCampeon! IP: 217.75.5.* 17.06.07, 11:51 choc szanse na tytul pogrzebalismy wieloma remisami z cieniakami, ale mimo wszystko Vamos mi Sevilla, Vamos Campeon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilka Re: Vamos mi Sevilla!VamosCampeon! IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.07, 12:58 a ja tego nie rozumiem:P Powiedzmy ze Real wygra i Barca wygra . Obie druzyny mają tyle samo punktów zgoda. Ale Barca nie dosc ze ma więcej strzelonych bramek to ma jeszcze mniej straconych... Więc jak Real już z góry jest wygrany? Nie kapuje :P pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tq Re: Vamos mi Sevilla!VamosCampeon! IP: *.elsat.net.pl 17.06.07, 13:12 liczą sie najpierw bezposrednie mecze,w ktorych Real pokonal u siebie Barce 2-0 a na wyjezdzie zremisowal 3-3,a nie to kto ile bramek strzelił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Vamos mi Sevilla!VamosCampeon! IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.07, 13:12 Bo w przypadku rownej liczby punktow licza sie w pierwszej kolejnosci wyniki bezposrednich meczow tych druzyn. Real wygral u siebie z barcelona i zremisowal na wyjezdzie wiec bedzie przed nia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rthompson słaby system oceny IP: *.aster.pl 17.06.07, 13:23 relacja bramek z calego sezonu jest ważniejsza od wyniku dwumeczu, to chyba jasne? przeciez dzieki temu kibice oglądali multum goli Bracy przez cały sezon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tq Re: słaby system oceny IP: *.elsat.net.pl 17.06.07, 14:43 Gość portalu: rthompson napisał(a): > relacja bramek z calego sezonu jest ważniejsza od wyniku dwumeczu, to chyba > jasne? przeciez dzieki temu kibice oglądali multum goli Bracy przez cały sezon ale brednie,chyba waazniejsze jest to kto byl lepszy w dwu meczu z druzyn bezposrednio zajmujących te samo miejsce a n ie kto strzelił ile bramek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rthompson Re: słaby system oceny IP: *.aster.pl 18.06.07, 11:23 nie znasz się chlopie Barca ma +46 bramki a Real tylko +25 - więc kto był lepszy i więcej radochy dal widzom przez cały rok od razu widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napastnik PUTA MADRID IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 13:38 CONTRA SIEMPRE LA PESTE BLANCA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Real Madryt IP: *.olsztyn.mm.pl 17.06.07, 14:38 Jednym słowem moge powiedzieć że Real Madryt jest najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 37.gora.01.02 Real Madryt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 17:26 Czy nasi nieudolni kopacze skorzanego worka tez nazywaja sie pilkarzami.Bo na boisku to na pewno nie.Ale przy kasie tak.Moze dla naszego sposobu gry nalezy wymyslec inna nazwe niz pilka nozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamo No no.... IP: 195.117.27.* 17.06.07, 17:31 ,,Ramon Calderon odtańczył taniec zwycięstwa. Został za to ostro skrytykowany przez rywali z Barcelony." - Tak, a jak Messi(mała gwiazdeczka FCB) strzeliła bramkę ręką to było w porządku.... żal mi takich ludzi.... ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z5 !Hala Madrid y vamos a por ganar La Liga! IP: *.sgh.waw.pl 17.06.07, 17:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Barcy Jako kibic Barcy pragnę przypomnieć, że Real... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 19:00 ...zawsze miał problemy w meczach z Mallorcą. Dzisiejszy wieczór należy do Katalonii. Barca wygra 2-1, Real zremisuje 1-1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Te amo Cataluñ Jest niedziela przerwy w meczach IP: *.dsl.mindspring.com 17.06.07, 22:10 Kó..cy dostają w dóópę od 17.min. 0-1 - F. Varela a Barcelonka dyma Gimnastic 3-0 20' [0-1] C. Puyol 35' [0-2] L. Messi 38' [0-3] Ronaldinho Odpowiedz Link Zgłoś