Dodaj do ulubionych

Real gotowy do mistrzowskiej fiesty

IP: 193.239.205.* 17.06.07, 08:48
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Blancos Re: Real gotowy do mistrzowskiej fiesty IP: *.e-wro.net.pl 17.06.07, 09:20
      HALA MADRYT !!!
      • tetlian Re: Real gotowy do mistrzowskiej fiesty 17.06.07, 09:31
        Zapowiada się niezła bitwa.
      • Gość: lol Re: Real gotowy do mistrzowskiej fiesty IP: *.uml.lodz.pl 17.06.07, 12:23
        Hmm zastanawiający jest ten okrzyk :)

(C)HAŁA MADRYT. Z tym się jakoś można pogodzić, bo faktycznie Real = cieniasy :P
        • Gość: avi Re: Real gotowy do mistrzowskiej fiesty IP: *.chello.pl 17.06.07, 13:42
          vista el barca
          • Gość: Tq Re: Real gotowy do mistrzowskiej fiesty IP: *.elsat.net.pl 17.06.07, 14:46
            Gość portalu: avi napisał(a):

> vista el barca

oto wlasnie typ internetowego kibica Barcelony hahaaaaahhahahahaa

zobacz dziecko jak to sie najpierw pisze
      • Gość: napastnik Re: Real gotowy do mistrzowskiej fiesty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 13:36
        PUTA MADRID siempre contra la peste blanca
      • Gość: el_horse imienia trenera sie nie odmienia IP: 88.87.167.* 17.06.07, 13:44
        imienia trenera realu (fabio) sie nie odmienia, wiec mamy kolejny blad w
        gazecie...

powinno byc: byc moze i fabio capello - a nie fabia capello - on nie jest skoda
      • Gość: kibic Re: Real gotowy do mistrzowskiej fiesty IP: 89.174.33.* 17.06.07, 15:42
        Może mi ktoś powiedzieć czy bedzie bronił dudek?
      • Gość: pardzioch3000 Re: Real gotowy do mistrzowskiej fiesty IP: *.olsztyn.mm.pl 17.06.07, 19:36
        barany... tluki zielone! wygrajcie barca nalezy sie wam! sevilla do boju!
        jestescie po prostu IDIOTAMI! jakbyscie niektorzy nie zauwazyli, to Real wygral
        w dwumeczu z Barceloną, może niektore mecze mial gorsze, ale w koncu TEN mecz
        sie liczy! jesli Real prowadzi kilka ostatnich kolejek, wytrzymuje presję
        lidera to nie mówcie, ciołki, że to cieniasy!
    • Gość: lol ja tam licze na seville IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 10:12
      byloby smiesznie, gdyby taki klub wygral mistrzostwo hiszpanii, przynajmniej
      jakies urozmaicenie :P
    • Gość: jarek fc b arcelona IP: *.toya.net.pl 17.06.07, 10:35
      do boju barca tobie sie nalezy ten tytul a nie realowi tym farciarzom
    • Gość: VeB Puta Madrid!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 10:55
      ...
      • Gość: Ktoś Re: Puta Madrid!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 11:32
        Sam jesteś Puta! xD
    • Gość: Cule Visca el Barca!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.06.07, 11:48
    • Gość: lepa Vamos mi Sevilla!VamosCampeon! IP: 217.75.5.* 17.06.07, 11:51
      choc szanse na tytul pogrzebalismy wieloma remisami z cieniakami, ale mimo
      wszystko Vamos mi Sevilla, Vamos Campeon!
      • Gość: pilka Re: Vamos mi Sevilla!VamosCampeon! IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.07, 12:58
        a ja tego nie rozumiem:P Powiedzmy ze Real wygra i Barca wygra . Obie druzyny mają tyle samo punktów zgoda. Ale Barca nie dosc ze ma więcej strzelonych bramek to ma jeszcze mniej straconych... Więc jak Real już z góry jest wygrany?
        Nie kapuje :P
        pozdro
        • Gość: Tq Re: Vamos mi Sevilla!VamosCampeon! IP: *.elsat.net.pl 17.06.07, 13:12
          liczą sie najpierw bezposrednie mecze,w ktorych Real pokonal u siebie Barce 2-0 a na wyjezdzie zremisowal 3-3,a nie to kto ile bramek strzelił
        • Gość: kow3l Re: Vamos mi Sevilla!VamosCampeon! IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.07, 13:12
          Bo w przypadku rownej liczby punktow licza sie w pierwszej kolejnosci wyniki
          bezposrednich meczow tych druzyn. Real wygral u siebie z barcelona i zremisowal
          na wyjezdzie wiec bedzie przed nia
    • Gość: rthompson słaby system oceny IP: *.aster.pl 17.06.07, 13:23
      relacja bramek z calego sezonu jest ważniejsza od wyniku dwumeczu, to chyba
      jasne? przeciez dzieki temu kibice oglądali multum goli Bracy przez cały sezon
      • Gość: Tq Re: słaby system oceny IP: *.elsat.net.pl 17.06.07, 14:43
        Gość portalu: rthompson napisał(a):

> relacja bramek z calego sezonu jest ważniejsza od wyniku dwumeczu, to chyba
        > jasne? przeciez dzieki temu kibice oglądali multum goli Bracy przez cały sezon

ale brednie,chyba waazniejsze jest to kto byl lepszy w dwu meczu z druzyn bezposrednio zajmujących te samo miejsce a n ie kto strzelił ile bramek.
        • Gość: rthompson Re: słaby system oceny IP: *.aster.pl 18.06.07, 11:23
          nie znasz się chlopie

Barca ma +46 bramki a Real tylko +25 - więc kto był lepszy i więcej radochy dal
          widzom przez cały rok od razu widać
    • Gość: napastnik PUTA MADRID IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 13:38
      CONTRA SIEMPRE LA PESTE BLANCA
    • Gość: Adi Real Madryt IP: *.olsztyn.mm.pl 17.06.07, 14:38
      Jednym słowem moge powiedzieć że Real Madryt jest najlepszy!
    • Gość: 37.gora.01.02 Real Madryt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 17:26
      Czy nasi nieudolni kopacze skorzanego worka tez nazywaja sie pilkarzami.Bo na
      boisku to na pewno nie.Ale przy kasie tak.Moze dla naszego sposobu gry nalezy
      wymyslec inna nazwe niz pilka nozna.
    • Gość: Adamo No no.... IP: 195.117.27.* 17.06.07, 17:31

,,Ramon Calderon odtańczył taniec zwycięstwa. Został za to ostro skrytykowany
      przez rywali z Barcelony." - Tak, a jak Messi(mała gwiazdeczka FCB) strzeliła
      bramkę ręką to było w porządku.... żal mi takich ludzi.... ; ))
    • Gość: Z5 !Hala Madrid y vamos a por ganar La Liga! IP: *.sgh.waw.pl 17.06.07, 17:50
      • Gość: Kibic Barcy Jako kibic Barcy pragnę przypomnieć, że Real... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 19:00
        ...zawsze miał problemy w meczach z Mallorcą. Dzisiejszy wieczór należy do
        Katalonii. Barca wygra 2-1, Real zremisuje 1-1.
    • Gość: Te amo Cataluñ Jest niedziela przerwy w meczach IP: *.dsl.mindspring.com 17.06.07, 22:10
      Kó..cy dostają w dóópę od 17.min. 0-1 - F. Varela
      a Barcelonka dyma Gimnastic 3-0
      20' [0-1] C. Puyol
      35' [0-2] L. Messi
      38' [0-3] Ronaldinho

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka