Dodaj do ulubionych

Augustyn: Mogłem zostać w Boltonie

IP: *.dolsat.pl 21.06.07, 08:22
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: :-/ Korzym i Grosicki są teraz passe... IP: *.crowley.pl 21.06.07, 08:49
      Tak więc na miejscu Augustyna bym się do nich nie przyznawał :-P
    • Gość: autor Augustyn: Mogłem zostać w Boltonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 08:57
      Chyba coś kręci Pan Panie piłkarzu:
      W Boltonie:
      "W tym oknie transferowym sprowadzono już dwóch obrońców. Jest ich tam za dużo, dlatego chciałem odejść."
      A w Legii
      red.-"Ale i na środku obrony Legii jest tłoczno. Dickson Choto, Herbert Dick, z wypożyczenia do Widzewa wrócił Jakub Rzeźniczak, w centrum może też grać Wojciech Szala...

P.Błażej-Gdybym myślał w ten sposób nie zostałbym piłkarzem. Nie boję się, chcę wywalczyć miejsce w podstawowej jedenastce."

• radiradi1 Chyba nie do końca zrozumiałeś 21.06.07, 10:30
        W Anglii kupuje się zawodników za bardzo dużą kasę, więc siłą rzeczy 19-latek ma
        dużo mniejszą szansę od doświadczonych obrońców na grę nawet nie do końca ze
        względów sportowych.

To, że Augustyn realnie ocenia swoje szansę na grę w Boltonie (rezerwy, ogony w
        FA Cup) to nie znaczy, że boi się rywalizacji.

Żeby się prawidłowo rozwijać w tym wieku musi już grać regularnie w pierwszym
        składzie, a lepiej chyba w Polsce niż w rezerwach Boltonu
      • Gość: logika Re: Augustyn: Mogłem zostać w Boltonie IP: 212.160.172.* 21.06.07, 10:36
        raczej mysli logicznie, oceniając ze ma większe szanse w rywalizjacji z
        obrońcami Legii niż równie liczną, jesli nie liczniejszą grupą obrońców 7-ej
        drużyny w Anglii
    • Gość: hehe Augustyn: Mogłem zostać w Boltonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 09:56
      moim zdaniem daleko nie zajdzie ten chlopiec. nie zycze mu zle bo fajnie by bylo
      gdyby pilkarz z mojej miejscowosci zdobywal sukcesy. znam go osobiscie ...
      niestety . poza tym czego on mogl sie nauczyc w boltonie siedzac na lawce.
      • Gość: logika Re: Augustyn: Mogłem zostać w Boltonie IP: 212.160.172.* 21.06.07, 10:37
        zdaje się, że chciałeś napisac jedynie, że znasz go osobiscie
    • Gość: boltonboy Augustyn: Mogłem zostać w Boltonie IP: 195.149.4.* 21.06.07, 10:30
      moje kochane "klusaki" sie sypia, august do L, zydek poszed do zydow z czelsi.
      a aladaj w pizdu do newcastle. sam lee to cienki bolek. w boltonie zle sie
      dzieje - jako jedyny klub w lidze obnizyl ceny karnetow na ten sezon o 10%.
      Znajomy angol, który trenuje mlodzikow w Boltonie stracil prace - i nie ma co
      sie dziwic, ze mlodziez ucieka nawet do L. Mamy jeszcze trzech mlodzikow
      polaczkow w boltonie - kto chetny?
    • carnivore69 Sam v Sam 21.06.07, 11:09
      > Trenera Sama Allardyce'a właśnie zmienił były legendarny zawodnik Liverpoolu
      > Sammy Lee

Jesli juz, to jest to argument za odejsciem, a nie pozostaniem (opinie sa zgodne
      co to tego, ze na zastapieniu Allardyce'a Leem klub najprawdopodobniej straci).

Pzdr.
      • Gość: boltonboy maly sam za duzego sama IP: 195.149.4.* 21.06.07, 13:59
        juz stracil. przeciez to ze klub jest w pierwszej lidze to tylko zasluga
        ciezkiej i wieloletniej pracy aladaja.

Mysle, ze big sam w newcastle bedzie mial duzo ciezej niz w bolton, bo tam jest
        duze parcie na szybki powrot do czolówki - plan minimum na przyszly sezon to
        powrot do europy (uefa cup), bo ten sezon to byl najgorszy od 15 lat dla
        newcastle.
    • Gość: truteń Doswiadczenie to ma wielkie... IP: *.icpnet.pl 21.06.07, 16:29
      ...az 2 razy siedzial na lawce rezerwowych. Brawo, co za sukces!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka