Dodaj do ulubionych

Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ

IP: *.171.65.147.crowley.pl 03.07.07, 09:41
Szczeciński burak w zapyziałej Warszawce,przejął się komentarzem w
Przeglądzie Sportowym? czy też Mirosław T. nie chce by się o nim źle
wyrażano....
Obserwuj wątek
    • pastor Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ 03.07.07, 09:43
      teraz, panie Grosicki, to się pan pocałuj...W D..Ę!!!
      • stasio_paluch Grosicki - my nie żałujemy. 03.07.07, 09:52
        Zapomnij gnojku o reprze. ZAPOMNIJ.
        Nie zaslugujesz na to, by grac dla kraju.
        • Gość: baca Re: Grosicki - my nie żałujemy. IP: *.aster.pl 03.07.07, 10:03
          On i jego kumple którzy odmówili gry w reprezentacji mieli do tego pełne prawo.
          Teraz natomiast to PZPN powinien ich mieć głęboko w doopie i nałożyc
          nieformalnie zakaz gry w reprezentacji np. przez 3 lata. Nauczyłoby to resztę
          gnojków nie odmawiać gry w reprezentacji.
          • Gość: hans hebron Re: Grosicki - my nie żałujemy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:06
            nie tak do konca. jest przepis mowiacy o obowiazku grania w reprezie- przy
            odmowie zwiazek oze cofnac licencje na gre- i taki deliwkent moze sobie grac,
            ale nie w rozgrywkach organizowanych przez pzpn
            • Gość: baca Re: Grosicki - my nie żałujemy. IP: *.aster.pl 03.07.07, 11:17
              Owszem, konia do wodopoju można doprowadzić siłą ale nie zmusi sie go pić. Do
              czego można zmusić sportowca jeśli nie ma na to ochoty ?
            • Gość: Dario Re: Grosicki - my nie żałujemy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 13:06
              Sp... (młody) dziadu !!!
              • Gość: zgrzyt tak jest: Grosicki - my nie żałujemy. IP: *.acn.waw.pl 03.07.07, 16:12
                niczego, a szczególnie ciebie, bujaj się, myślisz, ze mozesz mieć 5 szans,
                miałeś 1, jakiej nie ma tysiące innych piłkarzy, krótko: cięzko spotkać
                większego frajera i głupka, kończ swoją karierę, bo nic nie osiągniesz
      • Gość: mat Re: Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:17
        Jaki Pan Grosicki???????? Burak nawet podstawowki nie skonczyl!!!!!!!!!!!
        • Gość: haha Re: Grosicki , cienki , wybił się w słabej Pogoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:46
          dlatego przeniósł się do Warszwy , bo jest więcej szkół specjalnych i może w
          zaliczy wykształcenie pełne podstawowe specjalne .A Sylwia to już niezła
          dotarta przez Tomka Kłosa maszyna , Tomek ma już nową nieużywaną .
    • Gość: zniesmaczony Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ IP: *.crowley.pl 03.07.07, 09:43
      Teraz to niech spada! Każdy by teraz chciał...
      • Gość: kibuc Ale podpina się całkiem sprytnie IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.07.07, 10:38
        "Nie chcę już wracać do tej sytuacji. Mogę jedynie zapewnić, że to, co
        powiedział trener Globisz w tej sprawie nie było do końca prawdziwe"

Czyli: nie mam nic na swoją obronę, więc zarzucę innym kłamstwo, niech to oni
        udowadniają, że nie są wielbłądami

"Szanse kadry U-20 na wyjście z grupy na MŚ ocenia wysoko. - Jestem przekonany,
        że się nam uda - stwierdza."

Nam? Pana tam nie ma, Panie Grosicki. IM się uda.

"Cieszę się z gola w sparingu z Groclinem, choć jest on praktycznie bez znaczenia."

Sam Pan wybrał mecze bez znaczenia, a można było pojechać puknąć Brazylię.

"Większość Brazylijczyków nie potrafiło zrozumieć, że nie przyjechali tutaj na
        wczasy i zarabianie pieniędzy, a utrzymać zespół w lidze - mówi z goryczą Grosicki."

Tutaj wypada wspomnieć o obowiązku i zaszczycie reprezentowania Ojczyzny, słomce
        w oku bliźniego, belce we własnym.
        • Gość: padre Re: Ale podpina się całkiem sprytnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:48
          "...Dla tej właśnie kariery zarzucił naukę po ukończeniu szkoły podstawowej. -
          Postawiłem wszystko na futbol - mówi".
          Mimo iż nie mam do Pana, Panie Grosicki krzty szacunku, a nawet zrozumienia,
          życzę Panu aby zrobił Pan tą karierę. Wie Pan, co robią po 30 piłkarze którzy
          tej kariery nie zrobili, a posiadaja wyższe wykształcenie niż podstawowe????
          Zresztą, po co ja to pisze. Pan pewnie teraz ostro trenuje, i wylewa z siebie
          siódme poty na treningu???
          Ciekawe czy trener Urban wyżej będzie cenił gole sttrzelone(miejmy nadzieje)
          przez Janczyka na MŚ, czy Pana w sparingach??????
    • Gość: platini76 Gamoń IP: *.crowley.pl 03.07.07, 09:45
      Za kilka lat Grosicki będzie odrabiał pańszczyznę z I czy II lidze, a jak się
      uda, to może nawet na Cyprze. Tak daleko sięgają ambicje naszych młodych kopaczy.
    • weganin11 Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ 03.07.07, 09:46
      Burak jak zobaczył że reprezentacja wygrywa to chce podpiąć się do sukceców. Nic
      z tego będziesz w Legi buraki kopał i nic więcej. Choćbyś wspiąłł się na wyżyny
      umiejętności to drogę do każdej reprezentacji zamknąłeś sobie sam. Pluj sobie w
      brodę i wal głową w ścianę ześ głupi .
    • wiloughby Re: Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ 03.07.07, 09:48
      areq, wracaj na imprezke do remizy
      • Gość: signum ty juz tam jesteś. Brakuje towarzystwa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 09:55
        jw.
      • Gość: Barq Re: Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.07.07, 09:56
        Teraz to mozesz przed telewizorem paznokcie obgryzac a poki trenerem
        reprezentacji jest Globisz i Beenhaker to zapomnij o jakiejkolwiek
        reprezentacji,nie zaslugujesz na to zeby nosic koszulke z orlem na piersi idz
        sobie ze swoja laska i strzelaj jej gole do pustej bramki
      • Gość: zakk Re: Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ IP: *.mtvk.pl 03.07.07, 10:01
        Zrezygnowałes z największego honoru jaki może być dla piłkarza(szczególnie
        młodego)czyli gra w reprezentacji na mistrzostwach swiata.Szkoda ze nie ma
        takich przepisów bo powinieneś do konca kariery nie zagrać w reprezentacji
        Polski. Zresztą goście z takim charakterem nie mają prawa osiagnac wiele w
        futbolu. Za trzy lata bedziesz grał w Pelikanie Łowicz.
        • Gość: tomek Re: Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ IP: 212.51.203.* 03.07.07, 14:20
          W Pelkianie takich nie chcemy. Niech spada na drzewo ...
        • Gość: zcx Re: Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ IP: 212.51.203.* 03.07.07, 14:21
          Proszę nie obrażać Pelikana to mały klub ale dla normalnych piłkarzy
        • Gość: Piotrek Re: Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ IP: 199.46.164.* 03.07.07, 15:24
          Pelikan awansowal do 2giej ligi, takze to juz sa za wysokie progi dla tych burakow
      • Gość: areq Re: Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ IP: *.171.65.147.crowley.pl 03.07.07, 10:06
        A co coś źle napisałem? W warszawce-jak może już wiesz,z wielu,wielu źródeł pod
        tym pojęciem,nie kryje się pogarda dla miasta Warszawa... raczej dla atmosfery
        i "zapachu" elementu napływowego.... Grosicki nie jest burakiem? A jak inaczej
        go nazwać???Słoma z papci + obornik i sieczka w łepetynie.
    • suhar3 Kara być musi 03.07.07, 09:58
      Globisz postąpił słusznie!
    • Gość: Maroy Re: Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ IP: *.igloonet.pl 03.07.07, 09:59
      Teraz to się możesz prymitywie pocałować w to ,co miast zamiast mózgu ,a na czym
      zwykle siedzisz......Ewentualnie w cwe(L)kę (skoro ja postawiłeś wyżej od orzełka)
    • Gość: Krytyk Zakrawa na skandal?Przecież on nie zna takich słów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:17
      I na pewno tak nie powiedział.
    • Gość: re Re: Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ IP: *.eu.org 03.07.07, 10:23
      to ile lat ma ta sylwia od klosa ? co za glupia kobieta, nie dosc ze z
      dzieckiem, to jeszcze balwanem sie wiazac, niepojete.
      • Gość: L Re: Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ IP: 212.122.212.* 03.07.07, 11:07
        nie taka głupia. wydyma młodgo z kasy i se pójdzie.
    • Gość: mi(r)co Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ IP: *.tkdami.net 03.07.07, 10:29
      Taaa, teraz żałuje i tym podobne ble ble ble... Tylko jak trzeba było
      zapieprzać na obozie to się nie chciało. A teraz jak chłopaki ograli Brazylię
      to mu szkoda. Z jego wypowiedzi wnioskuję że jest niezrównoważony emocjonalnie.
    • Gość: teraz to mozesz Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:32
      grac ale w 3lidze w rezerwach legii -jakim trzeba było byc burakiem zeby dokonac
      takiego wyboru
    • Gość: miszon mądry Polak po szkodzie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:36
      Teraz to mu żal. A jak zobaczył, z kim będziemy grać w grupie, to pomyślał, że
      wszystko przegramy i zwyczajnie zdezerterował ze strachu... I teraz zamiast być
      w notesach zagranicznych menedzerów będzie toczył boje z Polonią Bytom, albo
      jakimiś Litwinami w INTERTOTO.
      • Gość: tomek Re: mądry Polak po szkodzie... IP: 212.51.203.* 03.07.07, 14:24
        nieobrażając Litwinów oczywiście ...
    • lkleon Re: Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ 03.07.07, 10:38
      Problemy z hazardem z dawnych lat... hehehe! Przecież on ma 19 zim!!!
      Co za zdemoralizowany prymityw.
    • Gość: taki jeden do areczqa IP: *.eranet.pl 03.07.07, 10:47
      areczqu a z jakiej to metropolii do nas piszesz.
    • Gość: Analytyk Grosicki - ciekawy przypadek czyli plytka analiza IP: *.crowley.pl 03.07.07, 10:49
      "Grosicki przyznaje, że jest mu żal wyjazdu na MŚ"
      Mądry Polak po szkodzie niestety nie możesz w CV wpisać że POKONAŁES Brazylię

"Nie chcę już wracać do tej sytuacji. Mogę jedynie zapewnić, że to, co
      powiedział trener Globisz w tej sprawie nie było do końca prawdziwe"
      No to jest prawdziwe? Tak palnąć to każdy może. skoro dziennikarz sie dopytuje
      to jest okazja pokazać jak to wyglądało od Twojej strony. Zwykły chwyt
      psychologiczny. Czy on mysli że ludzie są az tak naiwni

"Decyzję podjąłem sam - mówi."
      No to teraz SAM zbierasz tego owoce.

"Szanse kadry U-20 na wyjście z grupy na MŚ ocenia wysoko. - Jestem przekonany,
      że się nam uda - stwierdza."
      Jakie NAM? Jakie NAM?? To już nie Twoja impreza. Teraz jestes zwykły kibic.

"Młody napastnik przyznaje, że ma głód sukcesu."
      Dlatego właśnie nie pojechał na MŚ U-20. Pogratulowac logiki

"Piłkarz zapewnia, że jego problemy wychowawcze i hazardowe to już przeszłość. -
      Dziennikarze przypięli mi łatę, wracali do historii z dawnych lat."
      Oł Dżiz!!! Takie słowa w ustach DZIEWIĘTNASTOLATKA brzmią co najmniej
      groteskowo. To ile on miał lat jak zaczął pić palić panienki hazard???
      Trzynaście??? Można zrozumiec gdy mówi to 25-, 30-latek. A nie taki co to od
      roku może mieć prawko...

"Jestem zupełnie innym człowiekiem niż półtora roku temu, skupiam się na rozwoju
      kariery"
      Ta! Kolejna wtopa. Mówić jedno a robić drugie...

"Dla tej właśnie kariery zarzucił naukę po ukończeniu szkoły podstawowej."
      To wiele, a w zasadzie wszystko wyjaśnia...

"Nie chce rozmawiać o swoim związku z Sylwią, byłą partnerką Tomasza Kłosa. -
      Jesteśmy ze sobą 2,5 miesiąca, jest nam dobrze. I na tym poprzestańmy"
      Mhm...Załóżmy że była partnerka T. Kłosa była od niego młodsza o te 3-4
      lata...mhm... Ciekawe

I na koniec autor tekstu pisze: "- konkluduje piłkarz."
      Zeby KONKLUDOWAć najpierw trzeba przeprowadzić dłuższy wywód z ciągiem
      przyczynowo-skutkowym. Konkluzja jest wnioskiem końcowym z szerszej dyskusji.
      Konkluzją nie jest po prostu ostatnie zdanie czyjejś w wypowiedzi!!!
      Użycie w kontekscie tego wywiadu i ostatniego stwierdzenia sprawia, iz moja
      KONKLUZJA jest następująca:
      "Co to za doopa robił "wywiad"(?)" A gdzie dociekliwość dziennikarska???
      • Gość: madi Re: Grosicki - ciekawy przypadek czyli plytka ana IP: *.chello.pl 03.07.07, 11:02
        dobrze powyciagane, mnie tez zastanawia ta dziewczyna tomka kłosa, przecież on
        jest od grosickiego chyba 15 lat starszy...

ten chlopak glupio robi konczac nauke na podstawowce...i nie kantuj nas panie
        grosicki nie po to zeby trenowac 10 godzin dziennie.
        • Gość: Wiślok Re: Grosicki - ciekawy przypadek czyli plytka ana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:37
          Akurat ex(?)-panna Kłosa jest niewiele starsza od "wybitnego ex-reprezentanta"
          Grosickiego, pochodzi też ze Szczecina. To młoda lala w stylu Mandaryny,
          wyhaczyły - jak niesie lokalna plotka - występując w trio szczecińskim na
          terenie krakowskim właśnie Kłosa i jeszcze dwóch zasłużonych i wybitnych
          balangerów z klubu "Cień", bodajże Kuźbę i Nicińskiego, ale mogę się mylić :-)
          Cwany laskojad.
          • leszlong Re: Grosicki - ciekawy przypadek czyli plytka ana 03.07.07, 13:52
            Z tego co pamiętam to Żurawskiego zahaczyły, bo się po przejściu do Celticu
            rozstał z żoną. Mogę się mylić. A co do Grosickiego, to dzieciak pełną gębą. Jak
            się podjęło głupią decyzję, to trzeba przez to cierpieć, a nie szukać
            usprawiedliwienia.
    • danek121 Relatywizm 03.07.07, 10:54
      Holender powiedzial, że u niego dezerterzy nie będą grali nigdy. Nasi
      sprawozdawcy już mówią, że należy im wybaczyć itak jest ze wszystkim.
      To są te pryncypia o których nie pamiętamy.
      • Gość: 111 Jestem przekonany, że się nam uda - stwierdza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:07
        Nie NAM, a IM. Ciebie tam nie ma i już nie będzie - cwaniaczku!
      • Gość: billyb Re: Relatywizm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:09
        teraz to spadaj do swojej zdziry i jej strzelaj gole, dezerterze parszywy
    • jaguar666 Dowcip dnia 03.07.07, 11:06
      Ale się uśmiałem. Trzeba było myśleć za wczasu i mieć szacunek dla kolegów, trenera, całej kadry, Polski i nas skromych kibiców. Mogłeś zyskać szacunekk i uznanie wśród kibiców, mogłeś trafić do notesów skautów z czołowych klubów europejskich, a tak stałeś się, wraz z dwoma kolegami, pośmiewiskiem i pozostało ci gra z jakąś tam drużyną z Wilna.
      Nawet jeśli ktoś nie chce grać w kadrze, to można to spokojnie załatwić, wystarczy przeprosić kolegów z kadry i porozmawiać merytorycznie z trenerem, a tak to żadne krzyki, żadne wrzaski nie przekonają mnie, ze ta trójka zachowuje się profesjonalnie i godnie sportowca.
      • jasiek.pl Re: Dowcip dnia 03.07.07, 11:37
        jaguar666 napisał:
        > Trzeba było myśleć.. Mogłeś zyskać szacunekk .. mogłeś trafić do notesów
        > skautów .......

Zbyt dużo dobrych rad dla naszego mistrza piłki kopanej który skończył tylko
        podstawówkę. Do wykonania tego zadania potrzebna jest jeszcze tzw. inteligencja
        wrodzona [przykład jest na torze wyścigowym] lub dobry "meneżer". A tak
        pozostaje nadal ćwiczyć lewą nogę i czekac na szansę w EURO 2016.
      • Gość: Jerry Re: Dowcip dnia IP: 212.160.138.* 03.07.07, 12:22
        Sorry, ale krzyk to podnieśli Globisz i Beenhakker...
    • Gość: ltc a kto to q.rwa jest ten grosicki? IP: 193.109.212.* 03.07.07, 11:25
      durniu! podjąłeś decyzję więc nie szmać się do reszty i nie płacz, za dwa lata
      nikt o tobie nie będzie nawet pamiętał a twoi koledzy z u-20 będą na fali...
    • Gość: MarX Ty mały człowieczku ... IP: *.su.krakow.pl 03.07.07, 11:28
      Kadry Ci żal czy zaszczytów i pieniędzy które Cię ominą? Teraz chcesz wrócić
      żeby się "podpiąć" pod sukces kolegów ? Zostawiłeś REPREZENTACJĘ i powinieneś
      mieć do niej drogę zamkniętą może nawet na zawsze, a przynajmniej na bardzo
      długo. Trzeba mieć wyjątkowy tupet by w kilka dni po demonstracyjnej rezygnacji
      z gry w biało-czerwonych barwach skamlać o powrocie. I jeszcze te podjudzające
      atmosferę żale pod adresem trenera. Dostałeś powołanie ? Dostałeś. No to
      należało zgłosić sięna zbiórkę a nie kombinować jak tu się wymigać od udziału w
      mistrzostwach swiata. Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, ale z daleka
      od koszulki z białym orłem na piersiach...
    • Gość: Zack Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:28
      Jaki beszczel.
    • Gość: pif paf Re: Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ IP: *.crowley.pl 03.07.07, 11:31
      Tak czytam te bardzo krytyczne opinie, i aż szkoda mi się chłopaka zrobiło...
      Nie wyjeżdżając na zgrupowanie przed MŚ podjął chłopak decyzję, której teraz
      żałuje. Ja mu wierzę. Czy wy wszyscy piszące te ostre słowa pod jego adresem nie
      robiliście nic głupiego w wieku nastu lat? Czy wszyscy jesteście nieomylni?
      Dajcie młodemu człowiekowi prawo do błędu i nie pastwcie się nad nim. On na
      pewno swój błąd zrozumiał, a jeśli wierzyć słowom panów Globisza i Beenhakera, o
      zamkniętych drzwiach do kadry konsekwencję będą dla niego znaczne.
      • iloa Re: Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ 03.07.07, 12:05
        A mnie go nie żal...jak coś zrozumiał, to niech siedzi cicho i robi
        korespondencyjnie gimnazjum.Cała ta "cudowna " tróka oskarża teraz trenera
        Globisza.
        "Reprezentowanie barw Polski to wyróżnienie i powód do dumy chyba dla każdego
        piłkarza.'- to cytat z ostatnich wypowiedzi Korzyma........któremu wydawało
        sie , że trener Globisz ZROZUMIAŁ jego PRZEMĘCZENIE minionym sezonem i meczami
        w Legii (no patrzcie--widać nie zrozumiał )

To jak mam sie użalać nad takimi.. młodzi, młodzi- w Montrealu są młodsi od
        nich.Nie chciałabym widzieć Grosickiego, Korzyma i Adama Marciniaka w polskiej
        reprezentacji
      • Gość: zzz Re: Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 14:43
        Czy wy wszyscy piszące te ostre słowa pod jego adresem ni
        > e
        > robiliście nic głupiego w wieku nastu lat?

Przecież on już jest dorosłym mężczyzną, naście lat to się ma w wieku 11-14 i wtedy można nie odpowiadać w pełni za swoje czyny. Podjął decyzję, niech cierpi a za jakiś czas może zostanie mu odpuszczone, jeżeli będzie dobry i wykaże skruchę, a nie wypowiedzi w stylu - Globisz nie mówi prawdy.

Może kiedyś zmądrzeje
      • Gość: domellos Re: Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ IP: 143.65.99.* 03.07.07, 15:55
        jeden szczegol: dopiero po meczu z brazylia stwierdzil, ze zaluje. gdyby polacy
        nie wygrali z brazylia, koles bylby raczej przeswiadczony o swojej dobrej decyzji.
    • Gość: Zack Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:31
      ale wlasciwie czego mozna sie spodziewac po wiesniaku ze skonczona tylko szkola
      podstawowa ?
    • Gość: gość Do dupy nosem hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:38
      do dupy nosem
    • Gość: Hihihi Re: Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:42
      No cóż, gość myśli, że jak przeszedł do Ległej wawa i dyma byłą laskę Tomka
      Kłosa to już jest wielki Reprezentant Polski.
      Pewnie gdybyśmy dostali od Brazylii 12:0 to powiedziałby, że to dlatego, że
      Grosickiego nie wzięli na MŚ
      • Gość: tamara Re: Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:52
        To w meczu Ległej z ŁKS sobie porozmawiają o Sylwii , Hahaha!!!O pozycjach
        które Sylwia uwielbia .
      • f.sinatra Re: Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ 03.07.07, 11:56
        Mam w nosie Grosickiego, ale...dziennikarz go zapytał, czy żałuje to co miał
        odpowiedzieć?
        Czy Wy kibice nie mówicie - wyjdziemy z grupy? Dlaczego ten gość nie może tak
        powiedzieć?
        Nie odmówił wyjazdu na mistrzostwa, poprosił, żeby mógł nie jechać na sparingi
        do Jordanii. Wy wszyscy, którzy tak na tego, zaznaczam - obojętnego mi gościa,
        plujecie, w wieku lat 19, podejmowaliście, podejmujecie i będziecie podejmować
        wyłącznie dobre i perspektywiczne decyzje - jestem tego pewien.
        • Gość: Analytyk Re: Grosicki: Żałuję, że nie gram na MŚ IP: *.crowley.pl 03.07.07, 22:33
          A czy ty w wieku 19 lat dostałes gwiadkę z nieba? Dostałes powołanie do
          reprezentacji (jakiejkolwiek dyscypliny)? Albo czy dostałes propozycje
          pracy/stażu/praktyk w jakieś uznanej firmie (tu wstaw nazwe jaka wolisz)?? Czy
          miałes okazję w wieku 19 lat "złapać Pana Boga za nogi"???

Ja nie miałem, bo gdybym miał to gryzł bym trawę zasuwałbym 24/7 żeby tę szansę
          wykorzystać. Dlatego rzygać mi się chce na takie typy które nie potrafią docenić
          uśmiechu losu, przychylności fortuny. Mentalnie to jeszcze dzieciak, który myśli
          że już jest kimś bo gra (o przepraszam na razie to tylko podpisał kontrakt) w
          Legii W.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka