Dodaj do ulubionych

Janczyk: Straciłem spokój

IP: *.pilicka.com.pl 12.07.07, 08:19
Typowe myślenie polskiego zawodnika "jestem jeszcze młody mam czas" na co
ku.. na co jak będziesz miał 40 lat to chcesz grać baranie
Obserwuj wątek
    • Gość: Leszek Janczyk: Straciłem spokój IP: 209.121.15.* 12.07.07, 08:26
      Niech on tylko popatrzy na Matusiak jaka kariere zrobil we Wloszech.
      Moze jednak lepiej pograc w slabszej druzynie niz grzac lawe w swiatowej klasy
      klubie. Lawy w koncu sa takie same
      • Gość: ga gaga, leszek racja............... IP: *.hsd1.co.comcast.net 12.07.07, 08:39
        on sie jeszcze musi uczyc, szliowac technike ........zeby nie skonczyl jak
        kowalczyk ktorego rozpil wojcik...........
        • Gość: g Niech nie traci spokoju, spokuj go uratuje ! IP: *.Red-88-7-65.staticIP.rima-tde.net 12.07.07, 14:30
          Bo po zakonczeniu MS-U-20 to CSKA sprzeda i zarobi 74% !
          • Gość: Gość Re: Niech nie traci spokoju, spokuj go uratuje ! IP: *.tpnet.pl 12.07.07, 17:32
            piłkarz o tak słabej psychice, którego sama myśl o transferze wytrąca z
            równowagi - NIGDY I NIGDZIE nie zrobi żadnej kariery
    • Gość: Panie Janczyk Janczyk: Straciłem spokój IP: *.abhsia.telus.net 12.07.07, 08:40
      Co sie dzieje z panem ( wg GW), od tego zawrotu niech Pan nie straci glowy bo
      Pana obcybusza inni a pozniej od tego ta glowa bedzie pana bolec.
      Racjonalnie czyli profesjonalnie wykonywac swoj zawod doradzam, trzeba wygrac
      spokojnie z argentyna, oni tez walcza o wyzsze pulapy cenowe swoich karier.
      Biegaja po pampie ciagle myslac zeby nie stracic glowy... powodzenia i bez
      dziecinnosci.. Brac przyklad od Beckhama jak sie sprzedac z szacunkiem dla
      swego zawodu. LG
    • Gość: bolo2 Janczyk: Straciłem spokój IP: 80.50.161.* 12.07.07, 08:53
      Trenerze Globisz może Pan już podziękować Panu Kopiec za krecią robotę w imię
      kasy
    • Gość: Chris To NIE jest cwiercfinal!!! IP: *.hlv.tdk.net 12.07.07, 09:16
      Po raz nie wiem ktory piszecie o cwiercfinale, ale przeciez to jest dopiero 1/8!
    • Gość: pepe Janczyk: Straciłem spokój IP: *.c241.petrotel.pl 12.07.07, 09:19
      "W legi też musze walczyć" ale ku....a legia to nie CSKA Moskwa. Legia im do
      pięt nie sięga człowieku. Więc pojedziesz i będziesz na trybunach śledził
      kolegów a w najlepszym wypadku na ławce rezerwowych w głebokich rezerwach CSKA.
      pomyśl i popatrz jak inni Twoi koledzy sie wybrali. Przykład Matusiaka
      • Gość: hehe Re: Janczyk: Straciłem spokój IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.07.07, 14:42
        Przynajmniej popatrzy sobie na prawdziwe gwiazdy futbolu w lidze rosyjskiej! A w
        Legi na kogo będzie patrzył...? Korzyma i Grosickego?
    • Gość: Adam Matusewicz Janczyk: Straciłem spokój IP: *.szczecin.mm.pl 12.07.07, 09:23
      Panie Janczyk - ma pan rację - ile można grać dla BANDYTÓW, ĆWOKÓW I CHAMÓW z
      Łazienkowskiej?
      • hub99 to 1/16 jaki panie to gowniarz jest 12.07.07, 09:37
        ha
    • suhar3 Lepiej było iść na zachód 12.07.07, 10:17
      no ale wiadomo, że Legia takiej gotówce odmówić nie mogła...
      • Gość: pójdzie na lawe Ruskie piora kasiore na tym transferze,hhi IP: *.bredband.comhem.se 12.07.07, 12:01
        bedzie gral w rezerwach, tzn. w drugiej lidze....
        dyrektor sportowy chcial sie wykazac przed zarzadem,, ze wraca z Kanady z
        zawodnikiem...hihi, przeciez takich Janczyków jest na peczki...on ma warunki
        fizyczne tylko i wsio...( dobre na U-20) ale z doroslymi marne szanse,
        przeciez mogli przyjechac na Lazienkowska i kupic Janczyka za 700.000-1.000.000
        przeplacili 4 razy...
        • Gość: d Re: Ruskie piora kasiore na tym transferze,hhi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:02
          niemogli bo madryciarze dawali 3.5
          • Gość: hehe Re: Ruskie piora kasiore na tym transferze,hhi IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.07.07, 14:44
            To była podpucha Urbana żeby tylko cene wywindować!
    • Gość: kaczor Swoje iwryckie myślenie zostaw dla siebie IP: *.90.194.161.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 12.07.07, 14:50
      Może zechcesz je realizowac wśród Kushi (Kulanu, Tutsi, Havla), tj. braterkich mieszkańców okolic rzeki Pison (Biały Nil). Patrz Stary Testament/Tora Rozdz. 4 punkt 2:5 do 2:10. CZy nie idziesz śladami waszego praojca Chama i jego syna Kanaana? szalom
    • Gość: mac Idiota!kolejny zmarnowany talent IP: *.acn.waw.pl 12.07.07, 15:39
      podpisał kontrakt z CSKA-to jak gułag, stamtąd się nie wychodzi
      posiedzi na ławie 2 sezony oglądając Love i Jo i jedyne co to wróci do Polski
      w Atletico nawet jakby się nie udało to ma otwarte okno na całą futbolową Europę
      no ale parę zł więcej i Legia rzuciła go do Rosji...
    • Gość: dP Pozdrowienia dla Korzyma i Grosickiego. Intertoto. IP: 195.85.249.* 12.07.07, 16:41
      Każdy ma swój rozum - tak chyba Grosicki mówił.

Grosicki zarobi grosicki...
    • Gość: Fran Spadaj komiotku i ciulu z pod warzywniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 17:12
      nie ma czegoś jak coś typowo polskie ty ośla mordo
    • Gość: fanatyk Janczyk: Straciłem spokój IP: *.fema.krakow.pl 13.07.07, 00:52
      no i pokazal sodowe z argentyna!WSTYD!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka