Gość: gaga IP: *.pilicka.com.pl 12.07.07, 08:19 Typowe myślenie polskiego zawodnika "jestem jeszcze młody mam czas" na co ku.. na co jak będziesz miał 40 lat to chcesz grać baranie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leszek Janczyk: Straciłem spokój IP: 209.121.15.* 12.07.07, 08:26 Niech on tylko popatrzy na Matusiak jaka kariere zrobil we Wloszech. Moze jednak lepiej pograc w slabszej druzynie niz grzac lawe w swiatowej klasy klubie. Lawy w koncu sa takie same Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ga gaga, leszek racja............... IP: *.hsd1.co.comcast.net 12.07.07, 08:39 on sie jeszcze musi uczyc, szliowac technike ........zeby nie skonczyl jak kowalczyk ktorego rozpil wojcik........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Niech nie traci spokoju, spokuj go uratuje ! IP: *.Red-88-7-65.staticIP.rima-tde.net 12.07.07, 14:30 Bo po zakonczeniu MS-U-20 to CSKA sprzeda i zarobi 74% ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Niech nie traci spokoju, spokuj go uratuje ! IP: *.tpnet.pl 12.07.07, 17:32 piłkarz o tak słabej psychice, którego sama myśl o transferze wytrąca z równowagi - NIGDY I NIGDZIE nie zrobi żadnej kariery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panie Janczyk Janczyk: Straciłem spokój IP: *.abhsia.telus.net 12.07.07, 08:40 Co sie dzieje z panem ( wg GW), od tego zawrotu niech Pan nie straci glowy bo Pana obcybusza inni a pozniej od tego ta glowa bedzie pana bolec. Racjonalnie czyli profesjonalnie wykonywac swoj zawod doradzam, trzeba wygrac spokojnie z argentyna, oni tez walcza o wyzsze pulapy cenowe swoich karier. Biegaja po pampie ciagle myslac zeby nie stracic glowy... powodzenia i bez dziecinnosci.. Brac przyklad od Beckhama jak sie sprzedac z szacunkiem dla swego zawodu. LG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo2 Janczyk: Straciłem spokój IP: 80.50.161.* 12.07.07, 08:53 Trenerze Globisz może Pan już podziękować Panu Kopiec za krecią robotę w imię kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris To NIE jest cwiercfinal!!! IP: *.hlv.tdk.net 12.07.07, 09:16 Po raz nie wiem ktory piszecie o cwiercfinale, ale przeciez to jest dopiero 1/8! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Janczyk: Straciłem spokój IP: *.c241.petrotel.pl 12.07.07, 09:19 "W legi też musze walczyć" ale ku....a legia to nie CSKA Moskwa. Legia im do pięt nie sięga człowieku. Więc pojedziesz i będziesz na trybunach śledził kolegów a w najlepszym wypadku na ławce rezerwowych w głebokich rezerwach CSKA. pomyśl i popatrz jak inni Twoi koledzy sie wybrali. Przykład Matusiaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Janczyk: Straciłem spokój IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.07.07, 14:42 Przynajmniej popatrzy sobie na prawdziwe gwiazdy futbolu w lidze rosyjskiej! A w Legi na kogo będzie patrzył...? Korzyma i Grosickego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Matusewicz Janczyk: Straciłem spokój IP: *.szczecin.mm.pl 12.07.07, 09:23 Panie Janczyk - ma pan rację - ile można grać dla BANDYTÓW, ĆWOKÓW I CHAMÓW z Łazienkowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
suhar3 Lepiej było iść na zachód 12.07.07, 10:17 no ale wiadomo, że Legia takiej gotówce odmówić nie mogła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pójdzie na lawe Ruskie piora kasiore na tym transferze,hhi IP: *.bredband.comhem.se 12.07.07, 12:01 bedzie gral w rezerwach, tzn. w drugiej lidze.... dyrektor sportowy chcial sie wykazac przed zarzadem,, ze wraca z Kanady z zawodnikiem...hihi, przeciez takich Janczyków jest na peczki...on ma warunki fizyczne tylko i wsio...( dobre na U-20) ale z doroslymi marne szanse, przeciez mogli przyjechac na Lazienkowska i kupic Janczyka za 700.000-1.000.000 przeplacili 4 razy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Ruskie piora kasiore na tym transferze,hhi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:02 niemogli bo madryciarze dawali 3.5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Ruskie piora kasiore na tym transferze,hhi IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.07.07, 14:44 To była podpucha Urbana żeby tylko cene wywindować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Swoje iwryckie myślenie zostaw dla siebie IP: *.90.194.161.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 12.07.07, 14:50 Może zechcesz je realizowac wśród Kushi (Kulanu, Tutsi, Havla), tj. braterkich mieszkańców okolic rzeki Pison (Biały Nil). Patrz Stary Testament/Tora Rozdz. 4 punkt 2:5 do 2:10. CZy nie idziesz śladami waszego praojca Chama i jego syna Kanaana? szalom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Idiota!kolejny zmarnowany talent IP: *.acn.waw.pl 12.07.07, 15:39 podpisał kontrakt z CSKA-to jak gułag, stamtąd się nie wychodzi posiedzi na ławie 2 sezony oglądając Love i Jo i jedyne co to wróci do Polski w Atletico nawet jakby się nie udało to ma otwarte okno na całą futbolową Europę no ale parę zł więcej i Legia rzuciła go do Rosji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dP Pozdrowienia dla Korzyma i Grosickiego. Intertoto. IP: 195.85.249.* 12.07.07, 16:41 Każdy ma swój rozum - tak chyba Grosicki mówił. Grosicki zarobi grosicki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fran Spadaj komiotku i ciulu z pod warzywniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 17:12 nie ma czegoś jak coś typowo polskie ty ośla mordo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Janczyk: Straciłem spokój IP: *.fema.krakow.pl 13.07.07, 00:52 no i pokazal sodowe z argentyna!WSTYD! Odpowiedz Link Zgłoś