Dodaj do ulubionych

Usuwajmy Polsat z listy programów!!!

IP: *.sawan.com.pl 07.12.01, 14:10
Kibice i ludzie, którym zależy na oglądaniu meczy na mistrzostwach świata 2002!
To,że niemieckie telewizje pokażą parę meczy niczego jeszcze nie zmienia. Nie
zobaczymy wszystkich tylko te, które będą interesujące z punktu widzenia
Niemców. Jedyna szansa na wpłynięcie na Solorza, udzielnego władcę księstewka
Polsat to protest polegający na usuwaniu programu Polsat z naszych tunerów TV w
telewizorach (i magnetowidach). Usuńmy już dzisiaj ten badziewny program, w
którym i tak jest więcej chłamu, reklam i wszelkiego innego szajsu niż
informacji czy rozrywki. Jeśli takie protesty samistnie powstaną i regularnie
będzie spadać oglądalność Polsatu to Solorz pierwszy zaproponuje oglądanie
meczy w paśmie niekodowanym.
PRECZ Z POLSATEM!
NA POHYBEL SOLORZOM!

Obserwuj wątek
    • califat Re: Usuwajmy Polsat z listy programów!!! 07.12.01, 15:34
      a moze jebnac z dynki solorzowi - borsukowi?
      • Gość: gregor Re: Usuwajmy Polsat z listy programów!!! IP: *.supernet.com.pl 15.12.01, 13:19
        califat napisał(a):

> a moze jebnac z dynki solorzowi - borsukowi?

No to jebnij :-D

• Gość: dk Re: Usuwajmy Polsat z listy programów!!! IP: 213.77.45.* 12.12.01, 09:57
      Moim zdaniem bojkot mógłby oczywiście pomóc w
      negocjacjach z Polsatem na temat niekodowanych
      transmisji. Mam jednak (obawy) wrażenie, że wszyscy są
      zdenerwowani faktem kodowania ale wszyscy też grzecznie
      pójdą w maju lub czerwcu do salonów sprzedazy i kupią
      dekodery. I na to chyba liczy Pan Solorz.
      Nawiasem mówiąc na miejscu TVP wynająłbym światowej
      sławy kancelarię adwokacką i trochę powalczył, może
      poźno ale jakby wzrósł wizerunek TVP w oczach
      zawiedzionych kibiców.
    • Gość: jurist Re: Usuwajmy Polsat z listy programów!!! IP: 212.182.11.* 14.12.01, 15:44
      Absolutnie popieram koncepcje Szanownego Kolegi,przyszło mi to samo dzisiaj do
      głowy.Szczerze mówiąc sądze,że w kotrakcie Solorz jest zobligowany do nadawania
      wybranych meczy(czyli w zasadzie tych,które Nas interesują najbardziej)i w
      rzeczywistości tak zrobi,a to sie w tej chwili dzieje to tzw.podpucha,żeby
      ludzie po prostu kupowali te "pieprzone"dekodery(przepraszam za wyrazenie).A co
      do samego Polsatu to przeczytałem niedawno bardzo celne określenie tej
      stacji,otóż ktoś swierdził,żę "Jest to parodia TV"
      • Gość: kaiser Re: Usuwajmy Polsat z listy programów!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 15:51
        Namawiajcie wszystkich, aby rezygnowali z oglądania POLSAT-u. Ten prymitywny
        program, tworzony jest przez prymitywnych ludzi, którzy chcą zarobić pieniądze
        na ludziach, którzy często tych pieniędzy nie mają. Ci idioci, zamiast puszczać
        mecze w kanale otwartym POLSAT-u i zarobić mase pieniędzy na reklamach, wolą
        sprzedawac dekodery - to chyba efekt kompleksów, obawy o to, ze nikt ich nie
        będzie oglądał.
        Polecam gorąco inne stacje TV, mam Cyfrę i mam nadzieję, że jakas telewizja
        będzie pokazywała mecze na żywo w paśmi e otwartym.
        Jebać Polsat !
    • Gość: ALF Re: Usuwajmy Polsat z listy programów!!! IP: *.myslakowice.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 01:11
      Ghandi wprowadził pojęcie skutecznego biernego oporu...
      Skoro polsat nie chce przyjąć do wiadomości, że gra reprezentacji jest dobrem
      każdego Polaka, zbojkotujmy tą stację i wszystkie jej kanały! Nie każdy może
      sobie pozwolić na zakup dekodera, nie każdemu jest on potrzebny, dlaczego więc
      zostajemy postawieni pod murem? Gdzie podziało się prawo? Czy opinie FIFA,
      PZPN, KRRiT, wreszcie opinii publicznej nic nie znaczą dla p. Solorza i spółki?
      Gdzie podziała się moralność, uczciwość i dobre imię? Czy wszystko jest na
      sprzedaż? Nie godzę się na takowy dyktat. Od dzisiaj nie oglądam polstatu, ani
      żadnego ich kanału. Co więcej, usunę je z menu! Nie przekupią mnie nawet moim
      ulubionym filmem, piosenką, programem...dopóki szantażem będą próbowali
      zdobywać klientów, bojkotuję całą działalność tej firmy! Dzieciom mogę pomóc w
      inny sposób, niekoniecznie wspierając propagandową akcję polsatu. Jeśli
      staniemy razem, murem i wciagniemy wielu ludzi do tej akcji, to spadek
      oglądalności pociągnie polsat po kieszeni bardziej niż gdyby nam dopłacali za
      oglądanie ich programów! Macie pomysły jak nie łamiąc prawa zmusić władze
      polsatu do przejrzenia na oczy? Trzeba rozpowszechnić wiadomość o bojkocie
      przez net, prasę, radio i telewizję (w programach "na żywo" z udziałem tele i
      radiosłuchaczy). Można przygotować ulotki i umieścic je za szybami aut
      stojących po parkingach przed bankami i marketami (10 stron * 6 ulotek = 60 *
      tysiace internautów???). Podejmijmy walkę o swoje prawa. Wygramy, jeśli
      staniemy murem...Kupą mości panowie i panie!!!
      ALF
      • Gość: jurist Re: Usuwajmy Polsat z listy programów!!! IP: 212.182.11.* 17.12.01, 16:08
        no tak to wszystko piękne tylko jak to zrealizować???w praktyce Solorza to
        guzik będzie obchodzic czy ja oglądam ten film(przykładowy),który skądinąnd
        bardzo mi się podoba czy też nie!!!
    • Gość: barboada Re: Usuwajmy Polsat z listy programów!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 22:37
      P...ony Polsat !!!
      Już i tak dziadów nie oglądałem, teraz to mają całkiem przerąbane !
      Ja na szczęście mieszkam na Opolszczyźnie i mecze obejrzę w Czeskiej telewizji
      za friko. Za 600 złp mogę sobie z rodziną pojechać kilka razy w góry Jeseniki.
      Kto ma wolne w czerwcu, niech się karnie na urlop do Czeskiej Republiki. Pokój
      w pensjonacie około 25 zł od osoby (ze śniadaniem), obiad 10-15 zł (zupa,
      drugie danie i wielkie piwo), piwo w sklepie 5% alkoholu od 1 zł za pół litra,
      wódka bols (rozlewana w Polsce) 25 zł za 0,7 litra. Język podobny do naszego i
      krajowcy z nami na pewno nie będą grać w finałach MŚ.
      Ahoj !
    • Gość: WarHorse Re: Usuwajmy Polsat z listy programów!!! IP: *.enterpol.pl 16.01.02, 12:10
      Popieram inicjatywe bojkotwoania polsatu. To badziewny blok programow, w
      ktorym dominuja powtorki filmow, teleturnieje z pytaniami w stylu: "Nad jakim
      morzem lezy Polska?" i to wszystk. Mam nadzieje, ze ludzie nie dadza sie
      zwariowac i nie kupujac tych zasranych dekoderow puszcza dziada ( czyt. solorza)
      z torbami. Niech sobie koduja Lige Mistrzow czy ligi krajowe, ale wszystkim
      stacjom kodowanym WARA od meczow reprezentacji.

Pozdrawiam. WarHorse

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka