Gość: paw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 13:30 chyba sponsorem tego tekstu jest słowo "niewiadoma"...:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Akarin Re: Najdokładniejsza analiza Orange Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 14:16 Gwiazdą drużyny Polonia Bytom jest 'cloner'. Tylko nie mówcie, że go nie znacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd DeviouS genialna analiza! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 19:12 brawo, brawo, zczuby wracają do wielkiej formy ;) a ja już chciałem krzyżyk stawiać... widać jednak, że z czuba to jedna wielka niewiadoma ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK ustawią sobie na prawą i pie..ą na Dawidka IP: *.ghnet.pl 27.07.07, 14:28 No no no, koretka spi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiadoma niezłe IP: 82.160.205.* 27.07.07, 15:21 dobra i celna ocena rzeczywistości, to mnie ostatecznie przekonało żeby poraz kolejny OE sobie odpuścić. I tak połowa meczów będzie ustawiona tylko NIEWIADOMO które. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seeb Najdokładniejsza analiza Orange Ekstraklasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 15:21 Zgadzam się z Wami w stu procentach!!! Tylko wiecie, jak to jest z moimi opiniami - jedna wielka NIEWIADOMA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit3k Re: Najdokładniejsza analiza Orange Ekstraklasy IP: 195.7.34.* 27.07.07, 16:41 pierd... na dawidka pamietamy pamietamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP :D Łobuzy z Was ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 17:01 Teraz spodziewam sie 1000 komentarzy oburzonych fanow Berensztajna i reszty tak ciecie skrytykowanych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi anazliza wyśmienita, wszystko już wiem! IP: *.chello.pl 27.07.07, 17:25 a czy nie żal wam, że ten sezon będzie jakiś niekompletny...niekonkretny....? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łuki Analizy tego typu, to nic więcej jak trzecia liga. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 17:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Najdokładniejsza analiza Orange Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 18:59 zasnąłem po 3 drużynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a [...] IP: *.chello.pl 27.07.07, 21:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwas Re: Najdokładniejsza analiza Orange Ekstraklasy IP: *.cnb.com.pl 27.07.07, 22:33 Miało być zabawnie i na luzie, a wyszło trzecioligowe dno. Kto to pisał? Gimnazjalista jakiś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x do gazety.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 23:27 szukacie tematu, udajecie profesjonalistów a jak się pomylicie to zapominacie. myslicie ze wszystko wam wiadowe. czytałem ze beniaminki do "spadku" a 1:4 to co? kupiony mecz? wejdzcie na forum i czytajcie co co ludzie znający sie wypowiadają, może wtedy zrozumiecie coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyxyr Re: do gazety.pl IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.07, 23:43 Misiu, jak nie rozumiesz takich pojęć jak dystans, ironia, parodia i nie dostrzegłbyś ich nawet gdyby wyszły zza krzaka i kopnęły Cię w dupę, to nie czytaj serwisu, który prześmiewczy jest ze swej istoty, albo przynajmniej nie wypowiadaj się publicznie, bo jeszcze ktoś to, co napisałeś, przeczyta. Na pewno jesteś dumny z tego, że Twojej drużynie udało się powrócić do pierwszej ligi i uzyskać licencję, ale lepiej będziesz ją wspierał chodząc na stadion i wznosząc adekwatne zaśpiewy, niż wchodząc na fora i ubliżając innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: do gazety.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 23:47 najlepsze jest to ze jestem z bytomia(jak niewiesz: bytom nie przepada za chorzowem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: do gazety.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 23:51 ps. 1) pewnie jak uzyjesz zwrotu "dupa" to myslisz ze dodaje to wagi twojej wypowiedzi 2) nigdy nie byłem na żadnym meczu 3) za polską ligę można się wstydzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyxyr Re: do gazety.pl IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.07, 01:29 Twoje wypowiedzi w ogóle nie odnoszą się do mojej. Chyba nie czytałeś artykułu, do którego się przywaliłeś, bo on specjalnie napisany był tak, żeby nie było w nim żadnych poważnych przewidywań. Jeżeli go przeczytałeś i nie dostrzegłeś tego, to nie dostrzegłbyś satyry nawet, gdyby wyszła zza krzaka i kopnęła Cię w brzuch. Nie obchodzi nie czy chodzisz na mecze, czy nie. Lepiej chodź na mecze zamiast wynurzać się w necie. Nie obchodzi mnie także w jakim mieście mieszkasz, czy macie tam jakiś klub w pierwszej lidze i czy lubicie się z kolesiami z innego. Żałość ogarnia, jak się widzi teksty w stylu: nie lubię Chorzowa, bo cośtam, Sosnowca to w ogóle, bo to nie jest Śląsk, a Katowic jeszcze z jakiejś innej przyczyny. Wszyscy się tam nawzajem nie lubią, a mieszkają po dwa przystanki od siebie. Padaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x do gazety.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 02:20 chodzi mi o artykuł Przemysława Iwańczyka : "Beniaminkowie są tak słabi, że innym spadek grozić nie powinien." groclin przegrywa z ruchem 1:4, przypadek? bierze taki znawca kase za to co pisze a zgaduje po prostu. uważam że wielu forumowiczów bardziej zna lige polską niz on. ps.nigdzie nie napisałem że nie lubie chorzowa lub inne miasto. "żałośc ogarnia ..." a mnie załosc ogarnia jak takie kluby jak zaglebie, ruch czy polonia (jestem z bytomia) dostają licencje. i komu kibicowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyxyr Re: do gazety.pl IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.07, 11:31 Komentarz do jednego artykułu dajesz pod innym artykułem. Brawo! Grunt to dążyć do bycia zrozumianym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Outlook Express Re: Najdokładniejsza analiza Orange Ekstraklasy IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.07, 02:25 Kiedy czytałem tytuł, jednoznacznie skojarzyłem OE z Outlook Express. Jestem więc nieco zawiedziony arytkułem. Tzw. Orange Ekstraklasa powinna czym prędzej zmienić nazwę na Orange League, czy coś w tym rodzaju (byłoby już całkiem trendy), bo mieszają mi się garnki od Ceptera z tą firmą ogrodniczą i innymi sponsorami. Z resztą, od czasu kiedy zlikwidowano I ligę piłkarską przestałem śledzić te egzotyczne, korporacyjne rozgrywki. To jest tylko bitwa o pieniądze i na pieniądze. Sport przestał się liczyć. Kiedy byłem dzieckiem i młodzieżą, w Śląsku grali prawie sami Wrocławiacy. Śląsk Wrocław to był i Śląsk, i Wrocław. Teraz Śląska już prawie nie ma. A we wszystkich mniej lub bardziej znaczących europejskich klubach miejscowi, w sumie, stanowią w składach poniżej 1%. To kompletnie nie ma sensu. Tak jak to, że w reprezentacji Polski grał murzyn, a we francuskiej nie-biali są w większości. To tak, jakby Ludwik XIV i większość jego dworu byli Arabami, Indianami, lub Chińczykami. To nie ma nic wspólnego z rasizmem. Równie chore jest to, że Michalczewski reprezentował Niemcy. Piłka nożna to teraz kompletne dno. Ludzie kibicują, ale kompletnie nie mają pojęcia komu i z jakiego powodu. Z resztą - to samo jest w koszykówce i wielu innych dyscyplinach. Jeżeli w dowolnej drużynie może zagrać dowolny piłkarz, to znaczy, że nie kibicujesz ani tej drużynie, ani temu piłkarzowi, tylko sponsorowi, którego na to stać. Może to zabrzmi kontrowersyjnie, ale optuję za tym, aby w drużynie klubowej mogli występować jedynie dwaj zamiejscowi (zameldowanie poniżej pięciu lat). Podobnie w reprezentacjach. Może wtedy rzeczywista sportowa rywalizacja nabierze sensu. A że gwiazd będzie mniej? Żadna strata. Zamiast podziwiać cyborgów, będziemy się pasjonować tym, czy Szczecin da radę Mediolanowi, a nie tym, czy milon da radę miliardowi. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Najdokładniejsza analiza Orange Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 07:46 nic tak durnego w zyciu nie czytalem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Analiza Górnika Z. nie jest dokładna bo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 18:54 ..nie było koncertu Ani Dąbrowskiej na inauguracji wejścia Allianz'a... ciekawe gdzie to wyczytaliście :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Analiza Górnika Z. nie jest dokładna bo... 29.07.07, 20:35 może będzie gdy Górnik zacznie sezon? Odpowiedz Link Zgłoś
zczuba Re: Analiza Górnika Z. nie jest dokładna bo... 29.07.07, 21:02 źle nam się odpowiedziało. W redakcji sport.pl pracuje człowiek, który u Ani Dąbrowskiej gra na basie. Twierdzi, że koncert był. Możliwości są dwie: albo kłamał, albo koncert był nie dla kibiców, a dla sponsorów i działaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zczuba Re: Najdokładniejsza analiza Orange Ekstraklasy 29.07.07, 20:05 Kolega z redakcji gra na basie u Ani Dąbrowskiej. Choć fakt, mógł kłamać. Odpowiedz Link Zgłoś
adidadi Re: Najdokładniejsza analiza Orange Ekstraklasy 30.07.07, 17:46 chciałem dodać coś od siebie, a mianowicie, że wśród tylu niewiadomych jedno jest pewne: nie spadną wszystkie beniaminki, ale i to nie wiadomo, w końcu niejakie Zagłębie S. jest zamieszane w aferę czy w coś tam:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deebo Najdokładniejsza analiza Orange Ekstraklasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.08, 10:18 Ta analiza jest bez sensu jak lokata Odpowiedz Link Zgłoś