Dodaj do ulubionych

Najdokładniejsza analiza Orange Ekstraklasy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 13:30
chyba sponsorem tego tekstu jest słowo "niewiadoma"...:/
Obserwuj wątek
    • Gość: Akarin Re: Najdokładniejsza analiza Orange Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 14:16
      Gwiazdą drużyny Polonia Bytom jest 'cloner'. Tylko nie mówcie, że go nie znacie.
      • Gość: LoRd DeviouS genialna analiza! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 19:12
        brawo, brawo, zczuby wracają do wielkiej formy ;) a ja już chciałem krzyżyk
        stawiać... widać jednak, że z czuba to jedna wielka niewiadoma ;D
    • Gość: JK ustawią sobie na prawą i pie..ą na Dawidka IP: *.ghnet.pl 27.07.07, 14:28
      No no no, koretka spi!!!!
    • Gość: niewiadoma niezłe IP: 82.160.205.* 27.07.07, 15:21
      dobra i celna ocena rzeczywistości, to mnie ostatecznie przekonało żeby poraz
      kolejny OE sobie odpuścić. I tak połowa meczów będzie ustawiona tylko
      NIEWIADOMO które.
    • Gość: seeb Najdokładniejsza analiza Orange Ekstraklasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 15:21
      Zgadzam się z Wami w stu procentach!!!
      Tylko wiecie, jak to jest z moimi opiniami - jedna wielka NIEWIADOMA!!!
    • Gość: pit3k Re: Najdokładniejsza analiza Orange Ekstraklasy IP: 195.7.34.* 27.07.07, 16:41
      pierd... na dawidka
      pamietamy pamietamy
    • Gość: KSP :D Łobuzy z Was ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 17:01
      Teraz spodziewam sie 1000 komentarzy oburzonych fanow Berensztajna i reszty tak
      ciecie skrytykowanych ;)
      • Gość: madi anazliza wyśmienita, wszystko już wiem! IP: *.chello.pl 27.07.07, 17:25
        a czy nie żal wam, że ten sezon będzie jakiś niekompletny...niekonkretny....? :(
    • Gość: Łuki Analizy tego typu, to nic więcej jak trzecia liga. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 17:59
    • Gość: a Re: Najdokładniejsza analiza Orange Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 18:59
      zasnąłem po 3 drużynie
    • Gość: milipop zajebiaszcze ;) IP: *.wroclaw.mm.pl 27.07.07, 19:52
      j.w.
    • Gość: a [...] IP: *.chello.pl 27.07.07, 21:59
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Kwas Re: Najdokładniejsza analiza Orange Ekstraklasy IP: *.cnb.com.pl 27.07.07, 22:33
      Miało być zabawnie i na luzie, a wyszło trzecioligowe dno. Kto to pisał?
      Gimnazjalista jakiś?
    • Gość: x do gazety.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 23:27
      szukacie tematu, udajecie profesjonalistów a jak się pomylicie to zapominacie.
      myslicie ze wszystko wam wiadowe. czytałem ze beniaminki do "spadku" a 1:4 to
      co? kupiony mecz? wejdzcie na forum i czytajcie co co ludzie znający sie
      wypowiadają, może wtedy zrozumiecie coś.
      • Gość: zyxyr Re: do gazety.pl IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.07, 23:43
        Misiu, jak nie rozumiesz takich pojęć jak dystans, ironia, parodia i nie
        dostrzegłbyś ich nawet gdyby wyszły zza krzaka i kopnęły Cię w dupę, to nie
        czytaj serwisu, który prześmiewczy jest ze swej istoty, albo przynajmniej nie
        wypowiadaj się publicznie, bo jeszcze ktoś to, co napisałeś, przeczyta.
        Na pewno jesteś dumny z tego, że Twojej drużynie udało się powrócić do pierwszej
        ligi i uzyskać licencję, ale lepiej będziesz ją wspierał chodząc na stadion i
        wznosząc adekwatne zaśpiewy, niż wchodząc na fora i ubliżając innym.
        • Gość: x Re: do gazety.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 23:47
          najlepsze jest to ze jestem z bytomia(jak niewiesz: bytom nie przepada za
          chorzowem)
        • Gość: x Re: do gazety.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 23:51
          ps. 1) pewnie jak uzyjesz zwrotu "dupa" to myslisz ze dodaje to wagi twojej
          wypowiedzi
          2) nigdy nie byłem na żadnym meczu
          3) za polską ligę można się wstydzić
          • Gość: zyxyr Re: do gazety.pl IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.07, 01:29
            Twoje wypowiedzi w ogóle nie odnoszą się do mojej. Chyba nie czytałeś artykułu,
            do którego się przywaliłeś, bo on specjalnie napisany był tak, żeby nie było w
            nim żadnych poważnych przewidywań. Jeżeli go przeczytałeś i nie dostrzegłeś
            tego, to nie dostrzegłbyś satyry nawet, gdyby wyszła zza krzaka i kopnęła Cię w
            brzuch. Nie obchodzi nie czy chodzisz na mecze, czy nie. Lepiej chodź na mecze
            zamiast wynurzać się w necie. Nie obchodzi mnie także w jakim mieście mieszkasz,
            czy macie tam jakiś klub w pierwszej lidze i czy lubicie się z kolesiami z
            innego. Żałość ogarnia, jak się widzi teksty w stylu: nie lubię Chorzowa, bo
            cośtam, Sosnowca to w ogóle, bo to nie jest Śląsk, a Katowic jeszcze z jakiejś
            innej przyczyny. Wszyscy się tam nawzajem nie lubią, a mieszkają po dwa
            przystanki od siebie. Padaka
            • Gość: x do gazety.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 02:20
              chodzi mi o artykuł Przemysława Iwańczyka : "Beniaminkowie są tak słabi, że
              innym spadek grozić nie powinien." groclin przegrywa z ruchem 1:4, przypadek?
              bierze taki znawca kase za to co pisze a zgaduje po prostu. uważam że wielu
              forumowiczów bardziej zna lige polską niz on.
              ps.nigdzie nie napisałem że nie lubie chorzowa lub inne miasto. "żałośc
              ogarnia ..." a mnie załosc ogarnia jak takie kluby jak zaglebie, ruch czy
              polonia (jestem z bytomia) dostają licencje. i komu kibicowac?
              • Gość: zyxyr Re: do gazety.pl IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.07, 11:31
                Komentarz do jednego artykułu dajesz pod innym artykułem. Brawo! Grunt to dążyć
                do bycia zrozumianym.
    • Gość: Outlook Express Re: Najdokładniejsza analiza Orange Ekstraklasy IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.07, 02:25
      Kiedy czytałem tytuł, jednoznacznie skojarzyłem OE z Outlook Express. Jestem
      więc nieco zawiedziony arytkułem. Tzw. Orange Ekstraklasa powinna czym prędzej
      zmienić nazwę na Orange League, czy coś w tym rodzaju (byłoby już całkiem
      trendy), bo mieszają mi się garnki od Ceptera z tą firmą ogrodniczą i innymi
      sponsorami. Z resztą, od czasu kiedy zlikwidowano I ligę piłkarską przestałem
      śledzić te egzotyczne, korporacyjne rozgrywki. To jest tylko bitwa o pieniądze
      i na pieniądze. Sport przestał się liczyć. Kiedy byłem dzieckiem i młodzieżą, w
      Śląsku grali prawie sami Wrocławiacy. Śląsk Wrocław to był i Śląsk, i Wrocław.
      Teraz Śląska już prawie nie ma. A we wszystkich mniej lub bardziej znaczących
      europejskich klubach miejscowi, w sumie, stanowią w składach poniżej 1%. To
      kompletnie nie ma sensu. Tak jak to, że w reprezentacji Polski grał murzyn, a
      we francuskiej nie-biali są w większości. To tak, jakby Ludwik XIV i większość
      jego dworu byli Arabami, Indianami, lub Chińczykami. To nie ma nic wspólnego z
      rasizmem. Równie chore jest to, że Michalczewski reprezentował Niemcy. Piłka
      nożna to teraz kompletne dno. Ludzie kibicują, ale kompletnie nie mają pojęcia
      komu i z jakiego powodu. Z resztą - to samo jest w koszykówce i wielu innych
      dyscyplinach. Jeżeli w dowolnej drużynie może zagrać dowolny piłkarz, to
      znaczy, że nie kibicujesz ani tej drużynie, ani temu piłkarzowi, tylko
      sponsorowi, którego na to stać. Może to zabrzmi kontrowersyjnie, ale optuję za
      tym, aby w drużynie klubowej mogli występować jedynie dwaj zamiejscowi
      (zameldowanie poniżej pięciu lat). Podobnie w reprezentacjach. Może wtedy
      rzeczywista sportowa rywalizacja nabierze sensu. A że gwiazd będzie mniej?
      Żadna strata. Zamiast podziwiać cyborgów, będziemy się pasjonować tym, czy
      Szczecin da radę Mediolanowi, a nie tym, czy milon da radę miliardowi.

Pozdrówka
    • Gość: xxx Najdokładniejsza analiza Orange Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 07:46
      nic tak durnego w zyciu nie czytalem!!!!
    • Gość: kibic Analiza Górnika Z. nie jest dokładna bo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 18:54
      ..nie było koncertu Ani Dąbrowskiej na inauguracji wejścia Allianz'a... ciekawe gdzie to wyczytaliście :-)
      • bazyliszek4 Re: Analiza Górnika Z. nie jest dokładna bo... 29.07.07, 20:35
        może będzie gdy Górnik zacznie sezon?
      • zczuba Re: Analiza Górnika Z. nie jest dokładna bo... 29.07.07, 21:02
        źle nam się odpowiedziało. W redakcji sport.pl pracuje człowiek, który u Ani
        Dąbrowskiej gra na basie. Twierdzi, że koncert był. Możliwości są dwie: albo
        kłamał, albo koncert był nie dla kibiców, a dla sponsorów i działaczy.
    • zczuba Re: Najdokładniejsza analiza Orange Ekstraklasy 29.07.07, 20:05
      Kolega z redakcji gra na basie u Ani Dąbrowskiej. Choć fakt, mógł kłamać.
      • adidadi Re: Najdokładniejsza analiza Orange Ekstraklasy 30.07.07, 17:46
        chciałem dodać coś od siebie, a mianowicie, że wśród tylu niewiadomych jedno
        jest pewne: nie spadną wszystkie beniaminki, ale i to nie wiadomo, w końcu
        niejakie Zagłębie S. jest zamieszane w aferę czy w coś tam:P
    • Gość: Deebo Najdokładniejsza analiza Orange Ekstraklasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.08, 10:18
      Ta analiza jest bez sensu jak lokata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka