Dodaj do ulubionych

Wraca Orange Ekstraklasa. To już dziś!

27.07.07, 19:00
Nie mam Tele5, nie mam zwłaszcza C+, ale z to mam dostęp do zCzuba i to mi
starczy. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Nie-cz Re: Wraca Orange Ekstraklasa. To już dziś! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 19:13
      Ruchowi jakiemu? Niebiesko-czerwonym wielu kibicuje!
      • Gość: Steaua Bukareszt Steaua Bukareszt IP: *.ghnet.pl 27.07.07, 20:05
        a Steaua Bukareszt remisuje 1-1
    • Gość: Fu Miażdżąca riposta... IP: *.chello.pl 27.07.07, 19:31
      "Swoją drogą ilu polskim piłkarzom piłkę podał Sergio Ramos?"

Pomijając że to wyrażenie naznaczone jest (jakimś nieśmiertelnym chyba)
      kompleksem polskości, to jest ono również debilne. Albowiem w światowym futbolu
      Sergio Ramos waży dużo mniej od Jerzego Dudka - więc to raczej powód do chwały
      dla Ramosa, że miał okazję podać piłkę do swego bardziej sławnego kolegi :-)
    • Gość: JAc relacja klasyczna lepsza?? IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.07, 19:31
      "24. min Prezes Drzymała przyłożył do ucha telefon. Będą zmiany w Dyskobolii?"
      ej "z czuba" relacja klasyczna jest lepsza od Waszej?! Zbierajcie sie!!

• p_sc Re: Wraca Orange Ekstraklasa. To już dziś! 27.07.07, 19:34
      Ja kibicuje Rakowowi Częstochowa więc już nie możecie pisać że nikt im nie
      kibicuje.
      • Gość: Ave Re: Wraca Orange Ekstraklasa. To już dziś! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 19:37
        Ja też. Nie gadajcie głupot jak się nie znacie.
        • Gość: michcio Przyrowski najlepszym bramkarzem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 19:54
          Tu sie nie ma co smiac, ja liczylem ze Groclin tak jak na wiosne bedzie malo
          goli tracil i w Wygraj Lige sa Przyrowski i Telichowski u mnie...:/
      • Gość: bravoora Re: Wraca Orange Ekstraklasa. To już dziś! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 21:53
        ja też kibicuje RAKOWOWI !!!
        a co do Koszęcina to dlaczego nie napiszecie o mażonetkach z Koszęcina, kilka
        lat temu przed każdym meczem Włókniarza występowały na stadionie.
        Czy wy w ogóle wiecie co to mażonetka?

ps. to ta co wywija pałeczką
    • pietras1988 Wiki o Kurowie 27.07.07, 19:42
      Jak tak lubicie Wikipedię to zobaczcie sobie moją Wiki o Kurowie. Jest tam hasło
      o Kurowie w 212 językach i dialektach :P
      • Gość: pirx Re: Wiki o Kurowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 20:00
        daj spokój, i tak masz bana na Wikipedii
        • pietras1988 Re: Wiki o Kurowie 27.07.07, 22:14
          Mam bana, ale na mojej wiki nie mam :P
    • Gość: kkkk Raków Częstochowa IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.07, 20:01
      To fakt ze nikt nie kibicuje Rakowowi bo w Czewie mamy lepsze kluby Włokniarz i
      Azs do nie dawna byla jeszcze koszykówka ale włodarze naszego miasta stwierdzili
      ze za duzo rzeczy sie dzieje w Częstochowie i z czegos trzeba zrezygnowac ( po
      zamknieciu barow w miasteczku akademickim i smierci Juwenaliow przyszla kolej na
      klub koszykowki) co nastepne??? zburza stadion?????
      • p_sc Re: Raków Częstochowa 27.07.07, 20:03
        Następny jest Włókniarz tegoroczny kandydat do spadku.
        • Gość: kkkk Re: Raków Częstochowa IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.07, 20:09
          <hahaha> zaraz sie poloze ze smiechu Wlokniarz kandydatem do spadku??? to tak
          jak Rakow mial byc pewnym kandydatem do awansu i g.... z tego wyszlo :]
    • Gość: eleonora Wraca Orange Ekstraklasa. To już dziś! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 20:14
      Zczuba może moglibyście wklejać linki,które otwierają się w osobnych oknach?
      Nie traciło by się wtedy relacji z oczu nawet na sekundę;-)
    • Gość: Kuba Dog eat dog IP: *.lublin.enterpol.pl 27.07.07, 20:16
      o matko juz zapomnialem o DED... mam nawet cos na kasetach... szalona koncowka
      podstawowki... chlopaki dzieki!!!
      • Gość: h Re: Dog eat dog IP: *.inowroclaw.mm.pl 27.07.07, 20:25
        W Dog Eat Dog grał bodajże jakichś chłopak z polskimi korzeniami.
        A motyw z bokserskiego "Rocky'ego" grają na swoich koncertach chłopaki z Vavamuffin.
        A wynik z Grodziska to zemsta za to, że Polska musiała oglądać ich mecz
        wyjazdowy w UEFA.
    • Gość: azazel Wraca Orange Ekstraklasa. To już dziś! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 20:27
      1500 kibicow na meczu w Grodzisku... What the f...? Pomaranczowa Eksraklasa
      wraca!!!
      • Gość: Zrozpaczony Re: Wraca Orange Ekstraklasa. To już dziś! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 20:35
        Ooo w dupe:D:Dqrde w Wygraj Lige postawiłem na Oshodogana Fabiniaka 2obrońców
        groclinu i Ślusarskiego a tu takie jaja...nie wytrzymam chyba założe nową
        drużynę:((
        • Gość: Żartowniś Re: Wraca Orange Ekstraklasa. To już dziś! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 20:39
          Groclin cie nie buja,ty mu 30dychy na bilet a on ci chu.(ja):D:D
        • Gość: kaazam Re: Wraca Orange Ekstraklasa. To już dziś! IP: *.171-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 27.07.07, 20:40
          Zczubaki ja was lubie bo lubicie mojego kuzyna Krzysia Sokalskiego. Jak go
          znielubicie (choc nie wiem dlaczego mielibyscie to zrobic) to tez was znielubie,
          yo!!!! Juz dostajemy baty od Zaglebia :(
          • Gość: Mistrzunio Re: Wraca Orange Ekstraklasa. To już dziś! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 20:44
            YES YES YES!!!Widzew będzie pierwszy w tabeli...żółtych kartek:D:D
    • Gość: kat Wraca Orange Ekstraklasa. To już dziś! IP: *.media4.pl 27.07.07, 20:47
      Przypomnijmy mecz Groclinu w Pucharze UEFA - i wszystko jasne. Komu się teraz
      wypłacze Jacek Zieliński, że taki zdolny, a nikt go nie docenia. Wygląda na to,
      że jego odejście z Legii to najlepszy transfer tego klubu.
      • Gość: haski Re: Wraca Orange Ekstraklasa. To już dziś! IP: *.chello.pl 27.07.07, 20:49
        Gościu to nie ten Zieliński. To ten co z Odry zrobił "maszynkę do wygrywania
        meczów". Taka polska Chelsea.
        • Gość: domis Re: Wraca Orange Ekstraklasa. To już dziś! IP: *.chello.pl 27.07.07, 20:50
          Z tym, że Chelsea nie miała pana Jana Wosia.
    • Gość: Filemon Ej co jest z tą relacją? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 20:52
      Zcy to tylko u mnie czy ogólnie coś się w Zczuba zrąbało..? Od godziny żadnej relacji? Oj coś przyspali chyba:)
    • Gość: daroo Re: Ruch! Będzie powtórka z1989r! IP: *.chello.pl 27.07.07, 21:21
      zCzubowcy, a gdzie jakieś podsumowanie meczu Ruchu?!:-)
    • Gość: marcin Re: Wraca Orange Ekstraklasa. To już dziś! IP: *.aster.pl 27.07.07, 22:15
      A kogo to obchodzi? Jakiś obsrany Ruch? Liczy się tylko Real!
      • Gość: bee zone Re: Wraca Orange Ekstraklasa. To już dziś! IP: *.89.rev.vline.pl 27.07.07, 22:23
        ale masz na myśli sieć hipermarketów Real?
    • Gość: GKS KATOWICE FRONT [...] IP: *.dip.t-dialin.net 27.07.07, 22:26
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: marek Wraca Orange Ekstraklasa. To już dziś! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.07.07, 23:04
      "Ruszyła Orange Ekstraklasa. Na inaugurację mistrz Polski, Zagłębie Lubin
      pewnie wygrał z Widzewem Łódź 2:1, a wracający do ligi Ruch Chorzów upokożył
      Groclin 4:1"

lepiej zainwestujcie w słownik ortograficzny panowie dziennikarze od siedmiu
      boleści...
    • Gość: robkostalowowolak upokożył??? IP: *.hsd1.ma.comcast.net 27.07.07, 23:18
      Ludzie! Ręce "opadywują"!!!
      pokora - upokorzył
      Rozumiem, że to grupka chłystków prowadzi
      relacje "Z czuba", ale do jasnej anielki
      niech będą jakieś zasady!
      Ortograficzne na przykład...
      PS: Dla nieuważnych: podpis pod zdjęciem.
    • Gość: THR Wraca Orange Ekstraklasa. To już dziś! IP: *.ols.vectranet.pl 27.07.07, 23:49
      Zczubaki, tudzież inne Moderatory, przez jakie "ER - ZET" pisze się "upokorzył"? ;-)
      To tak odnośnie akcji "wykopmy literówki" i podpisu pod zdjęciem spod nagłówka.
    • mallina upokoRZyl!!! 27.07.07, 23:49
      litosci...
    • Gość: moi Wraca Orange Ekstraklasa. To już dziś! IP: *.chello.pl 27.07.07, 23:52
      mam ochote zaiekurpierbic tych %$@$#!$#$#@ z groclinu a szczegolnie ta szmate
      bramkarska....
    • Gość: artur Ruch Chorzów upokożył Groclin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 01:28
      "Upokorzył" buraki jedne...
    • Gość: aalms Re: Wraca Orange Ekstraklasa. To już dziś! IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.07.07, 03:26
      a gdzie sie podzial wasz flow ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka