Gość: zaciekawiony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.07, 16:15 no i? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: el_kooba Ronaldinho za Kakę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 16:24 Gdyby to była prawda, w co osobiście wątpię, to dla Barcelony mógłby to być najlepszy transfer od czasów Romario, Hagiego i Stoiczkowa, za to dla Milanu taki porównywalny ze sprowadzeniem Redondo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho Re: Ronaldinho za Kakę? IP: *.aster.pl 20.08.07, 16:59 dziekujemy za to świadectwo, jesteś bardzo wyważonym wytrawnym znawcą piłki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmithc Re: Ronaldinho za Kakę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 18:07 a wlasnie ze etaki transfer nie ma sensu bo pilkarze to nieprzecietni ale po zamianie miejsc zamieszkania musieli by sie na nowo zgrywac ze swoimi nowymi kolegami a np szewczence nie wyszlo to na dobre zreszta tylko efekt marketingowy by za tym przemawial nowe koszulki itd napewno nie sportowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maklak Re: Ronaldinho za Kakę? IP: *.chello.pl 20.08.07, 21:39 nareszcie w pełni wywazona opinia na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabol pfff... wymiany r10-kaka odc 1522. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 16:32 napiszcie jeszcze jak fakt, że barca chce boruca;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro artykuł roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 16:36 To jest artykuł???? Hm, bardzo ciekawy, czyta się bardzo miło. Dużo treści, ciekawy wątek, dynamiczna, no i zakończenie zaskakujące. Poziom jak i całej gazety. POważana gazeta z POważnymi wiadomościami. Może zmieńcie nazwę na "Gazeta Faktowa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikroos Re: artykuł roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.07, 17:14 to może przestań ją wreszcie czytać, skoro jest taka paskudna? to jakieś sado-maso, że jest tak beznadziejna i do niczego, a Ty ją uparcie czytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: artykuł roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 17:36 nie mikroos, nie czytam jej uparcie. Po prostu lubię sport. A taką wiadomość (Kaka za Ronaldinho) to można dać do plotek.pl. Tam niech piszą o wymianach, o dodzie i o innych POważnych wiadomościach. A w rubryce sportowej niech piszą ciekawe artykuły sportowe. a w newsach niech dają PRAWDZIWE rewelacje. Bo na razie to obciach z POważnej gazety się zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalafior Re: artykuł roku IP: *.falcom.net.pl 20.08.07, 21:34 Ale wypisujesz bzdury. To nie jest gazeta tylko portal internetowy. Kup Gazetę i sprawdź czy znajdziesz tam takiego niusa, wtedy pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMjU Ronaldinho za Kakę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 16:34 zapomnieliście tylko dodać ze ta rozmowa miała miejsce w lutym tego roku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolek Re: Ronaldinho za Kakę? IP: 212.180.163.* 20.08.07, 16:43 Raczej w marcu zeszłego roku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskany słyszałem że Tusk chciałby zagrać z Ronaldinho IP: 195.20.110.* 20.08.07, 16:48 transfer wszechczasów ? Tusk w Milanie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silvio Ronaldinho za Kakę? IP: *.magma-net.pl 20.08.07, 16:51 ja pier... gazeta ściga się o kliknięcia na stronie i dlatego smaruje takie nagłówki, a tam smród. Zresztą nigdy nie czytajcie tekstów z gazety (i innych), które kończą się znakiem zapytania - przeważnie dramat (bo gdzie to już Boruc nie przechodził - podobno Victoria namawia Davidka, żeby zagadał do Zidana, aby ten przkonał Boruca na grę w LA Galaxy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Ronaldinho za Kakę? IP: 213.198.165.* 20.08.07, 16:58 A "La Gazzetta dello Sport" podala, ze Naprzod Rydultowy chce wymienic swojego bramkarza Michala Gdzietapilka wycenionego na 80 mln euro za napastnika Izolatora Boguchwala Andrzeja Tylkominiepodawaj ktorego kwota odstepnego wynosi 80 mln euro i 5 pilek firmy Candidas. Natomiast wedlug hiszpanskiego dziennika "Marca" chodzi raczej o kwoty odpowiednio 120 mln euro oraz 120 mln euro i 10 par butow pilkarskich Nicke. Transfer musi zostac sfinalizowany szybko bo te ostatnie beda dostepne na rynku tylko do czasu zamkniecia stadionu X-lecia. Odpowiedz Link Zgłoś
szym96 to się nie opyla 20.08.07, 17:15 Kaka jest dużo lepszy od Ranaldinho i młodszy to Milan by stracił więcej niż zyskał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka-milan Re: to się nie opyla IP: 80.51.166.* 24.08.07, 13:50 no ja sie zgadzam z toba kaka jest za dobry zeby go zamienic ja kocham kake i milan i wiem ze to nie bylaby najlepsza decyzja MILA RZADZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: "Wszech czasów" pisze się osobno 20.08.07, 17:33 a jakie to ma znaczenie dla komunikacji? co innego np. debilne uwżywanie "postaci" w mianowniku liczby mnogiej przez co za każdym razem wydaje sie że chodzi o identyczny dopelniacz liczby pojedynczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asga Re: "Wszech czasów" pisze się osobno IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.07, 19:46 Mylisz sie, te postaci w mianowniku l.m. to jest wlasnie prawidlowa forma. Postacie to masz np. glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: "Wszech czasów" pisze się osobno 20.08.07, 20:59 Hm, ha ha ha Na tablicy w Teatrze Narodowym sa postacie - potem nazwiska aktorów i reżycerów - i prawidłowo obie formy sa prawidłowe synu - powinieneś sprawdzic zanim komus zaprzeczysz, tyle że ta "postaci" pretensjonalna jest gorsza komunikacyjnie a wybierana przez leszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shevo Ronaldinho za Kakę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.07, 17:22 Troche sie Milanowi nie opłaca Kaka jest o wiele młodszy i napewno lepszy niz Ronaldinho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Scherfchen za Kakę? IP: *.icpnet.pl 20.08.07, 20:19 Poznań. Dziś koło 13.24. Jechałem "13" w kierunku na Junikowo i słyszałem jak prezes lecha Kaszyński rozmawia z jakimś Włochem. Nie jestem pewien, bo patrzyłem kątem oka ale wyglądał jak Berlusconi. W każdym razie podobny. Tramwaj strasznie hałasował wię podsłuchałem tylko tyle: -(...)Może sie zamienimy? Scherfchen za Kake? - Czemu nie dalej nie słyszałem bo wysiedli przy Jugosłowiańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damianho Ronaldinho za Kakę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 20:50 eeee autor tego artykul zapomnial o pewnej czesci tej rozmowy...mianowicie Berlusconi powiedzial coś w stylu:"Musialbyś jeszcze dorzucic Eto'o". i na tym negocjacje sie skonczyly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho Re: Ronaldinho za Kakę? IP: *.aster.pl 20.08.07, 21:01 co to za frajer zabiera głos>? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Ronaldinho za Kakę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 21:17 Przepraszam, ale takimi informacjami gazeta równa w dół do faktu. Drukowanej już dawno nie kupuję, pora zrezygnować z serwisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepik Ronaldinho za Kakę? IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.07, 18:31 Nie długo napiszą że Pisz i Staniek wracają do Legii a Łapiński do Widzewa :) ....niech Milan kupi R10 ale wcześniej niech marzyciel :) zobaczy ich wspólny mecz w reprezentacji jak sobie przeszkadzali na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werbel Ronaldinho za Kakę? IP: 194.181.129.* 04.09.07, 17:44 NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ronaldinho za Kakę? Klub straci formę Ronaldinho nie jest tu przyzwyczajony będzie grał źle, ale Kaka jest przyzwyczajony do atmosfery klubowej i gra lepiej niż Ronaldinhoooooooo Odpowiedz Link Zgłoś