Dodaj do ulubionych

Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 7. z...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 12:28
pani Madejczyk zmieniliście imię na Barabra w ramach tworzenia
nowych polskich imion na co pozwolił Sąd najwyższy? czy po prostu
się pomyliliście?
Obserwuj wątek
    • Gość: nedops Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 7. z... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.07, 12:30
      witam zczubaków ;)
      o 13:40 półfinał 4x100m mężczyzn z udziałem polaków :)
      ale fakt,że dziś raczej nudny dzien :/
      • Gość: nedops off topic IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.07, 12:34
        bedzie relacja zczuba z sharapova-radwańska? ;)
    • Gość: Jojo Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 7. z.. IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.07, 12:32
      ten sport nigdy nie jest nudny,dyletanci
      • ashton Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 7. 31.08.07, 12:32
        Jasne że nie jest! Dzień dobry ;-)))
    • Gość: mert coś tu spokojnie dziś... IP: 80.50.20.* 31.08.07, 12:32
      coś tu spokojnie dziś...
    • Gość: sergio Hymn Rosji (rzekomy) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 12:37
      Drogi zczuba. To jest wersja hymnu ZSRR, a nie Rosji. Fakt, muzyka ta sama i kraj (w zasadzie) ten sam, ale czasy inne.
      • Gość: sergio Re: Hymn Rosji (rzekomy) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 12:42
        Jak już bardzo chcecie, to jest fajniejsza wersja. www.youtube.com/watch?v=tswuFZZ812M
        Oszczepinczki np. lub kulomiotki powiny - według mnie - najpierw zatańczyć do tej wersji na podium. Dopiero wtedy medal.
    • stief Obejrzałem japońskie ptaki. Nasze są fajniejsze. 31.08.07, 12:41
      Tak więc następne MŚ proponuję zorganizować u nas.
      • Gość: nedops Re: Obejrzałem japońskie ptaki. Nasze są fajniejs IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.07, 12:50
        od początku było widać,ze tempo szybsze przeciez ;)
        brawo lidia :)
        ale o dobre miejsce w finale bedzie cieeeeżko
    • Gość: misio80 Chojecka - tez mam do niej slabosc... IP: 212.160.240.* 31.08.07, 12:45
      i nigdy nie zapomne jak rabnelam Jakubczak lokciem w brzuch tak ze ta spadla z 3
      na 7 miejsce na olimpiadzie...
    • chris30 Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 7. z.. 31.08.07, 13:08
      W opowieści o Palestynce najśmieszniejsze jest to, że 800m pobiegła
      w 2.30, czyli o 25% więcej od najlepszych, a na 100m i 200m miała
      rekordy zyciowe o 30% gorsze! Więc może dzieki tej pomyłce odkryje
      swoje powołanie?
    • Gość: sabi TVP rzadzi. IP: *.aster.pl 31.08.07, 13:14
      Mi sie strasznie podobają wywody pana Szaranowicza na temat tego, ze
      realizator nie pokazuja najwazniejszych momentow w konkurencjach
      technicznych...Przeciez jak oni siedza tam na stadionie to powinni
      widziec taki skok o tyczce czy rzut mlotem! Nawet ja widzialam
      ostatni z udanych skokow Moniki Pyrek jak pokazywali panorame
      stadionu podczas biegu a oni jacys malo zorientowani...
      • Gość: zadzia Re: TVP rzadzi. IP: *.aster.pl 31.08.07, 13:23
        Ta i te ich cudowne powiedzonka teraz zlota mysl Szaranowicza "młody
        Ugandyjczyk" boskie...
        • Gość: nedops Re: TVP rzadzi. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.07, 13:32
          a ja sobie spokojnie oglądam w necie mistrzostwa a tu nagle patrze a pokazują
          losowanie pucharu uefa :/
          wtf?
    • jaguar666 Lubicie konkursy? 31.08.07, 13:17
      W weekend zaczyna się ostatni wielki tour w tym roku, czyli Vuelta a Espana. Z
      tej okazji, jak co roku i jak i przy pozostałych portal rowery.org robi konkurs.
      Zczubaki, może odważycie stanąć w szranki z pasjonatami i dziennikarzami (co nie
      wyklucza pierwszego), bo pewnikiem panowie Jaroński i Wyrzykowski znowu się
      zgłoszą? Link: konkursy.rowery.org/index.php
    • jaguar666 Puchar uefa 31.08.07, 13:36
      Groclin zagra z Crweną Zwezdą, pierwszy mecz u siebie.
      • Gość: nedops Re: Puchar uefa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.07, 13:39
        grzechem byłoby nie wejsc do finału z tak słabego biegu...
        • Gość: nedops Re: Puchar uefa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.07, 13:42
          poszło ok :)
          • Gość: nedops Re: Puchar uefa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.07, 13:45
            pierwszy rzut madejczyk w konkursie - 58.37 przyzwoicie
            • Gość: nedops Re: Puchar uefa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.07, 13:51
              nikt nie zgubił pałeczki w drugim biegu,jak tak samo bedzie w finale to pachnie
              8 miejscem dla naszych :P
              • Gość: nedops Re: Puchar uefa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.07, 13:58
                madejczyk,druga próba - 58.31 i na razie 8 miejsce,ale wątpie,żeby takie rzuty
                dały wąski finał
    • Gość: sophistes To skandal IP: *.proxnet.pl 31.08.07, 13:57
      Mistrzostwa sobie trwają, a na TVP 1 zamiast relacji, Kaczor w otoczeniu panów w
      sukienkach.
      A jutro pewnie z ekranu ktoś będzie namawiał do płacenia abonamentu...
      • Gość: nedops Re: To skandal IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.07, 13:59
        niestety normalka :/
        itvp.pl ;)
      • jaguar666 Re: To skandal 31.08.07, 14:01
        To nie skandal, to norma w TVP, a jak się ostatnio ktoś wygadał, że to premier
        ustala ramówkę i dozwolony materiał, to się nie ma co dziwić. Na "dwójce" leci
        szósta edycja Ryzykantów, lepsze to niż relacja z Lublina.
        • Gość: nedops Re: To skandal IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.07, 14:09
          madejczyk papa
          • Gość: Daria. Re: To skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 14:37
            włąsnie ;||
            nie widziałam ani sztafety USA, ani finału 200m ;\\ masakra!
            a jak ominie mnie 400m mężczyzn to juzw ogóle kaplica :ściana:
      • Gość: newman Re: To skandal IP: *.ghnet.pl 31.08.07, 15:04
        Nie lubie TVP!!Nie moge w necie ogladac, nie mam tvp sport, a TVP1 nie-wia-do-mo dlaczego, zamiast transmisji z Osaki (u nich w programie na stronie jest jak byk!), puscili transmisje jakichs obchodów, z Kaczyńskim na czele. SKANDAL!!! Ja chce zobaczyć ten rekord!!!! Buźka!
    • Gość: szab dredy IP: *.aster.pl 31.08.07, 14:19
      "moze ukladajac ta fryzure koncentruje sie przed startem" - czy
      panowie z Eurosportu na prawde mysla ze ona codziennie zaplata te
      warkoczyki?! <lol>
    • Gość: dlaczego?!!! Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 7. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 14:48
      moze sie nie doczytalam ale jakos nie zauważylam nic o rzucie oszczepem mezczyzn
      co z tego ze to dopiero eliminacje ale jac tam sa panowie :)))
      • Gość: nedops Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 7. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.07, 15:06
        nie bedzie rekordu ;)
        • Gość: kidman Re: Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 7. IP: *.root.com.pl 31.08.07, 15:13
          nie moge patrzec jak te msitrzostwa martretuje TVP! i nie moge uwierzyc ze szefem sportu jest taka wielka postac! wczoraj nie pokazali świetnej końcówki skoku w dal-moze i nie ich wina ale zeby powtorki nawet nie pokazac w dostepnych kanałach?!!!!!
          dzisiaj to jzu wogle nci nie pokazali... bieg na 400m schowali do tvp sport czyli kanału za publiczne pieniądze lecz tylko dla wybrańców.. ja niestety dostepu do nich nie posiadam.. i jedyne co mi pozostało to wasza relacja... mam nadzieje ze w przyszłosci wszystkie większe imprezy dostanie jakas prywatna stacja.. nadal nie bede mial dostepu ale przynajmniej pokażą to jak należy
    • ogqozo Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 7. z.. 31.08.07, 15:01
      To, co teraz odstawia TVP, to jakaś żenada. Już od godziny zamiast prężnych,
      wysportowanych facetów oglądam Kaczyńskiego, Kamińskiego... generalnie facetów,
      którzy nie są ciachami.
      W tej chwili jakiś facet czyta list od więźnia politycznego z Kuby, Jose Luisa
      Garcii Pereza Antuneza.
    • Gość: ja respekt IP: *.aster.pl 31.08.07, 15:20
      Podziw dla pana z Eurosportu, ale on tym jezykiem zapitala :P
    • Gość: koalowa Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 7. z.. IP: *.sa.bigpond.net.au 31.08.07, 15:25
      Hej "zczubki" i inni.. Wspolczuje tym co nie moga ogladac. W Australii pokazuja
      na kanale panstwowym-darmowym(nie ma abonamentu, po prostu za darmo 5 kanalow -
      2 panstwowe i prywatne)i zupelnie, moim zdaniem, przyzwoicie, z powtorkami itd ,
      a ciagle sa tacy co narzekaja.
      "Cale podium dla Amerykanow", no coz .. Do tych co wczoraj :chyba ja wywolalam,
      ze w Australii 21 milionow ludzi,a zloty medal.. "Siedzmy cicho", bo jak sie w
      Chinach zmobilizuja, a w Indiach "obudza" i zmobilizuja, to za pare lat nawet
      Amerykanie za kibicow beda tylko robic Pozdrawiam i dobranoc- do jutra
    • Gość: traktor redaktor matoły-redaktory IP: 213.199.198.* 31.08.07, 15:35
      110m przez płotki nie 100

płotek ma 106,7cm wysokości
      • Gość: kidman Re: matoły-redaktory IP: *.root.com.pl 31.08.07, 15:43
        ale kutafony! na koniec weszli na antene na całe 7 minut! pokazali 110 przez płotki powtórke 200m i zajebisty rzut madejczyk!!!! i 4 razy powtórzyli ze warriner wykrecił ekstra czas!!!!!!! no aż mnie zalewa!
        kompromitacja!
        • Gość: kidman Re: matoły-redaktory IP: *.root.com.pl 31.08.07, 15:56
          widzowie@tvp.pl wyrażcie tam swoja opinie niech wiedza! kutafony!
        • Gość: Peter Re: matoły-redaktory IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.07, 17:16
          Sakrable,niedowiary z ta TVP(usmialem sie zdrowo)Wspulczuje kidman
    • Gość: koalowa Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 7. z.. IP: *.sa.bigpond.net.au 31.08.07, 15:42
      He, he "Zczubki" pisalismy o tych Chinczykach rownolegle ....XXX
    • Gość: Michał Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce - dzień 7. z.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 16:51
      panowie "zCzuba ... a przez płotki to nie biegają czasami 110 ?? a nie 100m ???
      pytam z ciekawosci ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka