Dodaj do ulubionych

Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo

18.09.07, 20:30
???
Obserwuj wątek
    • jaguar666 Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo 18.09.07, 20:33
      Jak to jest, że jeszcze nie zawładnęliście zmieniarką i sami nie decydujecie o
      programie wieczoru? Jednak mecz Realu z Werderem wydaje się tą ciekawszą,
      zresztą dla mnie żadna różnica i tak będą oglądał czarny ekran (jeszcze mnie
      nie walnęło, aby kupować enkę :P).
      Zastanawiam mnie tylko, czy będziecie mieli okazję relacjonować poczynania
      jakiegoś polskiego klubu w LM, czy:
      a) będziecie już na emeryturze
      b) prędzej się świat skończy, niż ktoś przełamie klątwę Drzymały
    • Gość: seba cyfra+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 20:37
      jakikolwiek mecz można obejrzeć na cyfrze+?
      • Gość: seba Re: cyfra+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 20:52
        pozostał sopcast...szachtar-celtic..ooooo właśnie strzelili 1:0
    • Gość: mav Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.07, 20:40
      Jak macie tyle problemów z Janem to piszcie może w skrócie "Jan of" ;)
    • jaguar666 Tabelka 18.09.07, 20:43
      Tak patrzę na Waszą tabelkę i zastanawiam się, jak nieprzemyślanym była ona
      pomysłem: w którym miejscu się wcześniej rozjedzie Chelsea - Rosenborg, czy
      Milan - Benfica?

A, i powiedzcie swoim kolegą z redakcji sportowej, aby w końcu zaczęli wpisywać
      składy odpowiednio do pozycji, a nie numerami, bo pobieżnie spoglądając można
      dojść do wniosku, że w obronie Chelsei gra Szewa, a w ataku Alex.
      • Gość: chels Re: Tabelka IP: *.jzo.com.pl 18.09.07, 20:47
        I co to za niespodzianka, że gra Szewczenko ? Przy absencji Drogby i Lamparda, oraz biorąc pod uwagę ostatnie starcie w Premiership, gdzie Szewczenko wyszedł od pierwszej minuty, to żadna niespodzianka.
        Niespodzianką byłoby gdyby na murawę wyszedł Ballack, który jak wiemy - jest kontuzjowany i nie został zgłoszony do rozgrywek LM :-)
    • Gość: woj Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 18.09.07, 20:52
      w pierwszych 5 minutach porto-liverpool reina obronil strzal z metra
      i juz wiem czemu dudek nie gra:)
      liverpool jeszcze nie wyszedl z polowy
    • Gość: woj Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 18.09.07, 20:57
      1:0 dla porto! z karnego nie wiem kto:)
    • jaguar666 I jeszcze dwa gole 18.09.07, 20:58
      Gonzalez w 8 z karnego (czy Dudek by obronił? :P)
      Pirlo w 9
      widać nie tylko kibice są stęsknieni Ligi Mistrzów :)
    • Gość: woj Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 18.09.07, 20:58
      i 1-0 dla milanu. tu strzelil pirlo
    • h8red Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo 18.09.07, 20:59
      Za co ci wszyscy biedni ludzie płacą abonament tym tłukom bagiennym w TVP? :-/
      • jaguar666 Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo 18.09.07, 21:00
        Za możliwość oglądania w niedzielne popołudnia konwencji wyborczych z
        Białegostoku. :P
        • h8red Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo 18.09.07, 21:02
          jaguar666 napisał:

> Za możliwość oglądania w niedzielne popołudnia konwencji wyborczych z
          > Białegostoku. :P

Na szczęście nie zeszli jeszcze tak nisko, żeby transmitować zczuba live/na żywo
          w TVP ;)
    • h8red za to Estonii 18.09.07, 21:00
      TVMK Tallinn 5 : 1 Kuressaare
    • Gość: woj Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 18.09.07, 21:01
      albo niech boruc pobije jeszcze kilku:)
      • Gość: woj Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 18.09.07, 21:04
        liverpool gra strasznie....kujt!!!:D
    • Gość: Kas Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.09.07, 21:05
      Z czuba super, ja nie mam mozliwości oglądania meczu poza tym Realu na czeskiej,
      ale interesują mnie o wiele bardziej inne mecze, tak więc siedzę czytając waszą
      stronkę, jesteście super :) A tym czasem kolejny test Boruca....
    • Gość: wwmac Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.09.07, 21:08
      HEHE Nieuznana bramka Szachtara podobna do tej, przy ktorej Mourinho rozwalil
      monitorek w ten weekend ;) Podajacy z pilka byl przed strzelajacym...
      • Gość: woj Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 18.09.07, 21:12
        Inzaghi!. strzelil by gola ktos kogo mam w wygraj lige:/ bo poki co
        to juz chyba strzelili wszyscy poza nimi:)
    • Gość: vero Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 21:11
      Pirlo rules:D
      • Gość: Drwal Milan - Benfica -> Inzaghi IP: *.icpnet.pl 18.09.07, 21:16
        Nie macie racji z Inzaghim, bardzo ladny wolej po pieknej kontrze Milanu. Fakt
        faktem z kilku metrow ale gol ladny :)
        • Gość: woj Re: Milan - Benfica -> Inzaghi IP: *.aster.pl 18.09.07, 21:21
          Hyppiawlasnie popełnił najśmieszniejsza glowke w historii.
          poslizgnal sie i lecac twarza w siemie glowkowal czubkiem glowy na
          wysokosci pol metra. cudownie to wygladalo:)
    • Gość: obserwator Boruc broni kolejne 100% okazje po kontrach !! IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.07, 21:31
      wolej Jadsona po wrzutce Srny i powinno być 3:0... a v.of Hesselink
      wygrał już ze 100 pojedynków główkowych. czekam na Żurawskiego.
    • Gość: Maro Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 21:36
      przecież inzaghi nie strzelił drugiej bramki, więc OCB?
      • Gość: marco Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 21:40
        ogladam mecz milan vs benfica i sie pytam dlaczego nie zobaczylem 3 bramki milanu? czyzbym przysnal? na oe to mozliwe ale na lm?
        • Gość: trart Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.icpnet.pl 18.09.07, 21:46
          no własnie - chyba zcubasy przesadziły z piwami - i im sie mecze pomylily ;)
          • rozwadzik Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo 18.09.07, 21:48
            Hmm.. pewnie powtórkę wzięli za kolejną bramkę ;)
    • Gość: Pinciuś Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: 83.238.76.* 18.09.07, 21:46
      Skąd wzięliście to 3:0? Wszędzie podają, że 2:0, chyba, że to jakaś alternatywna
      rzeczywistość ;)
      • Gość: FORZA M Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.skynet.net.pl 18.09.07, 21:52
        hahahahha jest 2:0 nie było żadnego gola w 45 minucie!!!!!
    • Gość: kow3l Robicie takie bledy sie rzygac chce.. IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.07, 21:53
      milan prowadzi w tej chwili 2:0 a nie 3:0 jak podajecie.

"Najładniejsza bramka to chyba Pirlo - 28 metrów w samo okno.
      Wcześniej Cardozo z Benfiki z dwóch metrów do pustej bramki strzelil
      w slupek.."

To nie tak a poza tym nie wczesniej tylko pozniej! Do tego czasu
      Mialn mogl prowadzic czteroma bramkami gdyby byl skuteczniejszy...
    • Gość: kibic milanu Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 21:54
      cos mijacie sie z prawda ogladam mecz milanu i jest 2-0 zastanowcie sie co
      piszecie zreszta w waszej gazecie chyba to normalne
      • Gość: breslauer85 Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 22:05
        Lewandowski gra naprawde supermecz- jest wszedzie w obronie wszedzie w pomocy i
        prawie wszedzie w ataku, tylko mało go na bramce, ale to mu wybaczam :):)

Bardzo dobry mecz Lewandowskiego :)
    • Gość: wziuu Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.07, 22:05
      Lewandowski prawie zaliczył asystę z polowy boiska ,
      niestety Brandao nie trafił w bramkę ....
    • Gość: mp Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 22:12
      lewandowski gra po swojemu, czyli dobrze wykonuje robote, a fakt ze
      gra w meczu mozemy potwierdzac co pol godziny, bo mniej wiecej tyle
      go widac
    • Gość: wziuu 3 słowa do ojca prowadzącego IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.07, 22:17
      może by tak dodać shoutbox na główną tam gdzie piszecie swoje komentarze?
      • Gość: breslauer85 Re: 3 słowa do ojca prowadzącego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 22:21
        a Celtic w rejony defenswno-pomocnicze rywali zasadniczo nie wchodzi.
        i jeszcze ze nie widac Lewandowskiego???

To jakis potwarz :D:D

Na Ang. Scanta 1 - najbardziej wymieniane przez dwójke komentatorow nazwiska to
        po stronie Celticu - Boruk i po stronie Schachtara Lełandowsky :)
        • Gość: wziuu Re: 3 słowa do ojca prowadzącego IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.07, 22:26
          ja oglądam na jakimś ruskim kanale przez sopcasta i też najczęsciej słysze
          Lewandowski i wychwalanie Boruca ale mój rosyjski jest nikły więc nie jestem
          pewny czy wszystkie wypowiedzi są pochwałami ;P
    • Gość: wziuu Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.07, 22:29
      Żurawski jednak wszedł !
    • Gość: magda Władcy Pilotów nie mieli racji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.07, 22:31
      mecz na Ukrainie wymiata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka