jaguar666 Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo 18.09.07, 20:33 Jak to jest, że jeszcze nie zawładnęliście zmieniarką i sami nie decydujecie o programie wieczoru? Jednak mecz Realu z Werderem wydaje się tą ciekawszą, zresztą dla mnie żadna różnica i tak będą oglądał czarny ekran (jeszcze mnie nie walnęło, aby kupować enkę :P). Zastanawiam mnie tylko, czy będziecie mieli okazję relacjonować poczynania jakiegoś polskiego klubu w LM, czy: a) będziecie już na emeryturze b) prędzej się świat skończy, niż ktoś przełamie klątwę Drzymały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba cyfra+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 20:37 jakikolwiek mecz można obejrzeć na cyfrze+? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: cyfra+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 20:52 pozostał sopcast...szachtar-celtic..ooooo właśnie strzelili 1:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mav Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.07, 20:40 Jak macie tyle problemów z Janem to piszcie może w skrócie "Jan of" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Tabelka 18.09.07, 20:43 Tak patrzę na Waszą tabelkę i zastanawiam się, jak nieprzemyślanym była ona pomysłem: w którym miejscu się wcześniej rozjedzie Chelsea - Rosenborg, czy Milan - Benfica? A, i powiedzcie swoim kolegą z redakcji sportowej, aby w końcu zaczęli wpisywać składy odpowiednio do pozycji, a nie numerami, bo pobieżnie spoglądając można dojść do wniosku, że w obronie Chelsei gra Szewa, a w ataku Alex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chels Re: Tabelka IP: *.jzo.com.pl 18.09.07, 20:47 I co to za niespodzianka, że gra Szewczenko ? Przy absencji Drogby i Lamparda, oraz biorąc pod uwagę ostatnie starcie w Premiership, gdzie Szewczenko wyszedł od pierwszej minuty, to żadna niespodzianka. Niespodzianką byłoby gdyby na murawę wyszedł Ballack, który jak wiemy - jest kontuzjowany i nie został zgłoszony do rozgrywek LM :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 18.09.07, 20:52 w pierwszych 5 minutach porto-liverpool reina obronil strzal z metra i juz wiem czemu dudek nie gra:) liverpool jeszcze nie wyszedl z polowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 18.09.07, 20:57 1:0 dla porto! z karnego nie wiem kto:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 I jeszcze dwa gole 18.09.07, 20:58 Gonzalez w 8 z karnego (czy Dudek by obronił? :P) Pirlo w 9 widać nie tylko kibice są stęsknieni Ligi Mistrzów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 18.09.07, 20:58 i 1-0 dla milanu. tu strzelil pirlo Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo 18.09.07, 20:59 Za co ci wszyscy biedni ludzie płacą abonament tym tłukom bagiennym w TVP? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo 18.09.07, 21:00 Za możliwość oglądania w niedzielne popołudnia konwencji wyborczych z Białegostoku. :P Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo 18.09.07, 21:02 jaguar666 napisał: > Za możliwość oglądania w niedzielne popołudnia konwencji wyborczych z > Białegostoku. :P Na szczęście nie zeszli jeszcze tak nisko, żeby transmitować zczuba live/na żywo w TVP ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 18.09.07, 21:01 albo niech boruc pobije jeszcze kilku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 18.09.07, 21:04 liverpool gra strasznie....kujt!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.09.07, 21:05 Z czuba super, ja nie mam mozliwości oglądania meczu poza tym Realu na czeskiej, ale interesują mnie o wiele bardziej inne mecze, tak więc siedzę czytając waszą stronkę, jesteście super :) A tym czasem kolejny test Boruca.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwmac Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.09.07, 21:08 HEHE Nieuznana bramka Szachtara podobna do tej, przy ktorej Mourinho rozwalil monitorek w ten weekend ;) Podajacy z pilka byl przed strzelajacym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 18.09.07, 21:12 Inzaghi!. strzelil by gola ktos kogo mam w wygraj lige:/ bo poki co to juz chyba strzelili wszyscy poza nimi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vero Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 21:11 Pirlo rules:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drwal Milan - Benfica -> Inzaghi IP: *.icpnet.pl 18.09.07, 21:16 Nie macie racji z Inzaghim, bardzo ladny wolej po pieknej kontrze Milanu. Fakt faktem z kilku metrow ale gol ladny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Milan - Benfica -> Inzaghi IP: *.aster.pl 18.09.07, 21:21 Hyppiawlasnie popełnił najśmieszniejsza glowke w historii. poslizgnal sie i lecac twarza w siemie glowkowal czubkiem glowy na wysokosci pol metra. cudownie to wygladalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Boruc broni kolejne 100% okazje po kontrach !! IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.07, 21:31 wolej Jadsona po wrzutce Srny i powinno być 3:0... a v.of Hesselink wygrał już ze 100 pojedynków główkowych. czekam na Żurawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 21:36 przecież inzaghi nie strzelił drugiej bramki, więc OCB? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 21:40 ogladam mecz milan vs benfica i sie pytam dlaczego nie zobaczylem 3 bramki milanu? czyzbym przysnal? na oe to mozliwe ale na lm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trart Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.icpnet.pl 18.09.07, 21:46 no własnie - chyba zcubasy przesadziły z piwami - i im sie mecze pomylily ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozwadzik Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo 18.09.07, 21:48 Hmm.. pewnie powtórkę wzięli za kolejną bramkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinciuś Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: 83.238.76.* 18.09.07, 21:46 Skąd wzięliście to 3:0? Wszędzie podają, że 2:0, chyba, że to jakaś alternatywna rzeczywistość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FORZA M Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.skynet.net.pl 18.09.07, 21:52 hahahahha jest 2:0 nie było żadnego gola w 45 minucie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Robicie takie bledy sie rzygac chce.. IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.07, 21:53 milan prowadzi w tej chwili 2:0 a nie 3:0 jak podajecie. "Najładniejsza bramka to chyba Pirlo - 28 metrów w samo okno. Wcześniej Cardozo z Benfiki z dwóch metrów do pustej bramki strzelil w slupek.." To nie tak a poza tym nie wczesniej tylko pozniej! Do tego czasu Mialn mogl prowadzic czteroma bramkami gdyby byl skuteczniejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic milanu Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 21:54 cos mijacie sie z prawda ogladam mecz milanu i jest 2-0 zastanowcie sie co piszecie zreszta w waszej gazecie chyba to normalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer85 Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 22:05 Lewandowski gra naprawde supermecz- jest wszedzie w obronie wszedzie w pomocy i prawie wszedzie w ataku, tylko mało go na bramce, ale to mu wybaczam :):) Bardzo dobry mecz Lewandowskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wziuu Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.07, 22:05 Lewandowski prawie zaliczył asystę z polowy boiska , niestety Brandao nie trafił w bramkę .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 22:12 lewandowski gra po swojemu, czyli dobrze wykonuje robote, a fakt ze gra w meczu mozemy potwierdzac co pol godziny, bo mniej wiecej tyle go widac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wziuu 3 słowa do ojca prowadzącego IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.07, 22:17 może by tak dodać shoutbox na główną tam gdzie piszecie swoje komentarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer85 Re: 3 słowa do ojca prowadzącego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 22:21 a Celtic w rejony defenswno-pomocnicze rywali zasadniczo nie wchodzi. i jeszcze ze nie widac Lewandowskiego??? To jakis potwarz :D:D Na Ang. Scanta 1 - najbardziej wymieniane przez dwójke komentatorow nazwiska to po stronie Celticu - Boruk i po stronie Schachtara Lełandowsky :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wziuu Re: 3 słowa do ojca prowadzącego IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.07, 22:26 ja oglądam na jakimś ruskim kanale przez sopcasta i też najczęsciej słysze Lewandowski i wychwalanie Boruca ale mój rosyjski jest nikły więc nie jestem pewny czy wszystkie wypowiedzi są pochwałami ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wziuu Re: Start Ligi Mistrzów z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.07, 22:29 Żurawski jednak wszedł ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Władcy Pilotów nie mieli racji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.07, 22:31 mecz na Ukrainie wymiata Odpowiedz Link Zgłoś