Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów na żywo

19.09.07, 21:07
Visca el Barca!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dziki Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.crowley.pl 19.09.07, 21:45
      A gdzie relacja zczuba? wolne se wzieli czy postanowili relacjonowac tylko mecze
      Mierdy?
      • Gość: Marsel Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.allegro.pl 20.09.07, 07:52
        Może dlatego, że Stec siedział w Studiu "Dwójki" i oglądał mecz bez laptopa? :-)

A swoją drogą - widzieliście minę Ronaldinho, jak schodził z boiska. I jeszcze
        Iniesta zaliczył genialną asystę... Ciekawe, czy dojdzie kiedyś do tego, że to
        Iniesta zagra w pierwszym składzie zamiast Brazylijczyka - w ważnym meczu o
        punkty...

football-way.blogspot.com
    • Gość: gosc Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.chello.pl 19.09.07, 21:59
      Oglądam Barca- Lyon i nie mogę Szpaka słuchać. Do tej pory go lubiłem, a dzisiaj nie dość, że przynudza jakby był mocno zmęczony to jeszcze wszędzie faule na Messim widzi. Messi się skrzywi, upadnie jęknie a Szpak mówi o faulu. Powtórka pokazuje jak Francuz wybija piłke, a Szpaku mówi, że powtórka potwierdza faul. Wyjątkowo stronniczy komentarz...
      • Gość: gosc Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.chello.pl 19.09.07, 22:03
        i jeszcze dodam sytuację z pierwszej połowy jak wskoczył wyprostowanymi nogami w obrońcę aż mu udo rozorał, a Szpaku oczywiście stwierdził że to obrońca faulował. Tak na marginesie to Messi rzeczywiście dziaij gra super, ale komentator z poziomem nie dorównał.
        • Gość: gosc Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.chello.pl 19.09.07, 22:55
          he he żartowałem
    • mil1231 Pierd@olę LM!nie da się juz oglądać tych gownianyc 19.09.07, 22:57
      h meczów po raz setny barca z lyonem, barca, chelsea, milan,
      wiecznie to samo beznadziejne gowno..kogo obchodzą te gowniane
      zglobalizowane do cna zespoły???Ja chcę pojedynków Sparty Praha z
      CSSK Moskwa, Legii z Rosenborgiem albo i nawet Legii z Manchesterem
      itp!Mistrzowie krajów- to są emocje!jak pokazuje przykład Armedii
      sprzed 2 lat takie druzyny moga w LM nawet wygrywać!ale wiadomo- te
      gowniane zespoły stworzyły klikę mafiosów i przekrętasów którzy nie
      dopuszczą do uczciwej i ciekawej (!)rywalizacji...
      • Gość: raskolnikov Re: Pierd@olę LM!nie da się juz oglądać tych gown IP: *.chello.pl 19.09.07, 23:15
        "kogo obchodzą te gowniane zglobalizowane do cna zespoły???Ja chcę
        pojedynków Sparty Praha z
        CSSK Moskwa(..)"

A które zespoły nie są dziś zglobalizowane? W Sparcie, CSKA czy
        Legii tak samo jak w Barcelonie czy Chelsea gra już międzynarodowe
        towarzystwo, lokalnego folkloru tam nie znajdziesz, tylko kolejne
        zastępy Latynosów, Afrykańczyków i Bóg wie kogo jeszcze, z tą
        różnicą że będą trzy razy słabsi i mecze byłyby na gó..anym
        poziomie.
        • Gość: chechar Re: Pierd@olę LM!nie da się juz oglądać tych gown IP: *.mendelu.cz 19.09.07, 23:52
          Ehm w Sparcie niema zadnych cudzoziemcow , prosze tu pisac z faktami w reku a nie walic od boku. A kto patrzyl na mecz SLAVIA PRAGA - STUA BUKUREST mogl widziec taki oto mecz o ktory ty tu prosis .) A ze bylo na co patrzec.
      • Gość: rossonero9 Re: Pierd@olę LM!nie da się juz oglądać tych gown IP: *.chello.pl 19.09.07, 23:26
        a kto ci buroku z warszawy kaze ogladac te mecze?włacz soboe tvp 3 i
        ogladnij mecz mafiosow z znicza pruszkow w spotkaniu z ajaxem czaple
        male a nie zasmiecaj netu.A ja np nie mam zamairu ogladac pyty
        zwanej eLegią i pa
      • Gość: divad Re: Pierd@olę LM!nie da się juz oglądać tych gown IP: *.chello.pl 19.09.07, 23:33
        mała poprawka - wiecznIe to samo fantastyczne cudowne niebotYczne fenomenalne
        gowno... LM to jest najlepszy wynalazek człowieka:) pozdrawiam:)
    • Gość: Mialn pride Inter?a co to jest??buahahaha IP: *.chello.pl 19.09.07, 23:32
      Cały swiat się smieje z was nie od dziś:)od 1965 roku
      Wasz post trwa dokładnie 42 lata to chyba choroba ..anoreksja??I nie
      piszcie czasem ,ze brakowalo tego czy siamtego,bo ja slysze i
      czytam ,ze macie najsilniejszy skład wsrod jedenastek w europie.I co
      z tego?skoro nie potraficie nic zagrac.załość ,marność interista
      diventi pazzo...Milano siamo noi milano siamo noi solo noi
    • Gość: moja pilka mojapilka.blogspot.com IP: *.eranet.pl 20.09.07, 00:18
      ja bym się tak nie cieszył. Poza Messim (genialny!) Barca dzisiaj raczej nie
      zachwyciła mimo świetnego wyniku...

Piłkarski program TV na: www.mojapilka.blogspot.com
    • Gość: zet Liga Mistrzów na żywo IP: *.chello.pl 20.09.07, 00:28
      brc - ol: niby 3:0 a nuda jak flaki z olejem, o wiele lepszy był arsanal - sevilla, choć też nie na miarę oczekiwań, roma jak zwykle pięknie (mam nadzieję, że uda się zemsta na MU), ale po pierwszej kolejce i tak jest AC Milan, a potem długo, długo nikt - tylko nie chcę mi się wierzyć, że utrzymają taką formę przez cały sezon...
    • Gość: patataj Liga Mistrzów na żywo IP: *.salford.ac.uk 20.09.07, 02:03

szort.pl/bye_mourinho
    • Gość: Barca bez formy?! Liga Mistrzów na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 07:04
      Co wy tutaj za brednie wypisujecie... Ronaldinho grał świetnie, dużo widział i miał wiele dobrych podań, to samo Xavi... Może jedynie Henry nie zagrał na 100% swoich możliwości, ale napewno nimożna powiedzieć że barca jejst bez formy :/
    • Gość: johndoe Liga Mistrzów na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 08:49
      Dobrze, że się już zaczeła Liga Mistrzów, bo jest o czym dyskutować. Pierwsza kolejka to dopiero przymiarki do powazniejszej walki, która bedzie sie toczyć głównie w ostatnich 2 kolejkach
      ---------------------------------
      Kalendarz Kibica
    • Gość: rt Liga Mistrzów na żywo IP: *.aster.pl 20.09.07, 09:03
      Kilka minut później ten sam Clerc (ten który wczesniej samobója...)
      wybił piłkę z bramki po fenomenalnej akcji Ronaldinho z Messim.
      Argentyńczyk strzelał, a piłka już minęła bramkarza.

Otóż jeśli ktoś jedzie do Barcelony jako sprawozdawca to powinien
      chyba dostrzec i poinformować o tak ciekawej sytuacji - Szpak nie
      dostrzegł i nie poinformował że to ten sam Clerc tym razem nie
      strzelił drugiego samobója tylko uratował piekna paradą zespół od
      utraty gola...
    • Gość: jacek Wszytkie bramki z kolejki (video) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 09:51
      outspace.no-ip.org/liga_mistrzow_bramki
    • Gość: divad Liga Mistrzów na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 11:19
      nie rozumiem zarzutów wobec Barcelony. meczu nie widziałem, jedynie skrót, więc
      nie do końca jest to miarodajne. ale! wyglądało to jak totalna dominacja na
      boisku, akcje z polotem, totalne ograniczenie poczynań ofensywnych Lyonu. a tak
      btw jestem kibicem Realu:)
      • Gość: yo Pierwsze trafienie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 12:45
        A towarzyski mecz Dundee United z Szamotulskim w bramce kontra Barcelona tak z
        miesiąc temu, tam Henry juz strzelił. Czyli co? Tamten mecz sie nie liczy? Czy
        po prostu powtarzacie bzdury za Szpakowskim że to jego pierwsza bramka dla
        nowego klubu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka