Dodaj do ulubionych

MU górą, Chelsea bez ognia

IP: *.dyn.optonline.net 23.09.07, 20:19
kilka a czerwona kartka wypaczyla wynik meczu nie mowiac o wielce
problematycznym karnym.jesli wczesniej chelsa wygrywala w takich
okolicznosciach wszystko bylo dokladnie opisane , jak przegrali
nagle jest ok.
Obserwuj wątek
    • pawka55 Van basten zastapi Mourinho? 23.09.07, 20:22
      Jesli nie on, to jego sobowtor siedzial na lawce za Abramowiczem.
      Telewizja pokazala zblizenie, ale bez komentarza!

Polak z US
      • wujekmik Re: Van basten zastapi Mourinho? 24.09.07, 10:03
        niestety nie widziałem meczu :(
    • Gość: Wartet MU górą, Chelsea bez ognia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.07, 20:50
      MANU!!!
      Manchester jest murowanym faworytem do tytułu...
      • Gość: chels Re: MU górą, Chelsea bez ognia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 22:15
        Faktycznie, to zadziwiające, jak szybko ManU odrobił straty po kiepskim starcie
        sezonu.
        A brak Mourinho to potężna strata... :-(
    • Gość: durbi MU górą, Chelsea bez ognia IP: *.dslaccess.co.uk 23.09.07, 21:47
      ja mysle ze to koniec chelsea
      • Gość: szymon Re: MU górą, Chelsea bez ognia IP: 213.17.209.* 23.09.07, 22:14
        dami - widzę, że niewiele wiesz o meczu...

Obi Mikel dostał kartkę może i troszkę niesłusznie, ale za to czerwień powinien
        obejrzeć Joe Cole. Karny był ewidentny, Ben Haim uderzył Sahę łokciem. Poza tym
        MU należały się jeszcze 2 "jedenastki", ale mniejsza z tym. Chelsea powoli
        wypada z czołówki, o mistrzostwo powalczą ManUtd, Liverpool i Arsenal - myślę,
        że właśnie w takiej kolejności to się skończy...
        Za dzisiejsze spotkanie brawa dla Carricka, Teveza i Sahy! Martwi tylko postawa
        Scholesa, ale i tak jest świetnie!

GLORY GLORY MAN UNITED !!!
        • Gość: lukka Re: MU górą, Chelsea bez ognia IP: *.acn.waw.pl 23.09.07, 23:19
          Kartki Mikela nie widziałem, ale zgadzam się, że Cole powinien
          wylecieć z boiska za swój faul, więc Chelsea nie powinna czuć się
          pokrzywdzona.
          Co nie zmienia faktu, że w tym meczu Blues nie istnieli. W tym roku
          nie będą się liczyć ani w Premiership, ani w LM.
      • Gość: wtyczka Blackburn ma w tabeli 0 porażek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 22:15
        a teraz wtopili. Jak tak rzetelnie wyglądają pozostałe dane to ja dziekuję
    • bartian MU górą, Chelsea bez ognia 23.09.07, 22:19
      basketball.playarena.pl/
    • Gość: Roedick MU górą, Chelsea bez ognia IP: *.cable.ubr04.newt.blueyonder.co.uk 24.09.07, 08:46
      Mnie ta fatalna gra nie dziwi. Brak Lamparda, Carvalho i Droghby widać gołym okiem. Przez pierwsze pięć minut wydawało się,że może być nawet 5-0. Bel Hanim w obronie to jakieś kpiny. Mourinho go nigdy nie chciał na Stamford Bridge. Chelsea nie miała ani jednej 100% sytuacji bramkowej. Poza tym co mnie najbardziej martwi to gra w obronie. Obrona była wizytowką Chelsea za Mourinho. Sędzia wcale nie przyczynił się do tego,że ManU wygrał. Pierwsza czaerwona kartka wygląda na odrobinę przesadzoną decyzję ale jeśli się przyjrzymy to głupi Obi na nią zasłużył bo z premedytacją wszedł brutalnie w jednego z graczy ManU. Karny był ewidentny.
      • Gość: qq Re: MU górą, Chelsea bez ognia IP: 83.2.103.* 24.09.07, 09:18
        nie wietrze spisku, ale jak jude zostal 'trenerem' to jego kamrat po pejsach od razu znalazl sie w skladzie. mhmh

ehh roman dal zastrzyk do rozwoju druzyny, ale jednoczesnie trzymal ja za pysk i sam np. zdecydowal ze chce szewczenke itp. :|
        glazer poslusznie płaci i sie nie wpier** fergusonowi w tryby i widac wyniki. tak tak moi milusinscy nie tylko chelsea gra bo ma duzo pieniedzy. pewnym zaskoczeniem fanow barcelony,manU i innych klubow moze byc to ze ich ulubiency nie graja za uscisk dloni prezesa :]
    • Gość: władek MU górą, Chelsea bez ognia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 09:14
      Czy może to być Strajk Piłkarzy?
      Jeden prosi o wyrzucenie się z boiska, drugi fauluje w polu karnym. Trzeba
      będzie drużynę zbudować od nowa. Z drugiej strony to zawodowcy przecież. Dziwne?
      • Gość: Kosa Re: MU górą, Chelsea bez ognia IP: *.centertel.pl 25.09.07, 12:18
        Sytuacja w Chelsea więcej niż zła, jeśli nie pojawi się
        i to szybko trener z nazwiskiem, będzie z górki. Co do meczu.
        Kluczowe sytuacje widziałem kilka razy. Czerwona z sufitu
        jeśli w ogóle był kontakt, to but w but, Obi w chwili kontaktu(?)
        miał stopę przy ziemi. Ta sytuacja ustawiła mecz. Karny to w ogóle
        horror. Obrońca dotyka stopą w piszczel(lekko) Sahę, Saha nic
        po chwili z miejsca wykonuje skok na twarz(własną). Poza tym,
        ewidentny karny dla MU za faul Cola nie trafił w piłkę oraz
        chyba jednak czerwona za bezmyślny, chamski faul na Ronaldo.
        Szkoda Chelsea, Abramowicz to wariat. Wyłożyć takie pieniadze i
        to wszystko zburzyć...może ktoś go szantażuje?
    • Gość: taaa totalna manipulacja i bezmóżdże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 12:08
      Ten nieobiektywny artykulik jest klasycznym przykładem jak różni się rzeczywistość od wyobrażeń autora. Czerwona kartka wielce wątpliwa, gol w skrajnie naciągniętym czasie, karny to skandal. To jest moja opinia, wielu angielskich mediów i tych co się znają i nie są zaślepieni interesownością lub miłością do klubu. To jedno, a drugie do tych co o bezmyślnym (już wielokrotnie) faulu Joe Cole'a. Nie ma karki dla Mikela, to nie ma sytuacji późniejszych. To tak oczywiste i nie tylko w sporcie. Dlatego nigdy nie ganię wczorajszego dnia, ew. wyciągam wnioski. Pozdrowienia dla prawdziwych kibiców Chelsea (głowy do góry) i Manchester Utd.
    • Gość: ziom MU górą, Chelsea bez ognia IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.08, 17:28
      To był chyba najtrudniejszy przeciwnik dla chelsea.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka