Gość: TMK IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.09.07, 15:30 PRZEKUTE sutki?? Coś jak miecze przekute na lemiesze, tak? A jeszcze nie tak dawno ktoś tu próbował walczyć z literówkami, eh. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
profet Jennifer Bongardt - kajakarka na fali i na okła.. 26.09.07, 15:50 Co Wy opowiadacie?? Bardzo atrakcyjna dziewczyna z tej Jenny. Pani na zdjęciu w środku też niczego sobie... Chyba za bardzo się napatrzyliście na męskie krocza i się Wam gusty pozmieniały <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wziuu Re: mnie tez sie podobaja ;] IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.07, 23:17 i mnie też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mageillusionist I mnie :P 26.09.07, 23:43 Chyba coś ten autor jakiś zboczony że normalne dziewczyny się mu nie podobają :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
simon_f1 Re: u kowala młot nap........ 27.09.07, 07:49 Już samo kucie sutków musi boleć niepomiernie mocniej, niż ich przekłuwanie, brrrrr..... Tego nawet markiz de Sade nie wymyślił!!! A tu jeszcze w dodatku przekuwanie... Ciekawe na co zostały przekute, może na pióra wioseł? Byłaby to forma odpowiednia do uprawianej dyscypliny, ale niosąca ze sobą kłopoty z doborem staników i bluzek... a w przyszłości z karmieniem piersią... Do uznania pełnej rzetelności artykułu GW zabrakło mi jeszcze jednej informacji: gdzie pomysłowa Jenny przekuła sobie sutki? U niemieckiego rzemieślnika, czy może w ramach Wspólnego Rynku unijnego skorzystała z usług polskich artystów kowalstwa? (jak np. jej rodacy, przyjeżdżający do polskich dentystów - to w końcu też odmiana masochizmu ;p ) Brałem też pod uwagę brazylijskich fachowców (po takim "dopingu" prędkość wiosłowania dająca zwycięstwo w zawodach byłaby czymś zupełnie naturalnym ;p ), ale fotki i wywiad zostały wykonane przed wyjazdem, więc ta wersja odpada. Autorowi artykułu polecam zakuwanie słownika ortograficznego i przekuwanie tej czynności na kwalifikacje niezbędne dziennikarzowi ;D Chyba, że było to... działanie celowe? Powtórzenie tego samego "orta" 4x w 4 kolejnych zdaniach, wraz z brakiem imiennego podpisu, cuchnie działalnością internetowego trolla, przeflancowanego z forum do redakcji!!! Jeśli tak, to mówcie mi "Naiwniak" - dałem się nabrać, wraz z innymi internautami, a "Gazecie" gratuluję wobec tego doboru kadr oraz pomysłów na nabijanie liczebności postów na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ralf Jennifer Bongardt - kajakarka na fali i na okła.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 16:24 mam pytanie do autora tekstu - a jak ona sobie te sutki przekuła? - chyba na kowadle... i mam propozycję dla tegoż autora - nie pisz więcej, zajmij się chłopie czymś bardziej pożytecznym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Jennifer Bongardt - kajakarka na fali i na okła.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 16:50 ...przyłączę się do opinii przedmówców: co szanowny autorze ty chcesz od tych dziewczyn????????? mają ładne wysportowane ciała, a nie wychudzone, jeszcze poprawione w photoshopie wieszaki. przeciez wam wszystkim "opiniotwórcom" odnośnie tego co piękne to się już normalnie w d.pach przewraca, że aż nie chce się już czytać tych waszych durnych komentarzy... ehhh, niedługo w ogóle już nie będzie co czytać :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ciamej Re: Jennifer Bongardt - kajakarka na fali i na ok 26.09.07, 17:34 nie chodzi o to, ze nie sa chorobliwie chude, one sa po prostu nieladne, a widzialem juz sporo ladnych wysportowanych sportsmenek, urode maja plebejska i tyle, wygladaja jak krowy, a nie jak kobiety ;p hehe no dobra troche przesadzilem, ale na pewno wzorem piekna to nie sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Jennifer Bongardt - kajakarka na fali i na ok IP: *.nhs.uk 26.09.07, 16:56 Bo tam w Niemczech to sa dziewice Maja pupy jak ze spizu i z zelaza c..ce. Dlatego je kuja i przekuwaja Odpowiedz Link Zgłoś
spoko-spoko zczuba-czubek 26.09.07, 17:31 Dobrze by bylo gdyby artykul byl podpisany imieniem i nazwiskiem. Nie wiem co autor chce od dziewczyn na zdjeciu, sa ladne. Caly tekst jest sarkastyczny i w tonie jaki mozna uslyszec gdy kolesie przy wodce obgaduja panienki. Panie redaktorze, redaktorko?, prosimy o pana, pani? zdjecie wtedy podyskutujemy o kompleksach. Odpowiedz Link Zgłoś
szerman Jennifer Bongardt - kajakarka na fali i na okła.. 26.09.07, 17:48 artykuł tak samo beznadziejny jak beznadziejne jest nie rozumienie różnicy między kłuciem a kuciem.. może to jakiś stażysta:) ale nie oni raczej się starają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Jennifer Bongardt - kajakarka na fali i na okła.. IP: *.socal.res.rr.com 26.09.07, 17:54 Artykuly jak ten sa dowodem ,ze "Gazeta" probuje przypodobac sie czytelnikom Faktow i Expressu.To w polaczeniu z potwornymi pop-up reklamami powoduje ,ze caraz rzadziej szukam wiadomosci Z Polski i O Polsce na tej stronie Kamil (Los Angeles) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.czaka Re: Jennifer Bongardt - kajakarka na fali i na ok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 19:22 >To w polaczeniu z potwornymi pop-up > reklamami powoduje ,ze caraz rzadziej szukam wiadomosci Z Polski i O > Polsce na tej stronie www.mozilla-europe.org/pl/products/firefox/ + mozillapl.org/katalogi_i_bazy/baza_dodatkow/rozszerzenia/inne/adblock_plus = 0 reklam Korzystaj poki jeszcze mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vivi Jennifer Bongardt - kajakarka na fali i na okła.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 19:23 Może ona jest kuta na cztery...eeee, sutki?? Najmilsi moi bracia zczuba, Wasza, jakże męska i niosąca w sobie jakiś subtelny seksapil, nieznajomość reguł ortografii i gramatyki, jest jednym z powodów mojego uzależnienia od tej stronki. Natykanie się na takie smaczki daje mi niesamowitą przyjemność :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutynadwiełapy Jennifer Bongardt - kajakarka na fali i na okła.. IP: *.toya.net.pl 26.09.07, 21:23 Może tak zaświadczonko o dysgrafii obok tekstu pan autor pomieści, wszak gazeta otwarta jest na inności i tolerancyjna wobec słabości ludzkich. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Niemieckie maszkarony 26.09.07, 21:48 Teraz już wiem skąd się wzięły dowcipy o urodzie niemieckich kobiet. Jak to jest piękność, którą można umieścić na rozkładówce Playboy'a, to jak wyglądają przeciętne Niemki? Tak jak jest w kawale. Po czym poznać, że jest się już w Niemczech? Po tym, że krowy są ładniejsze od kobiet:) Albo Po czym odróżnić w Niemczech krowę od kobiety? Po kolczykach:) No to pośmialiśmy się i dowidzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cien IV RP Re: Niemieckie maszkarony IP: *.dhcp.embarqhsd.net 27.09.07, 04:37 Ooo... "koczisss" miec ciezki dowcip! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Jennifer Bongardt - kajakarka na fali i na okła.. IP: *.autocom.pl 26.09.07, 22:19 co za debile w tej redakcji siedza. jak mozna tego typu teksty o kobiecie pisac porownywalne poziomem do rozmow budowlancow o przechodzacej lasce w krotkiej sukience. palanty palanty palany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Jennifer Bongardt - kajakarka na fali i na okła.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 23:16 Ech, chłopaki, tylko sutki (przekute) macie w oczach i, niestety w głowach. Nikt by tych dziewczyn nie fotografował, gdyby pracowały w spożywczaku. Nie - to nie są "gwiazdeczki playboya", tylko kobitki, którym coś chce się robić. I jak widać - również coś się udaje. A jak coś komuś się udaje, to zaraz mu chcą zajrzeć pod kajak. ten tekst uważam za wielokrotnie nieudany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lektyka dyslektyka Jennifer Bongardt - kajakarka na fali i na okła.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 23:19 Było kuć, kuć, zakuwać w szkole... Buhahaha GWoli ścisłości Odpowiedz Link Zgłoś
tkrakowczyk Kowalstwo artystyczne 27.09.07, 00:29 Taaa, widocznie kucie i kłucie komuś z redakcji kojarzy się z tym samym... Możliwe też, że korektor tekstów akurat miał wolne... Rozumiem pomylić się raz ale z premedytacją pisać o kutych sutkach?! Naprawdę chętnie poznam tego kowala... ma gość fuchę nie ma co. Nie pochodzi on czasem z Pacanowa...? Nie jest to czasem rodzina autora...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacxx Jennifer Bongardt - kajakarka na fali i na okła.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 09:03 Dziewczyny - jak to w Playboy`u - podrasowane na maksa ale ta brunetka bardzo ładna a pozostałe tez niczego sobie. Tekst artykułu ponizej ktytyki, ktoś odpowiedzialny ze puszczenie tego chłamu do sieci powinien puknąć sie w głowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpepe który kowal kuje sutki? IP: *.chello.pl 27.09.07, 09:08 chyba raczej chodzi o przekłute sutki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: germanskie kancias germanskie kanciaste ryje, bleeee IP: 83.238.180.* 27.09.07, 09:55 germanskie kanciaste ryje, bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek dobra rada s z w a b s k i e p a s z t e t y ! ! ! IP: *.chello.pl 27.09.07, 19:36 SZWABSKIE PASZTETY I TYLE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiochnal Autora tego tekstu powinno sie zwolnic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 22:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazowsze mazowsze IP: *.238.c82.petrotel.pl 28.09.07, 00:42 www.mazowszeplock.net/ Odpowiedz Link Zgłoś