mosze_zblisko_daleka 16.03.10, 18:41 Czy mozna dostac wiecej info: półgąsienicowej SG-10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patmate Re: Pytanko? 16.03.10, 20:11 SG-10 to był polski pojazd półgąsiennicowy: ciężarówka marki Star chyba 27 z zespołem gąsiennic od Maultiera (Wehrmacht). Przewidywany zdaje sie do jednostek artylerii. Nie wszedł do produkcji. Konstrukcja lat pięćdziesiątych. Niedawno był gdzieś artykuł na ten temat. Poszperam. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Pytanko? 17.03.10, 02:39 Tu link do ściągnięcia skanu Poligonu 1/2008 z artykułemo SG 10 pzdr Prototyp oparty na prototypie Stara 20. Gotowy we wrześniu 1949. testy zakonczono w 1954. Opinia pozytywna, lecz do produkcji skierowano ciężarówkę Star 66 Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Re: Pytanko? 17.03.10, 22:02 Nie, coś mój system blokuje. Jutro spróbuje z innym kompem. Co jest tam ze taki "ciężki" PDF?? Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Pytanko? 17.03.10, 22:51 Mnie szlo normalnie,choc calego nie sciagalem bo mam ten numer. Odpowiedz Link Zgłoś
wladca_pierscienii Re: Pytanko? - Rapidshare 18.03.10, 10:28 mosze_zblisko_daleka napisał: > Nie, coś mój system blokuje. jak to się mówi: "diabeł tkwi w szczegółach" jaki konkretnie jest ten komunikat ???? > Jutro spróbuje z innym kompem. Co jest tam ze taki "ciężki" PDF?? pewnie dlatego, że to nie jest legalna publikacja tylko "piracki" skan całych stron jako grafiki Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Pytanko? - Rapidshare 18.03.10, 11:51 jakie by to nie było pochodzenie pliku, pdf to jest pdf... Należy tylko wybrać ściąganie "Free". no chyba że Rapidshare jest blokowany na serwerach w Izraelu... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Pytanko? - Rapidshare 18.03.10, 15:38 Skoro w WB chca blokowac internet bezprzewodowy,a ogolnie mowi sie o zamknieciu Youtube to moze i tak byc. Odpowiedz Link Zgłoś