Gość: Ari IP: 192.78.245.* 15.07.03, 09:36 To teraz tylko czekać na wyniki, kase mają jeszcze większą niz rok temu. Powodzenia Wisełko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fghfgh Re: Era sponsorem Wisły Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.03, 09:37 halo ty Wisła? Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 Era jest najwiekszym zlodziejem 15.07.03, 16:52 Niszcz zlodzieja!!! Zmien firma na Plus!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Era jest najwiekszym zlodziejem IP: eurocom:* / 192.168.10.* 15.07.03, 18:06 slon2002 napisała: > Niszcz zlodzieja!!! > Zmien firma na Plus!!! Przepraszam to chyba plus kradnie i finansuje sld czyż bym się mylił to plus ma jakieś przekręty nie Era a tutaj przecież chodzi o Sport dla Polski a nie o ciąg dalszy wojny Wisła-legia!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: rezygnuje z ery IP: 213.77.87.* 15.07.03, 10:16 ja też. Nie mam zamiaru pośrednio dokładać się do rozwoju tego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. hauuuuuuuu.... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 10:36 Era znalazła FRAJERA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saeldorn Re: hauuuuuuuu.... IP: esprx* / 172.21.112.* 15.07.03, 10:58 Przejdzcie do Plusa, bdziecie sponsorowac politykow (do nastepnych wyborow skarbonke ma SLD) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2p Re: era IP: *.tkdami.net 15.07.03, 12:20 ERA MILLERA-CODZIENNIE NOWA AFERA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a1 Re: hauuuuuuuu.... IP: *.claranet.co.uk 15.07.03, 16:42 sam jestes frajer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia-Mistrz! Re: rezygnuje z ery IP: 212.160.127.* 15.07.03, 13:41 W sierpniu mija mija 2-letni okres umowy. Era kusi niezłymi warunkami, jednak NIE PRZEDŁUŻAM UMOWY!!!namawiam wszystkich kibiców Legii, by w miarę możliwości odchodzili z ery! Nasz bojkot hoopa błyskawicznie przyniósł rezultaty! Legia MISTRZ 2004-do końca świata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legia won Re: rezygnuje z ery IP: eurocom:* / 192.168.10.* 15.07.03, 14:15 Gość portalu: Legia-Mistrz! napisał(a): > W sierpniu mija mija 2-letni okres umowy. Era kusi niezłymi > warunkami, jednak NIE PRZEDŁUŻAM UMOWY!!!namawiam wszystkich > kibiców Legii, by w miarę możliwości odchodzili z ery! Nasz > bojkot hoopa błyskawicznie przyniósł rezultaty! Legia MISTRZ > 2004-do końca świata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...................................................... przemilczmy te ostatnie słowa................................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: rezygnuje z ery IP: eurocom:* / 192.168.10.* 15.07.03, 15:18 Gość portalu: Legia-Mistrz! napisał(a): > W sierpniu mija mija 2-letni okres umowy. Era kusi niezłymi > warunkami, jednak NIE PRZEDŁUŻAM UMOWY!!!namawiam wszystkich > kibiców Legii, by w miarę możliwości odchodzili z ery! Nasz > bojkot hoopa błyskawicznie przyniósł rezultaty! Legia MISTRZ > 2004-do końca świata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pierdoły opwiadacie bo gdyby patrząc na to kto kogo sponsoruje to lepiej nie wiedzieć co by tu było w tej naszej polsce, bo naprzykład poco jeżdzić nad morze i się topić przeciez sponsorem ratowników jest plus tak więc ldzie zamilknijcie. Era WISŁY!!!!!!!!!!!!! Popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franczesko Re: rezygnuje z ery IP: *.net.external.hp.com 15.07.03, 14:50 ja juz dawno zrezygnowalem bo to sieć do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Czemu tak mało dają kasy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 11:34 Taka firma to powinna wyłożyć dużo więcej. Razem z klubem osiągnąć duży sukces sportowo - reklamowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyzy Idea najlepsza jest !!!!!!! IP: *.pl / 192.168.0.* 15.07.03, 12:37 Niezły marketing w tej Erze . Myślą że Wisła będzie co miesiąc grac z Lazio czy Schalke ? Dupki ! I tak najwięcej kibiców jest w WIELKOPOLSCE z Lechem Poznań! Dobrze, że kończy mi się umowa z Era - wybieram Idee !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Era Najlepsza jest. Re: Idea najlepsza jest !!!!!!! IP: eurocom:* / 192.168.10.* 15.07.03, 13:30 Ha hahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zamiast się cieszyć ,że chociaż jedna drużuna dzięki takim sponsorom może odnieść coś na europejskich salonach ,to umiecie tylko wybrzydzać . idea WON zjebana sieć "SEX jest jak NOKIA connecting people, jak PEPSI ask for more, jak NIKE just do it, jak SAMSUNG everyone is invited. A dziewice są jak IDEA... poza zasięgiem"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somebody Re: Idea najlepsza jest !!!!!!! IP: *.mapei.pl 15.07.03, 15:33 Gość portalu: Pyzy napisał(a): > Niezły marketing w tej Erze . Myślą że Wisła będzie co miesiąc > grac z Lazio czy Schalke ? > Dupki ! I tak najwięcej kibiców jest w WIELKOPOLSCE z Lechem > Poznań! > Dobrze, że kończy mi się umowa z Era - wybieram Idee !!!!! brawo! Taka logika powala. Rozumiem, ze teraz nie masz nic przeciwko sponsorowaniu Slaska, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Era sponsorem Wisły Kraków IP: *.zurich.pl 15.07.03, 12:53 jestem kibicem LEGII, mam telefon w ww. firmie, w związku z tą decyzją o sponsorowaniu TS z krakowa jeszcze dziś składam wypowiedzenie umowy z erą, nie będę ich dorabiał. innym abonentom ery też to gorąco proponuję, ja wybieram Plusa, Odpowiedz Link Zgłoś
ahmedcasey Re: Era sponsorem Wisły Kraków 15.07.03, 13:08 Gość portalu: Maniek napisał(a): > jestem kibicem LEGII, mam telefon w ww. firmie, w związku z tą > decyzją o sponsorowaniu TS z krakowa jeszcze dziś składam > wypowiedzenie umowy z erą, nie będę ich dorabiał. > innym abonentom ery też to gorąco proponuję, ja wybieram Plusa, wybierajac plusa nabijasz kaske leszkowi betonowi. swietnie, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Era sponsorem Wisły Kraków IP: *.ics.purdue.edu 15.07.03, 13:17 Do kibica Legii: Ciesz sie ze ktos chce inwestowac w pilke. Ja jestem kibicem Polonii a nidy ni zrezygnowaem z konta w Kredyt Banku po tym jak pojawil sie na koszulkach Legii. Jessli bedziesz taki zacietrzewiony to pilkarze bede zebrakami. Brawo Era: w Plusie maja gdzies pilke i za przeproszeniem Twoja Legie, czy moja Polonie. Ere pochwale jesli nie zrezygnuje ze sponsoringu, nawet po odpadniecie Wisly z pucharow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoss Re: Era sponsorem Wisły Kraków IP: 213.158.197.* 15.07.03, 13:29 Gość portalu: Maniek napisał(a): > jestem kibicem LEGII, mam telefon w ww. firmie, w związku z tą > decyzją o sponsorowaniu TS z krakowa jeszcze dziś składam > wypowiedzenie umowy z erą, nie będę ich dorabiał. > innym abonentom ery też to gorąco proponuję, ja wybieram Plusa, A kiedy Legię sponsorował koncern Daewoo pewnie sprzedałeś swojego jagurara i kupiłeś Lanosa... ;-) Czy jak piłkarze Bialej Gwiazdy mieli na koszulce napis TeleFonika to Ty wyrzuciłeś cały sprzęt telekomunikacyjny z domu? Powinieneś: światłowody i kable TeleFoniki na pewno były gdzieś po drodze do gniazdka telefonicznego (a jeśli nie do Twojego gniazda to może między centralą a innym kibicem Legii z którym często rozmawiałeś)...? Pozdrawiam - Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: booyaa Re: Era sponsorem Wisły Kraków IP: *.toya.net.pl 15.07.03, 13:39 Kibice legii to najiększegłaby w Polsce !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisła Re: Era sponsorem Wisły Kraków IP: eurocom:* / 192.168.10.* 15.07.03, 14:10 Gość portalu: booyaa napisał(a): > Kibice legii to najiększegłaby w Polsce !!!!! POPIERAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Legii Re: Era sponsorem Wisły Kraków IP: *.acn.pl / 10.72.3.* 15.07.03, 15:18 Gość portalu: booyaa napisał(a): > Kibice legii to najiększegłaby w Polsce !!!!! Na nic więcej poza inwektywami Cię nie stać????!!!!! Ja jako kibic Legii ze swojej strony mogę tylko pogratulować działaczom krakowskim pozyskania solidnego sponsora. A z usług Ery nie zamiarzam rezygnować- po co odstraszać inne firmy od sportu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr I oto Era zeszła na psy. IP: 195.117.188.* 15.07.03, 13:43 Teraz będzie postrzegana jako firma ,która zeszła na psy. Nie chcę mieć już nic wspólnego z taką firmą, tak więc rezygnuje z Ery . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: I oto Era zeszła na psy. IP: *.dsl.telesp.net.br 15.07.03, 13:48 Spadnie Erze liczba klientów, oj spadnie. Ja również rezygnuję. I to od zaraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: I oto Era zeszła na psy. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.07.03, 14:44 No to spadajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane Brawo Wisła, spoko Era IP: 80.48.253.* 15.07.03, 14:00 I jebać biedaków z Warszafki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radosc Re: Era sponsorem Wisły Kraków IP: *.ceti.pl 15.07.03, 14:07 BRAWO ERA. BEDE WIECEJ DZWONIL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic LEGII Re: Era sponsorem Wisły Kraków IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 14:07 Rezygnuje z ERY...Jak tak dalej pojdzie to ERA zamiast 5,6 mln abonnetow bedzie miala 0.6;)..P.S>IDEA THE BEST..Mam dwa telefony i IDEA jest dużo dużo lepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Era sponsorem Wisły Kraków IP: eurocom:* / 192.168.10.* 15.07.03, 14:13 Gość portalu: Kibic LEGII napisał(a): > Rezygnuje z ERY...Jak tak dalej pojdzie to ERA zamiast 5,6 mln > abonnetow bedzie miala 0.6;)..P.S>IDEA THE BEST..Mam dwa > telefony i IDEA jest dużo dużo lepsza! Jam mam dwa z Ery i jeden z jakiejś tam ideii i nie ma o porównywać era to załkiem inna klasa dla całej reszty chłamu. Zdecydowanie lepszy kontakt z biurem obsługi klienta. Jebać ideę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROmario Re: Era sponsorem Wisły Kraków IP: *.rumia.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 14:58 Gość portalu: Kibic LEGII napisał(a): > Rezygnuje z ERY...Jak tak dalej pojdzie to ERA zamiast 5,6 mln > abonnetow bedzie miala 0.6;)..P.S>IDEA THE BEST..Mam dwa > telefony i IDEA jest dużo dużo lepsza! A ja wlasnie podpisze umowe z era - mialem caly czas w Plusie - i nie chwalac sie, mialem rachunki ponad 100 zl miesiecznie. A wiec wchodze na miejsce trzech glabow - chociazby tych z legii (ktorzy - jak sadze - zmieniaja co dwa lata umowe, by kupic nowa komorke wybierajac najtanszy abonament ). PS. a co to jest IDEA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legionista Re: Era sponsorem Wisły Kraków IP: *.zurich.pl 15.07.03, 15:24 Gość portalu: Ari napisał(a): > To teraz tylko czekać na wyniki, kase mają jeszcze większą niz > rok temu. Powodzenia Wisełko. "tak tak" powodzenia wiselko splywaj szybko do IV ligi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Era sponsorem Wisły Kraków IP: *.pool80206.interbusiness.it 15.07.03, 15:55 Ojojoj, legionisci, ale was zabolalo. Klasyka w polskim wydaniu - u mnie moze byc bida, byleby bron Boze sasiadowi nie bylo lepiej. A nawiasem mowiac, jak juz rezygnujecie z Ery to moze zamiast kupowac nowa komorke, zaoszczedzona kase wplacicie na konto waszego klubu skoro go tak kochacie - na to jak widze zaden nie wpadl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legionista Re: Era sponsorem Wisły Kraków IP: *.zurich.pl 15.07.03, 16:31 Gość portalu: bbb napisał(a): > Ojojoj, legionisci, ale was zabolalo. Klasyka w polskim wydaniu - > u mnie moze byc bida, byleby bron Boze sasiadowi nie bylo > lepiej. A nawiasem mowiac, jak juz rezygnujecie z Ery to moze > zamiast kupowac nowa komorke, zaoszczedzona kase wplacicie na > konto waszego klubu skoro go tak kochacie - na to jak widze > zaden nie wpadl. Legia to klub biedny,ale z polskich klubów i tak jest najbardziej poważanym w Europie, sadiadem to dla mnie moze być Polonia Warszawa, ale nie Pan Cupiał,który doprowadził Ożarów do upadku,a teraz nakęcił Erę bo sam ma kłopoty finans. gdyby Era spons. reprezentację Polski, nie byłoby problemu Odpowiedz Link Zgłoś
staruk Należy sie cieszyć, bo za ERĄ pójdą inne duże firmy!!! 15.07.03, 17:30 Mnie ta wiadomość szczególnie przypadła do gustu, gdyż Jestem Krakowianinem i Wisła jest moim UKOCHANYM KLUBEM!!! Do forumowiczów: Popatrzcie obiektywnie i wysnujcie wnioski, jak Era przedłuży umowę z Wisłą za rok, to będzie to wyraźny sygnał dla innych dużych i bogatych firm by inwestować w naszą piłkę. Kto wie, może za rok, dwa Wasz ukochany klub podpiszę umowę z jeszcze prężniejszą firmą. Do Osób w gorącej wodzie kąpanych: Co do osób twierdzących, że odchodzą z Ery dlatego, bo będzie sponsorowała Wisłe nie mam słów. Głupki jedne, po pierwsze zapłacicie karę za zerwanie umowy, a po drugie norobicie sobie problemów ze zmianą numeru. Ale to wasz wybór. PS. Ja jestem posiadaczem telefonu w sieci Idea, i pomomo, że umowa kończy mi się za 3 miesiące to przejdę do ERY pod jednym warunkiem, że ich tarych i promocję będą dla mnie atrakcyjniejsze finansowo. Jeśli nie to pozostane w Ideii, bo w życiu czasem trzeba pomyśleć głową, a nie emocjami. Odpowiedz Link Zgłoś