Gość: Alek IP: *.acn.waw.pl 05.10.07, 16:59 Moze Kubicki zbierał na przeszczep wloskow, bo biedaczek ma czuprynkę przerzedzoną. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Minus łaPOwnicy, łaPOwnicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 17:13 Kolejny cwaniaczek wpadł. I dobrze niech siedzi. Michnik i tak napisze że demokracje gwałcą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juziu Re: łaPOwnicy, łaPOwnicy IP: *.balt.east.verizon.net 05.10.07, 18:37 Idz w-PIS-du Odpowiedz Link Zgłoś
cajun84 Re: łaPOwnicy, łaPOwnicy 05.10.07, 19:28 Guzik prawda lepiej do PO i Gazety Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski ^^^^^^^^Czy Kubicki sypnie ustawianie meczy Lechii IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.07, 19:38 odkad przyszedl prawie same wygrane, zero przegranych. tak kibice z Gdanska wyżywali sie na sasiadach z Gdyni, a teraz sami widza jak to fajnie jest, gdy ktos z klubu zostaje zatrzymany... i to przez CBA! zycze aby pan Dariusz K. wyznaw wszystko co wie na temat korupcji w sporcie i nie oszczedzal ani Lechii, ani Legii, ani kolegow... P.S. kibice Lechii musza sie ptzygotowac, ze arestz to tylko poczatek. prokuratorzy i CBA lubia brylowac w mediach, a minister Zero lubi pokazowki, wiec serial p.t. trener Lechii zamieszany w korupcje bedzie trwal miesiacami. dotychczasowe kluby sie juz znudzily publice, to teraz wyciagamy nowe, a co miesiac bedzie ujawniany kolejny watek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: łaPOwnicy, łaPOwnicy IP: *.asta-net.com.pl 06.10.07, 08:11 Ty idioto nie widzisz, że to tylko bicie piany. Pokaż mi choć jeden proces rozpoczęty przez służby faszysty kamińskiego. Ale zmieni się rząd i faszysta odejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
com.bi-nerki CBA: Dariusz K. ustawiał przetargi na ochronę COS 05.10.07, 17:13 To dlatego szeregowi ochroniarze zarabiają nędzne grosze. Jak widać na tym przykładzie, właściciele firm ochroniarskich po "wygraniu" przetargu muszą część zapłaty zwracać zleceniodawcom. Z tego co zostaje wystarcza zaledwie na luksusowy samochód, takąż call girl, malutki domek z basenem, i zapewnienie godziwego życia rodzinie. Na pensje dla szeregowych ochroniarzy, niestety starczyć żadną miarą nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk raczej ła-PiS-urdaki oszczerco IP: 195.212.199.* 05.10.07, 17:57 Afera była za czasów pisuarowej ekipyniejakiego lipca. Uratowali go przed wzięciem łapówki harcerze z cba bo zatrzymali jego podwładnych zanim mu dola dotarła do "prawego i sprawiedliwego" Odpowiedz Link Zgłoś
lessmore Dariusza K. opuścił areszt za poręczeniem! 05.10.07, 18:07 Jaki piękny tytuł! Mnie w latach osiemdziesiątych też często arestowali - jak ja wtedy marzyłem, żeby mnie areszt opuścił! Ale on nie chciał i w końcu zawsze opuszczałem go ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Czyste sumienia CBA sie nie boja IP: 206.47.220.* 05.10.07, 18:31 O co ten caly krzyk? Polska jest tak przesiaknieta kombinowaniem i cwaniactwem ze polowa takich spraw ma przyzwolenie spoleczne i nie sa postrzegane za kantowanie. Nie mowie ze na zachodzie nie ma lewizny w sprawach przetargowych ale takiej korupcji na NAJNIZSZYM szczeblu urzedniczym to juz nawet chyba na Ukrainie nie ma. W Toronto gdzie mieszkam urzednik nie ma zadnego miejsca na wlasna "interpretacje", kazda sytuacja jest przejrzysta, kryteria jasno sprecyzowane i albo je spelniasz albo nie. Tworzac jednoznaczne przepisy mozna korupcje wyplenic ale widocznie urzedasy nie chca podcinac wlasnej galezi. Odpowiedz Link Zgłoś
i_wonder Jak sie nazywa Sylwester Z. ... 05.10.07, 18:35 ... wlasciciel firmy "ZUBRZYCKI" ? Czy ktos moglby mnie oswiecic ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaya toure Może Zieliński? albo Zachwost? Ziobro?Z? IP: 195.212.199.* 05.10.07, 19:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Re: Może Zieliński? albo Zachwost? Ziobro?Z? IP: *.astra-net.com 06.10.07, 12:32 Ja wiem, ale nie powiem.Bo znam go i jestem w szoku po tym co się stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk CBA: Dariusz K. ustawiał przetargi na ochronę COS 05.10.07, 18:38 Dlaczego CBA nie weszło za walizką z pieniędzmi do Ministerstwa Sportu ? Kto kazał im chronić ważniaka z MS ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: CBA: Dariusz K. ustawiał przetargi na ochronę IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.07, 18:43 sprawa sprzed pół roku, ale teraz pisuary ją wyciągnęły, aby namieszać matołkom i frustratom w głowach przed wyborami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciu CBA: Dariusz K. ustawiał przetargi na ochronę COS IP: *.tecumseh.com 05.10.07, 19:20 Legia! Legia! Legia! Nie wycieraj sobie geby Lechia Gdansk. On jest zwiazany z Legia Warszawa praez wiele lat i tam sie wprawial. A od miesiaca jest w Trojmiescie. Manipulant "dziennikarz unika jak ognia pokazania jego zwiazkow z Legia a wielokrotnie wskazujew ze to trener Lechii Gdansk. Legia i bycie w Warszawie deprawuje. Napisz o tym cymbale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaco Re: CBA: Dariusz K. ustawiał przetargi na ochronę IP: *.chello.pl 06.10.07, 11:40 Nie da sie ukryc ze jest trenerem Lechii, matolku. Tak jakby o Kaczynskim mowiono prezes PC. Odpowiedz Link Zgłoś