Gość: pior IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.03, 04:02 niech jest, bo i tak nie ma kim do ligi wracac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pawlique Re: Aaran Lines nadal piłkarzem Ruchu Chorzów? IP: 212.106.142.* 18.07.03, 06:05 Jasne że tak facet w piłke grać umie ino dajcie mu zagrać. A to że Rogali prawdę powiedział otwarcie to ino dobrze o gościu świadczy. Ja proponuje żeby przedłużyć z nim umowę na rok aż doczerwca a nie tylko do grudnia NIEBIESCY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleu fan Re: Aaran Lines nadal piłkarzem Ruchu Chorzów? IP: *.pow17.katowice.sint.pl 18.07.03, 09:17 niech zostanie w ruchu,ale za rozsadne ,nieduze , pieniadze,ponadto musi przeprosic za publicznie wyglaszane klamstwa na temat RUCHU,Rogala nic do tego nie ma,bo on obrazil przede wszystkim klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue Mizeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 19:20 Niestety Ruch Chorzów to ostatnio mizeria. Nie wydaje mi się żebyśmy wrócili szybko do I ligi. Szkoda, bo Ruch to taki zasłużony klub.Mam nadzieję, że Rogala zmontuje na tyle silny skład by nie podzielić losów Śląska Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H@gi Re: Aaran Lines nadal piłkarzem Ruchu Chorzów? IP: 80.51.236.* 18.07.03, 20:28 Lines idz do wisły bo w ruchu nie ma przyszłosci i spadną do 3 ligi!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BarT Re: Aaran Lines nadal piłkarzem Ruchu Chorzów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.03, 14:42 NIEBIESCY I TAK WRUCĄ DO 1 LIGI Z NIM CZY BEZ NIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PESYMISTA Re: Ruch i pierwsz liga to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.03, 13:30 Ruch i pierwsza liga to już przeszłość, która szybko nie powróci!Albo nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś