Gość: kochana fanka Skład na Kazachstan - Żurawski na ławce IP: 89.171.36.* 13.10.07, 23:04 tego się nie da opisac! 3gole w 10 minut ! poprostu Ebi jestes wspaniAły kochamy CIE DZIKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mms Skład na Kazachstan - Żurawski na ławce IP: *.crowley.pl 13.10.07, 23:18 W pierwszej połowie Polacy byli Kaczyńskim a w drugiej Tuskiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Skład na Kazachstan - Żurawski na ławce IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.07, 23:25 jestem zadowolony i szczęśliwy!!! (teraz czekam na fale krytyki różnych czubów< żeby sie z nich pośmiać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukZ Skład na Kazachstan - Żurawski na ławce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 23:26 "Zapal nam światło, Kaczyński, zapal nam światło" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grucha Bialo Czerwoni IP: *.range81-157.btcentralplus.com 13.10.07, 23:26 Do tej pory myslalem, ze mecz w pojedynke moze wygrac Van Basten, Raul Gonzales, Van Nistelrooy.... kto jeszcze?? moze Ebi. Dobrze jest miec takiego kolesia w druzynie. Moze znacie kogos kto jeszcze tak potrafi? Tylko prosze nie mowciw mi ze Rooney albo Messi, prosze o prawdziwe przyklady. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schumifan Re: Bialo Czerwoni IP: *.range81-154.btcentralplus.com 14.10.07, 01:39 krzynowek, blaszczykowski i zurawski(POLSKA VS ARMENIA 2007) JAK DLA MNIE TO NA EURO POJEDZIEMY WLASNIE DZIEKI ZURAWIOWI, BRAMKA Z ARMENIA U SIEBIE W KIELCACH W OST ROZRACHUNKU DA NAM AWANS, chocaz inne tez byly wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budda Skład na Kazachstan - Żurawski na ławce IP: *.e-wro.net.pl 13.10.07, 23:26 a narzekali na murawe w Kielcach. Moze najlepsza nie jest, ale przez nia nie trzeba bylo meczu przerywać. Siara na cala Europe. Dobrze ze teraz. Oby w czasie EURO2012 sie to nie powtorzylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grucha Polska Bialo-Czerwoni IP: *.range81-157.btcentralplus.com 13.10.07, 23:34 A tak nawiasem mowiac, to wygralismy dzieki nietknietemu przez polska mysl szkoleniowa zawodnikowi. Chyba cos w tym jest, nie myslicie...?? Nigdy nie byl oglaszany wielkim talentem, a jednak gra lepiej niz wiekszosc niespelnionych gwiazd polskiej pilki. Po troche dluzszym zastanowieniu stwierdzam, ze nie tylko polskiej. Pozdrawiam znow. Odpowiedz Link Zgłoś
azzurra3 Skład na Kazachstan - Żurawski na ławce 13.10.07, 23:41 EBI, kochany chłopak! Widać, że w końcu wrócił do formy. Dzięki Bogu za holenderskich trenerów (także tych, którzy nam Smolarka wychowali :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budda Re: Skład na Kazachstan - Żurawski na ławce IP: *.e-wro.net.pl 13.10.07, 23:53 W ramach podziękowań dla Holendrów rozwalimy ich dopiero w finale Euro 2008. FINAŁ EURO 2008 Polska - Holandia 1:0 Smolarek 73' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Najlepsze jak Bobo całuje Leo w rękę jak Papieża IP: *.icpnet.pl 13.10.07, 23:42 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gramic Brawo Ebi ale brawo też dla Żurawskiego IP: *.net-serwis.pl 13.10.07, 23:57 Po jego wejściu obraz gry radykalnie się zmienił. ZGadzam się że dla kadry jest bezcenny, i to nie jako napastnik ale raczej wysunięty pomocnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie dla warszawki Skład na Kazachstan - Żurawski na ławce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 23:57 Podniecacie sie, jakbysmy wygrali ze Szkopami, czy Angolami. Znowu podniecamy się dobrą grą w eliminacjach, a potem będzie bluzgać na pilkarzy, wyzywać ich, pisać jacy to oni sa beznadziejni, gdy nie wyjda z grupy na ME. Warszawie gratulujemy stadionu! Tak to jest jak sie gra na wsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Re: Skład na Kazachstan - Żurawski na ławce IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.07, 00:13 nie spodobało Ci się zwycięstwo Naszych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eter Skład na Kazachstan - Żurawski na ławce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 00:14 pięknie i co tu dużo mówić, w końcu mi serce rośnie jak oglądam polską reprezentacje i jestem z niej dumny brawo Polacy, brawo trener! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grucha Polska Bialo-Czerwoni IP: *.range81-157.btcentralplus.com 14.10.07, 00:14 Wiele lat bylem sceptyczny, ale zawsze z nasza reprezentacja. Teraz zaczynam byc lekko euforyczny. Potrafimy wygrac i przegrac z kazdym... jak nie przymierzajac Hiszpania. Oni co prawda niczego jeszcze nie wygrali, ale zawsze sa faworytem. Pewnie spotkamy sie z nimi w grupie mistrzostw Europy. Ja tam bede... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gad Dobrze, że ktoś zgasił światło xD IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.07, 00:49 A poza tym, BRAWO EBI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Skład na Kazachstan - Żurawski na ławce 14.10.07, 00:49 Wstyd z tym światłem :(( I my chcemy organizować Euro 2012! Swinie paść (po ciemku), a nie na imprezy się porywać! :( Naprawdę, plama. Może nie jakaś monstrualna, ale jednak źle wróży. Odpowiedz Link Zgłoś
solarv Re: Skład na Kazachstan - Żurawski na ławce 14.10.07, 01:05 nessie-jp napisała: > Wstyd z tym światłem :(( I my chcemy organizować Euro 2012! Swinie paść (po > ciemku), a nie na imprezy się porywać! :( Naprawdę, plama. Może nie jakaś > monstrualna, ale jednak źle wróży. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaG Szpakowski IP: *.chello.pl 14.10.07, 01:14 Szpakowski krzyczący "jeden zero" w 40sekundzie i "trzy zero" w 64 minucie - bezcenne. Jak ten człowiek może prowadzić transmisje piłkarskie wciąż się zastanawiam. Jedno wiem, gdybym zamknął oczy i słuchał jego relacji to miałbym pewność tylko co do tego, że to co słyszę to na 100% się nie wydarzyło. To jest nawet niesamowite. Ten gość jakby komentuje inny mecz niż ten co leci w tv. Jeżeli podaje nazwisko grajka który jest przy piłce to możesz być pewien tylko jednego - że ten zawodnik na pewno nie ma z tą akcją nic wspólnego. Jeżeli mecz jest "spokojny" to jak to logicznie wyjaśnił jest nerwowy i za szybki. I tak jest zawsze. Biała gorączka bo nie da się tego komentarza wyłączyć no chyba żeby oglądać wogle bez głosu. Jak to jest? co? Jak to jest możliwe że ten człowiek pracuje w telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigg Re: Szpakowski IP: *.adsl.alicedsl.de 14.10.07, 02:24 bo jest w polsce najlepszy i zadnego lepszego komentatora niestety nie ma przeszkadzaja ci bledy to idz sie powies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biała* Re: Szpakowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 08:15 Też uważam że Darek jest najlepszy. Ciszewski także miał wpadki,ale są to komentatorzy którzy -pierwszy oddaje serce w słowa ,drugi oddawał.Niestety w publicznej TV nie widzę lepszych i chyba długo nie zobaczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sokolasty Re: Szpakowski IP: *.chello.pl 14.10.07, 11:04 teczki ma Szpaku na wszystkich w Polsce, to i jst nieusuwalny Orły Górskiego Lwy Beenhakkera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jag Re: Szpakowski IP: *.chello.pl 14.10.07, 15:21 haha dziecinko droga nie emocjonuj sie tak bo ci tatuś komputer wyłączy. Najlepszy? haha a to dobre. Ja nie umiałbym wskazać gorszego od niego. Dlaczego tvp nie postawi na młodych zdolnych, tylko stawia na starego z demencją? Odpowiedz Link Zgłoś
guru_ji Re: Szpakowski 17.10.07, 00:51 Gość portalu: JaG napisał(a): > Szpakowski krzyczący ...Jak to jest możliwe że ten człowiek > pracuje w telewizji? Jag, nieładnie naśmiewać się z niewidomego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Skład na Kazachstan - Żurawski na ławce IP: 83.168.106.* 14.10.07, 01:20 dobrze ze nie gral majdan uff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriotka! Re: Skład na Kazachstan - Żurawski na ławce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 01:28 Piekny gest Ebiego po trzeciej bramce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigg po co organizowac mecze na tej wiosce IP: *.adsl.alicedsl.de 14.10.07, 02:28 warszawa to dziura zabita dechami w ktorej stoi smieszny maly stadion mecze powinny byc organizowane na slasku na 50 tys kibicow albo np w poznaniu a nie na tej wiosce. dno i plama na caly swiat warszawskie wiesniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Skład na Kazachstan - Żurawski na ławce IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.10.07, 04:26 No tak ale po co jakis gosciu pocalowal po tej bramce trenera w reke.Trener mu podal reke a ten ja zlapal i pocalowal jak krolowi..haa,haaa,haaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: click fenomenanalny mecz.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.07, 03:11 daliśmy radę.. wielkie YO dla ebiego, dałeś radę man!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Skład na Kazachstan - Żurawski na ławce IP: 71.194.190.* 14.10.07, 03:13 Prosze obejrzec sobie clip pokazujacy druga bramke Ebiego. Na samym koniuszku Bobo Kaczmarek caluje w reke Benhakkera? Don Leo czy Don Corleone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fpitt Re: Skład na Kazachstan - Żurawski na ławce- calow IP: *.telprojekt.pl 14.10.07, 05:34 ... gdzie on calowal (kto i kogo... ) to mnie wali. EBI byl boski dla nas ... i zalatwil sprawe, krotko, w drugiej polowie. I za to Go kocham. " bo pilka nozna , to jest gra myslowa" - tak mawial jeden taki facet {dzis-R.I.P.- "sw. pamieci"- ale chwala mu za to...co zrobil). A Ebi jest godnym nastepca... czy ktos mysli inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Skład na Kazachstan - Żurawski na ławce IP: *.nyc.res.rr.com 14.10.07, 05:51 POLSKA !!!!!!!!!!!!!!!!! TAK TO MY POLACY!!!!!!!!!!!!!!! POLSKA,POLSKA,POLSKA POLSKA!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Skład na Kazachstan - Żurawski na ławce IP: *.cable.mindspring.com 14.10.07, 06:16 gratulacje dla Ciebie Ebi, i dla Ciebie Maciek, mimo że gola nie strzeliłeś, bardzo dużo dałeś drużynie, dało się to odczuć. Całuję was w pyski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupawolowa Skład na Kazachstan - Żurawski na ławce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 07:15 Ebi jest zawalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
kurdt79 Skład na Kazachstan - Żurawski na ławce 14.10.07, 08:19 brawo ebi mamy jedynego gracza na europiejskim poziomie wiec wysylamy wszystkich do holandii Odpowiedz Link Zgłoś
mariami Re: Skład na Kazachstan - Żurawski na ławce 14.10.07, 17:36 Nie przesadzajmy. Ebi byl wczoraj cudowny, ale sam tych bramek by nie strzelil. Swietnie rozegral 3 razy akcje Zurawski, podajac najpierw do Krzynowka (ten do Ebiego), potem do Baka (ten do Ebiego), potem bezposrednio do Ebiego. Brawo dla Leo, ze wpuscil Zurawskiego, a nie np. Kosowskiego, jak sugerowali komentatorzy. Swoja droga TVP beznadzieja, nie potrafili nic zrobic, zadnej informacji od razu podac, na studio przelaczyc, tylko 'usterki' wywalili, jak w poczatkach telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś