Dodaj do ulubionych

Lubański dla Sport.pl: Będzie ciężko. Ale będzi...

IP: 77.252.138.* 09.11.07, 10:20
Na taki mecz czeka się latami. Myślę, że będzie podobnie jak z
Norwegią... a później fiesta :)Polska Biało-Czerwoni
Obserwuj wątek
    • Gość: bigos Włodek to potęga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 12:05
      Miałem sam koszulkę do bala z własnoręcznie naszytym numerem 10.
    • Gość: mscan Re: Lubański dla Sport.pl: Będzie ciężko. Ale będ IP: *.tvp.pl 09.11.07, 12:14
      Jakoś dziwnie boję się tego meczu z Belgią. Że mogą nie wygrać
      znaczy. No i że potem polegną w Serbii. Nie wiem, jak przeżyję
      jeszcze te 8 dni do 17 li100pada. Już nie mogę znaleźć sobie
      miejsca. Niech wreszcie przełamią tę klątwę EURO!!!

• Gość: persykop ciężko, ciężko IP: *.crowley.pl 09.11.07, 12:30
      dobrze, ze ktoś z autorytetem przestrzega przed tym meczem. w mediach awans juz
      otrabiono - "wystarczy tylko wygrac z belgia".

A będzie trudno, bo:
      - brakuje napastnikow w formie,
      - będzie zimno i pewnie grząsko, czyli warunki do defensywy
      - presja, a to naszym sportowcom wyjątkowo przeszkadza
      - no i wszystko nieprzewidywalne, wszak to piłka to sport

bez euforii ale mocno trzymam kciuki!

• Gość: JA Lubański dla Sport.pl: Będzie ciężko. Ale będzi.. IP: 170.252.72.* 09.11.07, 12:43
      Co do meczu z Belgią, Lubański ma całkowitą racje... MUSIMY UWAŻAĆ. Nie wiem
      tylko dlaczego mówi, że przedłużenie kontraktu Benhakkerowi powinniśmy uzależnić
      od awansu?
      Benhakker to trener totalny, on potrafi prawidlowo zareagować w każdej sytuacji,
      co więcej interesuje się polską piłką nie tylko na poziomie reprezentacji, ale
      także ligii, stara się jej pomóc w każdy możliwy sposób. Taki człowiek potrzeby
      jest nam na lata...
      • Gość: rt Re: Lubański dla Sport.pl: Będzie ciężko. Ale będ IP: *.aster.pl 09.11.07, 13:00
        typowe - wy...polskiego trenera po awansie, ale jak zagraniczny to
        nawet z przegranymi eliminacjami OK buhahaha
      • Gość: XXL Re: Będzie bardzo ciężko .......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 13:13
        Nie żeby Belgowie zagrali super ... to nasze orły zagrają miernie ...
        awans jest w zasięgu a za moment będzie po .... z Serbami zagramy jeszcze gorzej.
        Ale wracając do Chorzowa ..... szczęśliwy stadion kiedyś przestaje być
        szczęśliwy ...
        Klątwa EURO ? Nie to głupota, złe podejście i brak mobilizacji naszych
        zawodników w niektórych meczach ... to wszystko

A Poznań pamięta i na długo zapamięta tą zniewagę ... w takim mieście i z takimi
        kibicami na takim stadionie ... a mecze rozgrywane w "kurnikach" to wstyd dla
        reprezentacji ... ale jaka reprezentacja taki kurnik
        • Gość: Bob przyznaję...Poznań ma najlepszych kibiców ale... IP: *.l5.c1.dsl.pol.co.uk 09.11.07, 14:09
          ale z tym waszym stadionem to bym się tak nie podniecał... na dzisiaj jest być
          może najlepszym stadionem w Polsce (porównywalny ma Wisła). ale za kilka lat to
          się zmieni... projekt stadionu w Poznaniu to totalny burak i gniot!!! porównajmy
          to ze stadionami zachodnimi i... okazuje się, że ten projekt to totalne rzygi w
          majonezie!!! jedyne stadiony w polsce, które powstaną (jeśli powstaną) i będą
          mogły konkurować ze stadionami zachodnimi (funkcjonalność, design itd.) to:
          Baltic Arena, stadion we Wrocławiu i, być może, w Warszawie) Reszta to po prostu
          ohyda!...
          Nie piszę tego, żeby komuś dowalić takie są fakty... jak wspomniałem Poznań
          ma najlepszą publikę w Polsce...
          • Gość: XXL Re: przyznaję...Poznań ma najlepszych kibiców ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 22:50
            Gość portalu: Bob napisał(a):
            > ale z tym waszym stadionem to bym się tak nie podniecał... na >dzisiaj jest
            być może najlepszym stadionem w Polsce (porównywalny ma >Wisła). ale za kilka
            lat to się zmieni... projekt stadionu w >Poznaniu to totalny burak i gniot!!!
            porównajmy to ze stadionami >zachodnimi i... okazuje się, że ten projekt to
            totalne rzygi w >majonezie!!! jedyne stadiony w polsce, które powstaną (jeśli
            >powstaną) i będą mogły konkurować ze stadionami zachodnimi
            >(funkcjonalność,design itd.) to: Baltic Arena, stadion we Wrocławiu >i, być
            może, w Warszawie)Reszta to po prost u ohyda!...
            > Nie piszę tego, żeby komuś dowalić takie są fakty... jak >wspomniałem Poznań
            ma najlepszą publikę w Polsce ....

Na razie rozmawiajmy o realu ... projekty na nowoczesny stadion są i w Poznaniu
            .... tu niestety czasami mało się mówi ale za to coś się robi. W pozostałych
            miastach tylko pokazuje makiety. Dla kogo mają powstać te super stadiony ? Kto
            potem będzie je utrzymywał ?
            Tylko tu w Poznaniu ma to rację bytu.
            Tak ma wyglądać stadion w całości :
            www.poznan.pl/mim/public/euro2012/pages.html?id=8127&ch=8129&p=8139&instance=1017&lang=pl&lhs=euro2012&rhs=publications
            ten projekt chyba i tak jest nieaktualny.... poczekamy zobaczymy ...
            Jedno jest pewne ... EURO może będzie w Polsce ale stadion na Bułgarskiej
            wcześniej czy później zostanie wybudowany !!!!!
        • Gość: hrb Uszaszowski Oj jak ciezko !!! Chyba ze dwie tony na glowe ... IP: *.VIC.netspace.net.au 09.11.07, 14:41
          STATYSTYCZNEGO MIESZKANCA RP.
    • pawka55 Pozdrowienia, panie Wlodku! Ciagle pamietam... 09.11.07, 14:51
      tego gola strzelonego Anglikom w Chorzowie, po "wydarciu" pilki z
      gardla B. Moore!

Polak z US
    • kabja Re: Lubański dla Sport.pl: Będzie ciężko. Ale będ 09.11.07, 15:13
      Belgowie zajęci są problemami związanymi z brakiem rządu. Myślę,że
      po cichu możemy liczyć na to,że będą rozkojarzeni. Poz tym, mają
      kiepskich kibiców. W zeszłym roku na meczu w Brukseli SIEDZIELI
      przez cały czas, he,he!
    • bergman1 zaproście ,,Zigi''Szołtysika też !! 09.11.07, 15:13
      fajnie by było.
    • wujcio-partaczunio Re: Lubański dla Sport.pl: Będzie ciężko. Ale będ 09.11.07, 15:42
      Kwestionujesz wiedze Lubanskiego na temat Belgow??? Jesli tak, to z
      Ciebie ciezki jelop...no i oczywiscie "wybitny znawca pilki noznej",
      moj Boze, moj Boze....
    • Gość: Miguel Pieprzenie... IP: *.chello.pl 09.11.07, 16:31
      Jeśli z Belgią będzie ciężko, to jak będzie na ME z Niemcami,
      Hiszpanią czy Holandią?

Narodowa sraczka przed meczem z Belgią. Żałosne...
    • Gość: gosc USA Lubański dla Sport.pl: Będzie ciężko. Ale będzi.. IP: *.socal.res.rr.com 09.11.07, 17:17
      swietnie wyglada, ostatnio widzialem go 30 lat temu
    • Gość: berbeć Aż miło czytać mądre wypowiedzi IP: *.chello.pl 10.11.07, 07:07
      Takiego człowieka i piłkarza jakim jest W Lubański,slowa mądre wyważone bo taki jest Włodek,nie to co gbur i pyszalek Lato cwaniak bo siedzi i za nic kase chapie to,glupi cwaniaczek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka