Gość: 2:0 dla naszych:) IP: 77.252.138.* 09.11.07, 10:20 Na taki mecz czeka się latami. Myślę, że będzie podobnie jak z Norwegią... a później fiesta :)Polska Biało-Czerwoni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bigos Włodek to potęga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 12:05 Miałem sam koszulkę do bala z własnoręcznie naszytym numerem 10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mscan Re: Lubański dla Sport.pl: Będzie ciężko. Ale będ IP: *.tvp.pl 09.11.07, 12:14 Jakoś dziwnie boję się tego meczu z Belgią. Że mogą nie wygrać znaczy. No i że potem polegną w Serbii. Nie wiem, jak przeżyję jeszcze te 8 dni do 17 li100pada. Już nie mogę znaleźć sobie miejsca. Niech wreszcie przełamią tę klątwę EURO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: persykop ciężko, ciężko IP: *.crowley.pl 09.11.07, 12:30 dobrze, ze ktoś z autorytetem przestrzega przed tym meczem. w mediach awans juz otrabiono - "wystarczy tylko wygrac z belgia". A będzie trudno, bo: - brakuje napastnikow w formie, - będzie zimno i pewnie grząsko, czyli warunki do defensywy - presja, a to naszym sportowcom wyjątkowo przeszkadza - no i wszystko nieprzewidywalne, wszak to piłka to sport bez euforii ale mocno trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Lubański dla Sport.pl: Będzie ciężko. Ale będzi.. IP: 170.252.72.* 09.11.07, 12:43 Co do meczu z Belgią, Lubański ma całkowitą racje... MUSIMY UWAŻAĆ. Nie wiem tylko dlaczego mówi, że przedłużenie kontraktu Benhakkerowi powinniśmy uzależnić od awansu? Benhakker to trener totalny, on potrafi prawidlowo zareagować w każdej sytuacji, co więcej interesuje się polską piłką nie tylko na poziomie reprezentacji, ale także ligii, stara się jej pomóc w każdy możliwy sposób. Taki człowiek potrzeby jest nam na lata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Lubański dla Sport.pl: Będzie ciężko. Ale będ IP: *.aster.pl 09.11.07, 13:00 typowe - wy...polskiego trenera po awansie, ale jak zagraniczny to nawet z przegranymi eliminacjami OK buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Będzie bardzo ciężko .......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 13:13 Nie żeby Belgowie zagrali super ... to nasze orły zagrają miernie ... awans jest w zasięgu a za moment będzie po .... z Serbami zagramy jeszcze gorzej. Ale wracając do Chorzowa ..... szczęśliwy stadion kiedyś przestaje być szczęśliwy ... Klątwa EURO ? Nie to głupota, złe podejście i brak mobilizacji naszych zawodników w niektórych meczach ... to wszystko A Poznań pamięta i na długo zapamięta tą zniewagę ... w takim mieście i z takimi kibicami na takim stadionie ... a mecze rozgrywane w "kurnikach" to wstyd dla reprezentacji ... ale jaka reprezentacja taki kurnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob przyznaję...Poznań ma najlepszych kibiców ale... IP: *.l5.c1.dsl.pol.co.uk 09.11.07, 14:09 ale z tym waszym stadionem to bym się tak nie podniecał... na dzisiaj jest być może najlepszym stadionem w Polsce (porównywalny ma Wisła). ale za kilka lat to się zmieni... projekt stadionu w Poznaniu to totalny burak i gniot!!! porównajmy to ze stadionami zachodnimi i... okazuje się, że ten projekt to totalne rzygi w majonezie!!! jedyne stadiony w polsce, które powstaną (jeśli powstaną) i będą mogły konkurować ze stadionami zachodnimi (funkcjonalność, design itd.) to: Baltic Arena, stadion we Wrocławiu i, być może, w Warszawie) Reszta to po prostu ohyda!... Nie piszę tego, żeby komuś dowalić takie są fakty... jak wspomniałem Poznań ma najlepszą publikę w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: przyznaję...Poznań ma najlepszych kibiców ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 22:50 Gość portalu: Bob napisał(a): > ale z tym waszym stadionem to bym się tak nie podniecał... na >dzisiaj jest być może najlepszym stadionem w Polsce (porównywalny ma >Wisła). ale za kilka lat to się zmieni... projekt stadionu w >Poznaniu to totalny burak i gniot!!! porównajmy to ze stadionami >zachodnimi i... okazuje się, że ten projekt to totalne rzygi w >majonezie!!! jedyne stadiony w polsce, które powstaną (jeśli >powstaną) i będą mogły konkurować ze stadionami zachodnimi >(funkcjonalność,design itd.) to: Baltic Arena, stadion we Wrocławiu >i, być może, w Warszawie)Reszta to po prost u ohyda!... > Nie piszę tego, żeby komuś dowalić takie są fakty... jak >wspomniałem Poznań ma najlepszą publikę w Polsce .... Na razie rozmawiajmy o realu ... projekty na nowoczesny stadion są i w Poznaniu .... tu niestety czasami mało się mówi ale za to coś się robi. W pozostałych miastach tylko pokazuje makiety. Dla kogo mają powstać te super stadiony ? Kto potem będzie je utrzymywał ? Tylko tu w Poznaniu ma to rację bytu. Tak ma wyglądać stadion w całości : www.poznan.pl/mim/public/euro2012/pages.html?id=8127&ch=8129&p=8139&instance=1017&lang=pl&lhs=euro2012&rhs=publications ten projekt chyba i tak jest nieaktualny.... poczekamy zobaczymy ... Jedno jest pewne ... EURO może będzie w Polsce ale stadion na Bułgarskiej wcześniej czy później zostanie wybudowany !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Oj jak ciezko !!! Chyba ze dwie tony na glowe ... IP: *.VIC.netspace.net.au 09.11.07, 14:41 STATYSTYCZNEGO MIESZKANCA RP. Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 Pozdrowienia, panie Wlodku! Ciagle pamietam... 09.11.07, 14:51 tego gola strzelonego Anglikom w Chorzowie, po "wydarciu" pilki z gardla B. Moore! Polak z US Odpowiedz Link Zgłoś
kabja Re: Lubański dla Sport.pl: Będzie ciężko. Ale będ 09.11.07, 15:13 Belgowie zajęci są problemami związanymi z brakiem rządu. Myślę,że po cichu możemy liczyć na to,że będą rozkojarzeni. Poz tym, mają kiepskich kibiców. W zeszłym roku na meczu w Brukseli SIEDZIELI przez cały czas, he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio-partaczunio Re: Lubański dla Sport.pl: Będzie ciężko. Ale będ 09.11.07, 15:42 Kwestionujesz wiedze Lubanskiego na temat Belgow??? Jesli tak, to z Ciebie ciezki jelop...no i oczywiscie "wybitny znawca pilki noznej", moj Boze, moj Boze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miguel Pieprzenie... IP: *.chello.pl 09.11.07, 16:31 Jeśli z Belgią będzie ciężko, to jak będzie na ME z Niemcami, Hiszpanią czy Holandią? Narodowa sraczka przed meczem z Belgią. Żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc USA Lubański dla Sport.pl: Będzie ciężko. Ale będzi.. IP: *.socal.res.rr.com 09.11.07, 17:17 swietnie wyglada, ostatnio widzialem go 30 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berbeć Aż miło czytać mądre wypowiedzi IP: *.chello.pl 10.11.07, 07:07 Takiego człowieka i piłkarza jakim jest W Lubański,slowa mądre wyważone bo taki jest Włodek,nie to co gbur i pyszalek Lato cwaniak bo siedzi i za nic kase chapie to,glupi cwaniaczek. Odpowiedz Link Zgłoś