Gość: bigos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 00:48 LEO,LEOOO,LEO,LEOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Sport.pl ocenia polskich piłkarzy w eliminacjac.. IP: *.centertel.pl 18.11.07, 00:53 zdaje sie, ze gargula strzelil bramke w meczu z finlandia. to byla jego jedyna w eliminacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speak.up Sport.pl ocenia polskich piłkarzy w eliminacjac.. IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.07, 00:57 kowalewski zasluzyl na przynajmniej 5,5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieki_leo Podziękujmy Beenhakkerowi! IP: *.acn.waw.pl 18.11.07, 00:59 mocneslowa.com/leoDzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polskamistrzem Sport.pl ocenia polskich piłkarzy w eliminacjac.. IP: *.sti.net.pl 18.11.07, 01:20 Gdyby nie Leo.... To on zrobił z polakami to co innym się nie udało. Dawniej w meczu z mocniejszą (teoretytcznie) drużyną przegrywali już zanim wyszli z szatni na boisko. A teraz... teraz nie boją sie nikogo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gicz Cielęca tajemniczy LEO - 6 IP: *.city-connect.pl 18.11.07, 01:32 To było niesamowite - 40 milionów ludzi wiwatuje, szaleje ze szczęścia, a ten, któremu zawdzięczamy sukces, Leo rzuca parę słów do kamery i... odwraca się na pięcie, samotnie znika w tunelu prowadzącym do szatni. Jak szeryf, jedyny sprawiedliwy, w starych dobrych westernach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hasz Sport.pl ocenia polskich piłkarzy w eliminacjac.. IP: *.chello.pl 18.11.07, 03:32 Oj, chyba jednak Żurawski zasługuje na co najmniej 4. Rozumiem, że jest nominalnym napastnikiem i wymaga się od niego strzelania bramek. Ale wykonywał naprawdę solidną robotę w praktycznie wszystkich meczach (np. świetne wejście z Kazachstanem). Świetnie i mądrze prowadził grę - przyspieszał lub zwalniał tempo meczu, gdy była taka potrzeba. A gdyby nie kłopoty w klubie pewnie by był jeszcze lepszy! :) Tak czy inaczej myślę, że Maćkowi należy się nota 4... może 4,5. :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molski Re: Sport.pl ocenia polskich piłkarzy w eliminacj IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.07, 10:57 Oczywiscie ze tak, zresztą potwierdzeniem tego jest postawa Leo. On beznamiętnie rezygnuje z medialnych pupilków, produkowanych właśnie przez takie artykuliki GW. Pomimo fatalnej formy Zurawia, to własnie on jest nie do zastąpienia. Mamy jeszcze pół roku, mam nadzieje ze tym razem piłkarze naprawde dobrze się przygotują. To jest naprawde prawdziwy sukces Leo - tu nie bedzie takiego podejścia jak poprzednie wyjazdy po baty. A trzeba pamiętać ze końcówka eliminacji jest gra zespołem bez formy. Nie ma w niej Zurawia, który dziś spełnia bardziej rolę mentalnego kierownika niż niebezpiecznego ofensywnego rozgrywającego, nie ma świetnego i przebojowego Jelenia, nie ma choćby Kosowskiego, który może wnieść do zespołu bardzo wiele atutów ofensywnych, nie odrodził sie ultra-snajper Frankowski, prawie nie gra jedyny następca Bąka czyli Jop, nie wspominając już o Radomskim, którego mało osób ceni,ale Leo dobrze wiedział dlaczego to on miał być jądrem tego zespołu... Jezeli do tego wreszcie zaczną strzelać bramki gracze typu Rasiak, Sagan, Matusiak, Mięciel - to naprawde możemy wyjść z grupy i zmierzyć się z jakimś naprawde poważnym faworytem... W końcu nie od razu rzym zbudowano :) - powoli, najpierw sukcesem jest sam awans, potem jedna czy dwie wygrane, potem wyjscie z grupy, itd... Jak na razie słabiutkim składem rzuciliśmy na kolana ekipy które miały przed meczem wiele do powiedzenia - bo remis z Finlandii oznaczał przeciez praktycznie koniec szans dla gospodarzy, a Belgia takze miała bardzo dużo o powiedzenia, nie wspominając juz o tym jak to polacy mieli ich faulować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weso D. Dudka, śmiech na sali IP: *.aster.pl 18.11.07, 10:26 najbardziej wszechstronny piłkarz kadry!!! dawno takiej bzdury nie czytałem, redaktorom proponuję jeszcze raz obejrzeć wszystkie mecze z udziałem DD i śledzić jego poczynania, nie rozumiem czemu Leoś się go tak uparcie trzyma skoro 3 razy lepszy jest choćby Sobolewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zloto Re: D. Dudka, śmiech na sali IP: *.w.biznesklasa.lisek.pl 18.11.07, 11:54 obydwaj som swietni i sobolewski i darek dudka tylko troche mi szkoda radomskiego to naprawde dobry piłkarz tylko doznał straszenej kontuzji;( sory za błedy Odpowiedz Link Zgłoś
mariami Dziwne oceny... 18.11.07, 13:30 Zurawski 3,5 a Dudka 4... Zurawski bez ktorego nie ma zadnej koncepcyjnej gry, na ktorego nieustannie stawia Beenhaker, mimo ze nie gra w klubie. Do tego zaliczenie go do napastnikow, a Smolarka do pomocy jest mocno dyskusyjne. Od dawna wiadomo, ze w reprezentacji w zasadzie Zurawski gra jako pomocnik, a Ebi bardziej z przodu. Chyba tu jakies osobiste animozje oceniajacych przy nocie dla Zurawia wystapily. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakej A gdzie Duduś? IP: *.net.upc.cz 18.11.07, 15:54 Przecież Dudi też grał w eliminacjach, czemu nikt go nie ocenił? 5.5 dla Dudiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plamka Sport.pl ocenia polskich piłkarzy w eliminacjac.. IP: *.MAN.atcom.net.pl 18.11.07, 21:08 Ja nie rozumiem tylko dlaczego Boruc ma tylko 4... Nie napisali o nim ani jednego złego słowa... Ja tam uważam, że jest kapitalnym bramkarzem i zasługuje co najmniej na 5,5... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re: Sport.pl ocenia polskich piłkarzy w eliminacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 22:53 noo... żuraw w kadrze zwykle gra pomocnika, z belgami pirewszą połowkę jako napastnik - i jakby go nie było, drugą był cofnięty i grał. grał całkiem dobrze, tak jak z kazachami. a w drugą stronę smolarek kiedy grał skrzydłowego, było mizernie - on za dużo gra sam, mało odegrań z klepki czy drugiego tempa, za to jako szpica jest jedynym w obecnym układzie skutecznym napastnikiem. dudka i sobolewski... hm, człowiek jak człowiek, nie chcę nikogo urazić, ich głównym atutem jest to, że są. zero celnych podań, jedynie odbiory. a największy problem to ta nadwyżka bojowości, która kończy się kartkami. to nie gattuso :-) wszechstronność? przód jest tył jest i są oba boki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Wasilewski i Bronowicki za nisko ocenieni!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 10:33 Wierzę że Leo odbuduje Gargułę Matusiaka i Golańskiego i znajdzie następnych do grania. Będzie problem z obroną bo Bąk odstaje po mału wydolnością fizyczną!!!! Odpowiedz Link Zgłoś