Dodaj do ulubionych

Sport.pl ocenia polskich piłkarzy w eliminacjac...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 00:48
LEO,LEOOO,LEO,LEOOOOOOOOOO
Obserwuj wątek
    • Gość: k Sport.pl ocenia polskich piłkarzy w eliminacjac.. IP: *.centertel.pl 18.11.07, 00:53
      zdaje sie, ze gargula strzelil bramke w meczu z finlandia. to byla jego jedyna w
      eliminacjach.
    • Gość: speak.up Sport.pl ocenia polskich piłkarzy w eliminacjac.. IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.07, 00:57
      kowalewski zasluzyl na przynajmniej 5,5
    • Gość: dzieki_leo Podziękujmy Beenhakkerowi! IP: *.acn.waw.pl 18.11.07, 00:59
      mocneslowa.com/leoDzięki!
    • Gość: polskamistrzem Sport.pl ocenia polskich piłkarzy w eliminacjac.. IP: *.sti.net.pl 18.11.07, 01:20
      Gdyby nie Leo.... To on zrobił z polakami to co innym się nie udało.
      Dawniej w meczu z mocniejszą (teoretytcznie) drużyną przegrywali już
      zanim wyszli z szatni na boisko. A teraz... teraz nie boją sie
      nikogo....
    • Gość: Gicz Cielęca tajemniczy LEO - 6 IP: *.city-connect.pl 18.11.07, 01:32
      To było niesamowite - 40 milionów ludzi wiwatuje, szaleje ze szczęścia, a ten,
      któremu zawdzięczamy sukces, Leo rzuca parę słów do kamery i... odwraca się na
      pięcie, samotnie znika w tunelu prowadzącym do szatni. Jak szeryf, jedyny
      sprawiedliwy, w starych dobrych westernach...
    • Gość: Hasz Sport.pl ocenia polskich piłkarzy w eliminacjac.. IP: *.chello.pl 18.11.07, 03:32
      Oj, chyba jednak Żurawski zasługuje na co najmniej 4. Rozumiem, że jest
      nominalnym napastnikiem i wymaga się od niego strzelania bramek. Ale wykonywał
      naprawdę solidną robotę w praktycznie wszystkich meczach (np. świetne wejście z
      Kazachstanem). Świetnie i mądrze prowadził grę - przyspieszał lub zwalniał tempo
      meczu, gdy była taka potrzeba. A gdyby nie kłopoty w klubie pewnie by był
      jeszcze lepszy! :) Tak czy inaczej myślę, że Maćkowi należy się nota 4... może
      4,5. :) Pozdrawiam!
      • Gość: molski Re: Sport.pl ocenia polskich piłkarzy w eliminacj IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.07, 10:57
        Oczywiscie ze tak, zresztą potwierdzeniem tego jest postawa Leo. On beznamiętnie
        rezygnuje z medialnych pupilków, produkowanych właśnie przez takie artykuliki
        GW. Pomimo fatalnej formy Zurawia, to własnie on jest nie do zastąpienia. Mamy
        jeszcze pół roku, mam nadzieje ze tym razem piłkarze naprawde dobrze się
        przygotują. To jest naprawde prawdziwy sukces Leo - tu nie bedzie takiego
        podejścia jak poprzednie wyjazdy po baty.
        A trzeba pamiętać ze końcówka eliminacji jest gra zespołem bez formy. Nie ma w
        niej Zurawia, który dziś spełnia bardziej rolę mentalnego kierownika niż
        niebezpiecznego ofensywnego rozgrywającego, nie ma świetnego i przebojowego
        Jelenia, nie ma choćby Kosowskiego, który może wnieść do zespołu bardzo wiele
        atutów ofensywnych, nie odrodził sie ultra-snajper Frankowski, prawie nie gra
        jedyny następca Bąka czyli Jop, nie wspominając już o Radomskim, którego mało
        osób ceni,ale Leo dobrze wiedział dlaczego to on miał być jądrem tego zespołu...
        Jezeli do tego wreszcie zaczną strzelać bramki gracze typu Rasiak, Sagan,
        Matusiak, Mięciel - to naprawde możemy wyjść z grupy i zmierzyć się z jakimś
        naprawde poważnym faworytem...
        W końcu nie od razu rzym zbudowano :) - powoli, najpierw sukcesem jest sam
        awans, potem jedna czy dwie wygrane, potem wyjscie z grupy, itd... Jak na razie
        słabiutkim składem rzuciliśmy na kolana ekipy które miały przed meczem wiele do
        powiedzenia - bo remis z Finlandii oznaczał przeciez praktycznie koniec szans
        dla gospodarzy, a Belgia takze miała bardzo dużo o powiedzenia, nie wspominając
        juz o tym jak to polacy mieli ich faulować...
    • Gość: weso D. Dudka, śmiech na sali IP: *.aster.pl 18.11.07, 10:26
      najbardziej wszechstronny piłkarz kadry!!! dawno takiej bzdury nie
      czytałem, redaktorom proponuję jeszcze raz obejrzeć wszystkie mecze
      z udziałem DD i śledzić jego poczynania, nie rozumiem czemu Leoś się
      go tak uparcie trzyma skoro 3 razy lepszy jest choćby Sobolewski
      • Gość: zloto Re: D. Dudka, śmiech na sali IP: *.w.biznesklasa.lisek.pl 18.11.07, 11:54
        obydwaj som swietni i sobolewski i darek dudka tylko troche mi
        szkoda radomskiego to naprawde dobry piłkarz tylko doznał straszenej
        kontuzji;(

sory za błedy
    • mariami Dziwne oceny... 18.11.07, 13:30
      Zurawski 3,5 a Dudka 4... Zurawski bez ktorego nie ma zadnej koncepcyjnej gry,
      na ktorego nieustannie stawia Beenhaker, mimo ze nie gra w klubie. Do tego
      zaliczenie go do napastnikow, a Smolarka do pomocy jest mocno dyskusyjne. Od
      dawna wiadomo, ze w reprezentacji w zasadzie Zurawski gra jako pomocnik, a Ebi
      bardziej z przodu.
      Chyba tu jakies osobiste animozje oceniajacych przy nocie dla Zurawia wystapily.
    • Gość: fakej A gdzie Duduś? IP: *.net.upc.cz 18.11.07, 15:54
      Przecież Dudi też grał w eliminacjach, czemu nikt go nie ocenił? 5.5 dla Dudiego!
    • Gość: plamka Sport.pl ocenia polskich piłkarzy w eliminacjac.. IP: *.MAN.atcom.net.pl 18.11.07, 21:08
      Ja nie rozumiem tylko dlaczego Boruc ma tylko 4... Nie napisali o nim ani
      jednego złego słowa... Ja tam uważam, że jest kapitalnym bramkarzem i zasługuje
      co najmniej na 5,5...
      • Gość: ya Re: Sport.pl ocenia polskich piłkarzy w eliminacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 22:53
        noo... żuraw w kadrze zwykle gra pomocnika, z belgami pirewszą
        połowkę jako napastnik - i jakby go nie było, drugą był cofnięty i
        grał. grał całkiem dobrze, tak jak z kazachami. a w drugą stronę
        smolarek kiedy grał skrzydłowego, było mizernie - on za dużo gra
        sam, mało odegrań z klepki czy drugiego tempa, za to jako szpica
        jest jedynym w obecnym układzie skutecznym napastnikiem.
        dudka i sobolewski... hm, człowiek jak człowiek, nie chcę nikogo
        urazić, ich głównym atutem jest to, że są. zero celnych podań,
        jedynie odbiory. a największy problem to ta nadwyżka bojowości,
        która kończy się kartkami. to nie gattuso :-) wszechstronność? przód
        jest tył jest i są oba boki...
    • Gość: Polo Wasilewski i Bronowicki za nisko ocenieni!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 10:33
      Wierzę że Leo odbuduje Gargułę Matusiaka i Golańskiego i znajdzie następnych do grania.
      Będzie problem z obroną bo Bąk odstaje po mału wydolnością fizyczną!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka