Gość: MaReK IP: 80.51.255.* 30.07.03, 19:30 Heh jestem pierwszy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RCX Re: Wisła Kraków - Omonia Nikozja IP: *.31.19.158.Dial1.NewYork1.Level3.net 30.07.03, 19:32 Hej! A ja drugi! Brawo Wiselka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jam Jeeeeeeeeeest! IP: *.proxy.aol.com 30.07.03, 19:38 Wisla ma najlepszego trenera na swiecie i dzieki temu wygra 5:0! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stas Nie wie kto? IP: *.proxy.aol.com 30.07.03, 19:41 Nie wie ktos czy gdzies w internecie jest relacja radiowa a meczu?Jestem w U.S.A i bardzo chce zobaczyc(uslyszec) ten Mecz. Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaagam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torek Re: Nie wie kto? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 19:47 www.radio.krakow.pl pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal gdzie jest live?? IP: proxy / 172.29.21.* 30.07.03, 19:55 Pod jakim adresem mozna obejrzec relacje live????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopia Re: Nie wie kto? IP: *.client.comcast.net 30.07.03, 22:58 wysylam ci linka na strone polskiego radia www.radio.com.pl/ tam uslyszysz jesli nie cale mecze to przynajmniej obszerne fragmenty na zywo. nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samuraj SUPER GIERKA ONLINE!!! IP: 63.77.49.* 30.07.03, 19:49 po angielsku ale mozna pograc: www.samuraiwar.com/page.php?x=143384 na samym dole jest ikona z wejsciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jANEK Na radio.krakow.pl nie da sie sluchac!!! IP: *.proxy.aol.com 30.07.03, 20:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woznica drzymaly a zgrywusy gdzie? IP: *.pclan.ets.org 30.07.03, 20:19 Ciekawe, gdzie sie podziali wszyscy ci, co sie nabijali z Wisly. Troche lyso, nie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk Rywina Basałaj bez jaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 20:21 To mój podopieczny człowiek bez honoru,który w zeszłym roku w wywiadzie dla GW informował,że do TVP przychodzi lecz nie będzie komentować meczów "minął rok, a słowo w bok".A jak trafiła się możliwość pojeździć po świecie za darmo i robić wazelinę braciszkowi przed Cupiłem to czemu nie i dlatego podobno 4:0 nie oglądam tego meczu i już nie moge się doczekać ligi i transmisji w Canal+. Janusz daj se siana i nie męcz nas już swoją obecnością na wizji i fonii, ale Jeszcze proszę ciebie nie zatrudniaj tego gogusia-żelusia Borka-potworka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woznica drzymaly Re: Basałaj bez jaj IP: *.pclan.ets.org 30.07.03, 20:35 niezly haiku, ale nastepnym razem, please, nie szczedz interpunkcji, bo diabel jeden wie, o co Ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Wisla najlepsza;szkoda kososkiego IP: *.proxy.aol.com 30.07.03, 20:44 Wisla to niwiatpliwie najlepszy polski klub-mowie to ja fan LEGII.Niech Kososki(Ha,ha)zaluje,ze nie gra juz w wisle,bo kolejne etapy jego kariery to spadek do drugiej ligi niemieckiej ,a koniec jak u kazdego dobrego polskiego pilkarza w Anthronisie Famagusta albo haopelu Nikozja.Dumny jestem z wisly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skatwww3 Re: Wisla najlepsza;szkoda kososkiego IP: *.acn.pl 30.07.03, 21:40 Tez jestem z Warszawy i tez szczerze gratuluje pilkarzom trenerom i calej ekipie wisly A sprawa Uche skonczy sie tak ze sie przeprosza w koncu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk Rywina socjalizm minął a trwa w grze Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 20:50 tylko frajerzy prowadząc 5:0 robią 5:2 i nie tłumaczy to, że trener chciał dać pograc innym zawodnikom , pamiętajcie moje słowa za 2 tygodnie druga połowa, ale na razie "sukces", który mógł zakończyć się goleniem frajerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyling Re: socjalizm minął a trwa w grze Wisły IP: *.proxy.aol.com 30.07.03, 20:53 Gość portalu: sympatyk Rywina napisał(a): > tylko frajerzy prowadząc 5:0 robią 5:2 i nie tłumaczy to, że > trener chciał dać pograc innym zawodnikom , pamiętajcie moje > słowa za 2 tygodnie druga połowa, ale na razie "sukces", który > mógł zakończyć się goleniem frajerów. Taki maly szczegol:wisla nie prowadzila w tym meczu 5:0,ale ogolnie zgadzam sie z toba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: socjalizm minął a trwa w grze Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 20:56 Gość portalu: Szyling napisał(a): > Taki maly szczegol:wisla nie prowadzila w tym meczu 5:0,ale > ogolnie zgadzam sie z toba. To jaki Twoim zdaniem byl wynik do 74 minuty??? Frajerzy, a moglo byc tak pieknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoRaS 5:2 ??? Co to, k..., jest? Pier... hokej?! IP: Gorzelnia:* / 192.168.1.* 30.07.03, 20:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vieri Bardzo słaba obrona Wisły! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 20:54 Muszą kupić jednego dobrego obrońcę i bramkarza, bo Piekutowski i Nawotczyński są bardzo słabi. Szymkowiak też niczego nie pokazał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuks Re: Wisła Kraków - Omonia Nikozja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 20:55 Obrona tragiczna ale atak OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Wisła Kraków - Omonia Nikozja IP: *.master.pl 30.07.03, 21:03 Piekutowski - bramkarz klasy Huguesa - nie na puchary. Francuz miał jednak wielką przewagę - potrafił bardzo celnie podać na odległość. Piekutowski w tym elemencie jest słabiutki. Nawotczyński - z wyjściowej jedenastki pierwszy do wymiany. Natychmiast. Jeśli nie wykuruje się do meczów III rudny trzeba kupić/wypożyczyć obrońcę Brasilia - ma potencjał. W pierwszej połowie nie odbiegał za dużo od Kosowskiego. W drugiej słaby. Zobaczymy Pater - generalnie słabo. Dużo słabszy od Uche. Lepszy w drugiej połowie. Jeśli jednak Uche nie będzie grał trzeba szukać prawego pomocnika. Frankowski - myślę że strata Kuźby nie będzie zbytnio widoczna. Franek ma tę przewagę że jest szybszy i lepszy technicznie od Kuźby. Gorawski - słabizna totalna. Może to kontuzja, ale od początku sądziłem że wielkie wzmocnienie to nie będzie. Podsumowując - bez wzmocnień lub powrotu Uche i Głowackiego (Strąk za Cantoro grał całkiem nieźle) cienko to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majster Jasiu co ty kurde p.... IP: *.chello.pl 30.07.03, 21:19 Jakie szukanie jakie zmiany czy nie rozumiesz, że Ciupał nie da nic kasy bo jej nie ma???? Jest co jest. Jak przejdą Omonię to wszystko.Jeśli.... Puchar Uefa w tym roku to szczyt marzeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Jasiu co ty kurde p.... IP: *.master.pl 30.07.03, 21:53 Gość portalu: majster napisał(a): > Jakie szukanie jakie zmiany czy nie rozumiesz, że Ciupał nie da nic kasy bo jej > > nie ma???? Jest co jest. Jak przejdą Omonię to wszystko.Jeśli.... > Puchar Uefa w tym roku to szczyt marzeń Nie nie p... Pracujesz w telefonice? Jeśli tak to OK, nie będę się czepiał. Cupiał powtarzał w wywiadach że chce ligi mistrzów, Basałaj wspominał ostatnio w gazetach o wzmocnieniach po tej rundzie. Cudów się nie spodziewam. Liczę jednak, że Cupiał sięgnie jednak do sakiewki, bo druga taka szansa się nie powtórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitre Amatorzy!!! Tak głupio stracic 2 bramki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 20:58 Wstyd! Fatalne zmiany i koszmarne bledy obrony. To byla tragedia. Wisla odpadnie w rewanzu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: Amatorzy!!! Tak głupio stracic 2 bramki!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 21:21 nie ma szans, zeby Wisla odpadla, az tak bardzo sie nie rozluznia. co do ostatnich minut, to naprawde przesadzili, takie wpuszczanie Cypryjczykow w pole karne nie wrozylo nic dobrego. do tego jak policzyc te dwie poprzeczki, ktore byly totalnym fartem, nie robi sie juz tak rozowo. na poczatku grali w porzadku - robili szybkie akcje, prawie nie dopuszczali tamtych do pilki. Goracki sobie troche nie radzi i trzeba jednak zrobic cos, zeby po zdjeciu Zurawskiego (piekny mecz !) i Frankowskiego cos sie jeszcze dzialo. ale ogolnie nie bylo bardzo zle. poza tym Wisla powinna zalatwic sobie jakiegos dobrego bramkarza, bo to co momentami wyprawia Piekutowski mrozi krew w zylach. trzeba dac nowym jeszcze troche czasu, a bedzie dobrze. tak sadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitre Re: Amatorzy!!! Tak głupio stracic 2 bramki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 21:31 obrona jako tako dawala sobie rade gry cypryjczycy w I polowie prawie nie atakowali. z lepsza ekipa pogubia sie duzo szybciej. jaka wartosc dla Wisly ma Zurawski widac bylo po jej grze gdy zszedl. brak wzmocnien jest az nadto widoczny. Pater bezbarwny zupelnie, Brasilia obiecujaco, Strak tez ale Dubicki i szczegolnie Gorawski zupelne nieporozumienie. i jeszcze ten Piekutowski... mimo to bede trzymal kciuki kibic Zagłębia Sosnowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobek Re: Amatorzy!!! Tak głupio stracic 2 bramki!!! IP: *.radianinc.com 30.07.03, 21:25 Gość portalu: mitre napisał(a): > Wstyd! Fatalne zmiany i koszmarne bledy obrony. To byla > tragedia. Wisla odpadnie w rewanzu!!! Niegadaj glupot, Wisla wygra rewanz 3:1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sulpy nie chodzi o rewanz... a III runda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 21:33 pal licho rewanz. A co z Anderlechtem? To nie Cypryjczycy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naks Re: Wisła Kraków - Omonia Nikozja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 20:59 To ile Omonia musiała by strzelić nam bramek u siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glupek Re: Wisła Kraków - Omonia Nikozja IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.07.03, 21:12 trelele...ja tu juz wczesniej bylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l. Re: Wisła Kraków - Omonia Nikozja IP: *.lunar.com.pl 30.07.03, 21:16 Po tym meczu jestem dosyc spokojny o obrone, pomoc (choc nie moga grac tyle srodkiem z mocniejszymi) i napad (tu wogle git) ale bramkarz sprawia wrazenie malo skocznego i slabego technicznego. Duzy i nieporadny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vieri Re: Wisła Kraków - Omonia Nikozja IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 21:27 Gość portalu: l. napisał(a): > Po tym meczu jestem dosyc spokojny o obrone, Człowieku, czy Ty przespałeś ten mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ Brawo Wisla !!! IP: *.trentn01.nj.comcast.net 30.07.03, 21:24 Tak trzymac panowie!!! a Uche niech spada !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix myslalem ze wisla to gnojki.. IP: *.proxy.aol.com 30.07.03, 21:39 ....ale nawet sie nie zalamali....good luck guys... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: Wisła Kraków - Omonia Nikozja IP: *.klubwww.pl 30.07.03, 21:42 brawo wisła grajcie tak dalej a bedziecie grac w CL uche won do domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolek Pytanie do Kamila Kosowskiego!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.07.03, 21:47 Gościu! Jak udało Ci się przemycić polski dekoder do Niemiec? Przecież to przestepstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Pytanie do Kamila Kosowskiego!!! IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 31.07.03, 00:09 buahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok MNIE WISŁA ZAWIODŁA IP: ryszki59:* / 192.168.16.* 30.07.03, 21:50 Wisła grała bardzo słabo szczególnie po zejściu Frankowskiego. Acha żeby nie było że mówię to z jakiejś zawiści jestem kibicem Wisły i na prawdę spodziewałem sie czegoś innego. Bo trudno ciszyć się jeżeli w 65 min najlepszej drużynie naszego kraju brakuje kondycji. jestem pewny że przejdziemy Omonię, jednak dalej z taką grą nie mamy co szukać. Największe mankamenty to: 1.brak kondycji 2.w obronie Nowotczyński (jedynie dobra gra głową) 3.bardzo słaba ławka rezerwowych 4.żaden z kupionych graczy nic wielkiego nie pokazał za najlepszych w meczu uważam: Baszcza i Żurawia, nieźle zagrał Szymkowiak i Strąk (chodź nadal mu wiele brakuje aby być klasowym playmakerem). PLUSY: to chyba jedynie wynik (choć mógł być lepszy) no i piękne bramki. Pozdrawiam prawdziwych kibiców Wisły oraz tych którzy kibicują Wisełce w europejskich pucharach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: MNIE WISŁA ZAWIODŁA IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 31.07.03, 00:12 Kibicowi Wisły wypadałoby wiedzieć jak dokładnie nazywają się jej zawodnicy. A tak poza tym to zabrakło koncentracji, a nie kondycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX100%HARDCORE ZNAWCA SIĘ ZNALAZŁ IP: *.pop.e-wro.net.pl 31.07.03, 11:03 Gość portalu: smok napisał(a): > Wisła grała bardzo słabo szczególnie po zejściu Frankowskiego. > Acha żeby nie było że mówię to z jakiejś zawiści jestem kibicem > Wisły i na prawdę spodziewałem sie czegoś innego. Bo trudno > ciszyć się jeżeli w 65 min najlepszej drużynie naszego kraju > brakuje kondycji. > jestem pewny że przejdziemy Omonię, jednak dalej z taką grą nie > mamy co szukać. Największe mankamenty to: > 1.brak kondycji > 2.w obronie Nowotczyński (jedynie dobra gra głową) > 3.bardzo słaba ławka rezerwowych > 4.żaden z kupionych graczy nic wielkiego nie pokazał > za najlepszych w meczu uważam: Baszcza i Żurawia, nieźle zagrał > Szymkowiak i Strąk (chodź nadal mu wiele brakuje aby być > klasowym playmakerem). > PLUSY: to chyba jedynie wynik (choć mógł być lepszy) > no i piękne bramki. > Pozdrawiam prawdziwych kibiców Wisły oraz tych którzy kibicują > Wisełce w europejskich pucharach. NIEKTÓRYM TO NIGDY NIE MOŻNA DOGODZIĆ DO KURWY NĘDZY. SKORO WIESZ JAKIE SĄ MANKAMENTY I NIEDOSKONAŁOŚCI WISŁY MOŻE POWINIENEŚ ZASTĄPIĆ KASPERCZAKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakon Re: Wisła Kraków - Omonia Nikozja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 21:52 Brawo Wisła!!! Nie pozostaje nic innego jak prosić Jerzego Engela, żeby pomógł Anderlechtowi Bruksela (bądź Rapidowi Bukareszt) rozpracować Wisłę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Wisła Kraków - Omonia Nikozja IP: *.client.attbi.com 30.07.03, 22:01 Po co ma Anderlecht "rozpracowywac" Wisle? Wygrali tylko 5:2. Cypryjczykom wystarczy wynik 2:0 i po Wisle.... A wiec sie nie cieszcie. Polacy sztuke przegrywania opanowali do perfekcji. Johann Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josif Re: Wisła Kraków - Omonia Nikozja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 22:07 Gość portalu: Johann napisał(a): > Po co ma Anderlecht "rozpracowywac" Wisle? > Wygrali tylko 5:2. > Cypryjczykom wystarczy wynik 2:0 i po Wisle.... > A wiec sie nie cieszcie. > Johann A to czemu po Wisle? Jakas nowa matematyka... Odpowiedz Link Zgłoś
thekolt Re: Wisła Kraków - Omonia Nikozja 30.07.03, 22:09 Gość portalu: Josif napisał(a): > Gość portalu: Johann napisał(a): > > > Po co ma Anderlecht "rozpracowywac" Wisle? > > Wygrali tylko 5:2. > > Cypryjczykom wystarczy wynik 2:0 i po Wisle.... > > A wiec sie nie cieszcie. > > Johann > > > A to czemu po Wisle? > Jakas nowa matematyka... hehe, Johann ty cieciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flapjack Re: Wisła Kraków - Omonia Nikozja IP: *.dabnet.pl / 192.168.1.* 30.07.03, 22:40 Gość portalu: Johann napisał(a): > Po co ma Anderlecht "rozpracowywac" Wisle? > Wygrali tylko 5:2. > Cypryjczykom wystarczy wynik 2:0 i po Wisle.... > A wiec sie nie cieszcie. > Polacy sztuke przegrywania opanowali do perfekcji. > > Johann Gratuluje umiejętności mztematycznych. Widać że na lekcjach byłeś pilny nad wyraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Wisła Kraków - Omonia Nikozja IP: *.devs.futuro.pl 31.07.03, 13:11 Gość portalu: Flapjack napisał(a): > Gość portalu: Johann napisał(a): > > > Po co ma Anderlecht "rozpracowywac" Wisle? > > Wygrali tylko 5:2. > > Cypryjczykom wystarczy wynik 2:0 i po Wisle.... > > A wiec sie nie cieszcie. > > Polacy sztuke przegrywania opanowali do perfekcji. > > > > Johann > Gratuluje umiejętności mztematycznych. Widać że na lekcjach > byłeś pilny nad wyraz Hahaha! Dobry jestes- 2-0 wystarczy? Wez sie czlowieku zastanow zanim cos powiesz. Jak maja odbasc to cypryjczycy musza wygrac 3- 0 albo 4-1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vasc Re: WisłaKraków - Omonia Nikozja IP: master:* / 192.168.0.* 30.07.03, 23:46 Gość portalu: Johann napisał(a): > Po co ma Anderlecht "rozpracowywac" Wisle? > Wygrali tylko 5:2. > Cypryjczykom wystarczy wynik 2:0 i po Wisle.... > A wiec sie nie cieszcie. > Polacy sztuke przegrywania opanowali do perfekcji. > > Johann Johan błaźnisz sie! hehe. Ale 2:0 moglo by być. Wisła grałaby dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wit Re: Wisła Kraków - Omonia Nikozja IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 22:15 Qrwa,chyba ogladalem inny mecz,niz wielki dziennikarz, p.Bialonski.W ktorym qrwa miejscu,Wisla byla o kilka klas lepsza??????????????????W zadnym. Gdyby Cypryjczycy zamiast w poprzeczke trafiali w bramke,byloby 4:5 i sraka przed rewanzem. Obrona Wisly jest zenujaca,rzeczywiscie swietnie Jop przypilnowal Raufmana.Tak ze dwa razy kto inny faulowal go na polu karnym i byly "11".A Szymkowiak byl taaaaaaakim krolem srodka pola,ze po jego stracie byl drugi karny i gol dla Omonii. Jedynie napastnicy nie zawiedli. Po jakiego ch... Wisla ma wchodzic do Ligi Mistrzow???????????????Zeby Milan albo Inter czy inny Real jechali po niej 6:0,albo wyzej!?!?!?!?!? Troche pokory i obiektywizmu. Juz w rewanzu bedzie ciezko,a Anderlecht dopiero "wielkiej" Wisle pokqaze,gdzie jej miejsce. I jedyne co moge pochwalic (oprocz napastnikow) to decyzja o zawieszeniu Uche. Czarnuch zagrqal 10 meczów na jako-takim poziomie i sodowa uderzyla mu do glowy. Do Zidana czy nawet do mnie :-)duzo mu jeszcze brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Wisła Kraków - Omonia Nikozja IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 31.07.03, 00:19 Problem w tym, że umiejętność celnego strzelania również należy do tzw. "klasy" piłkarskiej. Jak ktoś nie potrafi trafić w bramkę, a gole strzela tylko z rzutów karnych to klasy mu jednak brak. A Wisła była lepsza o kilka klas od rywala przez zdecydowaną większość meczu (do około 70 minuty). Inna sprawa, że po zejściu Żurawskiego i Frankowskiego gra siadła i lepsi od tego momentu byli cypryjczycy. I oby Wisła awansowała. Przekonamy się wtedy czy rzeczywiście tak ją wszyscy będą golić. Myślę, że Cię zaskoczą. ( o ile awansują :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wit Re: Wisła Kraków - Omonia Nikozja IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 22:16 Aha i wspanialy komentarz,jaka to Wisla wielka i wspaniala. Gowno wielka i gowno wspaniala.A Basalaj i Nawalka niech przerzuca sie na szachy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tewqeerr Re: Wisła Kraków - Omonia Nikozja IP: *.chello.pl 30.07.03, 22:38 wez ty qrwa wit sie zamknij, smuty gadasz jak mało kto, boze!!!!!!!!!! jestes gosciu zenujący. chocy dlatego ze dwie poprzeczki były w jednej akcji, wiec nie licz ich jako "2 goli" buraku, oprócz tego wisła straciła gole, bo sie rozluzniła, nie musiała przy wyniku 5-0 walczyc na całego i grac na pełnych obrotach. a johan to ciec i mysli ze przy 2-0 awansuje omonia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wit Re: Wisła Kraków - Omonia Nikozja IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 22:55 teeewqeeer!!!! jak ta Wisla jest taaaka wielka, to niech sie tak rozluzni z Milanem albo Realem. Profesorzy futbolu sie znalezli. Kopacze i tyle. Wlasnie przez takie "rozluznianie sie" nigdy nasza pilka nic nie wygra. A te dwie poprzeczki to byly dwie osobne akcje. Rozluznij sie:) Odpowiedz Link Zgłoś