Gość: Myszkin IP: 155.91.64.* 20.11.07, 14:53 :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yak Nierozumię, to nielogiczne IP: *.icpnet.pl 20.11.07, 14:55 A jaki jest prawdziwy powód? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo ja bym jeszcze rozważył: "nie rozumiem" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki Re: ja bym jeszcze rozważył: "nie rozumiem" IP: 217.116.102.* 21.11.07, 19:09 trudna jezyk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm Re: Nierozumię, to nielogiczne IP: *.multicon.pl 20.11.07, 16:43 "nierozumię, nierozumię...sie uczy to rozumie!" AMM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIstrz Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: 212.160.172.* 20.11.07, 14:56 Skoda fajny grajek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loth Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 14:56 ciekawe "dlaczemu" :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesio Re: Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.gdynia.mm.pl 20.11.07, 17:28 Dzieńdobry! Fajowo. Pośpiewajmy goszkie rzale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rau Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 14:56 ti i lepiej zadefensywny to pomocnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:41 Nie ma w reprezentacji zawodnika po któtym bym płakał . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soodack Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.lns5-c7.dsl.pol.co.uk 20.11.07, 14:56 porabalo goscia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x umiesz tłuku czytać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 16:08 Napisane jest, że z powodów osobistych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: umiesz tłuku czytać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 21:48 Po co ta agresja, mama cie nie prztulala w dziecinstwie, jakiz jest powod twego nagannego zachowania szanwony forumowiczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl SZLAK ! TERAZ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 14:57 W takim momencie ? I kto go zastąpi, jeśli przyjdzie nam grać parą defensywnych (co na Euro chyba będzie naturalnym ustawieniem ?) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biało_Czerwoni Dla mnie jest cienki IP: 62.121.128.* 20.11.07, 14:57 Skoro uważa że jest nie potrzebny reprezentacji to niech rezygnuje. Ale widać patrzy na własny czubek nosa a nie dobro wspólne. Cóż jego wybór. Większość zapamięta go jednak nie tym jak grał lecz jak ta grę zakończył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Dla mnie jest cienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:00 Szacunek dla Radka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pewex Re: Dla mnie jest cienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:01 a jak zakończył?? no zakończył tak że wygrał nam pierwszy w historii awans na Euro, dzieki Radku i tyle :) musiał mieć poważne powody by to zrobić, my nie wiemy jakie, ale też nie nam musi je podawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawne faworyzowani dostal niesprawiedliwie malo premii"""""""""@@@@@@ IP: *.bredband.comhem.se 20.11.07, 15:04 Sobol jest wyrózniajacym sie pilkarzem, w swojej formacji, jednak podzial kasy byl niesprawiedliwy, poczul sie urazony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sezam jak chciał zrezygnować to dobrze że teraz a nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:28 przed samym EURO!!!Radomski wyleczy kontuzję Dudka też więc nie ma co płakać.Radek - DZIęKUJEMY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żubr Re: jak chciał zrezygnować to dobrze że teraz a n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 17:02 Trzymaj się Sobol !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koxiarz Re: Dla mnie jest cienki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:26 Rado Sobolo przydałby się naszej reprze, jednak pamietajcie, że piłka nozna nie jest najważniejsza w życiu. Nie wiem co to za sprawy osobiste, jednak wydaje mi się, że z jego sercem do gry on by tak łatwo z gry w reprze nie zrezygnował. To musi być coś ważnego. Trzymaj się Rado i dzieki za całą walkę, jaką pokazywałeś na boisku w każdym meczu w kadrze. Walczak jak ty powinien być przykładem do nąsladowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan student Re: Dla mnie jest cienki IP: *.wh-burse.uni-wuppertal.de 20.11.07, 16:46 Naucz się pisać po polsku chłopku-roztropku. Wszystkie "pozdra", "repy" itp są żenujące zapewne nawet w twoim gimnazjum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enskw Re: Dla mnie jest cienki IP: 62.69.213.* 20.11.07, 15:50 gowno prawda.. zrestza co ty tam wiesz o powodach jego rezygnacji... wymadrzac to sie kazdy umie. uszanowalbys jego dotychczasowe dokonania dla polskiej druzyny a jak nie masz nic do powiedzenia to morda w kubel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt pomyśl IP: *.acn.waw.pl 20.11.07, 16:11 podpisujesz się Bialo-Czerwoni a obrażasz się jak nie powiem kto, Sobol zakończył w świetnym stylu, bo wygrał dla nas eliminacje, oczywiście nie jest wesoło, szczególnie, ze nie znamy powodu, ale trzeba tylko podziękować Sobolowi i życzyć pwodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Dla mnie jest cienki IP: *.wh-burse.uni-wuppertal.de 20.11.07, 16:42 poczekal az sie zakwalifikujemy i skonczyl..glupio by bylo gdyby dzien przed meczem z belgia to zrobil..ale widocznie grac nie moze(czubek nosa podpowiadalby zeby grac i sie promowac)...skonczyl ladnie szacunek dla sobola!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pionovy Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze 20.11.07, 14:59 Szkoda, duzo serducha wlozyl w gre w reprezentacji. To musza byc jakies powazne sprawy. Zaraz po meczu zamknal sie w pokoju i nie swietowal z pozostalymi. Dzieki Radziu za walke, serducho i poswiecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:10 pionovy napisał: > Szkoda, duzo serducha wlozyl w gre w reprezentacji. To musza byc > jakies powazne sprawy. Zaraz po meczu zamknal sie w pokoju i nie > swietowal z pozostalymi. > > Dzieki Radziu za walke, serducho i poswiecenie. Skad takie informacje? Mozesz podac zrodlo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sx Re: Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.acn.waw.pl 20.11.07, 19:45 Sobol wygral dla nas eliminacje??? gościu, nie za dużo na playstation grasz?? :P obudź się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario Wielka szkoda! IP: 217.153.131.* 20.11.07, 15:00 Wielka szkoda. Mam nadzieję, że zmieni decyzję. W meczu z Belgią był jednym z najlepszych, najciężej pracujących zawodników. Liczba przechwytów imponująca. Dlaczego nie ma go w kadrze na Serbię?! Coś tu jest nie tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leksi Re: Wielka szkoda! IP: 213.17.251.* 20.11.07, 15:02 I dobrze. Cienki jest i tylke. To przez niego przegraliśmy z Niemcami na mundialu. Na pewno są lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
pateko7 tylko ciekawe kto z belgami biegal 20.11.07, 15:28 od linii od linii jak wol zapie..l? pamietasz pajacu ta akcje z dwoma ofiarnymi wsizgami co pozniej ebi mial okazje ale troche mi pila zeszla? dzieki Radek, bo awans tez dzieki Tobie wywalczony!!! Troche szacunku dla trudu pilkarza, gownozjadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: Wielka szkoda! IP: *.acn.waw.pl 20.11.07, 16:13 nie pisz głupot, bo obrażasz swego ojca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Kosowski tez moglby zrezygnowac, IP: *.cust.tele2.se 20.11.07, 15:01 bo z tego cielska juz nic nie bedzie. Miejsce tylko zabiera i samolot obciaza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arsenalek Dzieki Radek! IP: 65.119.189.* 20.11.07, 15:02 Miedzy innymi dzieki tobie awansowalismy. Powodzenia w Wisle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powodu osobiste? Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: 195.8.216.* 20.11.07, 15:07 co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salq Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:08 w meczu z Belgią uważam, że jeden z najlepszych na boisku, w I połowie jeden z nielicznych dobrze grających, rzekłbym, że w I połowie grał na poziomie dwóch Sobolewskich i do tego jeszcze z głową. Jestem ciekawy co się stało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orzeł Goleszyn Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.zep.com.pl 20.11.07, 15:10 Piłkarze Orła do dziś wspominają sparing z Wisłą Płock w którym grał Sobolewski, Matusiak, Agafon i paru innych grajków. Tylko Sobol i Agafan poważnie grali w tym meczu i o mało nie skończyło się kompromitacją I-ligowca. Mecz zakończył się wynikiem 3-2. Sobol zawsze walczył w każdym meczu. Nie wiem co się stało .... Może zdrowie, może kasa a może podpadł komuś.... MY JESTEŚMY Z SOBOLEM. www.orzelgoleszyn.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Czyzby poszlo o premie za awans? IP: *.crowley.pl 20.11.07, 15:11 szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orzeł Goleszyn Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.zep.com.pl 20.11.07, 15:12 Sorki, Matusiak wówczas nie grał. Ale tylko Agafona i Sobola warto wspomnieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzięki Radek Dzięki RADEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:14 dlaczego On a nie Drewninho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arsenalek Re: Trudno, poradzimy sobie bez tego durnia. IP: 65.119.189.* 20.11.07, 15:14 A ty durniu co? Masz krysztalowa kule? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Mówimy o piłce, a nie o skokach narciarskich. IP: *.tsi.tychy.pl 20.11.07, 15:27 lol Odpowiedz Link Zgłoś
appfunds Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze 20.11.07, 15:19 Kto myślał, że chodzi o Rasiaka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbucz Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: 82.177.111.* 20.11.07, 15:19 Hej, proszę o szacunek dla pewnie niełatwej decyzji. Zwłaszcza, że Sobolewski w każdym meczu dawał z siebie kadrze narodowej 100% i zawsze był dla niej ważnym ogniwem. Szacunek dla niego, że kończy karierę w takim momencie, najlepszym z punktu widzenia dobra reprezentacji. Pozdrawiam i dziękuję za te wszystkie lepsze i gorsze momenty w kadrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda ;)) Re: Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.piekary.net 20.11.07, 15:20 Eh. Jeśli rzeczywiście miał powód to mam do niego szacunek ; )) Moim zdaniem, jest to klasowy zawodnik. Jeśli jednak zrobił to "ot tak" to widać jaki ma stosunek do całej piłki, drużyny, trenera, kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loc Re: Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.11.07, 19:16 "od tak" to Ty chyba tego posta napisałaś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick.t "ot tak" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 20:15 Ktoś tu chyba jest nadgorliwy. Pisze się "ot tak", a nie "od tak": sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2496988 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek d Powodzenia w walce z choroba IP: *.ntlworld.ie 20.11.07, 15:21 trzymaj sie stary! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek d Radek sam sie odezwie jak uzna ze juz IP: *.ntlworld.ie 20.11.07, 15:35 nt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bikerz Re: Radek sam sie odezwie jak uzna ze juz IP: 195.205.63.* 20.11.07, 16:02 ja jedynie co to podejrzewam, że coś nie tak ze zdrowiem...bo niby czemu miałby rezygnować euro???? jeśli chodzi o zdrowie, to mam nadzieję, że wyjdzie z tego. trzymam kciuki (sam poważnie chorowałem i wiem jak to jest) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skończcie pluć! Jeśli to choroba, to [ z d r o w i a ] ! IP: *.technika.net.pl 20.11.07, 16:09 Trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gills Re: Jeśli to choroba, to [ z d r o w i a ] ! IP: *.magma-net.pl 20.11.07, 16:40 hmmm.. gdyby to byla choroba wydaje mi sie, ze powinien calkowicie zrezygnowac ze sportu a nie tylko z reprezentacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubies Re: Jeśli to choroba, to [ z d r o w i a ] ! IP: *.iw3d.co.uk 20.11.07, 16:50 Moze byc choroba kogos z rodziny. Moze chce byc wiecej w domu? Pierwsze pol roku 2008 to dla reprezentanta ciagle obozy i mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szoszon Re: Radziu, WHY? IP: *.chello.pl 20.11.07, 15:43 Trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc. Charakterny chlop. Trzeba przyjac jego decyzje ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundial mógł zrezygnować zanim czerwoną z niemcami zarobił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:44 faja osłabiła nasz zespół... a jak dalej był każdy wie Odpowiedz Link Zgłoś