Dodaj do ulubionych

Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze

IP: 155.91.64.* 20.11.07, 14:53
:(
Obserwuj wątek
    • Gość: yak Nierozumię, to nielogiczne IP: *.icpnet.pl 20.11.07, 14:55
      A jaki jest prawdziwy powód?
      • Gość: ortografialudzie chyba nierozumiem! IP: 217.153.242.* 20.11.07, 15:39
        • Gość: nemo ja bym jeszcze rozważył: "nie rozumiem" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:57
          • Gość: jaki Re: ja bym jeszcze rozważył: "nie rozumiem" IP: 217.116.102.* 21.11.07, 19:09
            trudna jezyk...
      • Gość: gm Re: Nierozumię, to nielogiczne IP: *.multicon.pl 20.11.07, 16:43
        "nierozumię, nierozumię...sie uczy to rozumie!" AMM
    • Gość: MIstrz Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: 212.160.172.* 20.11.07, 14:56
      Skoda fajny grajek!!!
    • Gość: loth Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 14:56
      ciekawe "dlaczemu" :(
      • Gość: Czesio Re: Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.gdynia.mm.pl 20.11.07, 17:28
        Dzieńdobry!
        Fajowo. Pośpiewajmy goszkie rzale.
    • Gość: rau Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 14:56
      ti i lepiej zadefensywny to pomocnik
      • Gość: piotr Re: Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:41
        Nie ma w reprezentacji zawodnika po któtym bym płakał .
    • Gość: Soodack Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.lns5-c7.dsl.pol.co.uk 20.11.07, 14:56
      porabalo goscia!!
      • Gość: x umiesz tłuku czytać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 16:08
        Napisane jest, że z powodów osobistych!
        • Gość: klient Re: umiesz tłuku czytać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 21:48
          Po co ta agresja, mama cie nie prztulala w dziecinstwie, jakiz jest powod twego
          nagannego zachowania szanwony forumowiczu?
    • Gość: turtl SZLAK ! TERAZ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 14:57
      W takim momencie ? I kto go zastąpi, jeśli przyjdzie nam grać parą defensywnych (co na Euro chyba będzie naturalnym ustawieniem ?) ?
    • Gość: Biało_Czerwoni Dla mnie jest cienki IP: 62.121.128.* 20.11.07, 14:57
      Skoro uważa że jest nie potrzebny reprezentacji to niech rezygnuje. Ale widać
      patrzy na własny czubek nosa a nie dobro wspólne. Cóż jego wybór. Większość
      zapamięta go jednak nie tym jak grał lecz jak ta grę zakończył.
      • Gość: kibic Re: Dla mnie jest cienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:00
        Szacunek dla Radka.
      • Gość: Pewex Re: Dla mnie jest cienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:01
        a jak zakończył?? no zakończył tak że wygrał nam pierwszy w historii awans na Euro, dzieki Radku i tyle :) musiał mieć poważne powody by to zrobić, my nie wiemy jakie, ale też nie nam musi je podawać.
      • Gość: jawne faworyzowani dostal niesprawiedliwie malo premii"""""""""@@@@@@ IP: *.bredband.comhem.se 20.11.07, 15:04
        Sobol jest wyrózniajacym sie pilkarzem, w swojej formacji,
        jednak podzial kasy byl niesprawiedliwy, poczul sie urazony
        • Gość: sezam jak chciał zrezygnować to dobrze że teraz a nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:28
          przed samym EURO!!!Radomski wyleczy kontuzję Dudka też więc nie ma co
          płakać.Radek - DZIęKUJEMY!!!!!
          • Gość: Żubr Re: jak chciał zrezygnować to dobrze że teraz a n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 17:02
            Trzymaj się Sobol !!
      • Gość: koxiarz Re: Dla mnie jest cienki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:26
        Rado Sobolo przydałby się naszej reprze, jednak pamietajcie, że piłka nozna nie jest najważniejsza w życiu. Nie wiem co to za sprawy osobiste, jednak wydaje mi się, że z jego sercem do gry on by tak łatwo z gry w reprze nie zrezygnował. To musi być coś ważnego.

Trzymaj się Rado i dzieki za całą walkę, jaką pokazywałeś na boisku w każdym meczu w kadrze. Walczak jak ty powinien być przykładem do nąsladowania.
        • Gość: pan student Re: Dla mnie jest cienki IP: *.wh-burse.uni-wuppertal.de 20.11.07, 16:46
          Naucz się pisać po polsku chłopku-roztropku. Wszystkie "pozdra", "repy" itp są
          żenujące zapewne nawet w twoim gimnazjum. Pozdrawiam
      • Gość: enskw Re: Dla mnie jest cienki IP: 62.69.213.* 20.11.07, 15:50
        gowno prawda.. zrestza co ty tam wiesz o powodach jego rezygnacji... wymadrzac to sie kazdy umie.

uszanowalbys jego dotychczasowe dokonania dla polskiej druzyny a jak nie masz nic do powiedzenia to morda w kubel.
      • Gość: zgrzyt pomyśl IP: *.acn.waw.pl 20.11.07, 16:11
        podpisujesz się Bialo-Czerwoni a obrażasz się jak nie powiem kto, Sobol
        zakończył w świetnym stylu, bo wygrał dla nas eliminacje,

oczywiście nie jest wesoło, szczególnie, ze nie znamy powodu, ale trzeba tylko
        podziękować Sobolowi i życzyć pwodzenia
      • Gość: kibic Re: Dla mnie jest cienki IP: *.wh-burse.uni-wuppertal.de 20.11.07, 16:42
        poczekal az sie zakwalifikujemy i skonczyl..glupio by bylo gdyby dzien przed
        meczem z belgia to zrobil..ale widocznie grac nie moze(czubek nosa podpowiadalby
        zeby grac i sie promowac)...skonczyl ladnie szacunek dla sobola!!!
    • pionovy Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze 20.11.07, 14:59
      Szkoda, duzo serducha wlozyl w gre w reprezentacji. To musza byc
      jakies powazne sprawy. Zaraz po meczu zamknal sie w pokoju i nie
      swietowal z pozostalymi.

Dzieki Radziu za walke, serducho i poswiecenie.
      • Gość: xyz Re: Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:10
        pionovy napisał:

> Szkoda, duzo serducha wlozyl w gre w reprezentacji. To musza byc
        > jakies powazne sprawy. Zaraz po meczu zamknal sie w pokoju i nie
        > swietowal z pozostalymi.
        >
        > Dzieki Radziu za walke, serducho i poswiecenie.

Skad takie informacje? Mozesz podac zrodlo?
      • Gość: sx Re: Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.acn.waw.pl 20.11.07, 19:45
        Sobol wygral dla nas eliminacje???
        gościu, nie za dużo na playstation grasz??
        :P
        obudź się
    • Gość: dario Wielka szkoda! IP: 217.153.131.* 20.11.07, 15:00
      Wielka szkoda. Mam nadzieję, że zmieni decyzję. W meczu z Belgią był
      jednym z najlepszych, najciężej pracujących zawodników. Liczba
      przechwytów imponująca. Dlaczego nie ma go w kadrze na Serbię?!
      Coś tu jest nie tak!
      • Gość: leksi Re: Wielka szkoda! IP: 213.17.251.* 20.11.07, 15:02
        I dobrze. Cienki jest i tylke. To przez niego przegraliśmy z
        Niemcami na mundialu. Na pewno są lepsi.
        • pateko7 tylko ciekawe kto z belgami biegal 20.11.07, 15:28
          od linii od linii jak wol zapie..l? pamietasz pajacu ta akcje z
          dwoma ofiarnymi wsizgami co pozniej ebi mial okazje ale troche mi
          pila zeszla?
          dzieki Radek, bo awans tez dzieki Tobie wywalczony!!!
          Troche szacunku dla trudu pilkarza, gownozjadzie
        • Gość: zgrzyt Re: Wielka szkoda! IP: *.acn.waw.pl 20.11.07, 16:13
          nie pisz głupot, bo obrażasz swego ojca
    • Gość: Lechu Kosowski tez moglby zrezygnowac, IP: *.cust.tele2.se 20.11.07, 15:01
      bo z tego cielska juz nic nie bedzie. Miejsce tylko zabiera i
      samolot obciaza.
    • Gość: adam m. Wódko pozwól żyć IP: *.devs.futuro.pl 20.11.07, 15:02
      j.w.
    • Gość: Arsenalek Dzieki Radek! IP: 65.119.189.* 20.11.07, 15:02
      Miedzy innymi dzieki tobie awansowalismy. Powodzenia w Wisle!
    • Gość: powodu osobiste? Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: 195.8.216.* 20.11.07, 15:07
      co jest?
    • Gość: salq Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:08
      w meczu z Belgią uważam, że jeden z najlepszych na boisku, w I połowie jeden z
      nielicznych dobrze grających, rzekłbym, że w I połowie grał na poziomie dwóch
      Sobolewskich i do tego jeszcze z głową.
      Jestem ciekawy co się stało
    • Gość: Orzeł Goleszyn Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.zep.com.pl 20.11.07, 15:10
      Piłkarze Orła do dziś wspominają sparing z Wisłą Płock w którym grał
      Sobolewski, Matusiak, Agafon i paru innych grajków. Tylko Sobol i
      Agafan poważnie grali w tym meczu i o mało nie skończyło się
      kompromitacją I-ligowca. Mecz zakończył się wynikiem 3-2. Sobol
      zawsze walczył w każdym meczu. Nie wiem co się stało .... Może
      zdrowie, może kasa a może podpadł komuś.... MY JESTEŚMY Z SOBOLEM.
      www.orzelgoleszyn.com
    • Gość: x Czyzby poszlo o premie za awans? IP: *.crowley.pl 20.11.07, 15:11
      szkoda
    • Gość: Orzeł Goleszyn Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.zep.com.pl 20.11.07, 15:12
      Sorki, Matusiak wówczas nie grał. Ale tylko Agafona i Sobola warto
      wspomnieć:)
    • Gość: dzięki Radek Dzięki RADEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:14
      dlaczego On a nie Drewninho
    • Gość: Arsenalek Re: Trudno, poradzimy sobie bez tego durnia. IP: 65.119.189.* 20.11.07, 15:14
      A ty durniu co? Masz krysztalowa kule?
      • Gość: ja Mówimy o piłce, a nie o skokach narciarskich. IP: *.tsi.tychy.pl 20.11.07, 15:27
        lol
    • appfunds Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze 20.11.07, 15:19
      Kto myślał, że chodzi o Rasiaka ?
    • Gość: mbucz Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: 82.177.111.* 20.11.07, 15:19
      Hej, proszę o szacunek dla pewnie niełatwej decyzji. Zwłaszcza, że Sobolewski w
      każdym meczu dawał z siebie kadrze narodowej 100% i zawsze był dla niej ważnym
      ogniwem.

Szacunek dla niego, że kończy karierę w takim momencie, najlepszym z punktu
      widzenia dobra reprezentacji.

Pozdrawiam i dziękuję za te wszystkie lepsze i gorsze momenty w kadrze!
    • Gość: Matylda ;)) Re: Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.piekary.net 20.11.07, 15:20
      Eh. Jeśli rzeczywiście miał powód to mam do niego szacunek ; ))
      Moim zdaniem, jest to klasowy zawodnik. Jeśli jednak zrobił to "ot
      tak" to widać jaki ma stosunek do całej piłki, drużyny, trenera,
      kibiców
      • Gość: loc Re: Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.11.07, 19:16
        "od tak" to Ty chyba tego posta napisałaś...
        • Gość: nick.t "ot tak" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 20:15
          Ktoś tu chyba jest nadgorliwy. Pisze się "ot tak", a nie "od tak":
          sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2496988
    • Gość: romek d Powodzenia w walce z choroba IP: *.ntlworld.ie 20.11.07, 15:21
      trzymaj sie stary!
      • Gość: x Mozesz cos wiecej o tym napisac? IP: *.crowley.pl 20.11.07, 15:25
        .
        • Gość: romek d Radek sam sie odezwie jak uzna ze juz IP: *.ntlworld.ie 20.11.07, 15:35
          nt
          • Gość: bikerz Re: Radek sam sie odezwie jak uzna ze juz IP: 195.205.63.* 20.11.07, 16:02
            ja jedynie co to podejrzewam, że coś nie tak ze zdrowiem...bo niby czemu miałby
            rezygnować euro???? jeśli chodzi o zdrowie, to mam nadzieję, że wyjdzie z tego.
            trzymam kciuki (sam poważnie chorowałem i wiem jak to jest)
            • Gość: Skończcie pluć! Jeśli to choroba, to [ z d r o w i a ] ! IP: *.technika.net.pl 20.11.07, 16:09
              Trzymaj się!
              • Gość: Gills Re: Jeśli to choroba, to [ z d r o w i a ] ! IP: *.magma-net.pl 20.11.07, 16:40
                hmmm.. gdyby to byla choroba wydaje mi sie, ze powinien calkowicie zrezygnowac
                ze sportu a nie tylko z reprezentacji...
                • Gość: ubies Re: Jeśli to choroba, to [ z d r o w i a ] ! IP: *.iw3d.co.uk 20.11.07, 16:50
                  Moze byc choroba kogos z rodziny. Moze chce byc wiecej w domu? Pierwsze pol roku
                  2008 to dla reprezentanta ciagle obozy i mecze.
    • Gość: air Radziu, WHY? IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 20.11.07, 15:29
      WTF?
      • Gość: Szoszon Re: Radziu, WHY? IP: *.chello.pl 20.11.07, 15:43
        Trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc. Charakterny chlop. Trzeba przyjac jego
        decyzje ze zrozumieniem.
      • Gość: mundial mógł zrezygnować zanim czerwoną z niemcami zarobił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:44
        faja osłabiła nasz zespół... a jak dalej był każdy wie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka