Dodaj do ulubionych

Eurodożynki, czyli Serbia - Polska z czuba i na...

• barcia dobrze widzę? 21.11.07, 22:26
      co to odśnież ?
      zima i co mam odśnieżyć chodnik jaki czy co?
    • Gość: hans hebron peeetriiiccc!!!! IP: *.icpnet.pl 21.11.07, 22:36
      2-3 dla chorwacji!!!!!
    • maciek788 Brawo Chorwaci !!! 21.11.07, 22:38
    • Gość: budzik niemcy i holandia: skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 22:39
      cholerni kinktatorzy. popatrzcie na ich wynik i na artykul zz sport.pl
      www.sport.pl/pilka/1,85239,4687343.html
      . wkurza mnie to ale dzieki ich kunktatorstwu (i rowniez dzieki sport.pl
      ktore zwrocila na to moja uwage) wygralem ponad 100 zlotych na postawienie
      przegranej holandii i remisu niemiec.
      • Gość: emigrant Anglia IP: *.gprs.plus.pl 21.11.07, 22:44
        No to Polacy sie beda cieszyc jutro w robocie na wyspach. Anglicy
        zarozumialcy w koncu poczuja ból. Mam nadzieje.
    • Gość: tom Eurodożynki, czyli Serbia - Polska z czuba i na.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 22:42
      znowu wyjdę na matołka, ale dlaczego finowie mają być dla nas źli. Nasze
      zwycięstwo nic by im nie dało przecież
      • Gość: nez Re: Eurodożynki, czyli Serbia - Polska z czuba i IP: 213.134.184.* 21.11.07, 22:54
        nie wyjdziesz. My dla nich zrobilismy tyle ile trzeba bylo. Sami nie dali rady,
        a szkoda ...
    • wicker.man73 Ciota w bramce i po zwycięstwie :( 21.11.07, 22:46
      Tak bojaźliwego bramkarza jak Fabiański dawno nie widziałem. Na 5 metrze prawdziwy golkiper rzuca się pod nogi napastnikom, ale ta pierdoła robiła jakieś wślizgi. Przy zawalonych golach zachowywał się się jak zawodnik z pola, który zastępuje z przymusu bramkarza po czerwonej kartce i po limicie zmian. Mam nadzieje, że tego cieniasa Fabiańskiego nie zobaczymy już w reprezentacji.
      • Gość: game Re: Ciota w bramce i po zwycięstwie :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.07, 23:07
        Mam nadzieję, że następnym razem będziesz oglądał cały mecz, a nie jedynie
        powtórki bramek. Bo oczywiście Fabiański ani razu nie rzucił się pod nogi w tym
        meczu, nie wyszedł odważnie po piłkę (a już na pewno nie w pierwszej połowie
        ratując zespół!) a rękawice ubrał tylko dlatego, że mu w ręce zimno było.
        pozdrawiam.
        • wicker.man73 Re: Ciota w bramce i po zwycięstwie :( 21.11.07, 23:24
          Mam nadzieję, że następnym rezem będziesz oglądał mecz nie tylko cały, ale i uważnie. Będziesz być może mieć okazję przekonać się, że te wszystkie "wspaniałe" i heroiczne interwencje cieniutkiego Fabiańskiego były poprostu strzałami w niego. Ogólnie przydatnośc Fabiańskiego w reprezentacji jast taka sama jak "późnego" Dudka.
    • junk92508 finowie nie moga byc zli bo sami zremisowali ... 21.11.07, 22:46

więc nawet jakbysmy wygrali to by nie weszli ...
      • gabrielle Re: finowie nie moga byc zli bo sami zremisowali 21.11.07, 23:00
        W kwestii wychodzenia do kibla:
        przy okazji poprzedniego meczu liczne grono doszło do wniosku, że
        ktoś przesiedzi ME w kiblu, skoro podczas nieobecności padają gole.

To ja dziś miałam trochę inaczej. Wygląda na to, że ME przesiedzę
        przed tv oglądając cokolwiek bez możliwości ruszenia się do łazienki.

Oglądałam. Stwierdzałam w końcu, że nuda. Przełączałam na inny
        kanał. Po chwili wpadał ojciec albo mamunia, a z kuchni dochodził
        taki wrzask Tomasza Zimocha, jakby to on sam strzelił.

Druga połowa. Stwierdzam koniecznośc udania się do kibelka.
        Chwyciłam za klamkę. Zawróciło mnie rozczarowane AAAAAAA ojca.
        Poszłam. Popatrzyłam. Zwątpiłam. Westchnęłam. Postanowiłam
        zrealizować zamiar pierwotny. Dłoń na klamce. Mamunia z kuchni znad
        radia: AAAAAAA.

I tak mamy 2:2.
    • Gość: Smok Tylko moja europejska polityczna poprawnosc IP: *.acn.waw.pl 21.11.07, 22:57
      powstrzymuje mnie od stwierdzenia ze Serbowie to prymitywy a Serbki
      na zdjeciu wygladaja jak ordynarne K*U*R*WY.
      • Gość: Smok A może to nie Serbki? Hmmm.. W takim razie muszę IP: *.acn.waw.pl 21.11.07, 23:02
        zagaić że wszystkie Serbki to mhmhm
    • Gość: iwet21 Czyżby spotkanie na Eu z Niemcami??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.07, 23:01
      Jak tak..to przegrana Polaków na banie!!!.Nigdy z Niemcami Polacy
      nie wygrali.Nie mam na myśli ani bitwy pod Grunwaldem czy drugiej
      wojny światowej.
    • Gość: pilarjr Eurodożynki, czyli Serbia - Polska z czuba i na.. IP: *.retsat1.com.pl 21.11.07, 23:02
      Czy widzieliście w powtórce, że tuż przed podaniem do Zigica który strzelił dla Serbii pierwszego gola piłka wyraźnie wyszła poza linię boiska, a sędzia odgwizdał ałtu ?? Nie byłoby może tej bramki :/

I Gratulacje dla Chorwacji !!!! Angole nie jadą na Euro :D !!! - jak mnie to cieszy :)
    • Gość: kibic Hurra! Anglia za burtą. ;) IP: *.tsi.tychy.pl 21.11.07, 23:07
      I dobrze bo z taką grą nie ma sensu żeby tam jechali.
      • Gość: kubek Re: Hurra! Anglia za burtą. ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 23:12
        Anglia za burtą i rasija wchodzi <jupi>!!!!!!!!
    • Gość: Markus Eurodożynki, czyli Serbia - Polska z czuba i na.. IP: *.toya.net.pl 21.11.07, 23:09
      Fińscy przyjaciele juz się do mnie odezwali. Podziękowali za pomoc i przyznali,
      że nie zasłużyli na awans. Nawet nasze zwycięstwo by im nie pomogło. Statystyka
      strzałów 20-3 dla Portugalczyków mówi sama za siebie.
    • Gość: ppp Re: Eurodożynki, czyli Serbia - Polska z czuba i IP: *.dyn.optonline.net 21.11.07, 23:48
      o co chodzi z tym awansem Finalandii przy remisie z Portugalia
      jezeli Polska by wygrala z Serbia, jezeli ktos umie liczyc to
      przeciez Finlandia musiala wygrac z Portugalia bo miala 3 punkty
      mniej od Portugalii, moze jakis matematyk mi to wytlumaczy co jest
      pisane w tych artykulach
      • Gość: krispol2 Re: Eurodożynki, czyli Serbia - Polska z czuba i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 10:47
        Autorzy po prostu plotą głupoty.
    • Gość: kuba Eurodożynki, czyli Serbia - Polska z czuba i na.. IP: *.gprs.plus.pl 22.11.07, 15:17
      prośba do redakcji.... wyrzućcie tego debila, który próbował komentować ten mecz
      z pracy, czy nikt tego prymitywa nie kontroluje? żenada....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka