barcia dobrze widzę? 21.11.07, 22:26 co to odśnież ? zima i co mam odśnieżyć chodnik jaki czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans hebron peeetriiiccc!!!! IP: *.icpnet.pl 21.11.07, 22:36 2-3 dla chorwacji!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budzik niemcy i holandia: skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 22:39 cholerni kinktatorzy. popatrzcie na ich wynik i na artykul zz sport.pl www.sport.pl/pilka/1,85239,4687343.html . wkurza mnie to ale dzieki ich kunktatorstwu (i rowniez dzieki sport.pl ktore zwrocila na to moja uwage) wygralem ponad 100 zlotych na postawienie przegranej holandii i remisu niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Anglia IP: *.gprs.plus.pl 21.11.07, 22:44 No to Polacy sie beda cieszyc jutro w robocie na wyspach. Anglicy zarozumialcy w koncu poczuja ból. Mam nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Eurodożynki, czyli Serbia - Polska z czuba i na.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 22:42 znowu wyjdę na matołka, ale dlaczego finowie mają być dla nas źli. Nasze zwycięstwo nic by im nie dało przecież Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nez Re: Eurodożynki, czyli Serbia - Polska z czuba i IP: 213.134.184.* 21.11.07, 22:54 nie wyjdziesz. My dla nich zrobilismy tyle ile trzeba bylo. Sami nie dali rady, a szkoda ... Odpowiedz Link Zgłoś
wicker.man73 Ciota w bramce i po zwycięstwie :( 21.11.07, 22:46 Tak bojaźliwego bramkarza jak Fabiański dawno nie widziałem. Na 5 metrze prawdziwy golkiper rzuca się pod nogi napastnikom, ale ta pierdoła robiła jakieś wślizgi. Przy zawalonych golach zachowywał się się jak zawodnik z pola, który zastępuje z przymusu bramkarza po czerwonej kartce i po limicie zmian. Mam nadzieje, że tego cieniasa Fabiańskiego nie zobaczymy już w reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: game Re: Ciota w bramce i po zwycięstwie :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.07, 23:07 Mam nadzieję, że następnym razem będziesz oglądał cały mecz, a nie jedynie powtórki bramek. Bo oczywiście Fabiański ani razu nie rzucił się pod nogi w tym meczu, nie wyszedł odważnie po piłkę (a już na pewno nie w pierwszej połowie ratując zespół!) a rękawice ubrał tylko dlatego, że mu w ręce zimno było. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wicker.man73 Re: Ciota w bramce i po zwycięstwie :( 21.11.07, 23:24 Mam nadzieję, że następnym rezem będziesz oglądał mecz nie tylko cały, ale i uważnie. Będziesz być może mieć okazję przekonać się, że te wszystkie "wspaniałe" i heroiczne interwencje cieniutkiego Fabiańskiego były poprostu strzałami w niego. Ogólnie przydatnośc Fabiańskiego w reprezentacji jast taka sama jak "późnego" Dudka. Odpowiedz Link Zgłoś
junk92508 finowie nie moga byc zli bo sami zremisowali ... 21.11.07, 22:46 więc nawet jakbysmy wygrali to by nie weszli ... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle Re: finowie nie moga byc zli bo sami zremisowali 21.11.07, 23:00 W kwestii wychodzenia do kibla: przy okazji poprzedniego meczu liczne grono doszło do wniosku, że ktoś przesiedzi ME w kiblu, skoro podczas nieobecności padają gole. To ja dziś miałam trochę inaczej. Wygląda na to, że ME przesiedzę przed tv oglądając cokolwiek bez możliwości ruszenia się do łazienki. Oglądałam. Stwierdzałam w końcu, że nuda. Przełączałam na inny kanał. Po chwili wpadał ojciec albo mamunia, a z kuchni dochodził taki wrzask Tomasza Zimocha, jakby to on sam strzelił. Druga połowa. Stwierdzam koniecznośc udania się do kibelka. Chwyciłam za klamkę. Zawróciło mnie rozczarowane AAAAAAA ojca. Poszłam. Popatrzyłam. Zwątpiłam. Westchnęłam. Postanowiłam zrealizować zamiar pierwotny. Dłoń na klamce. Mamunia z kuchni znad radia: AAAAAAA. I tak mamy 2:2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Tylko moja europejska polityczna poprawnosc IP: *.acn.waw.pl 21.11.07, 22:57 powstrzymuje mnie od stwierdzenia ze Serbowie to prymitywy a Serbki na zdjeciu wygladaja jak ordynarne K*U*R*WY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok A może to nie Serbki? Hmmm.. W takim razie muszę IP: *.acn.waw.pl 21.11.07, 23:02 zagaić że wszystkie Serbki to mhmhm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Czyżby spotkanie na Eu z Niemcami??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.07, 23:01 Jak tak..to przegrana Polaków na banie!!!.Nigdy z Niemcami Polacy nie wygrali.Nie mam na myśli ani bitwy pod Grunwaldem czy drugiej wojny światowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilarjr Eurodożynki, czyli Serbia - Polska z czuba i na.. IP: *.retsat1.com.pl 21.11.07, 23:02 Czy widzieliście w powtórce, że tuż przed podaniem do Zigica który strzelił dla Serbii pierwszego gola piłka wyraźnie wyszła poza linię boiska, a sędzia odgwizdał ałtu ?? Nie byłoby może tej bramki :/ I Gratulacje dla Chorwacji !!!! Angole nie jadą na Euro :D !!! - jak mnie to cieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Hurra! Anglia za burtą. ;) IP: *.tsi.tychy.pl 21.11.07, 23:07 I dobrze bo z taką grą nie ma sensu żeby tam jechali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: Hurra! Anglia za burtą. ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 23:12 Anglia za burtą i rasija wchodzi <jupi>!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markus Eurodożynki, czyli Serbia - Polska z czuba i na.. IP: *.toya.net.pl 21.11.07, 23:09 Fińscy przyjaciele juz się do mnie odezwali. Podziękowali za pomoc i przyznali, że nie zasłużyli na awans. Nawet nasze zwycięstwo by im nie pomogło. Statystyka strzałów 20-3 dla Portugalczyków mówi sama za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Eurodożynki, czyli Serbia - Polska z czuba i IP: *.dyn.optonline.net 21.11.07, 23:48 o co chodzi z tym awansem Finalandii przy remisie z Portugalia jezeli Polska by wygrala z Serbia, jezeli ktos umie liczyc to przeciez Finlandia musiala wygrac z Portugalia bo miala 3 punkty mniej od Portugalii, moze jakis matematyk mi to wytlumaczy co jest pisane w tych artykulach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krispol2 Re: Eurodożynki, czyli Serbia - Polska z czuba i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 10:47 Autorzy po prostu plotą głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Eurodożynki, czyli Serbia - Polska z czuba i na.. IP: *.gprs.plus.pl 22.11.07, 15:17 prośba do redakcji.... wyrzućcie tego debila, który próbował komentować ten mecz z pracy, czy nikt tego prymitywa nie kontroluje? żenada.... Odpowiedz Link Zgłoś