Gość: fan co wy bredzicie IP: *.range86-149.btcentralplus.com 22.11.07, 15:52 jakie jeki i placze? facet mowi co czuje i tyle. dziennikarze sie spytali co mysli o swojej sytuacji to odpowiada. nic sie nie zali tylko mowi ze mu przykro. a dudek niby co robil gdy nie dostal powolania? pewnie beczal. kuszczak jest w super formie w tej chwili. ogladalem jego wszystkie mecze i interwencje od kiedy gra w anglii a w szczegolnosci w manu. nie przypominam sobie zeby popelnil kiedykolwiek blad. co do fabianskiego to pojecia nie mam. bo nie gra. dostal pochwaly za carling cup. no i super. i ja nie mowie kto jest lepszy. nie rozumiem tylko dlaczego go gnoicie za to ze chce grac w repr. bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luminat Kolumbia IP: 213.199.198.* 22.11.07, 15:57 Jak Kuszczak ma nie bronic takich bramek jak z Kolumbia, to lepiej niech nie gra w reprezentacji :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rupi Re: Kolumbia IP: *.aster.pl 22.11.07, 16:09 O matko, następny debil się odezwał z tym samym. Poczytaj sobie komentarze powyżej, tam już napisali o tym. I dali linki do zgoła innych interwencji Kuszczaka. Równie dobrze można się naśmiewać z Boruca. Zobacz sobie to. Mecz z września: youtube.com/watch?v=wW3eTYOq_rM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Kuszczak: im lepiej, tym gorzej IP: *.elektrosat.pl 22.11.07, 16:09 no ciekawe jak ty byś sie zachowywał gdybyś trenował jak wół a wszystko szło na marne... jak dla mnie kuszczak jest numerem 2 w polskiej kadrze szkoda że Leo go nie docenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.D77 Kuszczak: im lepiej, tym gorzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 16:20 Szanuje Leo ale dziwi mnie ze Tomka nie wystywia do bramki uważam ze jest lepszy od Fabiańskiego co pokazuje w M.U mam nadzieje ze na Euro on bedzie bronił naszej bramki. Kuszczako trzym się Odpowiedz Link Zgłoś
barwro5 Kuszczak: im lepiej, tym gorzej 22.11.07, 17:56 Kuszczak to jest brylant ,lepszy od nonszalanckiego Boruca, Niestety LEO sluch podpowiadaczy i to jest efekt. Jezeli Kuszczak nie zagra czy nie dostanie szansy powinien zmienic obywatelstwo i bedzie bramkarzem Nr.1 w Angli.Jednak w polskiej pilce nadal dziala polityka. Fabianski w ostatnim meczu byl cieniutki,zobaczymy czy LEO widzial to samo co fani. Odpowiedz Link Zgłoś
barwro5 Kuszczak: im lepiej, tym gorzej 22.11.07, 17:57 Kuszczak to jest brylant ,lepszy od nonszalanckiego Boruca, Niestety LEO slucha podpowiadaczy i to jest efekt. Jezeli Kuszczak nie zagra czy nie dostanie szansy powinien zmienic obywatelstwo i bedzie bramkarzem Nr.1 w Angli.Jednak w polskiej pilce nadal dziala polityka. Fabianski w ostatnim meczu byl cieniutki,zobaczymy czy LEO widzial to samo co fani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Oj, Leo, marnie skonczysz IP: 144.92.199.* 22.11.07, 19:01 Jesli cos nie wyjdzie na Euro, ci sami kibice ktorzy teraz sa gotowi wziasc ci do buzi, potraktuja cie jak Janasa. Kij zawsze sie znajdzie - juz zostales oskarzony ze na sile promujesz bramkarzy z ktorych mozesz dostac procent od transferow. Tak to u nas jest - mamy 38 milionow selekcjonerow, kilku dobrych bramkarzy, Smolarka ktorego nam wychowali Holendrzy i to wlasciwie wszystko... Wracajac do tematu - to fajnie ze Tomasz Kuszczak jest ambitny, ale to trener odpowiada za wyniki druzyny, a druzyna to niekoniecznie 11 najlepszych zawodnikow w danym kraju. Podczas meczu na olimpiadzie w Monachium pewien pilkarz byl tak obrazony na Gorskiego ze nie zagral od poczatku zgodzil sie wejsc na boisko podczas meczu. Gorski spokojnie odpowiedzial ze juz NIGDY wiecej u niego nie zagra i slowa dotrzymal - a chodzilo o jednego z najlepszych zawodnikow naszej ligi w tym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtz Re: Oj, Leo, marnie skonczysz IP: *.devs.futuro.pl 22.11.07, 21:24 bzdura... a co do kuszczaka, boruc jest bezapelacyjnie nr.1, co do numeru 2... fabian i kuszczak klasowo sa podobni jak dla mnie.. no dobra, moze kuszczak troche lepszy... jednak fabian duzo mlodszy Odpowiedz Link Zgłoś