Gość: dobry wujek Re: Losowanie grup eliminacyjnych MŚ z czuba i na IP: *.dsl.zen.co.uk 25.11.07, 17:21 '16:44 Na pewno są w tym kraju osoby, które będą się pasjonować tym, że o możliwość walki z USA będą walczyć Barbados i Dominika.' o w morde, Dominika bedzie grala? Dominika Kamyczek? Czy Dominika Muszelka? Ktora Ktora???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migdal Losowanie grup eliminacyjnych MŚ z czuba i na żyw IP: *.199.53.90.tesatnet.pl 25.11.07, 17:22 Jest dobrze Polska z Czechami pewne zwycięstwo jestesmy w MŚ Hura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Czesi wcale nie są słabsi od np. Hiszpanii IP: *.tsi.tychy.pl 25.11.07, 17:24 Więc nie rozumiem z czego się tak cieszysz. P.S. To tylko losowanie - nie podniecaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtz czesi rozgromili ostatnio niemcy na wyjezdzie IP: *.adsl.alicedsl.de 25.11.07, 17:26 czesi rozgromili ostatnio niemcy na wyjezdzie wiec nie wiem czy to taki slaby rywal ale napewno lepszy niz italia Gość portalu: migdal napisał(a): > Jest dobrze Polska z Czechami pewne zwycięstwo jestesmy w MŚ Hura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: czesi rozgromili ostatnio niemcy na wyjezdzie IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.11.07, 17:44 czesi to powioza tych polskich grajkow, jesli sie w pore nie ogarna, ze hej! jeden beenhakker wiosny nie czyni.. niestety.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Losowanie grup eliminacyjnych MŚ z czuba i na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 17:56 ..niniejszym potwierdziłeś chłopie że pojęcie kto jest kim w piłkarskiej Europie masz wyjątkowo mierne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Z czego się cieszysz, ignorancie? IP: *.tsi.tychy.pl 25.11.07, 18:19 Masz zero wiedzy o piłce nożnej jeżeli uważasz, że z Czechami mamy pewne zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Angolom gratulujemy Chorwatów!!! IP: 149.156.67.* 25.11.07, 17:23 trzeba szybko wyrzucić z kadry robinsona i carsona... bo będzie niedobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Losowanie grup eliminacyjnych MŚ z czuba i na żyw 25.11.07, 17:23 Dla mnie bomba - Moc była z Nami ! Odpowiedz Link Zgłoś
uberkilah Porównać ostatnie miss! 25.11.07, 17:24 Panowie Zczubaki! natychmiast chce widziec zdjecia ostatnich miss krajow, z ktorymi gramy w grupie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nazir Losowanie grup eliminacyjnych MŚ z czuba i na żyw IP: 89.101.183.* 25.11.07, 17:24 jest fantastycznie nie wiem czy mogla nam sie trafic latwiejsza grupa ze spokojem ide napiwko Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Cieszę się 25.11.07, 17:31 Podoba mi się skład grupy 3. Chciałem, aby Polska nie musiała latać daleko, do Azji oraz takich głupich podróży, jak np. na Wyspy Owcze, a chciałem jak najwięcej zespołów z naszej części Europy, np. Słowenię, Słowację, Estonię, po części się udał. A z pierwszego miałem dylemat wyboru między moimi ulubionymi reprezentacjami - Włochami i Czechami, padło na tych drugich. Bardzo fajna grupa, ale nie jest tak łatwa jakby się wydawało - Czechy to czołówka światowa, zaraz zostaną wzmocnienie przez utalentowanych młodzieżowców i juniorów (Pudil już pokazał na co go stać), a Słowacja i Irlandia Płn. są zawsze nieobliczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: Cieszę się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 17:36 bardzo fajna grupa. chyba zalicze wszystkie wyjazdy. problem bedzie malutki z czechami. Beda najazdy kibicow na poludniowych sasiadow. Hobby: Historia upadku rzadu Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Polacy - życze Wam dużo szczęścia w barażu IP: 217.11.253.* 25.11.07, 17:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Losowanie grup eliminacyjnych MŚ z czuba i na żyw IP: 217.11.253.* 25.11.07, 17:35 Polacy - życze Wam dużo szczęścia w barażu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: Losowanie grup eliminacyjnych MŚ z czuba i na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 18:06 Dopiero po losowaniu grup a tu kolejny prorok-wróżbita.:))) Ogarnij się człowieku! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie listkom Losowanie grup eliminacyjnych MŚ z czuba i na żyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 17:36 Listkiewicz odejdz wreszcie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarda dla nas Czechow to też jest grupa marzeń;) IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.07, 17:43 dla nas Czechow to też jest grupa marzeń ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fear Re: dla nas Czechow to też jest grupa marzeń;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 17:46 zobaczymy, zobaczymy ;) chociaż stawiam że wejdziecie dzięki tym barażom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WS Re: dla nas Czechow to też jest grupa marzeń;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 18:03 Fear więcej pokory. Pożyjemy zobaczymy. Postaw u buka skoro jesteś takie pewny tego że Czesi trafią do baraży. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Skąd ta radość? IP: 83.243.179.* 25.11.07, 17:46 No to po kolei: 1. Czechy - Ok mogło być gorzej, ale to solidna drużyna i nie gubi punktów w meczach ze słabszymi. 2. To my. 3. Irl. płn. - Zobaczcie jak zagrali w eliminacjach Euro2008, wyprzedzili Danię. No ale tu mogło być faktycznie duuużo gorzej. 4. Tu źle jedni z lepszych w tym koszyku. 5. Tu też źle było kilka łatwiejszych drużyn (np. Azerbejdżan). Podsumowując, bardzo wyrównana grupa, ale bez drużyn poza zasięgiem, chociaż chyba nie doceniamy Czechów. Nie ma za bardzo na kim zdobywać łatwych punktów i bramek żeby nie być tą dziewiątą z drugich w grupach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Grupa Mistrz! Tylko Izrael trafił lepiej z kosza! IP: *.acn.waw.pl 25.11.07, 17:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: ile druzyn awansuje? IP: 83.243.179.* 25.11.07, 18:33 Tylko jedna z grupy automatycznie. Osiem drugich gra baraże, dziewiąta czeka na następne mistrzostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: i nie wyjdziemy z grupy 25.11.07, 17:54 Chyba się szanownej imprezy pomyliły. Radzę przeczytać jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lcc "w czeskiej Pradze"???? a jest jakaś inna? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.11.07, 17:53 co to za kretynizm ta "czeska praga"? znacie jakąś inną pragę niż stolica czech - najpiękniejze miasto europy? Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: "w czeskiej Pradze"???? a jest jakaś inna? 25.11.07, 17:58 No a warszawska Praga? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krepa Re: "w czeskiej Pradze"???? a jest jakaś inna? IP: *.no.no.cox.net 25.11.07, 18:06 w stanach znalazlbys niejedna prage, tak jak i warszawe czy londyn. a w polsce to nawet wenecja jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Losowanie grup eliminacyjnych MŚ z czuba i na żyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 18:01 mieszkam w Cieszynie, juz nie moge doczekac sie konfrontacji przede wszytskim z Czechami ale ze Słowakami też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Kloss Losowanie grup eliminacyjnych MŚ z czuba i na żyw IP: *.nyc.res.rr.com 25.11.07, 18:02 Otoz trafila nam sie NAJGORSZA grupa. (jestem po prysznicu i wlasnie to przemyslalem :) ) Mamy tylko 2 warianty a) wygrac grupe - bardzo trudne b) wygrac barazne - jeszcze bardziej trudne Ad a) Mecze powinny byc ustawione tak pierwszy w Czechach, ostatni w Polsce. Reszta nie ma znaczenia. Mecz w Czechach musi byc minimum wysoko zremisowany (2:2). Potem bedzie pojedynek telegraficzny z Czechami na zwyciestwa. Nie obchodzi mnie czy z Irlandia Pln, czy ze Slowacja, czy ze Slowenia, czy z San Marino ale nasi MUSZA wygrac, co bedzie bardzo trudne, nie wazny styl moze byc 1:0 we wszystkich meczach, wazne sa 3 punkty (czyli 24 pkt), inaczej nie wygramy grupy. Czesi raczej wygraja, wiec i my to musimy. Zostaje ostatni mecz w Polsce gdzie do wyjscia z grupy wystarczy niski remis (1:1). Innej drogi nie ma. Wtedy wyjscie naszych przy 26 pkt na 1 miejscu przed Czechami 26 pkt (awans w bezposrednich spotkaniach) Ad b) Moczymy z Czechami, reszte wygrywamy/remisujemy ze jestesmy nr 2 w grupie. Mamy baraze a tam: Szwecja/Dania, Izrael/Szwajcaria, Rosja, Turcja/Belgia, Chorwacja/Anglia/Ukraina, Rumunia/Serbia, Bulgaria, Szkocja/Norwegia. Oczywiscie wiele z tych druzyn mozna pokonac, ale wydaje sie ze nawet pomimo Leo nasi w takim meczu moga sie spalic. Co wy o tym sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoja stara Re: Losowanie grup eliminacyjnych MŚ z czuba i na IP: *.no.no.cox.net 25.11.07, 18:12 jak ktos juz napisal, czesi sa bardzo solidni i nie gubia punktow ze slabeuszami. no ale mimo wszystko na grupe nie narzekam. czy ktos zna zasady meczy barazowych? jak beda wybierane pary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin pilka nozna IP: *.netrunf.cytanet.com.cy 25.11.07, 18:37 che che za duzo eliminacji przezylem zeby wierzyc w taki scenariusz. pilka jest piekna bo nieobliczalna. przesledz chociazby sobie ostatnie eliminacje ( dwa pierwsze mecze u siebie - 1pkt, wlasciwie katastrofa, a przeciez i pozniej mielsimy wpadki pt. porazka z armenia, remis z fin i mimo wszystko zdystansowalismy portugalie). slowem, mozemy przegrac 2x z czechami i awansowac, albo odwrotnie... jest taka druzyna z ktora polska wygrala najwiecej razy w historii eliminacji ME i MS. i wyobraz sobie ze za kazdym razem i tak odpadalismy. w obecnych elimin. z ta druzyna NIE wygralismy ANI RAZU - efekt? - historyczny awans. i co? czyz pilka nie jest przewrotna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: pilka nozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 19:13 Mówisz o Finlandii? Przecież z Azerami wygraliśmy 5 razy w eliminacjach ME i MŚ (na 6 meczów), z Finlandią 4. 4 razy też z Turcją, Walią... nie mam czasu teraz liczyć wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: pilka nozna IP: *.netrunf.cytanet.com.cy 25.11.07, 20:32 jak nie masz czasu liczyc, to po co zabierasz glos? ;-) po za tym, kto kaze ci liczyc, od tego sa komputery! z Fin wygralismy 6 razy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mauro Losowanie grup eliminacyjnych MŚ z czuba i na żyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 18:14 Główna rywalizacja rozegra się pomiędzy Polską, a Czechami, pozostali przeciwnicy, chociaż słabsi, to na pewno są dość wyrównani. Ważne jest to, że naszą reprezentacje nie czekają dalekie podróże. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjk 2. miejsce w grupie pewne, 25.11.07, 18:20 o 1. trzeba będzie powalczyć. Tak trochę z głupia frant przywalę: nie interesuje mnie co powie Leo, bo wszyscy wiemy co powie Leo. Bardziej interesuje mnie co powie lub zrobi Sobolewski. Może pełen szacunku dla obywateli San Marino wróci do kadry i zaszczyci ją swoją osobą także w meczach przeciwko Słowenii i Słowacji, bo, np. też są na literę "s" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Losowanie grup eliminacyjnych MŚ z czuba i na żyw IP: *.chello.pl 25.11.07, 18:23 Polscy piłkarze nie mogli trafić lepiej.Nasza grupa jest do przejścia.Wierzę że uda im się wyjść z niej z kompletem punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pistacja Losowanie grup eliminacyjnych MŚ z czuba i na żyw IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.11.07, 18:40 Możemy sobie pogratulować.Grupa marzeń:) Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Losowanie grup eliminacyjnych MŚ z czuba i na żyw 25.11.07, 18:48 Ja się cieszę - szczególnie z NI. Ktokolwiek wygra, ja się będę dobrze czuć ;) Prawda jest taka, że teraz tylko utrzymać poziom, żeby tylko nie wpadli chłopcy w dumę i samozachwyt. Bo wtedy przerżniemy jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: Losowanie grup eliminacyjnych MŚ z czuba i na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 19:02 Jestem spokojna o wyniki... Tylko żeby luzacko nasi nie przerżneli wszystkiego popadając w samozachwyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W0jt@$ Losowanie grup eliminacyjnych MŚ z czuba i na żyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 19:03 Musimy uważać na Czechów, Irlandczyków i troszkę na Słowaków. Reszta do ogrania. Ale będzie jazda - Czesi ze Słowakami! Odpowiedz Link Zgłoś