Gość: kula IP: *.nsw.bigpond.net.au 28.11.07, 21:23 Wojtek jest czysty i tyle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mst Re: Działacz Widzewa zatrzymany w sprawie korupcj IP: 217.17.32.* 28.11.07, 21:30 Ciekawe czy chodzi o mecze Widzewa czy Świtu... Oczywiście w tytule artykułu jest Widzew... bo tak jest bardziej medialnie niż: "były działacz Świtu NDM zatrzymany" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynianin A ja sie pytam: Co z LUBINem? Ile lat czekania IP: *.gdynia.mm.pl 28.11.07, 21:40 jeszcze bedzie? A moze ma sie PRZEDAWNIC? czekam tez na Widzew, Jagiellonie, Belchatow i inne kluby. Dlaczego PZPN kluby nie majace PISuarów we wladzach karal rekami Tomczaka pieska Kaczynskiego i fana Legii, a teraz i Tomczak i PZPN udaja, ze wszystko jest cacy? Jak dlugo bedziecie sie kompromitowac pseudodzialacze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gio Re: A ja sie pytam: Co z LUBINem? Ile lat czekani IP: 89.100.21.* 28.11.07, 21:57 Mogłbys sie przymknąc,wasza Areczka to syndrom oszustwa,i smród krauzego. Dzieki wam Widzew nie wszedl do ekstraklasy,pozniej dostaliscie punkty za walkower. Wy macie najmniesza szanse osadzac kogokolwiek. To ze Szymanski jest dzialaczem Widzewa,nie znaczy ze zostal aresztowany w zwiazku z dzialalnoscia w tym klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka czas przypomnieć wierszyk o znanym działaczu 29.11.07, 08:13 Policja już się zbliża, już puka do mych drzwi. Czy dać się ująć żywcem ? pistolet w ręku drży. O losie mój przeklęty, wszyscy zdradzili mnie! Grubą garnęli kasę, teraz schowali się W lesie ukryłem złoto, i euro bańki dwie. Ach szkoda by te dobro, w ich łapska dostało się. A mogło byc tak pięknie, Metaxa lała się! Kibice się wkurzali, sędziowie śmiali się. Czas broń juz przeładować, z życiem pożegnać się. Na dole policjanci już dobijają się. Przystawiam broń do głowy, lecz nie zastrzelę się, Bo nie mam ja honoru jak każdy o tym wie. Zakuli mnie w kajdanki, wywlekli mnie przed dom. Wrzucili mnie do suki, dałem sie podejść psom. Ach, cieszą się kibice, co widzieli wypadek ten. Ciekawe jaki wyrok, na ile wsadzą mnie. W więzieniu już czekają kibole na mój zad pewnie mnie przecwelują na długie dziesięć lat /za Piersi/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palotr Re: Działacz Widzewa zatrzymany w sprawie korupcj IP: *.chello.pl 30.11.07, 18:55 chodzi o cztery mecze widzewa !!! Polecam dzisiejszy ''dziennik'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Działacz Widzewa zatrzymany w sprawie korupcj IP: *.c196.msk.pl 28.11.07, 21:32 No i co teraz będzie ze Szczakowianką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigger Zibi ingrato co Ty na to? IP: 217.153.171.* 28.11.07, 21:49 Heheh kolejny smierdzacy boniek Zibiego. Choc i tak mimo kolejnej kompromitacji rudego faryzeusza pozostanie on pieszczochem mediow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Działacz Widzewa zatrzymany w sprawie korupcj IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.11.07, 22:35 Prezes Lukullusa? To pewnie za Świt NDM Ale czym on miałby korumpować? Wędlinami za 10 patoli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bert Działacz Widzewa zatrzymany w sprawie korupcji IP: *.toya.net.pl 28.11.07, 23:23 Hehe żeby ustawiać mecze nie trzba wcale setek tysięcy... Natomiast został zatrzymany za działalność w Świcie NDM, a nie za działalność już w Widzewie. Czekam z niecierpliwością na dowody z prokuratury, jestem ciekawy jakie i ile klubów jest "umoczonych", a właściewie na ile klubów mają "haki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icek IV liga dla Widzewa!!! IP: 89.174.33.* 28.11.07, 23:58 - To co spuszczamy? - Spuszczamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: IV liga dla Widzewa!!! IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.07, 07:53 jestes palantem, bo to chodzi o Swit a nie o Widzew.Sam sie spusc,jezeli miewasz erekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIA FC NOWY DWÓR Działacz Widzewa zatrzymany w sprawie korupcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 00:10 Dajcie mi choc jedna osobę w Polsce ktora jest calkowicie czysta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Działacz Widzewa zatrzymany w sprawie korupcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 00:18 Szkoda, ze pajace z Wyborczej nie raczyli napisac, ze zatrzymany za sprawy zwiazane ze Switem. Poziom niczym w Fakcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Działacz Widzewa zatrzymany w sprawie korupcj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 00:21 a co z panem T.? Interesy uzdrowiciela PZPN pod lupą ABW Michał Tomczak, szef Wydziału Dyscypliny PZPN, przedstawiany w mediach jako mąż opatrznościowy polskiego futbolu, odegrał dwuznaczną rolę w unieważnionej prywatyzacji Centrali Farmaceutycznej Cefarm w Warszawie. Sprawę pod nadzorem prokuratury bada Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego. Prowadzona przez Tomczaka kancelaria doradzała byłemu zarządowi Cefarmu. Miała dostęp do poufnych informacji o spółce. Nie przeszkodziło to zarejestrowanej przez wspólniczkę adwokata firmie Finartes w złożeniu w grudniu 2005 r. oferty na zakup od państwa 85 proc. udziałów w Cefarmie. Tomczak twierdzi, że jego wiedza o tajemnicach Cefarmu zasadniczo nie różniła się od tej, jaką miały konkurencyjne firmy biorące udział w anulowanym procesie prywatyzacyjnym. Szef Wydziału Dyscypliny PZPN bagatelizuje konflikt interesów, do jakiego doszło w jego działaniach wobec jednej z największych hurtowni leków w kraju. Tomczak utrzymuje, że inwestor, którego tożsamości nie chce ujawnić, poprosił go o założenie spółki-wehikułu w celu nabycia udziałów Cefarmie. W rzeczywistości firma Finartes została założona pod inną nazwą już w 2003 r., kiedy kancelaria Tomczak i Partnerzy nie miała nic wspólnego z Cefarmem. Dopiero w 2005 r. uśpiona całkowicie firma zmieniła nazwę i rozszerzyła swój profil działalności, m.in. na pośrednictwo finansowe i zarządzanie holdingami. Istniało więc poważne ryzyko, że Ministerstwo Skarbu w trakcie prywatyzacji nie zorientuje się w podwójnej roli kancelarii Tomczaka, ponieważ jego wspólniczka kilka dni przed upłynięciem ostatecznego terminu składania ofert na Cefarm została wykreślona z zarządu spółki Finartes i sprzedała swoje udziały holenderskiej firmie. Do zarządu Finartes powołany został praktykant prawny z kancelarii Tomczak i Partnerzy. Pośpiech był tak duży, że na wniosku do sądu gospodarczego o przyśpieszenie wpisu w rejestrze spółek, wspólniczka mec. Tomczaka posłużyła się pieczątką, której nie wolno jej było używać już od czterech dni. ABW prześwietla także transakcję sprzedaży przez Cefarm udziałów w spółce Medycyna i Farmacja. Doradzała przy niej również kancelaria Michała Tomczaka. Agencja sprawdza, czy udziały Cefarmu nie zostały sprzedane poniżej wartości rynkowej.... www.money.pl/archiwum/felieton/artykul/jakimczyk;interesy;uzdrowiciela;pzpn;pod;lupa;abw,254,0,229630.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paks a skąd to pajacu wiesz? IP: *.icm.edu.pl 29.11.07, 00:23 gdzie jest nienapisane że za Świt, a nie za widzew? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: a skąd to pajacu wiesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 01:42 przecztaj sobie gdzie indziej pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paks to podlinkuj cieciu IP: *.icm.edu.pl 29.11.07, 08:13 bo jakoś nigdzie nie widzę żeby ktoś na temat zarzutów w tej sprawie się wypowiedział, natomiast o przekrętach podmiejskich(tak cała Polska nazywa widzewiaczków) wszyscy doskonale wiedzą: www.sport.pl/pilka/1,79004,4090449.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: git Re: to podlinkuj cieciu IP: 89.100.21.* 29.11.07, 15:02 podmiejskich wymysliliscie zobie wy,kiedy okazalao sie ze wasza propaganda-ktora nazywała naz zydami strzelila sobie samoboja,bo to wy okazaliscie sie byc klubem zalozonym przez zydów,a widzew zawsze byl Polskim klubem.teraz nazywacie nas podmiejskimi,heh. Co jeszcze bezdomni wymyslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otco Re: to podlinkuj cieciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 16:59 a kogo bierzesz za zalozyciela? Heinzel i Kunitzer czy Polską Partię Socjalistyczną? już bym wolał żydów walczących o Polskę z zaborcami niż komuchów przedłużających żydowskich przedsiębiorców. Odpowiedz Link Zgłoś
radomierz Działacz Widzewa zatrzymany w sprawie korupcji 29.11.07, 00:49 A pan LISTKIEWICZ zbiera gratulacje od ministra.Takiej korupcji jaka była/a na pewno jest dalej/nie ma w Polsce gdzie indziej.Rozwalić cały zarząd PZPN najwyższy czas dać szansę młodym działaczom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw pomówienia ala fakt zero ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 03:03 zatrzymanie to nie skazanie, wiec wstrzymajcie się ludzie z oceną czy korumpował bo może się okazać , że wcale nie ma na to dowodów a np. w klubie SNDM ktoś smarował bez wiedzy Wojtka i co wtedy ? Odszczekacie ? Ja osobiście jestem przekonany, że Wojtek jest papierowo czysty a drobne grzechy ma każdy na sumieniu nawet miał je Jan Paweł 2 bo jeteśmy tylko ludźmi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: pomówienia ala fakt zero ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 04:47 kiełbasiarz do mamra.Jaworzno pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Wojciech Szymański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 06:22 To działacz którego tak bardzo broniła Gazeta Wyborcza w związku z rzekoma korupcją pomiędzy Szczakowianka a Świtem Nowy Dwór. Pamietacie pismaki, jak robiliście szopki z Szymańskim na wykrywaczu kłamstw, jaki to on uczciwy itp.? Smiech na sali GW! Listkiewicz nie będzie wtryniał szymańskiej kiełbasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kangur Działacz Widzewa zatrzymany w sprawie korupcji IP: *.bur.connect.net.au 29.11.07, 06:25 p.Wojtku S dobrze szedl panu interes z kielbasami to po co pchal sie pan do pilki,tego nie rozumie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legionista Działacz Widzewa zatrzymany w sprawie korupcji IP: 81.219.49.* 29.11.07, 07:54 Cała Polska teraz śpiewa, czwarta liga dla Widzewa!!! Jak najszybciej zdegradować Widzew, boisko zaorać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dord Działacz Widzewa zatrzymany w sprawie korupcji IP: 195.205.250.* 29.11.07, 11:52 WYPALAć PATOLOGIE!!ZRóWNAC Z ZIEMIą JEJ SIEDLISKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś