Gość: Bimbo IP: *.radianinc.com 12.08.03, 18:17 Szkoda ze TVP2 nieodbiera w USA, bo chetnie ten mecz bym zobaczyl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bzyczek Re: Wisła w TVP IP: proxy / 172.20.5.* 12.08.03, 18:26 Gość portalu: Bimbo napisał(a): > Szkoda ze TVP2 nieodbiera w USA, bo chetnie ten mecz bym > zobaczyl. Wlasnie ze mozesz ... napisz do mnie na Gadu Gadu 5373592 to ci powiem jak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subyello Re: Wisła w TVP IP: 203.57.192.* 13.08.03, 01:09 Bzyczek ... napisz jak to mozna odebrac ... Mieszkam z w Australii i tez bym chcial mecz obejzec, jak jest jakis sposob to daj znac. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katriona A w radio? Gdzie bedzie transmisja? IP: *.dip.t-dialin.net 13.08.03, 09:02 Czy znow w Radiu Krakow (czyli mala przepuistowosc i nikt sie do ich drzwi nie dopuka) czy moze w jedynce??? Czy ktos wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Wisła w TVP IP: *.241.230.8.mad.wi.charter.com 12.08.03, 19:06 to nie jestes jedyny - szkoda, ze nawet nie robia powtorki meczu na internecie. potrafia z odtworzyc teleexpress czy wiadomosci, wiec jakby wykazali troche checi to mecz tez mogliby pokazac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex.pl BASAŁAJ ŚCIAGA DO TVP SMOKOWSKIEGO Z CANAL+ IP: *.vera.net.pl / 192.168.20.* 12.08.03, 19:07 tak Tomek od września w TVP www.wirtualnemedia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla bla Re: BASAŁAJ ŚCIAGA DO TVP SMOKOWSKIEGO Z CANAL+ IP: *.tele2.pl 12.08.03, 20:59 A to dobre... Szkoda ze on nic o tym nie wie. Z tego co wiem niedawno przedłużył umowę z C+ do 2005, a rozmowy z Basałej już dawno zakończyły się. Fiaskiem. Podobnie jak negocjacje Basałaj- Borek. Ciao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loop SZPAKOWSKI WRACAJ ... TO NIE SZACHY!!! IP: *.pelplin.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 22:01 TVP w ogóle nie liczy się z widzami... niedługo mecze bedzie prowadzic Jolanta Fajkowska!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantomasz Re: Wisła w TVP IP: *.dyn.optonline.net 12.08.03, 22:46 Gość portalu: Bimbo napisał(a): > Szkoda ze TVP2 nieodbiera w USA, bo chetnie ten mecz bym > zobaczyl. spokojnie Bimbo moze bede mial to w divix ps: tez mieszkam w USA :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryniu Re: Wisła w TVP IP: 126.133.128.* 13.08.03, 07:34 Czy TVP nie stać na lepszego komentatora niż Basałaja. To już Szpakowski lepiej to robił a poza tym strasznie przeżywał. Czy kibice muszą oglądać od jakiegoś czasu nieme mecze bo głos tego palanta nieznoszę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piootrs Re: Wisła w TVP IP: hades:* / 10.26.13.* 13.08.03, 08:38 Czy ktos wie, co sie dzieje z red. Szpakowskim? Gdzi pracuje, co robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drozol Re: Wisła w TVP IP: 62.233.233.* 13.08.03, 11:15 Dokładnie, Basałaj przychodząc do TVP obiecywał złote góry, a tymczasem jest jeszcze gorzej niż było przed nim. Naprawdę nie ma wielu gorszych komentatorów niż ten pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrey Re: Wisła w TVP IP: *.adslplus.ch 13.08.03, 12:20 Ja chyba nie slyszalem jeszcze tego basalaja, ale nigdy nie zapomne komentarzy szpakowskiego, ktory zawsze chcial dodac jakies zbyt trudne dla niego slowo, lub slowo ktorego zupelnie nie rozumial, tak szpakowski zawsze potrafil wypelnic mnie... smiechem :) jezeli mozna za kims teskinic to chyba tylko za Ciszewskim, choc ja mam dopiero 23 lata. Pozdrawiam serdecznie, aha, szkoda ze meczyku nie mozna zobaczyc w Szwajcarii. Zna ktos na to sposob? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Wisła w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 12:15 mój chłopak twierdzi, że w Warszawie krakowska Wisła nie ma kibicow! to prawda??? nie wierzę, że w stolicy nie ma prawdziwych znawców piłki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yohnny Re: Wisła w TVP IP: *.nsm.pl / 192.168.170.* / *.nsm.pl 13.08.03, 12:18 W wawie każdy jest za Legią :D Co ich obchodzą poczynania Wisełki. Ja jestem z Gdańska i kibicuję Wiśle z całego serca !!! WISEŁKO DZIŚ WYGRANA !!! A co do Basałaja, ten koleś mnie rozbraja. Tylu błędów u komentatora niewidziałem nigdzie. Mógłby choć raz poudawać że ten mecz przeżywa ;) Pozdro 4 all :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blow Re: Wisła w TVP IP: *.acn.pl 13.08.03, 14:04 Kibicuję Legii, jestem z Warszawy, ale trudno, żebym w meczach pucharowych nie kibicował Wiśle... wydaje się to chyba normalne... co do transmisji, jedyne co mnie wk@#$%a, to fakt, że znowu wśród gadających głów w przerwie zobaczymy tego palanta Szczęsnego, co to wielkim znawcą futbolu i psychiki zawodników jest... pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Czy jest gdzies transmisja poza TVP? IP: *.cern.ch 13.08.03, 17:15 Czy ktos moze wie gdzie jeszcze transmituja ten mecz? Na jakies belgijskiej stacji dostepnej na satelicie? Dzieki z gory za wszelka podpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś