Dodaj do ulubionych

dosc mam tej osoby greta30

26.05.04, 07:23
debilki, ktorej wszedzie jest pelno. Traktuje Forum jak smietnik, na ktory
zrzuca swoje brudy.
Obserwuj wątek
    • greta_30 Re: dosc mam tej osoby greta30 26.05.04, 08:10
      ja też na nią nie przepadam. Ale coś Ci powiem - to bardzo chora Osoba, Która
      Szuka Sposobu aby wygrać z chorobą. To Forum jest jej naljepszą terapią (mało
      pracuje, i mało zarabia, bo nie może sie skupić na pracy), bo nie stać jej na
      kosztowne teriapie w realu. rada: pochyl się nad tym - zamim podepczesz to, co
      ana z takim trudem tworzy.
      greta - bo liczy się człowiek
      • greta_30 dodatkowo - greta nie daje przyłapać się 26.05.04, 08:13
        na kłamstwach i niedociągnięciach... Ona na prawdę się stara. Ja wiem, że to
        denerwuje, bo skoro greta walczy z chorobą - dlaczego ja taki żaden jestem...
        Wiem, że dla niektórych to wielki wstrząs, ale zauważ: greta stara się nie
        oceniać. jeśli przeklina - zawsze może to uzasadnić (i robi to!).
        greta - nie pęka. Przed Tobą tymbardziej, wybacz jej.
        • greta_30 bp godność to wszystko co mam! 26.05.04, 08:17
          • anutka1 witaj 26.05.04, 19:56
            droga Greto....bardzo Ci współczuje jesli jestes naprawde tak bardzo
            chora...ale skoro jestes bardzo chora to wierz mi ze forum nie jest najlepsza
            terapia, bardzo sie myslisz jesli w to wierzysz. Wirtualny swiat jest wielka
            pułapką, zapominamy o rzeczywistości, gubimy sie potem w zwykłej rozmowie a
            jesli jest sie chorym to potem jest jeszcze gorzej. Potzreba swiata
            realnego....a nie tylko forum czata czy ogólnie internetu. Wszystko ok - tylko
            nie zatrac rzeczywistości, tego ze swiat to ludzie i sprawy które sie dzieją
            wokół Ciebie.
            Ja równiez mam problem ze soba i wlasciwie z calym swiatem..i wiem ze
            traktowanie forum czy innej takiej formy jest zle, potzreba świezego powietrza,
            komputer i siedzenie przed nim tez powoduje apatie i niechec do wychodzenia
            gdziekolwiek...no a jesli sie nie znajdzie umiaru to jest to kolejny powod do
            choroby.
            Przemysl troszke aby jednak z dystansem to traktowac i zycze Ci bys sie czula
            coraz lepiej.
            Pozdrawiam
            -----
            anutkaa
            • anutka1 ...i przeczytaj 26.05.04, 20:27

• anutka1 czy aby na pewno szukasz pomocy 27.05.04, 23:02
                moja droga...ciekawa jestem czemu nie podjelas polemiki....i nie
                zareagowalas....powiwedz ze chociaz przeczytalas
                • greta_30 Droga anutko1, rozszyfrowałaś mnie 27.05.04, 23:42
                  greta otwiera oczy tylko po to, żeby przyjebać komuś na forum... no no, trochę
                  to twało zamim ekspert się zorientował....
                  bez komentarza. nie zasługujesz na to!
                  • greta_30 dlaczego nie zasługujesz? bo nie czytasz Forum 27.05.04, 23:45
                    ja sie oczyściłam kilka wątków wcześniej. Nie czytacie grety a oskarżacie. Bzedt
                    do siódmej rakiety.
                    • anutka1 Re: dlaczego nie zasługujesz? bo nie czytasz Foru 27.05.04, 23:47
                      wybacz ale Twoich wątkow sie czasami po prostu nie da czytac.....mozna sie
                      zalamac, ze ktos moze miec takie podejscie do wszystkiego..szczerzeCi
                      wspolczuje jesli w rzeczywistosci taka jestes, choc mam nadzieje iz kreujesz
                      sie tylko na taka w virtualnym swiecie.
                      • greta_30 NIESTETY MAM TEN GARB NA CODZIEŃ.... 27.05.04, 23:49
                        nawet z autobusu miejskiego nie umiem skorzysta ć w pokorze.... bu
                        greta - beczy na prawdę
                        • anutka1 Re: NIESTETY MAM TEN GARB NA CODZIEŃ.... 27.05.04, 23:53
                          wiem co znaczy miec garb na codzien....ale jeszcze bardziej wiem ze czasami
                          trzeba spojrzec tez na otoczenie, na ludzi wokol,
                          apropo moze mi podasz linka gdzie przedstawilas na samym poczatku historie
                          Twojej choroby, chetnie przeczytam...z daleka jest mi od oskarzania
                          kogokolwiek....
                          • greta_30 jutro, dziś juz nie mam siły. ale OK. 28.05.04, 00:00
                            potrzebuję pomocy. jak za darmochę - chętnie skorzytam. Jutro o 6.30. I dziękuję,
                            greta - czy można sobie większą krzywdę samodzielnie zrobić? błehhhh....
                  • anutka1 Re: Droga anutko1, rozszyfrowałaś mnie 27.05.04, 23:45
                    ja nie wyklinam ludzi ani na ludzi, wcale Ci sie nie dziwie ze masz w zyciu
                    problem skoro tak traktujesz swiat...chyba lubisz miec problem...tak by
                    wynikalo.
                    Milo sie z Toba dyskutuje...hehe
                    • greta_30 i wzajemnie. chora jestem i nie daję rady - fakt 27.05.04, 23:48
                      ale się kurwa chociaż STARAM!!!!!!!!!!!!
    • mskaiq Re: dosc mam tej osoby greta30 26.05.04, 08:31
      Wiem ze potrzebujesz tego forum i jak wazne jest ono dla Ciebie, jestem z Toba.
      Wiem ze czasem nie wytrzymujesz i wyrzucasz to wszystko co Cie zamecza. Sprobuj
      jednak nie atakowac innych osob, chocby Cie najbardziej denerwowaly. One tez
      maja swoje nastroje i tez tego nie wytrzymuja. Musimy siebie akceptowac to
      bardzo wazne. Sciskam cie mocno, trzymaj sie cieplo ale nie pod kocykiem.
      Serdeczne pozdrowienia.
      • nevada_blue Re: mskaiq... :) 26.05.04, 08:36
        chyba zacznę Cię lubić :)
        ale pod kocykiem jest całkiem dobrze - kocyk najwierniejszy przyjaciel
        człowieka!! :)

pozdrowienia przez Ocean! :)
        • greta_30 kultyralna opcja dla wyrafinowanych.... 27.05.04, 23:51
          bezpieczna, bez emocji... bez kłopotów. greta cierpi - bo dla niej to jak
          śmierć. Nie po to przyszłam na świat by się pod kocami chować! bez urazy nevada.
      • marleen Re: dosc mam tej osoby greta30 26.05.04, 21:15
        mskaiq napisał
        pierwszy raz cos, co w calosci brzmi po ludzku ;)
    • lucyna_n Re: dosc mam tej osoby greta30 26.05.04, 09:04
      mowisz ze Greta traktuje forum jak smietnik a sam nazywasz ja debilka. Ja
      przeczytalam mnostwo postow Grety , zaimponowala mi i lubie ja wlasnie za to
      ze jest szczera i ma odwage byc soba ,no fakt Anecie wczoraj sie nie nalezalo
      :) ale gdyby mi lekarze zafundowali taka "pomoc" to nie skonczylabym na kilku
      bluzgach. I tez pewnie oberwalby pierwszy ktoby sie nawinal pod reke bogu ducha
      winny zreszta. Poza tym kto powiedzial ze na forum ludzie musza klepac sie po
      pleckach?
      • cafe_lorafen Re: dosc mam tej osoby greta30 26.05.04, 19:45
        ale o co chodzi ?
      • greta_30 respekt! a Anetę przeprosiłam już. spoczko! 27.05.04, 23:53
    • greta_30 bardzo dziękuję za ten post! Pomogło. 26.05.04, 20:14
      Dziękuję za wziecie grety w obronę, bo wszystko co tu napisaliście odbieram
      bardzo dobrze. Aż żałuję że nie ja sama stworzyłłam tego pościka.
      pozdrawiam serdecznie
      greta - to jest mój dobry dzień. Cieszę się. Pa
    • greta_30 ja też mam jej dość, ale debilka???? to chyba 27.05.04, 23:58
      jakieś nieporozumienie... znasz wogóle znaczenie tego terminu, buraku?
      spadaj (miło że zamin Cię totalnie zjechałam jako gównianego osobnika, nie taki
      ty głupi na jakiego wyglądasz. jebany prowokator. skurwiel z miodem w uszach....
      ZADOWOLONY? SZCZĘŚLIWY? BO GRETA ZNOWU SIĘ UMIOSŁA. MOJE GRATULACJE!!!! moje
      zycie przy twoim to pesteczka. Ty żyj (bo masz cos wielkiego do powiedzenia
      światu) greta niech smaży się w czeluści piekieł, bo przeklina. OK. zajebiście
      korzystny dil. nie ma nadzieji dla tego świata.... błeh... paw po uszy
      • anutka1 Re: ja też mam jej dość, ale debilka???? to chyba 28.05.04, 00:02
        po krótkiej analizie Twoich wypowiedzi w przeciagu kilku godzin mozna
        wywnioskowac ze twoja terapia jest wyklinanie i wyzywanie innych.....na forum
        publicznym....prosze chwilunie pomysl zanim napiszesz....to naprawde nie ma
        wiekszego sensu, poprawia Ci to humor ze sie wyzyjesz na innych...ja wiem ze na
        forum to tak najlepiej, nie patrzysz nikomu w oczy....wiec ok....
        • kohanek Re: ja też mam jej dość, ale debilka???? to chyba 28.05.04, 00:27
          czy ktos ma prawo wyzywac sie na innych i ubliazac im bo ... ma depresje?
          czy zabojca ma prawo zabic bo ..jest psychopata?
          zyjemy w spoleczenstwie i nie mozemy robic co nam sie zywnie podoba.
          Posty grety sa wielce obrazliwe. faktycznie czemu nie zalozy sobie bloga?
          bo chce zeby inni to czytali. Wyobrazasz sobie jak depresyjni sie czuja po
          przeczytaniu jej postow (ktore sa dla niej terapia?). Dla mnie sa one dolujace
          i to z duze litery.
          • anutka1 Re: ja też mam jej dość, ale debilka???? to chyba 28.05.04, 00:37
            niestey masz racje....i to dużo racji....ja najbardziej czego sie wystrzegam to
            wciagania zbyt wielu ludzi w moje problemy mimo iz mam ich az nazbyt...a ona
            lubi obdarzac caly swiat depresja....to jest pewiem tok myslenia...im wiecej
            ludzi takich jak ona tym jej moze lepiej....albo im wiecej ludzi wspolczuje tym
            bardziej czuje sie podbudowana i biedniejsza...nie wiem....nie chce jej za nic
            oskarzac...bo ja tez nie po to tu jestem...probuje rozgrysc pewne zachowania..i
            jakos pomoc w odbudowie tego forum.
            Pozdrawiam cieplutko
        • greta_30 ja nie patrzę ludziom w oczy? ja? 28.05.04, 00:48
          omyłka, hallo, tu ziemia. Nie wiem do ilu ludzi wyciągnęłaś rękę dziś, ale
          wątpię żebyś zrobiła to więcej razy niż greta. gratuluję dobrego spojrzenia na
          swoją osobę. gdyby greta miała taki magiczny samonakręcający się mechanizm - też
          by pocwaniaczyła... a w kwestii nadużywania wątku choroby:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=12931366
          mam depresję. dwubiegunową. zabija mnie ona i gwałci każdego dnia. przykro, że
          Takie Osobistości Jak Wy tego nie dostrzegają... empatia wielkości łepka szpili,
          tyle powiem i spadam, po co sie męczyć? i dla kogo? Ubliża to Wam? to pomyślcie
          dlaczego!
          greta - żegna ozięble, bez ironii, bo po co niepotrzebne ruchy
          • nienormalna Re: ja nie patrzę ludziom w oczy? ja? 28.05.04, 00:52
            greta_30 napisała:

> dlaczego!
            > greta - żegna ozięble

Zegnaj i szczescia zycze w zwalczaniu choroby.
            • greta_30 dsi ękuję! bede potrzebowała duuuużo szczęścia ;) 28.05.04, 14:34
          • anutka1 Re: ja nie patrzę ludziom w oczy? ja? 28.05.04, 00:53
            greto....staralam sie....ale Twoje wypowiedzi mnie nie przekonuja...za duzo w
            nich jdnostronnosci i woli popatrzenia na wszystko z innej strony....masz male
            szanse w ten sposob z tego wyjsc w co zaprowadzilas sie (badz cos Cie
            zaprowadzilo)....nie tedy droga....ja tego nhie rozumiem....co-lekarz Ci
            zalecil dreczenie ludzi na forum? No bo ja juz nie wiem....
            • empeka Ostra faza manii - porada... 28.05.04, 11:25
              anutka1 napisała:

> greto....staralam sie....ale Twoje wypowiedzi mnie nie przekonuja...za duzo w
              > nich jdnostronnosci i woli popatrzenia na wszystko z innej strony....

Moja dr psych kiedyś oznajmiła, że manii nie da się opanować siłą woli i rozumu: można albo
              leczyć farmakologicznie, albo pacjenta w kaftan na miesiąc, samo przejdzie...

Co jej odpowiedziałam pozostawiam waszej domyślności.

Marta
              • lucyna_n Re: Ostra faza manii - porada... 28.05.04, 11:33
                lepiej nie ryzykuj i nie zostawiaj domyslanosci bo tu od wczoraj sami niedomyslni...
                • empeka Re: Ostra faza manii - porada... 28.05.04, 12:48
                  Wyraziłam oburzenie w sprawie metody gwałtownej. I żeby sobie pomyślała o chorobach serca...

M
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka