robertoniro 26.05.04, 07:23 debilki, ktorej wszedzie jest pelno. Traktuje Forum jak smietnik, na ktory zrzuca swoje brudy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greta_30 Re: dosc mam tej osoby greta30 26.05.04, 08:10 ja też na nią nie przepadam. Ale coś Ci powiem - to bardzo chora Osoba, Która Szuka Sposobu aby wygrać z chorobą. To Forum jest jej naljepszą terapią (mało pracuje, i mało zarabia, bo nie może sie skupić na pracy), bo nie stać jej na kosztowne teriapie w realu. rada: pochyl się nad tym - zamim podepczesz to, co ana z takim trudem tworzy. greta - bo liczy się człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 dodatkowo - greta nie daje przyłapać się 26.05.04, 08:13 na kłamstwach i niedociągnięciach... Ona na prawdę się stara. Ja wiem, że to denerwuje, bo skoro greta walczy z chorobą - dlaczego ja taki żaden jestem... Wiem, że dla niektórych to wielki wstrząs, ale zauważ: greta stara się nie oceniać. jeśli przeklina - zawsze może to uzasadnić (i robi to!). greta - nie pęka. Przed Tobą tymbardziej, wybacz jej. Odpowiedz Link Zgłoś
anutka1 witaj 26.05.04, 19:56 droga Greto....bardzo Ci współczuje jesli jestes naprawde tak bardzo chora...ale skoro jestes bardzo chora to wierz mi ze forum nie jest najlepsza terapia, bardzo sie myslisz jesli w to wierzysz. Wirtualny swiat jest wielka pułapką, zapominamy o rzeczywistości, gubimy sie potem w zwykłej rozmowie a jesli jest sie chorym to potem jest jeszcze gorzej. Potzreba swiata realnego....a nie tylko forum czata czy ogólnie internetu. Wszystko ok - tylko nie zatrac rzeczywistości, tego ze swiat to ludzie i sprawy które sie dzieją wokół Ciebie. Ja równiez mam problem ze soba i wlasciwie z calym swiatem..i wiem ze traktowanie forum czy innej takiej formy jest zle, potzreba świezego powietrza, komputer i siedzenie przed nim tez powoduje apatie i niechec do wychodzenia gdziekolwiek...no a jesli sie nie znajdzie umiaru to jest to kolejny powod do choroby. Przemysl troszke aby jednak z dystansem to traktowac i zycze Ci bys sie czula coraz lepiej. Pozdrawiam ----- anutkaa Odpowiedz Link Zgłoś
anutka1 czy aby na pewno szukasz pomocy 27.05.04, 23:02 moja droga...ciekawa jestem czemu nie podjelas polemiki....i nie zareagowalas....powiwedz ze chociaz przeczytalas Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 Droga anutko1, rozszyfrowałaś mnie 27.05.04, 23:42 greta otwiera oczy tylko po to, żeby przyjebać komuś na forum... no no, trochę to twało zamim ekspert się zorientował.... bez komentarza. nie zasługujesz na to! Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 dlaczego nie zasługujesz? bo nie czytasz Forum 27.05.04, 23:45 ja sie oczyściłam kilka wątków wcześniej. Nie czytacie grety a oskarżacie. Bzedt do siódmej rakiety. Odpowiedz Link Zgłoś
anutka1 Re: dlaczego nie zasługujesz? bo nie czytasz Foru 27.05.04, 23:47 wybacz ale Twoich wątkow sie czasami po prostu nie da czytac.....mozna sie zalamac, ze ktos moze miec takie podejscie do wszystkiego..szczerzeCi wspolczuje jesli w rzeczywistosci taka jestes, choc mam nadzieje iz kreujesz sie tylko na taka w virtualnym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 NIESTETY MAM TEN GARB NA CODZIEŃ.... 27.05.04, 23:49 nawet z autobusu miejskiego nie umiem skorzysta ć w pokorze.... bu greta - beczy na prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
anutka1 Re: NIESTETY MAM TEN GARB NA CODZIEŃ.... 27.05.04, 23:53 wiem co znaczy miec garb na codzien....ale jeszcze bardziej wiem ze czasami trzeba spojrzec tez na otoczenie, na ludzi wokol, apropo moze mi podasz linka gdzie przedstawilas na samym poczatku historie Twojej choroby, chetnie przeczytam...z daleka jest mi od oskarzania kogokolwiek.... Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 jutro, dziś juz nie mam siły. ale OK. 28.05.04, 00:00 potrzebuję pomocy. jak za darmochę - chętnie skorzytam. Jutro o 6.30. I dziękuję, greta - czy można sobie większą krzywdę samodzielnie zrobić? błehhhh.... Odpowiedz Link Zgłoś
anutka1 Re: Droga anutko1, rozszyfrowałaś mnie 27.05.04, 23:45 ja nie wyklinam ludzi ani na ludzi, wcale Ci sie nie dziwie ze masz w zyciu problem skoro tak traktujesz swiat...chyba lubisz miec problem...tak by wynikalo. Milo sie z Toba dyskutuje...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 i wzajemnie. chora jestem i nie daję rady - fakt 27.05.04, 23:48 ale się kurwa chociaż STARAM!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: dosc mam tej osoby greta30 26.05.04, 08:31 Wiem ze potrzebujesz tego forum i jak wazne jest ono dla Ciebie, jestem z Toba. Wiem ze czasem nie wytrzymujesz i wyrzucasz to wszystko co Cie zamecza. Sprobuj jednak nie atakowac innych osob, chocby Cie najbardziej denerwowaly. One tez maja swoje nastroje i tez tego nie wytrzymuja. Musimy siebie akceptowac to bardzo wazne. Sciskam cie mocno, trzymaj sie cieplo ale nie pod kocykiem. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: mskaiq... :) 26.05.04, 08:36 chyba zacznę Cię lubić :) ale pod kocykiem jest całkiem dobrze - kocyk najwierniejszy przyjaciel człowieka!! :) pozdrowienia przez Ocean! :) Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 kultyralna opcja dla wyrafinowanych.... 27.05.04, 23:51 bezpieczna, bez emocji... bez kłopotów. greta cierpi - bo dla niej to jak śmierć. Nie po to przyszłam na świat by się pod kocami chować! bez urazy nevada. Odpowiedz Link Zgłoś
marleen Re: dosc mam tej osoby greta30 26.05.04, 21:15 mskaiq napisał pierwszy raz cos, co w calosci brzmi po ludzku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: dosc mam tej osoby greta30 26.05.04, 09:04 mowisz ze Greta traktuje forum jak smietnik a sam nazywasz ja debilka. Ja przeczytalam mnostwo postow Grety , zaimponowala mi i lubie ja wlasnie za to ze jest szczera i ma odwage byc soba ,no fakt Anecie wczoraj sie nie nalezalo :) ale gdyby mi lekarze zafundowali taka "pomoc" to nie skonczylabym na kilku bluzgach. I tez pewnie oberwalby pierwszy ktoby sie nawinal pod reke bogu ducha winny zreszta. Poza tym kto powiedzial ze na forum ludzie musza klepac sie po pleckach? Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 bardzo dziękuję za ten post! Pomogło. 26.05.04, 20:14 Dziękuję za wziecie grety w obronę, bo wszystko co tu napisaliście odbieram bardzo dobrze. Aż żałuję że nie ja sama stworzyłłam tego pościka. pozdrawiam serdecznie greta - to jest mój dobry dzień. Cieszę się. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 ja też mam jej dość, ale debilka???? to chyba 27.05.04, 23:58 jakieś nieporozumienie... znasz wogóle znaczenie tego terminu, buraku? spadaj (miło że zamin Cię totalnie zjechałam jako gównianego osobnika, nie taki ty głupi na jakiego wyglądasz. jebany prowokator. skurwiel z miodem w uszach.... ZADOWOLONY? SZCZĘŚLIWY? BO GRETA ZNOWU SIĘ UMIOSŁA. MOJE GRATULACJE!!!! moje zycie przy twoim to pesteczka. Ty żyj (bo masz cos wielkiego do powiedzenia światu) greta niech smaży się w czeluści piekieł, bo przeklina. OK. zajebiście korzystny dil. nie ma nadzieji dla tego świata.... błeh... paw po uszy Odpowiedz Link Zgłoś
anutka1 Re: ja też mam jej dość, ale debilka???? to chyba 28.05.04, 00:02 po krótkiej analizie Twoich wypowiedzi w przeciagu kilku godzin mozna wywnioskowac ze twoja terapia jest wyklinanie i wyzywanie innych.....na forum publicznym....prosze chwilunie pomysl zanim napiszesz....to naprawde nie ma wiekszego sensu, poprawia Ci to humor ze sie wyzyjesz na innych...ja wiem ze na forum to tak najlepiej, nie patrzysz nikomu w oczy....wiec ok.... Odpowiedz Link Zgłoś
kohanek Re: ja też mam jej dość, ale debilka???? to chyba 28.05.04, 00:27 czy ktos ma prawo wyzywac sie na innych i ubliazac im bo ... ma depresje? czy zabojca ma prawo zabic bo ..jest psychopata? zyjemy w spoleczenstwie i nie mozemy robic co nam sie zywnie podoba. Posty grety sa wielce obrazliwe. faktycznie czemu nie zalozy sobie bloga? bo chce zeby inni to czytali. Wyobrazasz sobie jak depresyjni sie czuja po przeczytaniu jej postow (ktore sa dla niej terapia?). Dla mnie sa one dolujace i to z duze litery. Odpowiedz Link Zgłoś
anutka1 Re: ja też mam jej dość, ale debilka???? to chyba 28.05.04, 00:37 niestey masz racje....i to dużo racji....ja najbardziej czego sie wystrzegam to wciagania zbyt wielu ludzi w moje problemy mimo iz mam ich az nazbyt...a ona lubi obdarzac caly swiat depresja....to jest pewiem tok myslenia...im wiecej ludzi takich jak ona tym jej moze lepiej....albo im wiecej ludzi wspolczuje tym bardziej czuje sie podbudowana i biedniejsza...nie wiem....nie chce jej za nic oskarzac...bo ja tez nie po to tu jestem...probuje rozgrysc pewne zachowania..i jakos pomoc w odbudowie tego forum. Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 ja nie patrzę ludziom w oczy? ja? 28.05.04, 00:48 omyłka, hallo, tu ziemia. Nie wiem do ilu ludzi wyciągnęłaś rękę dziś, ale wątpię żebyś zrobiła to więcej razy niż greta. gratuluję dobrego spojrzenia na swoją osobę. gdyby greta miała taki magiczny samonakręcający się mechanizm - też by pocwaniaczyła... a w kwestii nadużywania wątku choroby: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=12931366 mam depresję. dwubiegunową. zabija mnie ona i gwałci każdego dnia. przykro, że Takie Osobistości Jak Wy tego nie dostrzegają... empatia wielkości łepka szpili, tyle powiem i spadam, po co sie męczyć? i dla kogo? Ubliża to Wam? to pomyślcie dlaczego! greta - żegna ozięble, bez ironii, bo po co niepotrzebne ruchy Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna Re: ja nie patrzę ludziom w oczy? ja? 28.05.04, 00:52 greta_30 napisała: > dlaczego! > greta - żegna ozięble Zegnaj i szczescia zycze w zwalczaniu choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
anutka1 Re: ja nie patrzę ludziom w oczy? ja? 28.05.04, 00:53 greto....staralam sie....ale Twoje wypowiedzi mnie nie przekonuja...za duzo w nich jdnostronnosci i woli popatrzenia na wszystko z innej strony....masz male szanse w ten sposob z tego wyjsc w co zaprowadzilas sie (badz cos Cie zaprowadzilo)....nie tedy droga....ja tego nhie rozumiem....co-lekarz Ci zalecil dreczenie ludzi na forum? No bo ja juz nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Ostra faza manii - porada... 28.05.04, 11:25 anutka1 napisała: > greto....staralam sie....ale Twoje wypowiedzi mnie nie przekonuja...za duzo w > nich jdnostronnosci i woli popatrzenia na wszystko z innej strony.... Moja dr psych kiedyś oznajmiła, że manii nie da się opanować siłą woli i rozumu: można albo leczyć farmakologicznie, albo pacjenta w kaftan na miesiąc, samo przejdzie... Co jej odpowiedziałam pozostawiam waszej domyślności. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Ostra faza manii - porada... 28.05.04, 11:33 lepiej nie ryzykuj i nie zostawiaj domyslanosci bo tu od wczoraj sami niedomyslni... Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Re: Ostra faza manii - porada... 28.05.04, 12:48 Wyraziłam oburzenie w sprawie metody gwałtownej. I żeby sobie pomyślała o chorobach serca... M Odpowiedz Link Zgłoś