Gość: adam81w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 16:38 to jest mecz o wszystko dla zawodnikow ktorzy beda grac. dzieki za sklad. czekam od rana na niego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Taki tam mecz reprezentacji Polski - z czuba IP: *.spray.net.pl 02.02.08, 16:50 widzę, że zczubaki dziś w dobrej formie - co 10 minut dobry wpis ;) Ale co ja gadam - przecież stare dobre czeskie (następny rywal!) przysłowie mówi: "Nie chwal dnia przed zachodem, a żony przed śmiercią"... Odpowiedz Link Zgłoś
dymiacy_piecyk Taki tam mecz reprezentacji Polski - z czuba i .. 02.02.08, 17:00 Coś złego dzieje się z Beenhakkerem. Wystawił Przyrowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stryczek Taki tam mecz reprezentacji Polski - z czuba i .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 17:13 Najlepsza jest flaga polski z wielkim napisem LONDON:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diadem Re: Taki tam mecz reprezentacji Polski - z czuba IP: *.pronet.lublin.pl 02.02.08, 17:16 A ja uważam że dziś Polacy nie strzelą bramki. To mało prawdopodobne aby któryś piłkarz z naszej ligi trafił w światło bramki. A do tego ten bramkarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Kto to Przyrowski, Lisowski, Kuś, Kokoszka, Pazdan IP: *.acn.waw.pl 02.02.08, 17:19 i Goliński ? W jakich klubach grają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Nasza Reprezentacja IP: *.dyn.optonline.net 02.02.08, 17:21 A tu strona gdzie mozna znalesz naprawde fajne linki do Polskich bramek www.polishgoals.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woda w proszku Dlaczego ta zalosna TVP nadaje mecz w 4:3? IP: *.as.kn.pl 02.02.08, 17:22 A nie w 16:9? Przeciez nie ma juz kwadratowych telewizorow nigdzie! Chyba wiekszosc ludzi ma juz szerokoekranowe! Jak ogladacie wiec ten mecz? Rozciagniety, z nienaturalnie "grubymi" sylwetkami, zzoomowany (czyli obciety obraz z gory), czy jako kwadrat z czarnymi pasami po bokach? Przeciez to chore! Dlaczego nikt o tym nie pisze, dlaczego nikt nie walczy by to zmienic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Re: Dlaczego ta zalosna TVP nadaje mecz w 4:3? IP: *.sta.asta-net.com.pl 02.02.08, 18:01 Ja to ogladam normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: Dlaczego ta zalosna TVP nadaje mecz w 4:3? IP: *.aster.pl 02.02.08, 18:02 Ja mam kwadratowy i sobie chwale :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Fajne wspomnienia IP: *.dyn.optonline.net 02.02.08, 17:22 youtube.com/watch?v=zm_UpZELPSY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torwart ONI umieją grać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 17:39 Kurcze jestem całkiem miło zaskoczony! Ten zlepek piłkarzy z "najlepszej" ligi świata co kilka minut gra w piłkę nożną a nie bezładnie biega po boisku!! Oczywiście przez większość czasu są słabi, ale chociaż nei beznadziejni. Może kilku zawodników jeszcze zobaczy Leo na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k00lfon nieładnie tak IP: *.acn.waw.pl 02.02.08, 17:36 Reklamujecie jakieś serwisy o gotowaniu, to zareklamujcie i mój (o Manchesterze United) www.devilpage.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le flagi IP: *.ipt.aol.com 02.02.08, 17:45 realizatorowi w tv cos sie popieprzylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: os niezle ale.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 17:52 zdjac zienczuka i brozka oni sa tragiczni pilka im odskakuje na 15metrow szczegolnie brozkowi ktory chyba 3 razy pilke dotknal!! bardzo dobrze Kokoszka i Wawrzyniak na srodku defensywy i Lisowski na boku kus niewidoczny tak samo jak pazdan... golinski niezle jeden strzal naprawde niezly Lobodznski bardzo dobrze szarpie na boku Gargula tez niezle tylko jest ten brozek ktory w ogole nic nie gra i Lukasz nie ma komu zagrac...brozek to bedzie to samo co zienczuk wieczny ligowiec ktory strzela golew lidze a reprezentacja go przerasta!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Zamienione flagi, a moze podpisy pod nimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 17:47 Komuś coś sie pomieszało, i jak pokazują np. liczbę rzutów rożnych, to widać, że pod flagą Polski jest podpis FINLAND, a pod flagą Finlandi podpis POLAND. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK73 Taki tam mecz reprezentacji Polski - z czuba i .. IP: *.devs.futuro.pl 02.02.08, 17:49 Czy tylko ja to zauważyłem, że w każdej statystyce flagi obu krajów są zamienione???? Odpowiedz Link Zgłoś
pieter7 Taki tam mecz reprezentacji Polski - z czuba i .. 02.02.08, 17:51 A tym czasem piłkarz, którego transfer raczej przemilczano strzelił 2 bramki w lidze greckiej. Nie, nie Żurawski...Rafał Grzelak. Może z niego też coś jeszcze w reprezentacji będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr. Otto Tajming Kokoszki IP: *.sta.asta-net.com.pl 02.02.08, 17:58 No cholera, alez mnie Engel rozbija :D Kokoszka ma najlepszy tajming :D hahaha ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Taki tam mecz reprezentacji Polski - z czuba i .. IP: *.aster.pl 02.02.08, 17:58 Z ta kawa dla trenera: dobrze ze z miasta, a nie z Brazylii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubert Taki tam mecz reprezentacji Polski - z czuba i .. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.02.08, 18:01 gdzie na zywo w necie?? Odpowiedz Link Zgłoś
seban2 Nowa flaga 02.02.08, 18:07 NIe wiem czy zwrociliscie uwage jak pojawiala sie plansza z wynikiem , POLSKA - Finlandia my przy ich fladze oni przy naszej :D , "kochane TVP" Odpowiedz Link Zgłoś
coda93 Re: Nowa flaga 02.02.08, 18:24 seban2 napisał: > "kochane TVP" tego meczu nie realizuje tvp, tylko cypryjczycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS nie broń TVP !!! IP: *.gprs.plus.pl 02.02.08, 18:56 co tak ich bronisz ?? TVP pokazywała mecz wiec TVP jest winne proste i tyle 1!!! to najwieksza kompromitacja w histori tej telewizji !! Szpakowski musi odejsc !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksg www.derbydlagornika.pl IP: *.gprs.plus.pl 02.02.08, 18:14 na ploci wisi flaga www.derbydlagornika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp "Co tu jest nie tak?" IP: *.cec.eu.int 02.02.08, 18:17 "Odpowiedź nie jest oczywista. Bo może nazwy państw, a może flagi." Jak to? Gdyby nazwy państw były nie w porządku, to byłoby 0:1 dla Finlandii. To już prędzej: "Bo może nazwy państw razem ze statystykami, a może flagi." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub SUPER STRONA IP: *.dyn.optonline.net 02.02.08, 18:31 www.polishgoals.com/ to jest moja fajna strona o Polskiej pilce noznej. BRAMKI Z TEGO MECZU ZNAJDA SIE NA TEJ STRONIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perdidos Z Pafos do siedziby PZPN jest 2139km i 700 metrów IP: *.chello.pl 02.02.08, 18:39 tak w ramach czekania na jakąś ładniejszą akcję, skoro już się obudziłem. Odpowiedz Link Zgłoś